Απόδραση από το Αθηνατραζ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 85 of 85
    Senior Member
    Originally posted by Oneiroplasmenos
    καλο σου βραδυ. κουραστηκα και παω για υπνο.

Άντε καλά φίλε. Μην κάθεσαι και εσύ τόσες ώρες μπροστά από τον υπολογιστή αφού και ο ίδιος λες ότι κουράζεσαι. Άντε καλή ξεκούραση και take it easy

Banned
    δεν καταλάβα εξαρχης πως εδινα την εντυπωση οτι δεν το επαιρνα με το μαλακο. και να σου πω τα φαρμακα μου τα παιρνω κανονικοτατα. αλλα προς θεου δεν μιλαω αποτομα σε σενα γιατι εισαι συζητησημος. αλλοι δεν ειναι συζητισημοι.
    του μπερκη ψιλοκομενη γιατι πολυ μαγκια εχει μαζευτει εδω μεσα και πολλοι νομιζουν οτι ειναι σπουδαιοι η δεν ξερω κι εγω τι. εγω το λεω ρε δεν ειμαι ουτε σπουδαιος ουτε μαγκας. απλα μιλαω. μιλαω επειδη ειναι δικαιωμα του καθε ανθρωπου να μιλαει και να λεει τη γνωμη του. αν τωρα αυτα που λεει ενας πειραζουν τους πολλους τοτε μαλλον εγω δεν καταλαβαινω γιατι πραμα μιλανε οι πολλοι. πισω απο την πλατη ολοι μπορουν να μιλανε χωρις να εχουν στην ουσια γνωμη. αλιμονο, ουτε τα σελεμπριτιες δεν αντιμετωπιζουν τετοια απεχθια. νιωθω πολυ μονος σε αυτο το σαιτ. νιωθθω σαν να μιλαω με ελαχιστους, μετρημενους στα δαχτυλα, συζητησιμους ανθρωπους και η υπολοιπη παρεα να απαρτιζεται απο γκετο. ομαδα πως το λενε.

Banned
    Originally posted by Oneiroplasmenos

νιωθθω σαν να μιλαω με ελαχιστους, μετρημενους στα δαχτυλα, συζητησιμους ανθρωπους και η υπολοιπη παρεα να απαρτιζεται απο γκετο. ομαδα πως το λενε.

ετσι ειναι παντου, και στο δρομο που περπατας και εδω μεσα και οπου γυρισει το ματι σου.

Δυσκολο να αποτελούσε ο εδω χωρος εξαιρεση.

Senior Member
    Andio se olous :) Elpizw na ta ksanapoume sundoma.
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    Καλό ταξίδι :)

Senior Member
    Ολη η θετική μας ενέργεια μαζί σου.Κυνήγησε τ΄όνειρό σου.Καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις στη ζωή σου.

Senior Member
    :) Μονο κερδισμενη μπορεις να βγεις τολμώντας να αναζητησεις τις δυνατοτητες σου...Καλο ταξίδι!
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    Σε θαυμάζω Ντις για την παλληκαριά σου.Να ήξερες αργότερα στην ζωή σου πόσο θα σε βοηθήσει αυτή η επανάσταση που έκανες.Σκέφτομαι ποσο θα ήταν διαφορετική η δικη μου ζωή αν δεν σκεφτόμουν τόσο τους άλλους και το τι θα πει ο κόσμος.Αν είχα την δύναμη το δεν \" μπορώ\" να γίνει όχι.Σήμερα δεν θα με έστεινε το παιδί μου στον τοίχο άσχετα αν ξέρει τι έχω περάσει.Δεν κατέτρεψα μόνο την δική μου ζωή εγώ φταίω και για τους ανθρώπους που έφερα στον κόσμο.Απο μένα ζητούν ευθύνες, τι κι αν μετάνοιωσαν οι δικοί μου γονείς για την βοήθεια και την στήριξη που δεν μου έδωσαν όταν τους το ζήτησα;Ας ήταν πριν 30 χρόνια,μετανοιώνω που δεν είχα την δύναμη να παλέψω γι τα όνειρά μου.Μπράβο σου!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by giwta2
    Σε θαυμάζω Ντις για την παλληκαριά σου.Να ήξερες αργότερα στην ζωή σου πόσο θα σε βοηθήσει αυτή η επανάσταση που έκανες.Σκέφτομαι ποσο θα ήταν διαφορετική η δικη μου ζωή αν δεν σκεφτόμουν τόσο τους άλλους και το τι θα πει ο κόσμος.Αν είχα την δύναμη το δεν \" μπορώ\" να γίνει όχι.Σήμερα δεν θα με έστεινε το παιδί μου στον τοίχο άσχετα αν ξέρει τι έχω περάσει.Δεν κατέτρεψα μόνο την δική μου ζωή εγώ φταίω και για τους ανθρώπους που έφερα στον κόσμο.Απο μένα ζητούν ευθύνες, τι κι αν μετάνοιωσαν οι δικοί μου γονείς για την βοήθεια και την στήριξη που δεν μου έδωσαν όταν τους το ζήτησα;Ας ήταν πριν 30 χρόνια,μετανοιώνω που δεν είχα την δύναμη να παλέψω γι τα όνειρά μου.Μπράβο σου!!!!!!!!!

Γιώτα μου, το ότι κάνεις τον απολογισμό σου είναι πολύ θετικό και θαρραλέο.
    Όμως μη μείνεις μόνο εκεί.
    Άλλαξε το σήμερα, αφού το χτες δεν μπορείς να το αλλάξεις. Με βάση το χτες, δες τα λάθη σου και προχώρα στο σήμερα.
    Ποτέ δεν είναι αργά να κάνουμε πράγματα για τον εαυτό μας και για τους άλλους γύρω μας. Έστω και καθυστερημένα.
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    Originally posted by DissolvedGirl
    Andio se olous :) Elpizw na ta ksanapoume sundoma.
    Καλή αρχή Dissolved!!!!!!!
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456