Results 1 to 5 of 5
Thread: Οδυνοφαγια
-
28-06-2023, 11:01 #1
Οδυνοφαγια
Υπάρχει κανείς που να έχει πόνο όταν καταπίνει?
- 28-06-2023, 13:03 #2
Δεν το εχω εγω, αλλα ενα πολυ κοντινο που προσωπο, ο ξαδερφος μου υπεφερε για ενα διαστημα απο αυτο. Φυσικα ηταν ψυχολογικο και ο γιατρος του ειπε να το ξεχασει για να τον ξεχασει κι αυτο..Δεν ξερω αν βοηθησα! εχεις απευθυνθει σε καποιον γιατρο?
28-06-2023, 19:40 #3
Ναι έχω πάει σε 2 ενδοσκοπο και σε γαστρεντερολογο. Είχα κάνει γαστροσκοπηση πριν 3 χρόνια που είχα πάλι θέμα με το στομάχι όχι όμως αυτό που είχα τώρα. Τώρα ήρθε και ο πόνος όταν καταπίνω. Ήταν πολύ μεγάλος αλλά ηρέμησα λίγο με τα χάπια. Αλλά παραμένει. Κάθε φορά που τρώω. Φοβάμαι πολύ. Σε ευχαριστώ τόσο πολύ για την απάντηση σου. Θυμάσαι πόσο καιρό το είχε? Ο γιατρός και εμένα αυτό μου λέει και πως δεν χρειάζεται να κάνω ξανά γαστροσκοπηση. Φοβάμαι όμως γιατί μόνο κακά πράγματα διαβάζω για αυτό.
28-06-2023, 20:10 #4
Το ειχε για 2,3 μηνες αλλα αυτο εχει να κανει με το ποσο σημασια του δινεις και ποτε παιρνεις αποφαση να σταματησεις να το σκεφτεσαι και να αγωνιεις γι αυτο. Τα χαπια που πηρες ηταν για το αγχος? αν ναι, αυτο δε σε σου δινει μια απαντηση στο οτι δεν ειναι κατι οργανικο αλλα ψυχολογικο? Ξερεις, το χειροτερο που μπορουμε να κανουμε οσοι εχουμε ψυχοσωματικα ειναι να ψαχνουμε στο διαδικτυο και να ενημερωνομαστε απο αυτο. Πρεπει να εμπιστευτεις το γιατρο σου, οι γιατροι δεν διακινδυνευουν να εχεις κατι και να μην το ψαξουν. Το οτι σου ειπε οτι δεν χρειαζεται να κανεις καποια περαιτερω εξεταση , σημαινει πως οντως δεν χρειαζεται!Ευχομαι να βοηθησα!
28-06-2023, 20:40 #5
Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν πήρα ακόμα κάτι για το άγχος αλλά είναι το επόμενο μου είπε. Έχω γενικά πολύ άγχος. Παραιτηθηκα από τη δουλειά μου και αρχίζω να νιώθω καλύτερα αλλά φοβάμαι πολύ. Πονάω ακόμα όταν τρώω. Αν είναι και αυτό από άγχος θα κάνω μεγαλύτερη προσπάθεια να το αποβάλλω. Μπορεί να είναι οισοφαγικοι σπασμοί? Δεν έχω βρει κανέναν να έχει για να το συζητήσω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ όπως και να έχει ειλικρινά.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....