Results 16 to 30 of 79
Thread: ιστοριες τρελλας Νο 2
-
03-10-2009, 14:35 #16
Originally posted by liveloula
πυστειεις οτι δεν ειμαι ψυχηκα αρρωστη?απαντησε στα ισια χψρις πολλα πολλα.δεν μπορω να διαβαζω τοσα κατεβατα πονανε τα ματια μου τα ομορφα.λολ
- 03-10-2009, 14:37 #17
ειμαι συνεχεια εδω και 2 χρονια πανο.απλα η περιπτωση μου ειναι ελαφρια.νομιζω.
03-10-2009, 14:56 #18
να το πω διαφορετικα? δεν πιστευω στην ψυχικη αρρωστεια , γιατι δεν ξερω [κανεις ισως δε ξερει ] τι ακριβως την προκαλει! αυτο που λες εσυ ελαφρια , εγω το λεω αλλιως ...
Το προβλημα σου ειναι οτι εχεις αυξημενη σεξουαλικοτητα απο κληρονομικοτητα η απο ιδιοσυγκρασια και αυτο σημαινει οτι βγαζεις ευκολοτερα επιθετικοτητα , στην προσπαθεια σου να προσαρμοστεις στα κοινωνικα στερεοτυπα που ζεις !
Εχεις οπως εχει καταλαβει προ πολλου ο κιπ , τον χαρακτηρα μιας πολυ δυναμικης γυναικας
αλλα αυτο τελικα αποβαινει σε βαρος σου οταν μαζευεται πολυ υλικο γιατι σε καθε ξεσπασμα που γινεται για να βγει εξω σε αφηνει με ενα ανεκπληρωτο κενο , που απο αντιδραση φυσιολογικοτατη του οργανισμου σου , βγαζει την καταθλιψη σαν αντιδραση στο κενο , μεχρι να βγει νεο υλικο σεξουαλικο που συνηθως το γεμιζει και επαναφερει σε ισορροπια την ψυχη σου!
φαντασου πανικουλα 2 συγκοινωνουντα δοχεια μεσα στην ψυχη σου!
Το ενα ειναι γεματο απο σεξ και το αλλο ειναι γεματο απο μη και απαγορευσεις !
οσο τα δυο αυτα δοχεια ειναι ιδια , εισαι ηρεμη οπως σημερα πχ !
Οταν ομως το δοχειο με το σεξ γεμιζει αποτομα πολυ σπρωχνοντας τα μη να χυθουνε στο πατωμα το ενα δοχειο των μη μενει για λιγο χρονο αδειο!
σε αυτη την φαση βγαζεις την καταθλιψη για να μπορεσει ο οργανισμος σου να κατεβασει παλι και αλλα μη για να το ξαναγεμισει και να επανελθεις σε ισορροπια !
Η λυση πιστευω ειναι να βρεις ενα τροπο απο μονη σου να μην καταπιεζεται η σεξουαλικοτητα σου και πιστευω οτι αυτο θα συμβει μοναχα αν βρεις ενα καλο ανδρα να σε περιποιηειται και να σε αγαπαει , γνωριζοντας οτι θα τον γεμιζεις μπινελικια ισως για καποια χρονια , ωσπου να παψει ν καταπιεζεται η σεξουαλικοτητα σου απο απαγορευσεις που μονη σου βαζεις οπως πχ το οτι εισαι μητερα και εχεις υποχρεωσεις προς το παιδι κλπ
03-10-2009, 14:59 #19
ναι αλλα δεν τον βρισκω...
03-10-2009, 15:03 #20
πρεπει να καταλαβεις οτι η ευτυχια του παιδιου σου , του πατερα και της μανας σου πρωτα απο ολα ειναι να σε βλεπουν εσενα ηρεμη και ευτυχισμενη!
βεβαια αν οπως λες εζησες ομηρικους καυγαδες και χωρισες με τον ανδρα σου , ολοι φυσικο ειναι να ασκουν πιεση και να σε γεμιζουν ασυνειδητα με μη και απαγορευσεις !
αν ομως ξαναβρεις τον τροπο να εχεις μια ομαλη για σενα[ με αυξημενη επαναλαμβανω επιθετικοτητα και κατα συνεπεια σεξουαλικοτητα ], σχεση με ενα ανδρα με παρομοια ισως στοιχεια αλλα και σεβασμο στην εννοια της μητροτητας και της αναγκης σου να μπει και το παιδι σε μια νεα σχεση για να μπορεσεις να τα δωσεις ολα , ειμαι σιγουρος οτι θα σε χασει απο πελατισα ο συναδελφος!
χαχαχαχαχα
03-10-2009, 15:07 #21
μακαρι να βρω αλλα που να βρω ?αν δεν χασω και τα 10 κιλα και δεν φερομαι περιεργα?οχι δεν θελω να βριζω εναν αντρα κα8ολου.αλλο στο σεξ.
αλλα θελβω να ειναι υπομονετικος μαζι μου γιατι ειμαι λιγο γκρινιαρα.
03-10-2009, 15:15 #22
ναι αλλα δεν τον βρισκω...
δεν ειναι απαραιτητο ο ανδρς που σου κανει να παιζει ταβλι!
αυτο που ειναι απαραιτητο ειναι ολα αυτα που σου εγραψα εδω
να τα δισταυρωσεις με τεστ προσωπικοτητας για να δεις καταρχην οτι εισαι ετσι οπως σου λεω και στην συνεχεια να ξερεις τι σου ταιριαζει πργαματικα και οχι αποσπασματικα!
Δεν ψαχνεις ενα γαμικουλα με περγαμηνες γυναικοκατακτητη !
Αλλα ενα ανθρωπο με βαθεια σεξουαλικοτητα που ομως ειναι ετοιμος ψυχολογικα να ξγινει πατερας του δικου σου παιδιου!
αυτο σημαινει συνθετη αναζητηση πολλων ταυτοχρονα δεδομενων και ισως στον παργματικο κσομο να περιμενεις πολυ για να στα φερει μπροστα σου η τυχη!
Αυτο προσπαθει να προσφερει η πιο συγχρονη μηχανη αναζητησης στον κοσμο ισως που εχω μεταφρασει!
Να ψαχνει ταυτοχρονα 4 διαφορετικες παραμετρους που καθοριζονται αυτοματα οταν εσυ θα εχεις κανει αυτα τα τεστ!
Σημερα απλα γιατι ειναι στο ξεκινημα μπορει να σου βρει τον ιδανικο σου συντροφο στην Αμερικη η στην Βραζιλια!
Σε πειραζει εσενα παντως να δοκιμασεις ?
κοστιζει οσο ενα γευμα σε μια ταβερνα για ενα ολοκληρο μηνα!
Αν οντως καταφερεις να βρεις καποιον που να ταιριζεται σε 4 στοιεια τοσο σημαντικα για την ευτυχια σας οπως τον χαρακτηρα , τα ενδιαφεροντα , την σεξουαλικοτητα και τα ζωδια , σε πειραζει να αρχισεις να χτιζεις μια γνωριμια για να μαθεις να αναγνωριζεις τους ανδρες που θα μπορουσαν ισως να θεραπευσουν μεσα απο την σχεση τους μαζι τους οτι σημερα σου βγαινει στραβα?
τα παντα ειναι θεμα μαθησης
Οταν βρεις ποια εισαι εσυ και τι σου ταιριαζει μετα θα ειναι πολυ ευκολο να το αναγνωρισης στον πραγματικο κοσμο αν σου το φερει κοντα σου η τυχη!
03-10-2009, 15:20 #23
μακαρι να βρω αλλα που να βρω ?αν δεν χασω και τα 10 κιλα και δεν φερομαι περιεργα?οχι δεν θελω να βριζω εναν αντρα κα8ολου.αλλο στο σεξ.
το μεγαλυτερο λαθος που κανουν ολοι οι ανθρωποι οταν ερωτευονται στον πραγματικο κοσμο ειναι οτι προσποιουνται χαρακτηρες που αρεσουν σε αυτους που τους ενδιαφερουν σεξουαλικα !
η σχεση που ξεκιναει με ψεματα τελειωνει γρηγορα και ισως στο νοσοκομειο αν αφορα νευρικους ανθρωπους !
ποτε να μην κρυψεις απο κανενα ανδρα αυτο που εισια πραγματικα !
γιατι για καθε ενα απο μας , η φυση εχει φροντισει απο μονη της να υπαρχει καπου το ταιρι του!
03-10-2009, 15:22 #24
βγαλε απο μυαλο σου οτι πρεπει να χασεις βαρος !
αρκετα κουβαλαει ηδη!
ειναι λαθος αποψη!
03-10-2009, 15:30 #25
ειναι δικη μου ναι.εγω θελω να νιωθω ανετα ομως.πιο ανετα και δεν νιωθω.ξερω ειμαι γλυκεια αλλα θελω να ειμαι λεπτπη οχι νταρντανα 1.71 με 80 κιλα.να φας μια να μην θες αλλη.λολ
03-10-2009, 15:35 #26
ειναι δικη μου ναι.εγω θελω να νιωθω ανετα ομως.πιο ανετα και δεν νιωθω.ξερω ειμαι γλυκεια αλλα θελω να ειμαι λεπτπη οχι νταρντανα 1.71 με 80 κιλα.να φας μια να μην θες αλλη.λολ
ισως εισαι βαρυκοκαλη...μην κοιτας την ζυγαρια τι γραφει...
τον εαυτο σου κοιτα στον καθρεφτη και θα δεις οτι δεν εχεις πουθενα κρεμασμενες κοιλιες η καμπυλες
εισαι σφιχτη και αν θες να εχεις ακομα καλυτερο σωμα γυμνασου και μην κανεις διαιτα !
το ξερεις οτι το καλυτερο φυσικο φαρμακο που υπαρχει ειναι η σοκολατα για τα νευρα ?
καθε βραδυ αν δεν εχω λιγη σοκολατα η εστω ενα παγωτο σοκολατα κοιμαμαι λιγοτερο καλα ...
03-10-2009, 15:37 #27
η σοκολοτα εχει καφεινη νομιζω.
03-10-2009, 15:42 #28
πως μπορεις να νοιωθεις ανετα ρε συ λιμπελουλα με τοσα προβληματα ?
ολα θα σου φταινε.....
ξερεις τι επαθα εγω γιατι εχω στερηθει τον ερωτα σαν φυσικη ασκηση του σωματος μου τουλαχιστον 10 χρονια τωρα ?
μου εβγαλε συνδρομο του Φορεστιερ στην μεση !
ξερεις τι ειναι αυτο? πιανουν πουρι απο αλατα οι σπονδυλοι μου και πιεζουν τον νωτιαιο μυελο,με αποτελεσμα να κουτσαινω καμμια φορα να μην μπορω να περπατησω , να ποναω στα ποδια κλπ.... ξερεις πως θεραπευεται με μεγαλη επιτυχια απο τον φυσιοθεραπευτη μου ?
με βαζει πανω σε ενα ρομποτ που μοιαζει με ιπταμενο δισκο
και κουναει την μεση μου , επαναλαμαβανοντας τις κινησεις
που κανει συνειδητα το σωμα ενος ανδρα ,
οταν κανει ερωτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν δεν ημουν ψυχολογος δεν θα ειχα καταλαβει ποτε
τι προξενησε την αρρωστεια μου!
Του το ειπα και γιναμε φιλοι εκτοτε! εχεις απολυτο δικιο μου ειπε !
σκεψου πως μας τιμωρει η ιδια μας η φυση , αν το ξερο κεφαλι μας καταπιεζει την σεξουαλικοτητα του για συναισθηματικους λογους !
03-10-2009, 15:57 #29
πανο ελα στο θε,α με τις ψυχοδραστικες ουσιες .χανεις χχαχαχχα
03-10-2009, 16:24 #30
Originally posted by πανος12345
το μεγαλυτερο λαθος που κανουν ολοι οι ανθρωποι οταν ερωτευονται στον πραγματικο κοσμο ειναι οτι προσποιουνται χαρακτηρες που αρεσουν σε αυτους που τους ενδιαφερουν σεξουαλικα !
η σχεση που ξεκιναει με ψεματα τελειωνει γρηγορα και ισως στο νοσοκομειο αν αφορα νευρικους ανθρωπους !
ποτε να μην κρυψεις απο κανενα ανδρα αυτο που εισια πραγματικα !
γιατι για καθε ενα απο μας , η φυση εχει φροντισει απο μονη της να υπαρχει καπου το ταιρι του!
Ειμαι χιλλια τοις εκατο σιγουρη οτι ειναι ετσι οπως τα λες!
Αρα πρεπει να ονειρευομαστε αυτο που θελουμε για να το ελξουμε.THE SECRET.
Φαρμακα και ζαλαδα
16-07-2025, 00:03 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια