ιστοριες τρελλας Νο 2 - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 79
    Senior Member
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by liveloula
    ακομα και ο πιο γλυκος και αθωος παλιομαλακας βγενει.παντα.δεν ειναι να εμπιστευεσε τπτ πια στον κοσμο αυτον.ολοι μολις γυρισεις την πλατη σου μπηγουν το μαχερι.αισταδιαλα.
    καλα κανω που πηδαω τον εναν και τον αλλον και εγω και μετα τους γραφω στο μουνι μου.!!1
    σε αυτο δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα !
    αν και εν ειναι αυτο που ψαχνεις ...για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη

εν οιδα οτι ουδεν οιδα?χχα

Originally posted by giota
    Για λίγο διαρκεί Πάνο μετά εκνευρίζεσαι χειρότερα σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει.Το μόνο που καταφέρνεις να πάρεις κιλά όπως την έπαθα εγώ γιατί θέλει μέτρο και αυτή αλλά είναι δύσκολο
    για την σοκολατα μιλας ετσι?
    Γιωτα , οσες φορες αδυνατισα στην ζωη μου [μιλαμε για πολλες ]
    ξερεις πως μου κοβοτανε η ορεξη για φαγητο?
    ελεγχοντας την λιμπιντο μου !
    δηλαδη εκανα ταυτοχρονα σεξ και γυμναστικη !
    γιατι η ζωικη μας ενεργεια [λιμπιντο] ειναι σαν μια σακουλα που αποκλειεται να μεινειε αδεια !
    οσο πιο πολυ κανεις ερωτα και κινησαι η γυμναζεσαι τοσο περισσοτερο σου κοβεται η ορεξη για φαγητο!
    μου κανει εντυπωση που σερβιρουν τα εστιατορια περισσοτερο φαγητο στους εργατες ! Θεωρητικα μονο οι διαιτολογοι εχουν πεισθει οτι αφου καταναλωνουν πιο πολλες θερμιδες θα εχουν αναγκη περισσοτερο φαηγητο για να τις αναπληρωσουν!
    Δεν τοεκαναν οι διοι ποτε για να παει το μυαλο τους στο στομαχι που σφιγγει απο την γυμναστικη η την δουλεια ουτε στον ερωτα που γεμιζει την ψυχη μας με αγχος σε τετοιο βαθμο που δεν υπαρχει νευρωνας ελευθερος για να μεταφερει το αισθημα της πεινας στον εγκεφαλο μας !
    μας γιατρευουν ανθρωποι που ποτε δεν εχουν βιωσει την παργαμτικοτητα , βασει στατιστικων και λογικης !
    Γιαυτο συχνα πεφτουν εξω !

μα εσυ συνεχεια γραφεις κατεβατα ρε πανο.αποχορω το πιασες?αποχορω.κρατηστεμαι λολ
    προσπαθω να μεταδωσω σωστα μια πληροφορια που δεν απαντιεται μονολεκτικα οπω πολυ σωστα προτρεπει εξαλλου και το φορουμ να κανουμε ολοι πανικουλα.
    για να καταλαβω τι εχεις στο μυαλο σου δεν ερκει ενα ναι η ενα οχι
    οτι δεν καταλαβαινεις πες μου να το πω αλλιως μεχρι να βρουμε καποια ακρη!

Originally posted by katerinaki
    Βρε παιδι μου δεν ειναι το θεμα ανδρας μονο, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟ ΖΩΗΣ.

ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ Η ΣΥΜΕΤΟΧΟΣ ?
    καθε μορφη επικοινωνιας εξαρταται απο ενα πλανο δρασης .
    μονο που αυτο το πλανο δεν μπορεις να το βρεις στα ονειρα σου αλλα στον πραγματικο κσομο γιατι στα ονειρα σου το υλικο κατεβαινει απο το υποσυνειδητο!
    θα στο εξηγησω αλλιως !
    αν ημουνα γυναικα σημερα θα ημουν ερωτευμενη με τον Ντι καπριο....γιατι ?
    ειναι ξανθος με γαλανα ματια !
    αυτο ειναι το δικο μου στερεοτυπο κατερινακι ,που ισως πηγαζει απο μια συνθετη επιρροη μιας ναρκισιστικης απεικονησης του εαυτου μου , της μανας μου λογω Οιδιποδειου , ταινιων του χολυγουντ , του σεξουαλικου μου προτυπου που ηταν η Τζειν φοντα και οτι κοιταω πολυ τα ματια στους αλλους γιατι το θεωρω καθρεφτη της ψυχης !
    Τωρα , εσυ εχεις καποια αλλα στερεοτυπα που αν βασιστεις σε αυτα ισως χασεις την ευκαιρια να αφησεις τον εαυτο σου να αγγιξει στον πραγματικο κοσμο , ενα μελαχροινο ανδρα τυπου ας πουμε Ρουβα , που ιως να ταιριαζουν καλυτερα με την συνολικη απεικονηση της ψυχολογικης σου καταστασης ...
    Γιαυτο λεω παλι οχι στα ονειρα αλλα ναι στα τεστ προσωπικοτητας γιατι θα σου βγαλει το \"πορτρετο \" της ψυχης σου χωρις στερεοτυπα!

εν?δεν ψαχνω βρε πανο ελεος πια.αλλα αν κατσει κατι καλο δεν θα πω και οχι.
    εσυ μαλλον ψανχεις για γκομενα.
    ουτε να περνα απο το μυαλο σου , αν προηγουμενως δεν εχω να την κερασω οτι λαχταραει η ψυχη της !
    ευνουχιζομαι ψυχολογικα αν δεν νοιωθω αρχοντας [ΛΕΩΝ}
    οπως παντα , με τις γυναικες και η γυναικα μου με κραταει
    με αυτο γιατι ειναι πιο εξυπνη απο μενα ...

ακομα και ο πιο γλυκος και αθωος παλιομαλακας βγενει.παντα.δεν ειναι να εμπιστευεσε τπτ πια στον κοσμο αυτον.ολοι μολις γυρισεις την πλατη σου μπηγουν το μαχερι.αισταδιαλα.
    καλα κανω που πηδαω τον εναν και τον αλλον και εγω και μετα τους γραφω στο μουνι μου.!!1
    σε αυτο δεν μπορω παρα να συμφωνησω απολυτα !
    αν και εν ειναι αυτο που ψαχνεις ...για να μην ξεχνιομαστε δηλαδη

εν οιδα οτι ουδεν οιδα?χχα
    οχι
    καλλιο πεντε και στο χερι παρα δεκα και καρτερι!
    χαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Βρε παιδι μου δεν ειναι το θεμα ανδρας μονο, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΟ ΖΩΗΣ.

ΕΙΣΑΙ ΑΜΕΤΟΧΟΣ Η ΣΥΜΕΤΟΧΟΣ ?
    καθε μορφη επικοινωνιας εξαρταται απο ενα πλανο δρασης .
    μονο που αυτο το πλανο δεν μπορεις να το βρεις στα ονειρα σου αλλα στον πραγματικο κσομο γιατι στα ονειρα σου το υλικο κατεβαινει απο το υποσυνειδητο!
    θα στο εξηγησω αλλιως !
    αν ημουνα γυναικα σημερα θα ημουν ερωτευμενη με τον Ντι καπριο....γιατι ?
    ειναι ξανθος με γαλανα ματια !
    αυτο ειναι το δικο μου στερεοτυπο κατερινακι ,που ισως πηγαζει απο μια συνθετη επιρροη μιας ναρκισιστικης απεικονησης του εαυτου μου , της μανας μου λογω Οιδιποδειου , ταινιων του χολυγουντ , του σεξουαλικου μου προτυπου που ηταν η Τζειν φοντα και οτι κοιταω πολυ τα ματια στους αλλους γιατι το θεωρω καθρεφτη της ψυχης !
    Τωρα , εσυ εχεις καποια αλλα στερεοτυπα που αν βασιστεις σε αυτα ισως χασεις την ευκαιρια να αφησεις τον εαυτο σου να αγγιξει στον πραγματικο κοσμο , ενα μελαχροινο ανδρα τυπου ας πουμε Ρουβα , που ιως να ταιριαζουν καλυτερα με την συνολικη απεικονηση της ψυχολογικης σου καταστασης ...
    Γιαυτο λεω παλι οχι στα ονειρα αλλα ναι στα τεστ προσωπικοτητας γιατι θα σου βγαλει το \"πορτρετο \" της ψυχης σου χωρις στερεοτυπα!

ΑΣΧΕΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ !δεν καταλαβαινομαστε!ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ!

Senior Member
    η μανα μου ειναι τρελλη δεν μπορω να ζω αλλο μαζι της με ζηλευει τοσο απορω πως αυτος ο πατερας μου δεν την στελνει απο κει που ρθε ο φιλος δεν θελει να μεινουμε μαζι κ δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε αδιεξοδο

Senior Member
    Originally posted by lina
    η μανα μου ειναι τρελλη δεν μπορω να ζω αλλο μαζι της με ζηλευει τοσο απορω πως αυτος ο πατερας μου δεν την στελνει απο κει που ρθε ο φιλος δεν θελει να μεινουμε μαζι κ δεν ξερω τι να κανω ειμαι σε αδιεξοδο
    Γιατί δε μένεις μόνη σου?

Senior Member
    Κανεις ψυχοθεραπεια η εστω συμβουλευτικη ,με καποιον που να γνωριζει αρκετα τη κατασταση σου ,για να μπορεσει να σε βοηθησει
    πρακτικα (αλλαγη στεγης-ανεξαρτησια κλπ) κ ψυχολογικα ?

Senior Member
    ο ψυχιατρος λεει οτι δεν μπορω να ζω σαυτο το χαλι αλλα δουλευω με συμβασεις κ δεν μπορω να φυγω απο δω γιατι απλα δεν εχω που να παω δεν εχω μονιμη δουλεια κ αναγκαστικα ζω μεσα στο τρλλοκομειο που εφτιαξαν η μανα μου κ οπατερας μου καλυτερα ημουν στην ψυχιτρικη

Senior Member
    μανα που μισει τα παιδια της πετυχα να εχω γιατι λεει γεννηθικα χωρις να το θελει

Senior Member
    Δεν είσαι η μοναδική.Η μάνα του άνδρα μου απο τα 4 παιδιά το ένα αγαπούσε που είναι και κάθαρμα γιατί της έμοιαζε.Τα υπόλοιπα έμοιαζαν στο σόι του άνδρα της και τα είχε του πεταματού.Μόνο τις κατάρες της ήξεραν.Ούτε τα ζώα φέρονται έτσι

Senior Member
    ναι οι δικια μου εχει αδυναμια στο γιο γιατι λεει ειναι αντρας αντε βγαλε ακρη εχει κατι χρονια να τον δει την εχει χεσμενη κ αθτη ειναι κολληνενη εκει επειδη ειναι αντρας οτι να ναι

Senior Member
    Λινα σου το ειπε (γεννηθηκες χωρις να το θελω) μια φορα ,καποτε, σε μια στιγμη αδυναμιας της κ εσε τραυματησε ψυχικα κ δε μπορεις να το ξεχασεις η σου το λεει συνεχεια?
    Γιατι αν ισχυει το δευτερο, τοτε, Λινα,εγω αν ημουν στη θεση σου, θα εκανα τα αδυνατα, δυνατα,
    θα πηγαινα σε εισαγγελεα κ θα κατεθετα την δολοφονικη της συμπεριφορα,θα πιεζα το γιατρο μου να βρεθει λυση στα πλαισια της κοινωνικης ψυχιατρικης-προστατευομενα διαμερισματα με την εποπτεια γιατρων - κ γενικα ,λινα μου ,θα εφευγα τρεχοντας απ αυτη που ειναι η αιτια της αρρωστιας μου,δε θα σκεφτομουν με τιποτε την ψυχιατρικη κλινικη,κ στο κατω κατω θα ενοιωθα κ τυχερη -γνωριζοντας οτι ενας απο τους κυριωτερους παραγοντες εμφανισης σχιζοφρενειας ειναι αυτο που βιωνεις εσυ-κ αφου εχει αναγνωριστει κ απο εσενα, πιθανον να μπορεσεις να θεραπευτεις με τη συμπαρασταση κ βοηθεια απο ειδικους που θα γλυκανουν τη ψυχη σου.

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast