ιστοριες τρελλας Νο 2 - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 76 to 79 of 79
    Senior Member
    το λεει συνεχεια κ οχι μονο σε μενα αλλα κ σε καθε φιλη μου που ερχεται στο σπιτι εχω ζητησει βοηθεια απο κεντρο ψυχικης υγειας να μου νοικιασουν διαμερισμα αλλα με γραψανε μου ειπαν αφου εισαι καλα δεν μπορουμε να προσφερουμε βοηθεια αστα να πανε.και λεει εγω δεν νομιζω καμια γυναικα να επιδιωκει να κανει παιδια ολα απο λαθος ερχονται το ιδιο ελεγε κ στην φιλη μου που ετρεχε χρονια στους γιατρους για να κανει ενα παιδι

Originally posted by lina
    το λεει συνεχεια κ οχι μονο σε μενα αλλα κ σε καθε φιλη μου που ερχεται στο σπιτι εχω ζητησει βοηθεια απο κεντρο ψυχικης υγειας να μου νοικιασουν διαμερισμα αλλα με γραψανε μου ειπαν αφου εισαι καλα δεν μπορουμε να προσφερουμε βοηθεια αστα να πανε.και λεει εγω δεν νομιζω καμια γυναικα να επιδιωκει να κανει παιδια ολα απο λαθος ερχονται το ιδιο ελεγε κ στην φιλη μου που ετρεχε χρονια στους γιατρους για να κανει ενα παιδι
    λινα , οπως σου ειπαν κιαλλοι , πολλες μαναδες κανουν τεραστεια ψυχολογικη ζημια στα παιδια τους γιατι επιρρίπτουν σε αυτα , ολα οσα ηθελαν να κανουν στην ζωη τους και δεν εκαναν!
    Ομως δεν εισαι πια κοριτσακι!
    Δουλευεις λες
    Βγαζεις δικα σου χρηματα ...
    Ζητησε απο τον πατερα σου οικονομικη βοηθεια εστω καποια δανεικα μεχρι να μπορεσεις να κερδισεις περισσοτερα για να του τα επιστρεψεις και νοικιαστε οπου βρεις ενα μικρο διαμερισματακι που θα γινει η δικη σου φωλιτσα!
    αυτο να βαλεις στοχο !

Senior Member
    πανο εχεις υ2υ

Senior Member
    δεν μου ηρθε το υ2υ

Page 6 of 6 FirstFirst ... 456