Έκτακτες συστολές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

Έκτακτες συστολές

Καλησπέρα σας έχει τύχη να νιώθετε έκτακτες κάθε μέρα για αρκετό καιρό; Και παλιά θυμάμαι με έπιαναν αλλά έφευγαν σε 2 το πολύ μέρες παίζει ρόλο ότι το σκέφτομαι και μου έχει γίνει σαν εμμονή;γιατί έχω διαγνωστη και με ιψδ και έχω περάσει πολλές φάσεις αλλά τώρα φοβάμαι μη πάθω κάτι

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpam21 View Post
    Καλησπέρα σας έχει τύχη να νιώθετε έκτακτες κάθε μέρα για αρκετό καιρό; Και παλιά θυμάμαι με έπιαναν αλλά έφευγαν σε 2 το πολύ μέρες παίζει ρόλο ότι το σκέφτομαι και μου έχει γίνει σαν εμμονή;γιατί έχω διαγνωστη και με ιψδ και έχω περάσει πολλές φάσεις αλλά τώρα φοβάμαι μη πάθω κάτι
    Καλημέρα δυστυχώς ακόμα τις έχω σε καθημερινή βάση από τον Ιανουάριο, στην αρχή καμία 20αρια ημερησίως . Από τον Μάρτιο 3 με 10 το πολύ και ενδιάμεσα 1 μέρα ή 2 πιο σπάνια στην εβδομάδα που δεν αισθάνθηκα καμία .. πήρα ένα βοήθημα από το φαρμακείο που ίσως είναι αυτό που με βοηθάει (κραταιγος) περιμένω την Τετάρτη τα αποτελέσματα αίματος και Παρακευή για καρδιολόγο ….αλλά είμαι και 43 τις έχω από τα 31… αλλά πρώτη φορά που κρατάνε τόσο πολύ

Εγώ έκανα triplex έβαλα και χολτερ με βρήκε 2,500 χιλιάδες και σκέψου πριν το βάλω δεν ένιωθα κάτι μόλις το έβαλα άρχισαν να με πιάνουν ξανά πιστεύω στο μυαλό μας είναι

Senior Member
    Quote Originally Posted by mpam21 View Post
    Εγώ έκανα triplex έβαλα και χολτερ με βρήκε 2,500 χιλιάδες και σκέψου πριν το βάλω δεν ένιωθα κάτι μόλις το έβαλα άρχισαν να με πιάνουν ξανά πιστεύω στο μυαλό μας είναι
    Από ότι φαίνεται μάλλον , Εσυ για πόσο χρονικό διάστημα τις έχεις και ανησυχείς ;

Έχει κάνα μήνα σίγουρα αλλά όχι όλες τις ημέρες μπορεί να υπάρχουν μέρες που να μη νιώσω αλλά σκέψου ότι το μυαλό μου συνέχεια κολλάει και σε άλλο σωματικό συμπτώμα, πριν 1 εβδομάδα είχα συνέχεια πρήξιμο στην κοιλιά και δεν ένιωθα τόσο τις έκτακτες τώρα μου πέρασε και ήρθαν πάλι οι έκτακτες

Senior Member
    Ναι κρατάνε πολύ. Τι έχω απο μικρή και όσο μεγαλώνω κρατάνε και περισσότερο. Κάνω εξετάσεις και το παρακολουθώ. Φτιάξε τη διατροφή σου και την ψυχολογία σου. Το στομάχι σου πως είναι? Εγώ έχω τώρα θέμα με τον οισοφάγο μου πονάω όταν τρώω έχω τρελό άγχος και παραιτηθηκα από τη δουλειά μου. Κάνε υπομονή θα περάσει κι αυτό.

Πόσα χρόνια αν επιτρέπεται;Το στομάχι μου κάπως καλύτερα έχω πάει και σε γαστρεντορολογο δεν μου βρήκε κάτι είχα όμως αέρια αρκετά,εγώ φοβάμαι μη πάθω καμία ανακοπή από τις έκτακτες και είμαι 23

Senior Member
    Και εγώ το ίδιο φοβάμαι. Έχεις κάνει εξετάσεις σωστά? Δοκίμασε να δεις κανένα βιντεακι με αναπνοές με είχε βοηθήσει λίγο αυτο. Ηρεμία πάνω από όλα και ίσως να αποφύγεις και καφέ ενεργειακά ποτά και λοιπά. Τώρα σου λέω πράγματα που καθαρά βοηθούν εμένα δεν είμαι γιατρός φυσικά. Πως είσαι τώρα?

Έχω κάνει καρδιογράφημα, υπέρηχο και χολτερ με είπε δεν είναι ανησυχητικό αλλά όταν της νιώθεις λογικό είναι να φοβάσαι..νομίζω πρέπει να το αποδεχτούμε ότι το έχουμε γιατί όσο το πας κόντρα δεν σε αφήνει αν το έχεις στο μυαλό σου συνέχεια.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους!! Να μαι κι εγω παλιιιιι!!!
    Εννοείται ότι σήμερα κάνω εκτακτες μέσα στη μέρα κ με έπιασε κ επεισόδιο με διδυμιες για κάνα 10’’.
    Πείτε με τρελή αλλά από χθες που με ενόχλησε ο λαιμός επειδή ήπια κρύα με έχουν ξεσκίσει κ αυτές.
    Δεν ξέρω τι φταίει πάλι γμτ κ πυροδοτήθηκαν αλλά δε δίνω πολύ σημασία.
    Φανταστείτε ότι 5’ μετά το επεισόδιο επρεπε να μπω να οδηγήσω με το παιδί μου μέσα κ αντεπεξήλθα μια χαρα! Εχω παρατηρήσει ότι κ όταν πεινάω εμφανίζονται πιο ευκολα

Εγώ σήμερα είχα ελάχιστα δεν το είχα στο μυαλό μου αποδεξου ότι το έχεις και προχωρά αν κολλήσεις θα σου γίνει εμμονή..από τι στιγμή που έχεις κάνει εξετάσεις και δεν σου είπαν ότι έχεις κάτι δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι,και στο κάτω κάτω μια ζωή την έχουμε αν είναι να ζούμε με φόβο άστο..

Senior Member
    Quote Originally Posted by viviann View Post
    Καλησπέρα σε όλους!! Να μαι κι εγω παλιιιιι!!!
    Εννοείται ότι σήμερα κάνω εκτακτες μέσα στη μέρα κ με έπιασε κ επεισόδιο με διδυμιες για κάνα 10’’.
    Πείτε με τρελή αλλά από χθες που με ενόχλησε ο λαιμός επειδή ήπια κρύα με έχουν ξεσκίσει κ αυτές.
    Δεν ξέρω τι φταίει πάλι γμτ κ πυροδοτήθηκαν αλλά δε δίνω πολύ σημασία.
    Φανταστείτε ότι 5’ μετά το επεισόδιο επρεπε να μπω να οδηγήσω με το παιδί μου μέσα κ αντεπεξήλθα μια χαρα! Εχω παρατηρήσει ότι κ όταν πεινάω εμφανίζονται πιο ευκολα
    Το έχω παρατηρήσει και εγώ τον τελευταίο χρόνο όπως επίσης όταν σταματάω σε ένα στοπ και είναι ανηφόρα με το που θα ξεκινήσω σχεδόν πάντα έχω έκτατη ενώ δεν με ανησυχεί καθόλου η οδήγηση….

Senior Member
    Συγνώμη τώρα που θα το πάω λίγο αλλου αλλά κι εγώ με την οδήγηση έχω θέμα. Έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι ενώ δεν το είχα ποτέ. Εννοείται έχω έκτακτες και εκείνη τη στιγμή αλλά ρε παιδιά φοβάμαι τους πεζούς. Τρέμω. Τώρα ανεβαίνα την Αλεξάνδρας και πετάχτηκε στη μέση του δρόμου ανάμεσα στα αμάξια ένας πεζός ο καημένος μάλλον άστεγος αλλά έπαθα σοκ. Σταμάτησα έκοψα και έκανε κίνηση να περάσει από πίσω μου και τον είδα που πέρασε αλλά κατέβαζα κάτι καντιλια από τον φόβο μου και να σου οι έκτακτες μαζί. Πήγα να πεθάνω από το φόβο μου. Με έχει πιάσει μια μανία να περνάω ξανά τον ίδιο δρόμο για να βεβαιωθώ ότι δεν έπαθα κάτι δεν έγινε κάτι αλλά προσπαθώ να το πολεμω και να μη το κάνω. Πάω πολύ αργά γενικά. Φοβάμαι. Να τώρα τον είδα ότι πέρασε από πίσω μου αλλά φοβάμαι. Τι να κάνω?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elli19899 View Post
    Συγνώμη τώρα που θα το πάω λίγο αλλου αλλά κι εγώ με την οδήγηση έχω θέμα. Έχω ξεκινήσει να αγχώνομαι ενώ δεν το είχα ποτέ. Εννοείται έχω έκτακτες και εκείνη τη στιγμή αλλά ρε παιδιά φοβάμαι τους πεζούς. Τρέμω. Τώρα ανεβαίνα την Αλεξάνδρας και πετάχτηκε στη μέση του δρόμου ανάμεσα στα αμάξια ένας πεζός ο καημένος μάλλον άστεγος αλλά έπαθα σοκ. Σταμάτησα έκοψα και έκανε κίνηση να περάσει από πίσω μου και τον είδα που πέρασε αλλά κατέβαζα κάτι καντιλια από τον φόβο μου και να σου οι έκτακτες μαζί. Πήγα να πεθάνω από το φόβο μου. Με έχει πιάσει μια μανία να περνάω ξανά τον ίδιο δρόμο για να βεβαιωθώ ότι δεν έπαθα κάτι δεν έγινε κάτι αλλά προσπαθώ να το πολεμω και να μη το κάνω. Πάω πολύ αργά γενικά. Φοβάμαι. Να τώρα τον είδα ότι πέρασε από πίσω μου αλλά φοβάμαι. Τι να κάνω?
    Καλό είναι να μιλήσεις σε έναν ειδικό για να βοηθηθείς .. είμαστε στην τσίτα για αυτό και υποφέρουμε από διάφορα ψυχοσωματικά ή εμμονές θέλει δουλειά και χρόνο … αυτό το γνωρίζουμε … επόμενο βήμα από την θεωρία στην πράξη και όλα κάποια στιγμή θα καλυτερέψουν

Junior Member
    Καλημέρα!!! Αχχ .. χρόνια τώρα έχω έκτακτες... χρόνια πάω σε γιατρούς και αφού με έχουν καθησυχάσει εγώ δεν μπορώ να το αγνοήσω, να το υποβαθμισω...να μην παθαίνω πανικό οταν νιώθω τα φτερουγισματα ή τα κενά...όλα είναι στο μυαλό μας...έχει βρει κανείς το κόλπο να μην αγχωνόμαστε με κάθε έκτακτη συστολή??? Πολύ θα ήθελα να το μάθω!

Page 1 of 2 12 LastLast