ΠΡΩΙΝΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ:(
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 20

ΠΡΩΙΝΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ:(

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΟΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΗ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ,ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΙΤΣΕΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΙΩ ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ.ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ ΕΧΩ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΠΡΩΙΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ

Junior Member
    Αχ Ολγάκι, εγω τι να πω που εχω δυσπνοια 24/7 και ειδικά το πρωί και το βράδυ. Σε βαθμό πλέον που ζαλίζομαι! Τελικά τα ανχολυτικά ψυχολογικά σε χαλαρώνουν μονο, σωματικά εγω δεν είδα τρελή διαφορά (πέρνω πολύ μικρή δόση βέβαια πλέον..). Με ψυχολόγο μίλησες? Αυτος θα μας σώσει (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!)

Senior Member
    δεν νομιζω να φταινε τα χαπια.εχω και εγω το ιδιο συμπτωμα ενω δεν παιρνω αγχολυτικα..δεν ξυπναω παντα βεβαια αλλα τις περισσοτερες φορες με τρεμουλο το οποιο κατα τη διαρκεια της μερας υποχωρει.νομιζω οτι ειναι καθαρα νευρολογικο και ειναι το λιγοτερο!
    καλημερα!!!

3 septevri εκλεισα ραντεβου σε ψυχιατρο-ψυχοθεραπευτη.γκερλ ποσο παιρνεις τωρα?μελενε σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Senior Member
    και κατι ακομα!οσο περναει ο καιρος αυτο θα υποχωρει...δεν θα εξαφανιστει τελειως αλλα θα συμβαινει πιο σπανια!μη με ευχαριστεις,με εχεις βοηθησει τοσο...

σημερα θα παω μια εκδρομουλα αφημερον με τους γονεις κ την αδερφη μου.θα μ κανει καλο πιστευω.θα μπω το βραδυ να σας πω εντυπωσεις.με λενε να χεις μια υπεροχη μερα ολοι μασ να εχουμε.φιλακια.

Senior Member
    και εσυ επισης!!καλη εκδρομουλα και περιμενουμε εντυπωσεις!

Junior Member
    ενα 0,25 την ημερα περνω, μάλλον ή πρέπει να το κόψω τελείως κιο,τι γίνει ή να πέρνω πιο πολύ.. :/

Senior Member
    Originally posted by girl
    ενα 0,25 την ημερα περνω, μάλλον ή πρέπει να το κόψω τελείως κιο,τι γίνει ή να πέρνω πιο πολύ.. :/
    Xanax ? και εγω αν παρω ενα xanax 0,25 το πρωι , αισθανομαι ολη την ημερα πολυ καλυτερα .

Junior Member
    E εγω είμαι περιπτωσάρα όπως φαίνεται ;p

2 ΜΗΝΕΣ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ?ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΒΕΣΠΑΡ ΠΑΙΡΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑΤΡΟΥ?ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΚΟΥΣΑ

Senior Member
    1)εξαρταται απο την ποσοτητα και τον οργανισμο
    2)το Bespar οντως παιρνεται χωρις συνταγη γιατρου.

THANKS ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΑΙΡΝΩ 15 ΜG ΟΑΣΙΛ ΚΑΨΟΥΛΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΚΑΨΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΜΕΣΜΑΤΑ ΠΧ ΒΑΛΕΡΙΑΝΑΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ POWER HEALTH POY ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ Κ ΕΘΙΣΜΟ?ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΑ ΣΥΣΤΙΝΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΥΤΑ?

Senior Member
    εχω δοκιμασει το quiet life της lanes αλλες φορες με πιανει και αλλες οχι βεβαια λεει 3 καψουλες αν εχεις αυπνιες και γω ποτε δεν πηρα πανω απο 2...τι να πω πιο πολυ σε βοηθανε ψυχολογικα νομιζω επειδη νιωθεις ενα δεκανικι να σε βοηθαει...επισης βοηθανε σωματικα λογω βιταμινων

Page 1 of 2 12 LastLast