ΠΡΩΙΝΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ:( - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 20 of 20
    Senior Member
    κ γω εχω παρει το quiet life της lanes kosto κ οντως αλλες φορες με πιανει κ αλλες οχι. ακολουθα την αγωγη που σου εδωσε ο γιατρος κ μην ψαχνεσαι περισσοτερο, γιατι επεσα κ γω σ αυτη τη λουμπα, δεν αντικατεστησα στην ουσια την θεραπεια που μου προτεινε ο γιατρος κ ας αλλαζα το στεντον με βαλεριανα γιατι το φοβομουν, δεν ειχε το ιδιο αποτελεσμα κ ουτε ουσιαστικα θεραπεια κανεις. αν εχεις συμπτωματα που στα προκαλει το φαρμακο συζητα το με το γιατρο σου για καποια αλλαγη. (εχε υποψιν κ τη διακοπη του αλκοολ, ενα απο τα συμπτωματα ειναι το τρεμουλο)

Senior Member
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Senior Member
    και εγω ειχα παρει κουαιτ λαιφ απλα το επαιρνα σπανια σε καμια νυχτα που ειχα αυπνια...ειχα παρει και το ρεσκιου ρεμεντι σπρει στη γλωσσα με ανθοιαματα μπαχ..πιστευω κατι εκανε κι αυτο..ψεκαζομουν πριν παω καπου για να μην με πιασει κριση πανικου.....παντως εγω νιωθω σχεδον παντα μια μικρη εσωτερικη τρεμουλα..σαν νευρικες συσπασεις...δεν περναει ποτε

ANWNIMH ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ..ΙΣΩΣ ΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Μ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΑΤΟ ΝΑ ΠΟΝΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ν ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΚΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΑΣ -ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?ΑΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ <<ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ>>

ΑΧ ΖWZA OΛΟ ΨΑΧΝΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑ ΦΥΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ.ΤΙΟ ΕΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟ.ΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΨΩ ΤΑ ΑΓΧΟΛΥΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΤΙΚΟ ΣΑΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Μ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΑΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΝΟ 15 ΜΕΡΕΣ Μ ΧΕΙ ΜΠΕΙ ΕΜΜΟΝΗ ΙΔΕΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΕΝΖΟ

Page 2 of 2 FirstFirst 12