Results 31 to 45 of 65
Thread: Καιω μισος και οργη.
-
21-08-2009, 00:20 #31
Αρχιδια ειμαι μπουλης...αλλα ειναι πολλοι και ειμαι ενας.Οχι δυο...ενας.Να μου πεις μοναδα ειναι ολοι αλλα οχι σε αυτην την πολη δεν γινεται τιποτα ειμαι καμμενο χαρτι.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 21-08-2009, 00:25 #32
δεν εισαι καμενο χαρτι.
εισαι ενα πανεξυπνος ανθρωπος γεματος ευεσθησιες και αγαπη π αυτοι δεν ειναι αξιοι να σε φτασουν ποτε.
ειναι κενοι μεσα τους και ζιλευουν απλα.
21-08-2009, 00:30 #33
Originally posted by keep_walking
Αρχιδια ειμαι μπουλης...αλλα ειναι πολλοι και ειμαι ενας.Οχι δυο...ενας.Να μου πεις μοναδα ειναι ολοι αλλα οχι σε αυτην την πολη δεν γινεται τιποτα ειμαι καμμενο χαρτι.
εισαι ΕΞΥΠΝΟΣ
ποιος να να τα βαλει με μια ρετσινια μιας επαρχιακης πολης που ζει στον μεσαιωνα?
και οχι μονο επαρχιακης φυσικα, αλλα στην μεγαλη πολη, λογω αριθμων ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ.
φανταζεσαι με τον στιγματισμο που υπαρχει να τολμησεις εσυ, ΕΝ ΔΙΚΑΙΩ! να κουνηθεις στον καφρο που σε απαξιωσε ετσι ΕΝ ΑΔΙΚΩ???
ποιος θα βρει τον μπελα του και μπορει να βρεθει και πισω απ τα καγκελα???
Ο ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ!
πολυ καλα κανεις και υπομενεις σιωπηλα.
καταστρωσε σχεδιο ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΓΗΣ.
εχεις ολες τις προοπτικες, εισαι πανεξυπνος και δυνατος.
σε μια μεγαλη πολη θα βρεις καποιους καλους φιλους.
αρκει να κανεις μια σωστη προετοιμασια και να μην αμελησεις ποτε την υγεια σου..αυτη ειναι που θα σε ξεμπλεξει..
21-08-2009, 00:34 #34
keep θα συμφωνησω και εγω με τα υπολοιπα κοριτσια...
Δεν εισαι καθολου μπουλης, εισαι πανεξυπνος, και φαινετε οσο διαχειριζεσαι την ολη κατασταση.
Μην υποβιβαζεις τοσο τον εαυτο σου, μη τους αφησεις να σε νικησουν.
21-08-2009, 00:44 #35
Ευχαριστω:)Ξερετε λογω ασθενειας αλλα και λογω δυσαρεστων γεγονοτων αμφιβαλλω παντελως για το ειναι μου και αυτα που λετε με ανεβαζουν πολυ:)
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-08-2009, 00:48 #36
μακαρι βρε κιπακο
και μακαρι να μεναμε κοντα σου να καναμε και λιγη παρεα.
εισαι σπανιο ατομο και πιστευω θα ησουν πολυτιμος φιλος για τον καθενα..
21-08-2009, 00:52 #37
ναι εγω παντω νιωθω οτι χανω που δεν τον γνωρισα ποτε τον κιπ
ειναι τοσο γλικας καιδ εν τον βλεπω μονο ερωτικα.ειναι τοσο ευαλωτος που μου ξυπναει μητρικα ενστικτα..και αλλα.:P
21-08-2009, 00:55 #38
lol panikoula παρομοιως μου εφτιαξες το κεφι:))))))))))))))
21-08-2009, 01:03 #39
Mητρικα ενστικτα? λολ
Φιλικα ναι αλλα οχι και μητρικα :p
21-08-2009, 01:10 #40
keep νομίζω ότι έχει πέσει η ψυχολογία σου κατακόρυφα...
Τις προηγούμενες μέρες αναζητούσες την απομόνωση και όπως είπες είσαι σε περίοδο άδειας από τη δουλειά. Αυτή η κλεισούρα δεν σου έκανε καθόλου καλό..
Πιστεύω ότι μόλις ξαναπάς στη δουλειά και μπεις στους ρυθμούς σου θα τα δεις πιο καθαρά τα πράγματα.
Το πρόβλημα με τους γονείς σου είναι συχνό φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία και σίγουρα μπορείς να βρεις λύση αλλά καλό είναι να το εξετάσεις σε μία πιο ψύχραιμη βάση μόλις αισθανθείς καλύτερα.
Τώρα, το να σου πω να μην απογοητεύεσαι από τα λόγια του κόσμου..είναι μία κουβέντα! Απλά φρόντισε ό,τι κάνεις, να το κάνεις για τον εαυτό σου και για κανέναν άλλον...κι όταν ακούς λόγια που σε πληγώνουν..δικαιολόγησέ τους, δεν έχουν την γνώση, τόσα ξέρουν τόσα λένε..δεν έχουν την ανάλογη παιδεία.
Σε καμία περίπτωση όμως μην \"ρίχνεις\" τον εαυτό σου έναντι των άλλων γιατί δεν το αξίζεις. Εμένα μου δίνεις την εντύπωση ενός έξυπνου ανθρώπου, προσγειωμένου και ιδιαίτερα καλόκαρδου και ευαίσθητου.
Υπομονή και θα την βρεις την άκρη μέσα σου.. ;)
21-08-2009, 01:13 #41
μακαρι κιπ.εισαι πολυ καλος ανθρωπος δεν πρεπει να υποφερεις ειναι αδικο.
κανε αυτα π ειπαμε
να αποφευγεις τετιους παπαρες που δεν εχουν επιπεδο
να περνεις τα φαρμακα σου
να πυστευψεις οτι οι γονεις σε αγαπανε εγω αυτο καταλαβα
αξιζεις πααααααααρα πολα
να το παιζεις ανετος οπους ολους τους φυσιολογικους κιας μην εισαι ουτε εσυ ουτε εγω.οι αλλοι περνουν αυτο π δειχνεις.δειχνε αυτο π δεν εισαι ,να εισαι cool μοντερνος ναμην δινεις δικαιωματα να λενε για σενα τπτ,αλλα ακομα κιαν πουνε δεν θα το πει και καποιος ανταξιος σου,2 παπαρες που δεν αξιζουν ουτε το φτυσιμο σου θα το πουνε.
και βγαζε την εξυπναδα σου προς τα εξω.εισαι πανεξυπνος ,βγαζεις το πανεπηστιμιο βρε κιπ,δειξε τυς τι αξιζεις αν σου δωθει η ευκαιρια αλλα μην το επιδιωξεις.
και θα ηταη καλυτερα να μενεις μονος αλλα καπου κοντα στο πατρικο σου κατα την γνωμη μου.
φιλακιανα εισια παντα καλα κιπακο.
21-08-2009, 01:19 #42
panikoula πλακα εκανα πριν , μην παρεξηγηθεις :)
21-08-2009, 02:11 #43
keep, εισαι πολυ εξυπνος, σε θαυμαζω καιρο για την εξυπναδα, την ευγενεια, τη δυναμικοτητα που αντιμετωπιζεις τη ζωη, καιρο ακομα πριν γινω μελος στο σιτε, οταν το παρακολουθουσα σαν επισκεπτρια.Μην δινεις σημασια στο καθε τουβλο.Εχεις παρει τη ζωη στα χερια σου κηπ, και μπορεις να κανεις ο,τι θελησεις.Μονο σκεψου ψυχραιμα πριν αποφασισεις το οτιδηποτε, οι πολυ βιαστικες αποφασεις κρυβουν απροοπτα προβληματα.Σε εκτιμω πολυ.
21-08-2009, 08:02 #44
Originally posted by mariap
panikoula πλακα εκανα πριν , μην παρεξηγηθεις :)
ουτε καν ειδα τι εγραψες.δεν παρεξηγω για ψηλου πηδημα μην φοβασαι.
:)
21-08-2009, 09:03 #45
Μην το πεις πουθενά
Πια τα βράδια δεν κοιμάμαι
Η καρδιά μου χτυπά
Και φοβάμαι , ναι φοβάμαι
Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ
Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γι’ αυτό
Μην το πεις πουθενά
Όλα θέλω να τ’ αφήσω
Σπίτι φίλους δουλειά
Δίχως να κοιτάξω πίσω
Δεν ξέρω αν έχω αλήθεια κάτι να μοιραστώ
Και σου ζητάω βοήθεια και ντρέπομαι γι’ αυτό
Μην το πεις πουθενά
Όταν γελώ δυνατά να ξέρεις μέσα μου κλαίω
Μην το πεις πουθενά
Πόσο να κρύβομαι πια; Δεν αντέχω σου λέω!
Μην το πεις πουθενά
Θέλω να φύγω μακριά . Πίστεψε με το θέλω.
(Δρογώσης)
νομίζω πως σου πάει.....κι α σου μιλώ με παραμύθια και παραβολές.....είναι γιατί τ' ακούς γλυκύτερα κι η θλίψη δεν κουβεντιάζεται.
ΣΕΦΕΡΗΣ
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία