Results 16 to 30 of 65
Thread: Καιω μισος και οργη.
-
20-08-2009, 18:34 #16
Keep καλημερα κατ αρχην :)
Βλεπω τελευταια εχεις πολυ πονο και οργη για το οικογενειακο σου περιβαλλον, τους φιλους, και τους γνωστους σου. Εισαι ανεξαρτητος ομως. Μηπως δεν θα επρεπε να δινεις τοση σημασια?
Εχεις την ζωη σου, δουλευεις, και εχεις ολο το μελλον μπροστα σου. Κανονικα δεν θα επρεπε να σε νοιαζουν οτι και να λενε.. και ομως σε νοιαζει και πολυ.
Στο εχω ξαναπει , η μονη ιατρεια ειναι να φυγεις απο αυτο το αρρωστο περιβαλλον. Οσο μενεις τοσο πιο αρρωστος θα γινεσαι.. .και νομιζω οτι ουτε αυτοι θελουν να σε βλεπουν καλα. Αμα ηθελαν να σε βλεπουν καλα δεν θα σου εφερναν τοσα εμποδια ουτε θα σου πηγαιναν τοσο κοντρα.
- 20-08-2009, 22:47 #17
keep επειδη σε γνωριζω πλεον καλα εδω μεσα και σε εχο δει ξανα κι ξνα ετσι ειμαι σιγουρη οτι η δεν περνεις τα φαρμκ παλι η πρεπει να λαξεις φαρμακα.ειμαι επισης σιγουρη οτι σαγαπανε οι γονεις σου.
20-08-2009, 23:34 #18
panikoula οπου φυγει-φυγει και οτι κανουμε τουλαχιστον αν πεθανουμε να πεθανουμε προσπαθωντας.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-08-2009, 23:37 #19
ναι αλλα να κανεις αυτο π πρεπει.παλυ δεν περνεις τα φαρμακα?γιατι βρε κιπ?αφου σε κανουνε καλα.....
20-08-2009, 23:43 #20
panikoula δεν υπαρχει καλα στο περιβαλλον που ζω κοροϊδευω απλως τον εαυτο μου...
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
20-08-2009, 23:44 #21
ναι αλλα αυτο το παθενεις μονο οταν σταματας τα φαρμακα.θυμασε την αλη φορα π νομιζες οτι κατι σου βαζουν στο φαγητο?
δεν επερνες τα φαρμακα.εσυ δεν θυμασε εγω ομως θυμαμαι πολυ καλα ποτε εισαι ετσι,.
παρετα
20-08-2009, 23:47 #22
χα panikoula ποιος σου ειπε οτι δεν τα παιρνω?I see the reality και ειναι σκατα για εναν κλειστο τυπο με το δικο μου χαρακτηρα σε αυτο που ο θεος να το αποκαλεσει πολη.
20-08-2009, 23:54 #23
δεν σε καταλαβενω.ετσι μιλαγες και τοτε
20-08-2009, 23:59 #24
Το τελευταιο σουξε παω να πιω ενα ποτο με την ησυχια μου...επειδη του ειχα πει του τυπου μια φορα ευχαριστω για τη μουσικη...σκοτωνοταν να με εξυπηρετησει...πινω λοιπον το ποτο βυθισμενος στις σκεψεις μου οπως παντα...και αυτος μαλλον προσεχε υπερβολικα τη μουσικη του...πεταγεται ο εξυπνακιας και λεει ελα ρε που ασχολεισαι με το μπανταβο (χαζος σημαινει αυτο)...ανθρωπος ειναι και αυτος πεταγεται και ο αλλος εξυπνος...μου καναν την καρδια περιβολι...απλουστατα γιατι δεν περιμεναν να τους ακουσω γιατι οταν βυθιζομαι στις σκεψεις συνηθως δεν ακουω...το εχουν παρει χαμπαρι μερικοι εξυπνακηδες και λενε οτι τους καβλωσει...μονο σε μεγαλη πολη μπορω να επιζησω με μια σχετικη αξιοπρεπεια.
21-08-2009, 00:04 #25
Υπερβολικο το τελευταιο αλλα αυτη ειναι η ζωη μου εδω να πετανε μαλακιες για μενα...γιατι ειμαι αυτος που ειμαι.
21-08-2009, 00:08 #26
κοιτα πολλες φορες και εμενα μ φερονται σαν να ειμαι ενετελως ηλιθια.αλλα χεστικα εγω κανω πραγματα για να δουν το αντιθετο
μαλιστα ατομα π με θεωρουσαν εντελως αχρηστη καπια στιγμη μ φερναν καρεκλα να κατσω απο σεβασμο
κανετο και εστ κιπ.αποδειξε τους οτι δεν εισαι χαζος και καμενος.αυτοι ειναι.
δειξε τι εξυπαδα εχεις γαμισε τους,
21-08-2009, 00:09 #27
Μα δεν μπορω να αλλαξω το ειναι μου επειδη το θελουν μερικοι μαλακες...δηλαδη τι ειμαι εγω πιονι?
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ σε αυτη την πολη και αυτο με τρωει σιγα-σιγα.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
21-08-2009, 00:11 #28
Ναι καταλαβαινω πως το λες panikoula επρεπε να αυτοπροστατευτω αλλα εχω ποια μπουχτησει.
21-08-2009, 00:14 #29
Originally posted by keep_walking
Το τελευταιο σουξε παω να πιω ενα ποτο με την ησυχια μου...επειδη του ειχα πει του τυπου μια φορα ευχαριστω για τη μουσικη...σκοτωνοταν να με εξυπηρετησει...πινω λοιπον το ποτο βυθισμενος στις σκεψεις μου οπως παντα...και αυτος μαλλον προσεχε υπερβολικα τη μουσικη του...πεταγεται ο εξυπνακιας και λεει ελα ρε που ασχολεισαι με το μπανταβο (χαζος σημαινει αυτο)...ανθρωπος ειναι και αυτος πεταγεται και ο αλλος εξυπνος...μου καναν την καρδια περιβολι...απλουστατα γιατι δεν περιμεναν να τους ακουσω γιατι οταν βυθιζομαι στις σκεψεις συνηθως δεν ακουω...το εχουν παρει χαμπαρι μερικοι εξυπνακηδες και λενε οτι τους καβλωσει...μονο σε μεγαλη πολη μπορω να επιζησω με μια σχετικη αξιοπρεπεια.
εχεις απολυτο δικιο..
εσυ που εχεις προβληματα το αντεξες ομως..
εγω που δεν εχω, θα τους εκανα να μη ξερουν που να κρυφτουν....
συγχαρητηρια για την υπομονη σου να ανεχεσαι καφρους που δεν σε φτανουν ουτε στο μικρο σου δαχτυλακι να σε απαξιωνουν....
ξερεις πολυ καλα, οτι αυτο που θελεις να κανεις χρειαζεται καλη προετοιμασια..σκοπος ειναι να πας στα καλυτερα, οχι στα χειροτερα..
κρατα τον εαυτο σου υγιη,μαζεψε δυναμεις και λεφτα, και φυγε κιπ...
21-08-2009, 00:16 #30
καλυτερ ανα φυγεις τοτε αλλα οχι με βαρια καρδια κιπ μου
να πας καπου και να κανεις μια νεα αρχη αλλα εισαι τοσο ευεσθητος....προσπαθησε να μην το δειχνεις το εκμεταλεβονται κατι υαινες αυτο.
να εισαι πιο σοβαρος και βαρυς τιπος μην αφινεις περιθωρια να πουνε για σενα..
και αν μινεις τελικα οσοι σε πλιγωνουν δειξε τους οτι τους εχεις γραμμενους στα @@ σου,παιζε το ανετος και θα δεις οτι δεν θα ασχολουνται πλεον.
σε ολοους συμβενουν αυτα και ειδικα σε εμας π ειμαστε ευεσθητα ατομα.
βαλε μασκα στο προσωπο σου μην δειχενις τι νιωθεις προσπαθησε δεν ειναι τοσο δυσκολο.
α και να αποφευγεις να πηγενεις κοντα σε τετια ατομα.να το θυμασε αυτο!!!
Θολούρα στα μάτια
22-08-2025, 19:08 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή