Τι παίζει με τον θείο Τάκη;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Junior Member

Τι παίζει με τον θείο Τάκη;

Είναι άνω των 60 ετών και κατά δήλωσή του δεν έχει συνάψει ποτέ του ερωτική σχέση κι επίσης αδιαφορεί για το σεξ. Θεωρεί μάλιστα ότι οι τηλεοπτικές παρουσιάστριες είναι «ξέκ***», ενώ ο γυναικείος ομοερωτισμός τού προκαλεί αποστροφή. Επίσης διατηρεί με όλο τον κοινωνικό του περίγυρο τυπικές σχέσεις, λες και δεν έχει τίποτα να μοιραστεί με τους γύρω του. Επιπροσθέτως παρακολουθεί μανιωδώς τηλεοπτικούς αθλητικούς αγώνες, όμως η σκέψη του περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα παχυλά συμβόλαια, τ' ακριβά αυτοκίνητα και τα πολυτελή σπίτια των αθλητών, ενώ γενικά φθονεί τους ευκατάστατους άνδρες. Αναρωτιέμαι πάντως τι θα κέρδιζε βιωματικά αν είχε πλουτίσει, αφού όπως προείπα ούτε γκόμενες επιδιώκει να έχει ούτε φίλους.
    Last edited by resaldis01; 02-07-2023 at 18:57.

Senior Member
    Τον ειχανε κατηγορησει καποτε για ακολασιεσ κ χεστηκε πανω του

Senior Member
    Ειχε γινει μια παρτουζα με την βοηθεια τησ τεχνολογιασ του πασοκ απο την οποια προεκυψαν 20 παιδια θεωρησαν τωρα οτι πρεπει να γινουν χειροτερα για να αυτοκτονησω το θεμα ειναι οτι αν αυτοκτονησω θα πεθανετε ολοι σε 3 χρονια αν με σκοτωσετε θα γινει πολεμοσ ειναι ολα στημενα του μητσοτακη γτ ολοι του λενε τι καλο παιδι που ειμαι ψεμματα κι αυτοσ τουσ πιστευει κ παιζει τη χωρα στα ζαρια γτ δεν το ανεχεται να υπαρχει ενασ που στροφαρει υποτιθεται εν τω μεταξυ ειναι ολα στημενα εγω ειχα οριστει ο πατερασ κ πληρωνω τα παντα γτ ειχα δουλεια κ πληρωνα τα 80 δισ τα απροδδιοριστα ειναι δικα μου 500 για το κρατοσ κ 300 για τα παιδια μου αυτο συμφωνησαμε αυτο εγινε τα υπολοιπα δεν τα ξερω

Senior Member
    Αν καθομουνα στο γιατρο θα με σκοτωνε ο γιατροσ πηγα στην καφετερια κ λεω ασ πλουτισουν αυτοι ειχε ξαναγινει αυτο στο περιπου κι εζησα τωρα δεν την γλυτωνω με τιποτα

Senior Member
    Και μην ξεχναμε οι δεξιοι ειναι ολοι αχρηστοι δεν μπορουν να δουλεψουν οτι κ να νομιζουν

Senior Member
    Quote Originally Posted by resaldis01 View Post
    Είναι άνω των 60 ετών και κατά δήλωσή του δεν έχει συνάψει ποτέ του ερωτική σχέση κι επίσης αδιαφορεί για το σεξ. Θεωρεί μάλιστα ότι οι τηλεοπτικές παρουσιάστριες είναι «ξέκ***», ενώ ο γυναικείος ομοερωτισμός τού προκαλεί αποστροφή. Επίσης διατηρεί με όλο τον κοινωνικό του περίγυρο τυπικές σχέσεις, λες και δεν έχει τίποτα να μοιραστεί με τους γύρω του. Επιπροσθέτως παρακολουθεί μανιωδώς τηλεοπτικούς αθλητικούς αγώνες, όμως η σκέψη του περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα παχυλά συμβόλαια, τ' ακριβά αυτοκίνητα και τα πολυτελή σπίτια των αθλητών, ενώ γενικά φθονεί τους ευκατάστατους άνδρες. Αναρωτιέμαι πάντως τι θα κέρδιζε βιωματικά αν είχε πλουτίσει, αφού όπως προείπα ούτε γκόμενες επιδιώκει να έχει ούτε φίλους.
    ο θειος τακης, κατα πασα πιθανοτητα εχει κρυφη ερωτικη ζωη, ακομα πιο πιθανα, ως ομοφυλοφιλος, καθως η ετεροφυλια δεν ειναι ταμπου και θα το ελεγε...

Senior Member
    Θα σασ πω την αληθεια εχω γυναικα ρωσιδα κι εγινε ******* εξατιασ μου υποτιθετε κ εβαλε τη μαφια τη ρωσσικη να με κυνηγαει γινεται πολεμοσ ελλαδα ρωσσια κ με βαλαν να ταιζω ολο το κρατοσ κ μαντεψτε το ταιζω μενω με εναν αστυνομικο που κανει τον πατερα μου κ μια νοσηλευτρια που κανει τη μανα μου εχω βγαλει συνολο 21 τρισ απο οπου με χωσανε κ δεν πιστευουν τι μαλακιεσ κανουν 21 τρισ για το κρατοσ αυτοι λενε οτι η δουλεια ειναι μια μαλακια αλλα δεν ηξεραν τουσ ελληνεσ

Senior Member
    Συνεχιζω η θεραπεια για να μη γινεται τατιανεσ νορτζεσικ με αλγκοφρεν ασπιρινη βιταμινη ντε χαπι για τη χοληστερινη και 3 εμβολια αν παιρνετε λεφτα απο μενα συνεχιστε να παιρνετε θα το συντηρησω αυτο οσο μπορω αν πεθανω καντε οτι θετε οσο ζω θα ζω ετσι κατι καλυτερο δε γινεται συνεχιετε ετσι αυτα απο το μετωπο

Senior Member
    Ειδατε πωσ γινεται ;;;;