Eυφορία και εθισμός σε μαλακά ναρκωτικά - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Senior Member
    Ναι σοφια μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!πλακα εκανα με τον γιατρο !παρασυρθηκα λιγο και τα γραψα αυτα σαν σκεψεις οχι μονο των σωστων φυσιολογικων προσωπικοτητων αλλα και των διαταραγμενων -sorry=

Originally posted by Sofia

Το να αντικαταστησεις μια ουσια, απο μια αλλη κ να νιωθεις οτι την χρειαζεσαι για να αποκτησεις ωραιες στιγμες ειναι ενα μεγαλο θεμα.
    Αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια σοφία...
    Εγώ προσωπικά τις μεγαλύτερες χαρές μου και τις καλύτερες στιγμές, τις έχω ζήσει σε προσωπικές/επαγγελματικές επιτυχίες.
    Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ομορφιά από αυτό.
    Δυστυχώς, αυτές οι στιγμές δεν μπορούν να γίνουν μόνιμη ευτυχία και κει κάπου ξεφεύγουμε, ο καθένας όπου έχει τη μεγαλύτερη ροπή.
    Εγώ για καλή μου τύχη, ότι ναρκωτικό είχα δοκιμάσει μικρή, δεν μου άρεσε και έτσι δεν κόλλησα πουθενά.
    Παρόλα αυτά, (Κατερίνα), το μαύρο, διαπιστωμένα μπορεί να κάνει πολύ σοβαρή ζημιά στον εγκέφαλο. Το έχω ξαναγράψει και αλλού. Ήξερα ένα παιδί απ το σχολείο που έπινε και πίνει ακόμη και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

Senior Member
    Originally posted by katerinaki
    Ναι σοφια μου συμφωνω απολυτα μαζι σου!πλακα εκανα με τον γιατρο !παρασυρθηκα λιγο και τα γραψα αυτα σαν σκεψεις οχι μονο των σωστων φυσιολογικων προσωπικοτητων αλλα και των διαταραγμενων -sorry=
    Katerinaki, κανενα θεμα. Εχω διαβασει αναλογες παροτρυνσεις ή σκεψεις κ αλλων μελων. Μπορει να το σκεφτομουν κι εγω. Δεν ξερω τί μπορει να σκεφτει ο ανθρωπος πανω στην απελπισια ή την απογνωση του. Ολοι εχουμε τετοιες στιγμες ή κ περιοδους.

Ελπιζω μονο να ακολουθουνται απο τις απαραιτητες πιο ψυχραιμες στιγμες διαυγειας.
    πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...

Senior Member
    ΓΝΩΘΕΙ ΣΑΥΤΟΝ - τογραψα σωστα?

Senior Member
    Ναι Θεοφανια !η μακροχρονη χρηση της κανναβης δημιουργει οπως λες προβληματα στον εγκεφαλο οπως και η μακροχρονη χρηση ψυχοφαρμακων,το αφηνω γιατι ειναι πολυ μεγαλο θεμα,και μου φαινεται πως παει για ακαδημαικο

Senior Member
    Originally posted by ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
    \"η στιγμή να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις.\" αφήστε λοιπόν όλα τα λουλούδια να ανθίσουν. η επιλογή του αρώματος είναι αποκλειστικά θέμα της δικής σας μύτης!!!!
    AΡΙΣΤΕΙΔΗΣ αυτο που ειπες...
    \"η στιγμή να αποφασίσεις με ποιούς θα πας και ποιούς θα αφήσεις...
    Ειναι κατι που ακουσα και εμαθα πριν 5 χρονια στο προγραμμα που πηγαινα σε μια συγκεκριμενη ομαδα ψυχοθεραπειας με την οποια βγαιναμε και καναμε εκπομπες και στο Ραδιοφωνο...
    Αν μπεις στο site που χω φτιαξει θα το δεις να το χω βαλει το ..Ηρθε ο καιρος να αποφασισεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφησεις....μεσα σε εναν Πινακα ζωγραφικης οπου εχει θεμα τον Οδυσσεα δεμενο στο καταρτι με τους αργοναυτες στο πλοιο την στιγμη που εχουν ερθει απο πανω οι Σειρηνες.........
    Δες το αν Θες...
    http://clubs.pathfinder.gr/Apeksartisi18ANW__

Με Σεβασμο Θοδωρης
    Η Ζωη ειναι ονειρο και το Ονειρο μπορει να γινει Ζωη!

Junior Member
    kalos sas brika....eimai kainourgia sto foroum.kala xristougena se olous!!!!

Senior Member
    Θοδωρη σου εχω στειλει προσωπικο μυνημα.

Page 3 of 3 FirstFirst 123