Results 16 to 30 of 32
Thread: ειμαι θυμωμενη
-
22-08-2009, 16:30 #16
την μητερα μου την εχει γνωρισει απο κοντα ολοι οι αλλοι που την βλεπουν πωσ καταλαβενουν οτι το χει χαμενο κ αυτη δεν μπορει τοσο χαζη ειναι?αφοθ της το χω εξειγισει κιολλας αλλο τιποτα δεν μπορω να κανω .αλλα ο αλλος με εκμεταλλευετε τα περνω πολυ ασχημα
- 22-08-2009, 16:33 #17
οτι μου στοιχιζει δεν υπαρχει αμφιβολια εξετειας τησ μανας μου τρεχω κ δεν φτανω να περνω χαπια ειμαι οικομικα εξαρτημενη γιατο ζω μαζι της
22-08-2009, 16:38 #18
η φιλη ξερει τι προβλημα εχω πολυ καλα εχει ερθει κ στον γιατρο μου .πολλεσ φορεσ δεν θελει να κοιματε μονη κ πηγεινω σπιτι της να κοιμηθω αυτη ξηπναει στις 6 για να παει στην δουλεια κ γω γυρνω σπιτι δεν εχω καμια ορεξη να κοικλοφορω στουσ δρομους τετοια ωρα αλλα τισ κανω το χατιρι
22-08-2009, 17:32 #19
Αν πετάει πράγματα που της δανείζεις καλά έκανες τότε και πάτησες πόδι.
Απλά σου εφιστώ την προσοχή ότι έχει σημασία το πως μιλάμε και διεκδικούμε από τον άλλο να σεβαστεί εμάς και τα όριά μας.
Αν αρχίσουμε με φωνές και προσβολές, θα το χάσουμε το δίκιο μας:)
Κι επίσης, καταλαβαίνω ότι είσαι πολύ δοτικός άνθρωπος αλλά σε κάθε σχέση, όταν δίνεις θα πρέπει να ξέρεις ότι ο άλλος το εκτιμά και θα σου δώσει κι εκείνος όταν εσύ θα ζητήσεις. Αλλιώς η σχέση είναι μονόδρομη και όχι αμφίδρομη, άρα χωλαίνει.
Καλή μου Λίνα, προσπάθησε να ανεξαρτητοποιείς από το σπίτι όσο γίνεται, σιγά σιγά, σταδιακά.
Για παράδειγμα, θα μπορούσες να αρχίζεις να δουλεύεις κάπου με μερική απασχόληση ας πούμε;-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
22-08-2009, 20:22 #20
ναι προσπαθω να πεισω τον φιλο μου να μεινουμε μαζι αλλα παλι εχουν οι δικοι μου 3 διαμερισματα που ειναι στην ιδια οικοδομη παλι κοντα θα ειμαστε δηλαδη .ναι για δουλεια ψαχνω η αληθεια ειναι .ε δεν καταλαβες ομως το σιντακι σιγα μην το πεταξε απλα θελει να το κρατησει αυτο μου την σπαει γιατι μου ειχε σπασει να νευρα να τησ το δωσω.ευτυχως καποια πραγματα αξιας που μου ζητησε δεν τις τα εδωσα ε το σιντι το βρηκα απο μαυρο το χω
23-08-2009, 07:17 #21
τις ειπα πως αν θελει να συνεχισουμε να μου πληρωσεις το σιντι αρκετα με ζαλασες της λεω να ζητιανευει δεν της αρεσε το ρημα αλλα τι να της κανω βρε παιδια με ζαλιζε ειναι η αληθεια θα πας να μου κανεις εκεινο θα μου φερεις το ενα θα μου φερισ το αλλο σε χρειαζομε τησ εκανα το χαμαλι κ μου ζητησ εκ τα ρευστα απο πανω δεν φτανει που σου κανω την χαρη κ σε κανω παρεα μου λεει που περνεισ χαπια ακους εκει τησ λεω εμενα μου κανουν την χαρη πολλοι εσενα που εισαι καλα δεν βλεπω να σου κανουν την χαρη .παιδια δεν τησ ξαναμιλαω αρκετα .εγω την ειχα βασιλισσσα κ αυτη βγαζει κ γλωσσσα απο πανω.
23-08-2009, 07:27 #22
δεν επερνα τιποτα απο την συγκεκρημενη μονο εδινα μονο οτι μιλουσαμε κ περναγε η ωρα ε η ωρα περναει κ στο γυμναστηριο στο ιντερνετ θα βρω να περναει ηωρα
23-08-2009, 17:10 #23
παντως με ολο το θαρρος βλεπω μια εχθρικη στααση προς τη μαμα σου και το προβλημα της?μην ξεχνας οτι η γυναικα δεν φερεται ετσι επειδη το θελει!ισως χρειαζεται αγωγη....ισως σε θελει πιο πολυ διπλα της...και νομιζω οτι οι ατακες του στυλ\"το χει χασει\" δεν ειναι καθολου σωστες για κανενα ατομο με προβληματα ψυχολογικης φυσεως...και ιδιαιτερα για την μητερα σου!
23-08-2009, 17:12 #24
Originally posted by lina
ετσι κανει η μανα μου με ολουσ τουσ φιλους μου γιατι κανενασ αλλοσ δεν τισ δινει σημασια τουσ εχω εξιγησει οτι το χει χαμενο
23-08-2009, 17:40 #25
εξετειας της μανας μου πριν 9 χρονια αυτοτραυματιστικα νοσηλευτικα κ ζω με χαπια υπαρχει κανενας λογος να την αγαπαω?
24-08-2009, 01:07 #26
Originally posted by lina
εξετειας της μανας μου πριν 9 χρονια αυτοτραυματιστικα νοσηλευτικα κ ζω με χαπια υπαρχει κανενας λογος να την αγαπαω?
κουκλα μου λυπαμαι πολυ για αυτο και εχεισ δικιο να αισθανεσαι θυμο!αλλα αυτο που σου λεω ειναι οτι αν η μαμα σου πασχει απο καποια ψυχικη νοσο και δεν παιρνει καποια θεραπεια...τοτε ειναι λογικο να κανει πραγματα που να μην τα εννοει!ισως χρειαζεται βοηθεια...πλεον ολες ο ικαταστασεις διορθωνονται ειτε με αγωγη ειτε με ψυχοθεραπεια!θεσ να μασ μιλησεις για ποιον λογο σε εφτασε η μαμα σε τετοιο σημειο?
24-08-2009, 10:57 #27
την μαμα μου την παντρεψε ο πατερας της για να μην την ταιζει ετσι γινοταν εκεινα τα χρονια πηγε στο εξωτερικο εκανε 3 παιδια ααλα τον πατερα μου δεν τον αγαπησε ποτε καποια στιγιμη ηθελε να τον χωρισει αλλλα δεν ειχε την οικονομικη δυνατοτητα ηρθε στην ελλεδα μονη τησ με τα παιδια της ειχα δανεια ιστορις εδω με τα σπιτια που εχτησαν ε περασε πολλα κ της γυρισε το μυαλο δεν ξερω τι να σου πω πω παντως δεν κανει για γιανα εμενα με θελει να ειναι κλεισμενη ολη την ωρα μεσα στο σπιτι να μην εχω φιλους τιποτα γιαυτο προσπαθει να τουσ απομακρυνει συνιθως δεν τα καταφερνρι αλλα η φιλη που σας ειπα τερμα .αφου σου εχω εξειγισει της λεω οτι η μανα μου εχει προβλημα κ εσυ την ακους δεν γινετε να σινεχισουμε να κανουμε παρεα η μανα μου δεν σταματαει ποτε αυτην την δουλεια.μου πεταξε κ το σιντι που υποτηυετε οτι θα μου γυρναγε πισω ε να κανω τοσες θυσιες κ να μου φεροντε ετσι παει πολυ
24-08-2009, 11:00 #28
2 παιδια εκενα συγνωνη
24-08-2009, 14:47 #29
Λίνα....μόνη σου λες πως η μητέρα σου πέρασε πάρα πολλά και \"της γύρισε το μυαλό\"
Παίρνει κάποια φάρμακα? Έχει πάει στο γιατρό? Έχεις ανναρωτηθεί ποτεέ αν η συμπεριφορά της είναι αποτέλεσμα μιας αρρώστιας και εκείνη υποφέρει πεερισσότερο από σένα?
Ρίχνεις πιο πολύ βάρος στη συμπεριφορά της φίλης σου και όχι της μητέρας σου. Μήπως ήρθε ο καιρος να δεις και την άλλη πλευρά?
24-08-2009, 15:27 #30
Originally posted by Θεοφανία
Λίνα....μόνη σου λες πως η μητέρα σου πέρασε πάρα πολλά και \"της γύρισε το μυαλό\"
Παίρνει κάποια φάρμακα? Έχει πάει στο γιατρό? Έχεις ανναρωτηθεί ποτεέ αν η συμπεριφορά της είναι αποτέλεσμα μιας αρρώστιας και εκείνη υποφέρει πεερισσότερο από σένα?
Ρίχνεις πιο πολύ βάρος στη συμπεριφορά της φίλης σου και όχι της μητέρας σου. Μήπως ήρθε ο καιρος να δεις και την άλλη πλευρά?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία