Τελικά ποια είναι η λύση; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 34
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Αυτό σου εξήγησα. Η ιατρική δεν έχει πετύχει ακόμη το στόχο, να μας θεραπεύει, γι' αυτό σου λέει θα παίρνεις ladose πχ για όλη σου τη ζωή. Αν ήταν στο στάδιο της θεραπείας, θα σου έδινε μια αγωγή 1 μήνα ας πούμε και μετά θα γιατρευόσουν από το αγχος για πάντα. Κανείς δεν θεραπεύεται από τις ψυχιατρικές ασθένειες, δεν υπάρχει καμία θεραπεία σε καμία ψυχιατρική ασθένεια μέχρι τώρα αλλά τα καλά νέα είναι πως υπάρχουν τα φάρμακα που μας κάνουν καλύτερα (αν και αυτό είναι λίγο τρίκι διότι μας δημιουργούν παρενέργειες, άλλα από εκεί) και συμμαζεύεται κάπως το πράγμα. Στην ουσία το ίδιο πράγμα λέμε.
    Ωραία. 10 characters

HarleyQuinn
    Guest
    Ήλπιζα πως θα έχεις κάτι να πεις.

Αφού τα είπαμε και συμφωνούμε τι άλλο να πω;

HarleyQuinn
    Guest
    Quote Originally Posted by ThelwNaEimaiKala View Post
    Αφού τα είπαμε και συμφωνούμε τι άλλο να πω;
    Την ιστορία της ζωής σου :Ρ Πλάκα κάνω. Κάτι πάνω σε αυτό, αν συμφωνείς, αν διαφωνείς, αν έχεις κάτι παραπάνω να προσθέσεις.....

Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Την ιστορία της ζωής σου :Ρ Πλάκα κάνω. Κάτι πάνω σε αυτό, αν συμφωνείς, αν διαφωνείς, αν έχεις κάτι παραπάνω να προσθέσεις.....
    Κι όμως χρειάζεται να την πω κι αυτήν γιατί μερικές φορές αγανακτώ. Εμένα το πρόβλημά μου και το πρόβλημα πιστεύω πολλών από εδώ μέσα δεν είναι αν έχει βρεθεί ή όχι θεραπεία για το άγχος. Τι θέλω να πω με αυτό. Αν ήμουν σίγουρος 100% ότι όλα τα ψυχοσωματικά που βιώνω ή σωματικές ενοχλήσεις που έχω είναι από το άγχος ή τουλάχιστον δεν υπάρχει παθολογική αιτία τότε ο νους μου θα ηρεμούσε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτό είναι η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. Τώρα θα μου πεις η αμφιβολία είναι μέρος της διαταραχής, ναι αλλά εμένα ποιος μου το βεβαιώνει αυτό ότι είναι 100% έτσι; Για παράδειγμα κάποιος που φοβάται ότι μπορεί να έχει κολλήσει πχ ηπατίτιδα κάνει την εξέταση την συγκεκριμένη και αν είναι αρνητική δεν το ψάχνει άλλο. Στην δικιά μας περίπτωση εδώ πέρα δεν υπάρχει τέτοια εξέταση που να δείχνει ότι όλα όσα βιώνουμε έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο. Να μιλήσω λοιπόν για τον εαυτό μου. Ποιος μπορεί να αποδείξει και το λέω με καλή προαίρεση ότι είμαι υγιής σωματικά. Πριν ένα χρόνο συνέβησαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου τα οποία με γονάτισαν ψυχικά. Βγήκα μια μέρα έξω και πήγα να πέσω από την ζάλη. Πήρα ένα ολόκληρο ζαναξ και έφυγε η ζάλη και το στρες. Παρεμπιπτόντως κάποια αγχολυτικά δεν ξέρω αν ισχύει με όλα έχουν και μια ήπια αντιαρρυθμική ιδιότητα. Από κει και έπειτα ξεκίνησα αγωγή με ψυχίατρο και η ζάλη έγινε καθημερινό φαινόμενο. Ώσπου μετά από μια κρίση πανικού την λέω κρίση πανικού γιατί δεν ανιχνεύτηκε κάτι παθολογικό στα επείγοντα που πήγα άρχισε να έχω περισσότερη ζάλη εκεί που άρχισε να μειώνεται. Άλλαξα τελικά αγωγή, νοσηλεύτηκα και άλλαξα και ψυχίατρο. Μπήκε και το lyrica μέσα τρελή αστάθεια και από το lyrica. Ήταν όντως από το lyrica η ήταν ψυχοσωματικό. Το κόβουμε και μένω με το cipralex. Η ζάλη μειώνεται αλλά δεν φεύγει. Και μετά από κάποιο διάστημα να πάλι οι κρίσεις πανικού, τις βαφτίζουμε κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορούμε να τις αποδώσουμε άλλου. Είναι όντως κρίσεις πανικού; Πώς το ξέρουμε; Εξετάσεις αίματος εφ όλης της ύλης έκανα πρόσφατα όλα καλά. Καρδιολογικά με είδαν τον Νοέμβριο τελευταία φορά πάλι όλα άψογα απλά έχω πολύ ήπια πρόπτωση που είναι ασήμαντη όπως μου είπαν παλιά έχω πάει σε πέντε έξι καρδιολόγους που κάποιοι δεν το αναφέρουν καν. Μαγνητική αυχένα έκανα πρόσφατα. Τίποτα παθολογικό μόνο κάτι ήπια πράγματα. Αυτά τα ήπια δικαιολογούν την ζάλη; Ο ΩΡΛ πάλι δεν μου βρήκε τίποτα. Πριν κάνα μήνα καρδιογράφημα στο νοσοκομείο μετά από κρίση πανικού όλα καλά. Έχω κάποια κρυφή αρρυθμία που δεν εντοπίζεται και μου κάνει ζάλη; Είναι ο αυχένας; Είναι τα φάρμακα; Είναι ψυχοσωματικό; Γιατί νιώθω κάποιες φορές σαν να περπατάω με ελατήρια όλη μέρα; Γιατί κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να βυθίζομαι στο κενό, μια απότομη ζάλη πιο ήπια ή πιο έντονη ανάλογα. Είναι κάποιο αρρώστια από τις οθόνες που χρησιμοποιούμε; Είναι νευρολογικό; Γιατί δεν μπορώ να είμαι απόλυτα λειτουργικός; Τελικά τι στο καλό είναι μπορεί κάποια ή κάποια να δώσει απάντηση εμπεριστατωμένη; Νομίζω πώς κανείς δεν μπορεί μακάρι να κάνω λάθος.
    Last edited by ThelwNaEimaiKala; 20-07-2023 at 18:52.

Senior Member
    Κοιτα να δεισ πωσ παει ολα δουλευουν ρολοι ολη μερα για 20 με 30 χρονια μετα εισαι στο 95 τοισ εκατο οσο γερνασ πασ στο 90 κλπ ολα αυτα συνδεονται με τον εγκεφαλο κ θεωρουνται δυσλειτουργιεσ μη προσδιοριζομενεσ αλλιωσ αλλα ωσ ψυχολογικα ολα δουλευουν οτι μπορουν να δουν αλλα δεν πετασ απλα ζεισ εγω ειμαι 47 εχω βαρεθει τα παντα υγιεστατοσ ειμαι ορεξη δεν εχω τι να το κανω το μπανιο στη θαλασσα βγαινω για καφε αν εισαι αντρασ να κανεισ βαρη κ περπατημα να δυναμωσεισ τα γεραματα ειναι περιεργα εγω μου ερχονται εικονεσ απο το δημοτικο κ νομιζω οτι περασα καλα αμα δεν περνουσα δε θα την παλευα εξασκησε την επικοινωνια σου κ γυμναστικη να αποκτησεισ αντοχη

Senior Member
    Quote Originally Posted by ThelwNaEimaiKala View Post
    Κι όμως χρειάζεται να την πω κι αυτήν γιατί μερικές φορές αγανακτώ. Εμένα το πρόβλημά μου και το πρόβλημα πιστεύω πολλών από εδώ μέσα δεν είναι αν έχει βρεθεί ή όχι θεραπεία για το άγχος. Τι θέλω να πω με αυτό. Αν ήμουν σίγουρος 100% ότι όλα τα ψυχοσωματικά που βιώνω ή σωματικές ενοχλήσεις που έχω είναι από το άγχος ή τουλάχιστον δεν υπάρχει παθολογική αιτία τότε ο νους μου θα ηρεμούσε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Το πρόβλημα λοιπόν είναι αυτό είναι η ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ. Τώρα θα μου πεις η αμφιβολία είναι μέρος της διαταραχής, ναι αλλά εμένα ποιος μου το βεβαιώνει αυτό ότι είναι 100% έτσι; Για παράδειγμα κάποιος που φοβάται ότι μπορεί να έχει κολλήσει πχ ηπατίτιδα κάνει την εξέταση την συγκεκριμένη και αν είναι αρνητική δεν το ψάχνει άλλο. Στην δικιά μας περίπτωση εδώ πέρα δεν υπάρχει τέτοια εξέταση που να δείχνει ότι όλα όσα βιώνουμε έχουν ψυχολογικό υπόβαθρο. Να μιλήσω λοιπόν για τον εαυτό μου. Ποιος μπορεί να αποδείξει και το λέω με καλή προαίρεση ότι είμαι υγιής σωματικά. Πριν ένα χρόνο συνέβησαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου τα οποία με γονάτισαν ψυχικά. Βγήκα μια μέρα έξω και πήγα να πέσω από την ζάλη. Πήρα ένα ολόκληρο ζαναξ και έφυγε η ζάλη και το στρες. Παρεμπιπτόντως κάποια αγχολυτικά δεν ξέρω αν ισχύει με όλα έχουν και μια ήπια αντιαρρυθμική ιδιότητα. Από κει και έπειτα ξεκίνησα αγωγή με ψυχίατρο και η ζάλη έγινε καθημερινό φαινόμενο. Ώσπου μετά από μια κρίση πανικού την λέω κρίση πανικού γιατί δεν ανιχνεύτηκε κάτι παθολογικό στα επείγοντα που πήγα άρχισε να έχω περισσότερη ζάλη εκεί που άρχισε να μειώνεται. Άλλαξα τελικά αγωγή, νοσηλεύτηκα και άλλαξα και ψυχίατρο. Μπήκε και το lyrica μέσα τρελή αστάθεια και από το lyrica. Ήταν όντως από το lyrica η ήταν ψυχοσωματικό. Το κόβουμε και μένω με το cipralex. Η ζάλη μειώνεται αλλά δεν φεύγει. Και μετά από κάποιο διάστημα να πάλι οι κρίσεις πανικού, τις βαφτίζουμε κρίσεις πανικού γιατί δεν μπορούμε να τις αποδώσουμε άλλου. Είναι όντως κρίσεις πανικού; Πώς το ξέρουμε; Εξετάσεις αίματος εφ όλης της ύλης έκανα πρόσφατα όλα καλά. Καρδιολογικά με είδαν τον Νοέμβριο τελευταία φορά πάλι όλα άψογα απλά έχω πολύ ήπια πρόπτωση που είναι ασήμαντη όπως μου είπαν παλιά έχω πάει σε πέντε έξι καρδιολόγους που κάποιοι δεν το αναφέρουν καν. Μαγνητική αυχένα έκανα πρόσφατα. Τίποτα παθολογικό μόνο κάτι ήπια πράγματα. Αυτά τα ήπια δικαιολογούν την ζάλη; Ο ΩΡΛ πάλι δεν μου βρήκε τίποτα. Πριν κάνα μήνα καρδιογράφημα στο νοσοκομείο μετά από κρίση πανικού όλα καλά. Έχω κάποια κρυφή αρρυθμία που δεν εντοπίζεται και μου κάνει ζάλη; Είναι ο αυχένας; Είναι τα φάρμακα; Είναι ψυχοσωματικό; Γιατί νιώθω κάποιες φορές σαν να περπατάω με ελατήρια όλη μέρα; Γιατί κάποιες φορές αισθάνομαι σαν να βυθίζομαι στο κενό, μια απότομη ζάλη πιο ήπια ή πιο έντονη ανάλογα. Είναι κάποιο αρρώστια από τις οθόνες που χρησιμοποιούμε; Είναι νευρολογικό; Γιατί δεν μπορώ να είμαι απόλυτα λειτουργικός; Τελικά τι στο καλό είναι μπορεί κάποια ή κάποια να δώσει απάντηση εμπεριστατωμένη; Νομίζω πώς κανείς δεν μπορεί μακάρι να κάνω λάθος.
    Καταλαβαινω το ερωτημα που θετεις και νομιζω η πιο απλη απαντηση (περα απο αναλυσεις κτλ) ειναι η εξης, απο την στιγμη που οταν παιρνεις ζαναξ (αγχολυτικο) σου περνανε οι κρισεις πανικου ή η ζαλη τοτε αυτο αποδεικνυει οτι ειναι ψυχολογικο το προβλημα και οχι παθολογικο, αν δεν σου περναει με αγχολυτικο τοτε ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι και παθολογικο αλλα οχι αναγκαστηκα.

KleinosBrekias
    Guest
    Αν ψαχνουμε για την απαντηση , θα εχουμε καθε νεα φορα διαφορετικη ερωτηση .
    Αν ψαχνουμε για την αμφιβολια , θα εχουμε καθε νεα φορα διαφορετικη απαντηση .
    Οποτε διαβουμε ή περιπλανηθουμε
    τουτα το μονοπατια συνανταμε ψευδαισθησεις και αυταπατες του μυαλου μας .
    Ειναι μειζονος σημασια οι ερωτησεις ? Κατηγορηματικα οχι .
    Ειναι κατακλυσμιαιες οι απαντησεις ?
    Κατηγορηματικα οχι .

Γιατι ? Διοτι πριν απο εμας , το ιδιο καιρο με μας και μετα απο εμας , είχαν - εχουν - θα τεθει/ουν τα ιδια ζητηματα . Ποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης σε ολους ?
    Οπτικη γωνια - πρωτη εντυπωση - λεπτομερεια - συμπερασμα - αντιληψη
    Δηλαδη απο που , τι πρωτοειδαμε , τι εχει σημασια , γιατι το ειδαμε , η προσωπικη μας αληθεια .
    Τι το αναιρει ολο αυτο ? Οτι δεν εχει καταγραφει στην ιστορια της ανθρωποτητας οτι δυο μυαλα , δυο ξεχωριστες σκεψεις , δυο ψυχες , την ιδια ακριβως στιγμη να εχουν εκδωσει γραπτως την ιδια ακριβως αντιληψη .
    Γιατι ? Υπαρχουν 8.000.000.000 ξεχωριστες οντοτητες κατω απο τον ιδιο ηλιο με 8.000 .000 . 000 διαφορετικες αντιληψεις . Ενα ανταγωνιστικο χαος . Οπου υπαρχει πληθωρα , η αξια μειωνεται δραματικα . Η αντιληψη αποκτα μηδαμινη αξια οποτε .
    Αν δεν εχει αξια η προσωπικη μας αληθεια , τοτε ποιο << προιον >> ή ποια <<προιοντα>> ειναι το πιο/α ακριβο/α ? Αυτο/α που ειναι ελευθερο/α για ολους . Ποιο/α ειναι αυτο/α ?
    Ο αερας και η πιστη .
    Οταν αγοραζεις μια επιχειρηση ή ενα σπιτι αγοραζεις τον αερα . Κατσε ο αερας δεν ειναι ελευθερος για ολους ? ΟΧΙ ποτε δεν ηταν ποτε δε θα ειναι .
    Η προσβαση στη πιστη ειναι ελευθερη για ολους ? Οχι , η πιστη ειναι επιβαλλομενη . Η πιστη εχει τις δικες της τιμες . Σε ΟΛΑ .Απο την στιγμη της συλληψης εως την στιγμη του τελους . Που βασιζεται ολο αυτο ? Σε παραφουσκωμενες γραπτες εκδοχες αυτοπτων μαρτυρων . Εκθειαστικες αραδες .
    Αν κατασταλαξουμε στη αληθεια της πιστης ( εξωτερικη ) , αυτοματα θα εχουμε εκατομμυρια ερωτηματα σε ολη μας τη ζωη . Αν κατασταλαξουμε στη προσωπικη μας αληθεια ( αντιληψη ) , αυτοματα θα εχουμε λιγοστες απαντησεις . Που δεν θα μας αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ .
    Αρα η πιστη ειναι εχθρος ή συμμαχος της αντιληψης ? Κατηγορημστικα ΕΧΘΡΟΣ .
    Γιατι αν κατασταλαξουμε οριστικα και αμετακλητα στις δικες μας αληθειες , δεν υπαρχει χωρος για πιστη .

Καλο βραδυ σε ολους .

Senior Member
    Μπρεκια φιλε ελπιζω να ειναι δικα σου αυτα για να καταλαβεισ εχεισ μια μηχανη 1.000 αλογα και δεν μπορεισ να κατεβασεισ τα αλογα στον τροχο δηλαδη να σε πιστεψουμε κ να σε αγαπησουμε απο αυτα που λεσ εγω σε χαιρομαι παντωσ να σε αγαπησω θελει καμια 10ετια

Quote Originally Posted by KleinosBrekias View Post
    Αν ψαχνουμε για την απαντηση , θα εχουμε καθε νεα φορα διαφορετικη ερωτηση .
    Αν ψαχνουμε για την αμφιβολια , θα εχουμε καθε νεα φορα διαφορετικη απαντηση .
    Οποτε διαβουμε ή περιπλανηθουμε
    τουτα το μονοπατια συνανταμε ψευδαισθησεις και αυταπατες του μυαλου μας .
    Ειναι μειζονος σημασια οι ερωτησεις ? Κατηγορηματικα οχι .
    Ειναι κατακλυσμιαιες οι απαντησεις ?
    Κατηγορηματικα οχι .

Γιατι ? Διοτι πριν απο εμας , το ιδιο καιρο με μας και μετα απο εμας , είχαν - εχουν - θα τεθει/ουν τα ιδια ζητηματα . Ποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης σε ολους ?
    Δηλαδη απο που , τι πρωτοειδαμε , τι εχει σημασια , γιατι το ειδαμε , η προσωπικη μας αληθεια .
    Τι το αναιρει ολο αυτο ? Οτι δεν εχει καταγραφει στην ιστορια της ανθρωποτητας οτι δυο μυαλα , δυο ξεχωριστες σκεψεις , δυο ψυχες , την ιδια ακριβως στιγμη να εχουν εκδωσει γραπτως την ιδια ακριβως αντιληψη .
    Γιατι ? Υπαρχουν 8.000.000.000 ξεχωριστες οντοτητες κατω απο τον ιδιο ηλιο με 8.000 .000 . 000 διαφορετικες αντιληψεις . Ενα ανταγωνιστικο χαος . Οπου υπαρχει πληθωρα , η αξια μειωνεται δραματικα . Η αντιληψη αποκτα μηδαμινη αξια οποτε .
    Αν δεν εχει αξια η προσωπικη μας αληθεια , τοτε ποιο << προιον >> ή ποια <<προιοντα>> ειναι το πιο/α ακριβο/α ? Αυτο/α που ειναι ελευθερο/α για ολους . Ποιο/α ειναι αυτο/α ?
    Ο αερας και η πιστη .
    Οταν αγοραζεις μια επιχειρηση ή ενα σπιτι αγοραζεις τον αερα . Κατσε ο αερας δεν ειναι ελευθερος για ολους ? ΟΧΙ ποτε δεν ηταν ποτε δε θα ειναι .
    Η προσβαση στη πιστη ειναι ελευθερη για ολους ? Οχι , η πιστη ειναι επιβαλλομενη . Η πιστη εχει τις δικες της τιμες . Σε ΟΛΑ .Απο την στιγμη της συλληψης εως την στιγμη του τελους . Που βασιζεται ολο αυτο ? Σε παραφουσκωμενες γραπτες εκδοχες αυτοπτων μαρτυρων . Εκθειαστικες αραδες .
    Αν κατασταλαξουμε στη αληθεια της πιστης ( εξωτερικη ) , αυτοματα θα εχουμε εκατομμυρια ερωτηματα σε ολη μας τη ζωη . Αν κατασταλαξουμε στη προσωπικη μας αληθεια ( αντιληψη ) , αυτοματα θα εχουμε λιγοστες απαντησεις . Που δεν θα μας αρεσουν ΚΑΘΟΛΟΥ .
    Γιατι αν κατασταλαξουμε οριστικα και αμετακλητα στις δικες μας αληθειες , δεν υπαρχει χωρος για πιστη .

Καλο βραδυ σε ολους .
    Έλα ρε φίλε φτάνει με το σπασμάρισμα. Αν δεν έχεις να πεις κάτι ουσιαστικό επί του θέματος ξαναλέω όπως σου απάντησα στο προηγούμενο θέμα υπάρχει η κατηγορία 'καφέ και συμπάθεια". Όχι τίποτα άλλο αλλά ο γραπτός σου λόγος στερείται συνοχής.

KleinosBrekias
    Guest
    Πρωτον , δεν ειμαστε φιλοι . Δεν σε ξερω , δε με ξερεις . Η λεξη σπαμαρισμα δεν ειναι ελληνικη . Λες οτι ειμαι εκτος θεματος χωρις να παραθεσεις ουτε ενα πραγματικο επιχειρημα . Η αναρτηση σου ειχε μια ερωτηση , σου απαντησα σε αυτη τη ερωτηση . Αν δε σε αρεσει , δεν εκθετεις τον αλλον ποτε . Αν μου εστελνες προσωπικο μνμ , θα ελεγα οτι σεβεσαι τον εαυτο σου . Μου λες τι να μη γραψω και που να το γραψω . Με εχεις για χαζο ? Μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου εχεις . Και τελειωνεις με τη συνοχη του γραπτου μου λογου . Συγγνωμη ρε μεγαλε που δε ξερω τοσο καλο συντακτικο και γραμματικη οσο εσυ . Εχεις να διανυσεις μεγαλη αποσταση μεχρι να ασκησεις κριτικη .
    Η αναρτηση σου δεν ειχε θεμα << πως να ασκησω κριτικη στον KleinosBrekias >> οποτε εσυ ο ιδιος εισαι εκτος θεματος .

Η λέξη σπασμάρισμα χρησιμοποιειται πολύ συχνά στον γραπτό και προφορικό λόγο. Όπως και τόσες άλλες ξενικές ή ξενόφερτες λέξεις και εκφράσεις. Ποιος είσαι εσύ που ήρθες εδώ πέρα να μας κάνεις μάθημα Ελληνικών; Δεν στο ζητήσαμε κύριε με τις αμπελοφιλοσοφίες σου τις παραληρηματικες που είναι τελείως ασυνάρτητες και απολύτως άσχετες με το θέμα που είναι το αγχος και το σώμα. ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΣΟΥ Γιατί ? Διοτι πριν απο εμας , το ιδιο καιρο με μας και μετα απο εμας , είχαν - εχουν - θα τεθει/ουν τα ιδια ζητηματα . Ποιος ειναι ο κοινος παρονομαστης σε ολους ?
    Ο αερας και η πιστη .

ΠΙΣΤΗ, ΕΧΘΡΟΙ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΑΡΤΥΡΕΣ, ΑΓΟΡΕΣ, ΣΠΙΤΙΑ, ΑΕΡΑΣ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΜΑΖΕΤΑΙ. ΜΙΑ ΚΟΜΠΟΣΤΑ ΛΕΞΙΛΟΓΙΚΗ, ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ.

Προφανώς έχεις κι άλλους λογαριασμούς εδώ μέσα ή είχες και πουλάς τρέλα και δεν ξέρω τι άλλο. Πάρε τα φάρμακα σου και άφησε μας ήσυχους.

Quote Originally Posted by worryfree View Post
    Καταλαβαινω το ερωτημα που θετεις και νομιζω η πιο απλη απαντηση (περα απο αναλυσεις κτλ) ειναι η εξης, απο την στιγμη που οταν παιρνεις ζαναξ (αγχολυτικο) σου περνανε οι κρισεις πανικου ή η ζαλη τοτε αυτο αποδεικνυει οτι ειναι ψυχολογικο το προβλημα και οχι παθολογικο, αν δεν σου περναει με αγχολυτικο τοτε ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ να ειναι και παθολογικο αλλα οχι αναγκαστηκα.
    Σε ευχαριστώ για την επί της ουσίας απάντησή σου. )

KleinosBrekias
    Guest
    Αυθαιρετα συμπερασματα , ροπη προς αντιπαραθεση , αλαζονικη γραφη , αποκλεισμος διαφορετικης προσεγγισης , μηδενισμος , καχυποψια .

Σε ευχαριστω πολυ για τη διαφημιση . Οχι μια φορα , αλλα δυο .

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast