Results 1 to 15 of 28
-
12-08-2023, 08:26 #1
Αρυθμίες ξανά. Δεν θα αντέξω αυτή τη φορά
Καλησπέρα σε όλους έχω ξαναγράψει αυτό το Φόρουμ πολύ παλαιότερα σχετικά με τις αρρυθμίες οι οποίοι σε μένα πολύ πιο παλιά ήταν πολύ πιο έντονες από την τώρα σε καθημερινή βάση για πάρα πολύ καιρό εδώ και κάποιο καιρό με έπιασαν πάλι σε λιγότερο βαθμό βέβαια λιγότερο από 30 την ημέρα οι οποίες μειώνω Ντούσαν μέρα με τη μέρα Και σε κάποια φάση εξαφανίστηκε εντελώς το θέμα είναι ότι εδώ και τρεις μέρες όταν ξαπλώνω το βράδυ είμαι μια χαρά και όλη μέρα άντε να κάνω μία ή δύο το πολύ κοιμάμαι το βράδυ και τυχαίνει να ξυπνάω το πρωί χαράματα θα έλεγα μπορεί να είναι τέσσερις το πρωί μπορεί ναναι πέντε το πρωί μπορεί έξι και να έχω πάρα πολλές έντονες και να είναι τόσο ενοχλητικές Και να Με τσαντίζουνε Και κάθε φορά που χαλαρώνω και πάει να με πάρει ο ύπνος να νιώθω δύο η μία οι τρεις συνεχόμενες μέχρι απλά να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι να είμαι κομμάτια από τον λίγο ύπνο που έχω κάνει και να πηγαίνω στη δουλειά μου καλώς η κακώς έτσι ευτυχώς με σώζει το τι είμαι 28 χρονών και ψιλό αντέχω λίγο ακόμα θα μπορούσα να πω έχω κάνει όλες εξετάσεις εννοείται πες κοπώσεως τρίπλεξ ΧΟΛΤΕΡ Και θα ξανά κάνω και τώρα θα βάλω πάλι ένα Χόλντερ να δει ο γιατρός τι συμβαίνει με αυτές το πρωί το θέμα είναι ότι ακόμα και φαρμακευτική αγωγή να ζητήσω έχω δει από πολλούς εδώ πέρα στο forum ούτε σε κανέναν σχεδόν δεν κάνουν δουλειά ή β-αναστολείς μερικές φορές απλά σκέφτομαι να πάρω ένα αντικείμενο και να αρχίσω να βαράω το στήθος μου τόσο πολύ μπορεί να την ξε κάνω την καρδιά
- 13-08-2023, 10:36 #2
13-08-2023, 22:29 #3
Καλησπέρα. Ελπίζω να είσαι καλύτερα. Ναι μου έχει τύχει να έχω στον υπνο μου και να με ξυπνάνε, μου έχει τύχει να έχω μόλις ξαπλώσω και ειδικά αν ξαπλώσω από το αριστερό πλευρό. Ασταμάτητες και τις έπιασε και ο καρδιολόγος έτσι. Τα έχω όλα. Τα είχα πολυ καιρό μήνες μέχρι που είπα μια μέρα οκ βάρα όσο θες. Και ας μείνω εκεί που είμαι. Μέχρι και όταν ανέβαινα σκάλες είχα συνέχεια. Όχι ότι δεν έχω και τώρα. Αλλά όχι αυτό το πράγμα. Και τώρα έχω θέμα με στομάχι και οισοφαγο. Παίρνω ένα χάπι για τις κινήσεις οισοφαγου. Ο γαστρεντερολογος είπε ότι μπορεί να ενοχλεί ο οισοφαγος. Το έχεις κοιτάξει αυτό?
14-08-2023, 20:12 #4
Δεν έχω ιδέα δεν έχω πάει σε γαστρεντερολόγο σήμερα έβαλα Χόλντερ πάλι για 48 h το κρατήσω και ως συνήθως δε μου έχει κάνει καμιά έκτακτη όλη μέρα και δεν έχω νιώσει τίποτα όταν θα το βγάλω το Χόλντερ θα γίνει πάλι χαμός το θέμα είναι για πόσο ακόμα θα ζω έτσι κάθομαι και διαβάζω στο Google για τις παύσεις που όλοι άνθρωποι κάνουμε στον ύπνο μας που είναι απολύτως λογικό κάθομαι και διαβάζω για αρρυθμίες για έκτακτες κοιλιακές για τα πάντα και εγώ έχω ένα φίλο όποιος κάνει 700 με 800 Κυριακές έκτακτες συστολές τη μέρα και κάνει πρωταθλητισμό γυμνάζεται κανονικά και δεν του Λέει κανένας τίποτα επίσης αυτό που καταλάβει είναι ότι εμένα οι έκτακτες έρχονται πάντα όταν έχω άγχος για ταραχή και θεωρώ ότι παίζει μεγάλο ρόλο αυτό γιατί πιο πολύ μου εμφανίζεται όταν είμαι σε κατάσταση ηρεμίας η το πρωί οταν ξυπνήσω της νιώθω απανωτά κάτι έχει να κάνει δηλαδή με το Νευρικό σύστημα με το συμπαθητικό και με το Παρασυμπαθητικό
14-08-2023, 22:55 #5
Και εγώ τις νιώθω και σε ηρεμία σε φάση ακόμα και στον υπνο μου αλλά και όταν νιώθω ταραχή και άγχος η έρχομαι σε σύγκρουση και ανεβαίνουν οι τόνοι. Μάλλον είναι όλα θέμα άγχους μας τι να πω.
14-08-2023, 23:22 #6
19-08-2023, 19:19 #7
Ναι ισχύει. Δυστυχώς μόνο μου βγαίνουν κι άλλα ψυχοσωματικα θα τα πω μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Έχω νιώσει και ριπες και στον υπνο μου και ενώ ανεβαίνω σκάλες ενώ κάνω δουλειές ενώ κάθομαι ακίνητη και χαλαρή ενώ είμαι στο γιατρό τα πάντα ότι μπορείς να φανταστείς. Όταν τις είχα όλη μέρα εννοείται είναι πολύ σκληρό και δεν άντεχα με τίποτα. Μια μέρα φίλε μου είπα αι σιχτιρ ας μείνω στον τόπο έλα δώσε κι άλλο...σταμάτησαν από τότε..απίστευτο αλλά σταμάτησαν και τώρα έχω σπάνια. Βέβαια είμαι σε φάση που θέλω να δω πως θα πάει για να πω με σιγουριά αλλά ναι. Το άγχος μας σκοτώνει και δυστυχώς μόνο εμείς μπορούμε να μας βοηθήσουμε. Μακάρι να περάσουν όλα αυτά από όλους μας και να είμαστε καλά. Αν αποδειχτεί ότι και ο οισοφαγος μου είναι από άγχος μετά δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα πρέπει να ηρεμήσω θέλω δε θέλω και τέλος. Τα χω πάρει με τον εαυτό μου.
21-08-2023, 23:41 #8
Παιδιά πως σας καταλαβαίνω έχω ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ταχυκαρδία και έκτακτες και νιώθω τη παύση στο λαιμό. Το χειρότερο είναι ότι τινάζομαι στον ύπνο μου. Πήγα πριν ένα μήνα στο καρδιολόγο μου όπου έκανα καρδιογράφημα και δεν έδειξε καμιά έκτακτη. Μου είπε ότι γεννήθηκες με μια υγιή καρδιά. Τριπλεξ έκανα το Δεκέμβριο. Πως φεύγουν βρε παιδιά παίρνω cipralex αρκετά χρόνια αλλά μάλλον δε με πιάνει. Μόλις στρεσσρομσι με κάτι πάλι τα ίδια. Επίσης έχω πολύ κατάπτωση σερνομαι. Ξεκίνησα b 12 και πολύ βιταμίνες. Αυτές οι παύσεις με τρομαζουν
21-08-2023, 23:45 #9
Επίσης ρώτησα το καρδιολογο αν είναι επικυνδινες οι ταχυκαρδίες μου είπε όχι να επισημάνω είμαι 33. Απλά χαλάς τη ποιότητα της ζωής σου και δε μπορείς ν κάνεις πράγματα. Πέρσυ έπαθε ο μπαμπάς μου πρόσθιο έμφραγμα κ Μ έχει γίνει φοβία. Και να φανταστείτε ο άνθρωπος παίρνει τα φάρμακα του και είναι άψογα. Δε ξέρω τι να πω. Τελικά Υτες οι κρίσεις πανικού δε φεύγουν ποτε
24-08-2023, 19:51 #10
Θα φύγουν παιδιά. Θα νιώσουμε καλύτερα. Πρέπει να έχουμε πίστη και ελπίδα. Εγώ σήμερα κατάφερα μετά από πολύ καιρό να οδηγήσω και να μη φοβάμαι να είμαι καλά και να το απολαύσω. Πονάω ακόμα έχω τα θέματα μου αλλά δεν το βάζω κάτω. Θα πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Δεν ξέρω αν είναι αυτό η όχι αλλά το έχω ξαναπεί. Μια μέρα έπιασα πάτο είχα έκτακτες όλη μέρα ανά 2 κτυπους. Ε είπα στον εαυτό μου "έλα αφού αυτό θες πέθανε να τελειώνουμε βάρα έκτακτες πέσε κάτω δεν με νοιαζει" κάθε έκτακτη και έλεγα "έλα δώσε κι άλλο δεν σε φοβάμαι". Πρέπει να πηγαίνουμε κόντρα παιδιά κάποια στιγμή. Να πηγαίνουμε στο γιατρό εννοείται αλλά δεν πάει άλλο. Πιάσαμε πάτο και μόνο να σηκωθούμε μπορούμε. Μην τα παρατάτε.
24-08-2023, 21:09 #11
25-08-2023, 23:55 #12
26-08-2023, 19:16 #13
Τελικά παιδία πόσοι είμαστε που έχουμε αυτό το θέμα, είναι παρηγοριά δυστυχώς δε μπορεί να μας καταλάβει. Μας κοιτάνε λες και είμαστε κατά φαντασία ασθενείς. Πάλι πριν πήρα το οξυμετρο και εκεί που είχα χαμηλους παλμούς πάλι έκτακτες ανα 2 παλμούς. Που θα πάει αυτό το πράγμα φοβάμαι θέλω να σταματήσει. Σκέφτηκα να βάλω χολτερ δεν έχω βάλει ποτέ αλλά στην ιδέα και μόνο τρέμω. Έκανα τριπλεξ και ήταν άριστο. Δε ξέρω τι να πω τι παίζει ρόλο το άγχος η πίεση. Απλά φοβάμαι μελλοντικά μη μου δημιουργήσει στα αλήθεια προβλημα
27-08-2023, 09:49 #14
Βάλε χολτερ δεν είναι τίποτα. Γενικά πρέπει να πειστείς ότι αν έχεις κάτι θα φανεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Εγώ αυτό σκέφτομαι. Μην μπαίνουμε στο τρυπακι ότι δεν θα βρουν αυτό που έχουμε και μήπως το ένα μήπως το άλλο. Και στο λέω αυτό εγώ που παιδεύομαι 6 μήνες τώρα με πόνο στον οισοφαγο κάθε φορά που καταπίνω. Και τρέμω γενικά μην είναι κάτι κακό.
27-08-2023, 12:40 #15
Έχουν συμβεί πολλά τ τελευταίο διάστημα και προέκυψαν όλα απ' τη δουλειά γτ το περιβάλλον είναι πολύ τοξικό και τσακώθηκα κ από τότε στην δε θέλω ν ξανά πάω στην ιδέα και μόνο νομίζω θα ανεβάσω 200 παλμούς. Σαν τα παιδάκια νιώθω. Ήμουν μια χαρά τόσα χρόνια και μόλις πιεστω πάλι τα ίδια. Δεν είμαι πλέον λειτουργική το μυαλό όλο στη καρδια