Είμαι παιδόφιλος, θέλω να αυτοκτονήσω - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Είσαι πραγματικά ο εαυτό σου όταν είσαι ευτυχισμένος ,τότε ξέρεις τι θες και τί όχι. Τωρα που είσαι δυστυχισμένος ,οι επιθυμίες σου δεν είναι (μαλλον ) αληθινές αλλά αποπειρες ανακούφισης τις δυστυχίας.( π.χ μπορεί να θες παιδιά γιατί με αυτή την "ένωση" να νιώθεις ξανα εστω για λιγο την παιδική αθωοτητα/ευτυχια)

ΟΠΟΤΕ καινούργιο στόχος για σένα ΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ για να ΓΙΝΕΙΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (τότε θα δεις τι πραγματικά θες , και αν η έλξη για παιδιά συνεχιστει τότε το συζηταμε). ΤΩρα το παίρνω σαν τάση ανακουφισης της δυστυχίας.

ΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑ και γι αυτο δεν χρειάζεσαι σεξ.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Eagle guy View Post
    Δηλαδή, είναι επιχείρημα ότι η άλλη είναι βαρεμένη και παντρεύτηκε άγαλμα και "έχει άλλα οφέλη"? Τότε κι εγώ νιώθω την παρόρμηση να σκοτώσω, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα, γιατί να καταπιέζομαι? Το ότι σε μια δυτική χώρα το νομιμοποίησαν δε λέει τίποτα, η δύση είναι τρομερά εκφυλισμένη με τις "ταυτότητες" του καθενός όπως άτομα που αυτοπροσδιορίζονται σαν ζώα και δεν συμμαζεύεται. Αυτό το κάνει φυσιολογικά? Έχεις μία παραφιλία και πρέπει να ζήσεις με αυτήν και να συγκρατηθείς! Στη ανάγκη αυνανίσου κάθε μέρα! Οι φαντασιώσεις δεν έχουν κάτι κακό, οι πράξεις έχουν!
    Μα δεν έχω ανάγκη να αυνανίζομαι ή να κάνω σεξ, έχω ανάγκη να νοιώθω σαν άνθρωπος σαν τους άλλους.
    Στις φαντασιώσεις μου δεν υπάρχει το στοιχείο της κακοποίησης. Τίποτα δεν ερμηνεύεται ως κακοποίηση στο μυαλό μου.

Μπορώ να καταλάβω πχ γιατί είναι κακό να σκοτώσεις αλλά,

Έχω κάνει το εξής με την ψυχολόγο μου:
    Με ρώτησε να της πώ "γιατί ο βιασμός θεωρείται κακός" και εγώ εκείνη την στιγμή το πρώτο που σκεύτηκα και της απάντησα είναι "επειδή σπαταλάς τον χρόνο του άλλου απο την δουλειά που έχει να κάνει, παρά την θέλησή του", μετά κατάλαβα τι είπα...

Κάθε βράδυ βάζω τις σκέψεις μου σε μιά σειρά και κάνω ερωτήσεις στον εαυτό μου για να ξεχαστώ και να κοιμηθώ ήρεμα, πχ, "γιατί είναι κακό το σεξ με ένα παιδί" και ψάχνω να βρώ απαντήσεις αλλά δεν βρίσκω ή ακούγονται τρελές.

Και λέω, δεν είμαι μια κλασική περίπτωση παιδόφιλου, είμαι απο τους λίγους τους "κακούς"/"επικύνδυνους" και για αυτό άρχισα να σκέφτομαι την φυλακή ή τον θάνατο.

Εσύ μπορεί να έχεις μια παρόρμηση να σκοτώσεις και να την ελέγχεις, οκ. Έχεις κάτι να σε κρατάει πίσω, εγώ μετά απο πολλές νύχτες αυπνίας και τρομερές ψυχασθένειες πλέον δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο. Τίποτα ορθό.

Ελπίζω αυτό να σε έπεισε για ποιό λόγο πρέπει να "φύγω"... Όσο περισσώτερο το πολεμάς τόσο περισσώτερο χάνεις την λογική σου, όπως με το να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου οτι 1 συν 1 κάνει 3...

Junior Member
    Quote Originally Posted by The Owl View Post
    Είσαι πραγματικά ο εαυτό σου όταν είσαι ευτυχισμένος ,τότε ξέρεις τι θες και τί όχι. Τωρα που είσαι δυστυχισμένος ,οι επιθυμίες σου δεν είναι (μαλλον ) αληθινές αλλά αποπειρες ανακούφισης τις δυστυχίας.( π.χ μπορεί να θες παιδιά γιατί με αυτή την "ένωση" να νιώθεις ξανα εστω για λιγο την παιδική αθωοτητα/ευτυχια)

ΟΠΟΤΕ καινούργιο στόχος για σένα ΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ για να ΓΙΝΕΙΣ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ (τότε θα δεις τι πραγματικά θες , και αν η έλξη για παιδιά συνεχιστει τότε το συζηταμε). ΤΩρα το παίρνω σαν τάση ανακουφισης της δυστυχίας.

ΓΙΝΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑ και γι αυτο δεν χρειάζεσαι σεξ.
    Έχασα την όρεξη που είχα για προγραμματισμό, απο τα 16 μου προγραμμάτιζα 13 ώρες την μέρα, τώρα δεν μπορώ καθόλου, ΚΑΘΟΛΟΥ. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα όλη μέρα, το μυαλό μου πέφτει σε κακές σκέψεις, τα χάπια δεν δουλεύουν, έχω κατάθλιψη εδώ και καιρό, απο πέρισυ παλεύω.
    Όταν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα τότε πως θα γίνεις καλά; Η κατάθλιψη σε αφήνει ανάπηρο.

Ένας άστεγος θέλει σπίτι για να βρεί δουλειά αλλά πρέπει να έχει δουλειά για να αγοράσει σπίτι. Αυτό στον προγραμματισμό το λέμε deadlock. Αδιέξοδο.

Φαίνεται να ξέρεις τι λές πάντως.

Senior Member
    Εντάξει, είναι καλό το ότι δεν σκέφτεσαι κακοποιητικά και δεν έχεις σαδιστικές τάσεις, αλλά να απαντήσω για αυτό που λες για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία που την "νομιμοποιούν στη Δύση". Κατ'αρχάς, το έχουν κάνει, αλλά για άτομα με πολύ άσχημες ασθένειες, με πόνο πολύ και χωρίς καμία πιθανότητα βελτίωσης. Και στο ξαναείπα, η Δύση δεν είναι κριτήριο γιατί οι άνθρωποί της είναι πολύ καλομαθημένοι. Δηλαδή, τα δεκάδες εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική (αλλά και στη δύση, σε παλιότερες εποχές) που πάνε από 6 χρονών, δουλεύουν για ψίχουλα 12 ώρες τη μέρα, 7 μέρες τη βδομάδα ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και καταστρέφουν και τα πνευμόνια τους από το κλίμα στο ορυχείο, ή τα θύματα trafficking, ή οι στρατιώτες και οι τραυματίες σε πολέμους, ή τα βιασμένα άτομα, γιατί δεν ζητάνε "δικαίωμα" στην αυτοκτονία και συνεχίζουν τη σκληρή ζωή τους? Κι εσύ ζητάς επειδή "δεν μπορείς να ζήσεις την αγάπη"? Οι γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες, δηλαδή, "ζούνε την αγάπη"? ΚΑΜΙΑ δεν αυτοκτονεί, συνεχίζουν και ζουν εκατοντάδες εκατομμύρια από αυτές και κάνει η καθεμία τους 5-10 παιδιά. Η ζωή είναι δύσκολη, και πού ξέρεις ότι και για μένα δεν είναι δύσκολο να κόψω τον αυνανισμό? Με τόσες προκλητικές γυναίκες το καλοκαίρι παντού, και τόσα σέξυ βίντεο στο ίντερνετ? Στην τελική, ισχύει το "αργία μήτηρ πάσης κακίας" και το "idle hands work for the devil". Μπορείς να βρεις μια δουλειά- εθελοντική ή με πληρωμή, όπως άνοιγμα επιχείρησης- που θα σε κρατάει απασχολημένο πολλές ώρες και μετά δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε όρεξη για τις σκέψεις με παιδιά, θα ξεχνιέσαι, και αν σου αρέσει η δουλειά, θα είσαι κι ευτυχισμένος.

Junior Member
    Εντάξει, είναι καλό το ότι δεν σκέφτεσαι κακοποιητικά και δεν έχεις σαδιστικές τάσεις, αλλά να απαντήσω για αυτό που λες για την υποβοηθούμενη αυτοκτονία που την "νομιμοποιούν στη Δύση". Κατ'αρχάς, το έχουν κάνει, αλλά για άτομα με πολύ άσχημες ασθένειες, με πόνο πολύ και χωρίς καμία πιθανότητα βελτίωσης. Και στο ξαναείπα, η Δύση δεν είναι κριτήριο γιατί οι άνθρωποί της είναι πολύ καλομαθημένοι. Δηλαδή, τα δεκάδες εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική (αλλά και στη δύση, σε παλιότερες εποχές) που πάνε από 6 χρονών, δουλεύουν για ψίχουλα 12 ώρες τη μέρα, 7 μέρες τη βδομάδα ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ και καταστρέφουν και τα πνευμόνια τους από το κλίμα στο ορυχείο, ή τα θύματα trafficking, ή οι στρατιώτες και οι τραυματίες σε πολέμους, ή τα βιασμένα άτομα, γιατί δεν ζητάνε "δικαίωμα" στην αυτοκτονία και συνεχίζουν τη σκληρή ζωή τους? Κι εσύ ζητάς επειδή "δεν μπορείς να ζήσεις την αγάπη"? Οι γυναίκες στις μουσουλμανικές χώρες, δηλαδή, "ζούνε την αγάπη"? ΚΑΜΙΑ δεν αυτοκτονεί, συνεχίζουν και ζουν εκατοντάδες εκατομμύρια από αυτές και κάνει η καθεμία τους 5-10 παιδιά. Η ζωή είναι δύσκολη, και πού ξέρεις ότι και για μένα δεν είναι δύσκολο να κόψω τον αυνανισμό? Με τόσες προκλητικές γυναίκες το καλοκαίρι παντού, και τόσα σέξυ βίντεο στο ίντερνετ? Στην τελική, ισχύει το "αργία μήτηρ πάσης κακίας" και το "idle hands work for the devil". Μπορείς να βρεις μια δουλειά- εθελοντική ή με πληρωμή, όπως άνοιγμα επιχείρησης- που θα σε κρατάει απασχολημένο πολλές ώρες και μετά δεν θα έχεις ούτε χρόνο ούτε όρεξη για τις σκέψεις με παιδιά, θα ξεχνιέσαι, και αν σου αρέσει η δουλειά, θα είσαι κι ευτυχισμένος.
    Δεν είναι ο μόνος λόγος που θέλω να φύγω η αγάπη, όπως εξήγησα και παραπάνω σε κάθε σκέψη μου εισβάλουν αστυνόμοι, τους βλέπω να με συλλαμβάνουν, το βράδυ πετάγομαι απο το κρεβάτι και βλέπω παραισθήσεις (παίρνω τα φάρμακα αλλά δεν δουλεύουν), ψάχνω στο google για θανατικές ποινές και τιμωρίες και κλαίω με τις ώρες γιατί δεν συμφωνώ, βλέπω στις ειδήσεις κάθε μέρα να συλλαμβάνουν παιδόφιλους και να τους απολύουνε απο τις δουλειές τους και να τους βάζουνε 20 χρόνια φυλακή επειδή έκαναν σεξ και τον λαό να πανιγυρίζει και να εύχεται τον θάνατο. Με το να συνεχίζω να ζώ υπο αυτές τις συνθήκες είναι σαν να δίνω έγκριση στις πράξεις της κοινωνίας.

Δουλειά δεν μπορώ να κάνω λόγο των ασθενειών μου, δεν μπορώ να κάνω τίποτα που θέλει δέσμευση και πρόγραμμα. Αυτό υπο άλλες συνθήκες θα δούλευε αλλά θα προσέφερε μια βαρετή ζωή, και πάλι δεν θα μπορούσα όμως να μιλήσω ανοιχτά με κανέναν για τις απόψεις μου.

Πρέπει να σε κούρασα...

Senior Member
    διαβαζοντας ολα τα γραφομενα σε αυτο το ποστ μοιαζει σαν να θελεις να κανεις κακο στον εαυτο σου αρεσει κατι το οποιο η κοινωνια εχει εν'ταξει στα κακουργηματα... ισως θα ηταν καλυτερο για σενα να σταματησεις να πιεζεις τον εαυτο σου σαν να εισαι εγληματιας... αρχικα ολο αυτο προκυπτει απο καποιες διαταραχες που εχεις στην διαθεση σου και σε κανει να το σκεφτεσαι ξανα και ξανα.. ενδεχωμενως ολα αυτα που ρωτας σε εμας γραπτα ισως θα ηταν καλυτερα να τα συζητησεις με τον ψυχολογο σου καθως εκεινος ειναι σε θεση να σε βοηθησει να καταλαβεις που μπερδευται το εχω αναγκη να αγαπησω και να αγαπηθω και ολα οσα παρεθεσες εδω

Senior Member
    Τα ψυχολογικά που έχεις είναι σημαντικά προβλήματα, όντως αν έχεις τόσα ψυχολογικά είναι δυσάρεστη η ζωή σου, το βασικό πρόβλημά σου δεν είναι ότι έλκεσαι από παιδιά, αν είχες μια ικανοποιητική ζωή δεν θα έδινες σημασία σε αυτό παρά ελάχιστες φορές μεσ στη μέρα. Πάντως, επειδή φοβάσαι ότι θα μπουκάρουν αστυνόμοι και θα σε πιάσουν, μην το φοβάσαι, δεν γράφει στο κούτελό σου ότι έλκεσαι από παιδιά, κανείς δεν μπορεί να το καταλάβει. Και να ξέρεις, υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάρμοστες σεξουαλικές φαντασιώσεις, στο σκοτεινό ίντερνετ γίνεται χαμός από βίντεο στα οποία παρουσιάζεται σεξ με βία και σαδισμό. Κανείς δεν ξέρει ποιος τα βλέπει αυτά

Senior Member
    Και να ξέρεις, υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάρμοστες σεξουαλικές φαντασιώσεις, στο σκοτεινό ίντερνετ γίνεται χαμός από βίντεο στα οποία παρουσιάζεται σεξ με βία και σαδισμό. Κανείς δεν ξέρει ποιος τα βλέπει αυτά
    συμφορουμιτη αν δεν το ξερεις τα ταμεια των κινηματογραφων στις 50 αποχρωσεις του γκρι τα γεμισαν γυναικες και το βιβλιο παλι γυναικες το καναν μπεστ σελλερ.

Senior Member
    δε θα αυτοκτονήσεις δωσε μια ευκαιρία στη ψυχη σου να αλλάξεις αφου εχεις γνωση του τι κανεις . μπορεις να κανεις κατι για να μην εχεις αυτη τη διάθεση να ζητας σεξ με παιδια . θα πας σε γιατρο κι θα σε βοηθισει να κανεις μια στείρωση να μην εχεις επιθιμιες τετοιες.καντο για το καλο το δικο σου κι τους συνανθρωπους σου οπως εσυ αξιζεις σα ανθρωπο σεβασμο πρεπει να κανεις κι εσυ οτι πρεπει να σεβεσε τους αλλους γυρο σου .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Junior Member
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    δε θα αυτοκτονήσεις δωσε μια ευκαιρία στη ψυχη σου να αλλάξεις αφου εχεις γνωση του τι κανεις . μπορεις να κανεις κατι για να μην εχεις αυτη τη διάθεση να ζητας σεξ με παιδια . θα πας σε γιατρο κι θα σε βοηθισει να κανεις μια στείρωση να μην εχεις επιθιμιες τετοιες.καντο για το καλο το δικο σου κι τους συνανθρωπους σου οπως εσυ αξιζεις σα ανθρωπο σεβασμο πρεπει να κανεις κι εσυ οτι πρεπει να σεβεσε τους αλλους γυρο σου .
    Διάβασα για εναν που έκανε ορχεοκτομή (επειδή του το ζήτησαν ξένοι) για να πάψουν να του κάνουν bullying και την επόμενη μέρα του έκαναν ban στο twitter επειδή είναι παιδόφιλος και αυτοκτόνησε.

Επίσης αμα δείς έρευνες η στείρωση ή οτιδήποτε παρόμοιο δεν αποτρέπει την παιδική κακοποίηση, κάποια άτομα με στείρωση εξακολουθούσαν να έχουν ορέξεις και να κακοποιούνε με διάφορους τρόπους.

Εγώ σεβασμό δείχνω πάντα σε όλους αλλά κανείς δεν σέβεται εμένα.
    Δεν θέλω να πειράξω το σώμα μου και να ζήσω σαν ανάπηρος για χάρη άλλων, έχω ήδη αφιερώσει την ζωή μου στο να βοηθάω όποιον έχει ανάγκη αλλά ως εκεί.

Το καλύτερο που μπορώ να κάνω είναι ενα grand finale - να αυτοκτονήσω και να κάνω δωρεά οργάνων.

Senior Member
    υπαρχουν τρόποι κι εσυ να μην αυτοκτονήσεις κι να μπορεσεις να αποτρεψεις να κανεις κατι σε παιδια. βρες μια κοπελα κι θα εχεις να σε αγαπα εναν ανθρωπο κι στα δυσκολα να σου στεκετε . αφου βοηθας κοσμο επικεντρωσου εκει κι συνεχισε καλο να κανεις αυτο εχε στοχο . καλο ειναι να πας σε εναν σωστο γεροντα να σου μαθει απ την αρχη τι ειν θεος κι πιστη. να σου δειξει τον θεο οπως ειναι κι οχι αυτο το εκδικητικο ον που τον δειχνουν οι αστοχοι κι πλάνοι. αν πας κοντα στον θεο με σωστη καθοδηγηση θα δεις θαυματα. καν μια προσπαθεια κι σωσε εσενα κι την ψυχη σου εχεις καλα στοιχεια βγαλτα εξω κι ανεδειξετα.
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Κατ' αρχήν μπράβο σου που έχεις καταπιέσει τις ορμές σου και δεν έχεις κάνει κακό σε παιδί, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι. Είναι σίγουρο πως δεν μπορείς να βρεις την αγάπη όπως είπες γιατί ένα μικρό παιδί δεν μπορεί να σε αγαπήσει ερωτικά οπότε είσαι καταδικασμένος να είσαι μόνος κι αυτό είναι πολύ λυπηρό. Όμως υπάρχει ο κίνδυνος μια μέρα να σου την βιδώσει και να πεις πάει στο διάλο θα το κάνω και τότε να το κάνεις με όποιες συνέπειες που να μην σε ενδιαφέρουν και τότε...; Όλοι οι φόβοι σου θα εκπληρωθούν συν το ότι θα έχεις βλάψει μια ψυχή ανεπανόρθωτα ίσως.... και το ξέρεις. Εκτενέστερα υπάρχουν αγγλικά φόρουμ που υπάρχει κατηγορία για την παιδοφιλία ίσως εκεί βρεις ανθρώπους να μιλήσεις πιο κατανοητά. Μα η αυτοκτονία δεν είναι λύση. Πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό, όπως μαθαίνουμε κι εμείς με τα ψυχικά μας προβλήματα να ζούμε με αυτά. Δεν έχει καμία διαφορά.

Page 2 of 2 FirstFirst 12