Ξαφνική απώλεια ζώου... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 38 of 38
    Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    οσοι αγαπαμε ειναι στη καρδια μας για παντα .
    πάντα όσοι αγαπάμε είναι στη καρδιά μας για πάντα δε τους χάνουμε πότε είναι παντού γιατί είναι αστερια

Quote Originally Posted by asperger39 View Post
    κι αυτα ψυχη εχουν τα καημένα οταν πεθαινουν ειν απολεια μεγαλη . οσοι εχουν σπιτι ζωάκια ειναι σα άνθρωποι στην οικογένεια .
    τα ζώα είναι οικογένεια έχουν ψυχή.τα καημένα τα ζώα.τι καλά που είναι πόσο πολύ σέβονται εμάς.

Έχω δύο γατάκια σπίτι Κ κάθε μέρα που περνά ακουμπάω πάνω τους.με αγαπάνε πολύ δείχνουν την αγάπη τους

Έχω δύο υπέροχα γατακια

Senior Member
    Πριν κάποιες μέρες το ένα από τα δύο Γκούλντιαν που έχω άνοιξε το πορτάκι του κλουβιού κι έφυγε.
    Το άλλο το φώναζε και το έψαχνε και τις επόμενες μέρες δεν έτρωγε πολύ ούτε έπινε νεράκι.
    Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί είναι παραδείσιο πουλί και δεν θα επιβιώσει ούτε με τα κρύα ούτε θα βρει τροφή.
    Μου είπε ο έμπορος φίλος μου να αφήσω τροφή μήπως ξανά γυρίσει... αλλά μάταια...
    Και μου λένε μετά ότι τα ζώα δεν έχουν νοημοσύνη. Πώς ήξερε το πουλάκι να ανοίξει την πόρτα κι ό,τι από εκεί φεύγουν... Είχε παρατηρήσει.
    Πέταξε ψηλά και μακριά όπως ήθελε ...

Έμεινε μόνος του ο άλλος, και τι να κάνω φοβήθηκα μην μελαγχολήσει, γι' αυτό πήγα και του πήρα για παρέα άλλο Γκούλντιαν κι ένα θηλυκό ζεμπράκι.
    Είναι πανέμορφα και τα τρία τους, αλλά το ζεμπράκι έχει μια φωνή χα χα απαίσια ένα κι κι κι κι όλη μέρα (είναι παραδείσιο κι αυτό) και ζαλίζομαι.
    Οι άλλοι δύο δεν την θέλουν για ζευγάρωμα, αλλά τώρα την πήρα και γελάμε μαζί της τουλάχιστον, όμως το πουλάκι που είχε ξεμείνει μόνο του όταν έφυγε το άλλο δεν φαίνεται πολύ χαρούμενο...
    Όλο κάθεται και δεν βγάζει φωνή ποτέ...
    Ελπίζω να συνέλθει και να πάνε καλύτερα τα πράγματα τώρα το καλοκαίρι που θα ανοίξει ο καιρός. Ίσως φταίει κι αυτό..
    Πάντως για το άλλο που έφυγε είμαι πολύ λυπημένη ρε γαμώτο. Πού να το ήξερα ότι είναι τόσο έξυπνο και ήθελε να φύγει από το σπίτι...:c

Η ελευθερία του είναι και ο θάνατος του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by HarleyQuinn View Post
    Πριν κάποιες μέρες το ένα από τα δύο Γκούλντιαν που έχω άνοιξε το πορτάκι του κλουβιού κι έφυγε.
    Το άλλο το φώναζε και το έψαχνε και τις επόμενες μέρες δεν έτρωγε πολύ ούτε έπινε νεράκι.
    Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ γιατί είναι παραδείσιο πουλί και δεν θα επιβιώσει ούτε με τα κρύα ούτε θα βρει τροφή.
    Μου είπε ο έμπορος φίλος μου να αφήσω τροφή μήπως ξανά γυρίσει... αλλά μάταια...
    Και μου λένε μετά ότι τα ζώα δεν έχουν νοημοσύνη. Πώς ήξερε το πουλάκι να ανοίξει την πόρτα κι ό,τι από εκεί φεύγουν... Είχε παρατηρήσει.
    Πέταξε ψηλά και μακριά όπως ήθελε ...

Έμεινε μόνος του ο άλλος, και τι να κάνω φοβήθηκα μην μελαγχολήσει, γι' αυτό πήγα και του πήρα για παρέα άλλο Γκούλντιαν κι ένα θηλυκό ζεμπράκι.
    Είναι πανέμορφα και τα τρία τους, αλλά το ζεμπράκι έχει μια φωνή χα χα απαίσια ένα κι κι κι κι όλη μέρα (είναι παραδείσιο κι αυτό) και ζαλίζομαι.
    Οι άλλοι δύο δεν την θέλουν για ζευγάρωμα, αλλά τώρα την πήρα και γελάμε μαζί της τουλάχιστον, όμως το πουλάκι που είχε ξεμείνει μόνο του όταν έφυγε το άλλο δεν φαίνεται πολύ χαρούμενο...
    Όλο κάθεται και δεν βγάζει φωνή ποτέ...
    Ελπίζω να συνέλθει και να πάνε καλύτερα τα πράγματα τώρα το καλοκαίρι που θα ανοίξει ο καιρός. Ίσως φταίει κι αυτό..
    Πάντως για το άλλο που έφυγε είμαι πολύ λυπημένη ρε γαμώτο. Πού να το ήξερα ότι είναι τόσο έξυπνο και ήθελε να φύγει από το σπίτι...:c

Η ελευθερία του είναι και ο θάνατος του.
    Άσε εσύ να υπαρχει φαγάκι έξω όπως σου είπε το παιδί και δεν ξέρεις ποτέ.. Μακάρι… Αλλά το κόβω λίγο δύσκολο, ουφ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Άσε εσύ να υπαρχει φαγάκι έξω όπως σου είπε το παιδί και δεν ξέρεις ποτέ.. Μακάρι… Αλλά το κόβω λίγο δύσκολο, ουφ..
    'Εχω αφήσει Βασίλη μου, αλλά δεν βγάζω το κλουβί έξω ώστε να παρασυρθεί κιόλας γιατί κάνει κρύο.. κι έτσι δεν έχει εμφανιστεί...
    Παρακαλάω καποιος να το έχει πιάσει.

Senior Member
    Αν επαιρνα ποτέ γατί, η ιδανικη ηλικια ειναι 1 μήνα εως 2 μηνών ωστε να το ζήσω απο μωρό...

Page 3 of 3 FirstFirst 123