Results 1 to 15 of 29
Thread: H αυτοκτονία με υπνωτικά
-
21-08-2009, 20:02 #1
H αυτοκτονία με υπνωτικά
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης.
- 21-08-2009, 20:10 #2
Χμμμμ δεν νομιζω πως πρεπει να πουμε αν υπαρχει πονος ή οχι...
Ισως ωθησουμε πολλους που το σκεφτονται να το πραξουν.
Σκεψη μου βεβαια παντα
21-08-2009, 20:11 #3
τι σημασια εχει αυτο?τι,το σκεφτεσαι?
21-08-2009, 20:13 #4
Vug Πολυ φοβαμαι οτι δεν θα παρεις απαντηση απο κανενα.
1.Αυτοι που το εκαναν δεν προκειται να γυρισουν ποτε πισω για να μας πουν την εμπειρια τους
2.Αυτοι που δεν το εκαναν δεν ξερουν.Ο γιατρος πως το ξερει?
21-08-2009, 20:16 #5
Aν είναι να το πράξουν θα το πράξουν. Δεν θα περιμένουν εμάς να τους το πούμε, κι αν κάποιος είναι σε τέτοιο χάλι θα πηδήξει από την ταράτσα, τρόπο θα βρει πάντως, ούτε εγώ θα το κάνω, σκέψεις έχω κατά καιρούς, τελευταία έντονες αλλά έχω πίσω μου ανθρώπους και δεν θα το κάνω. Απλά θέλω να ξέρω και περιμένω μια απάντηση από ειδικό. Είμαι σίγουρος ότι ξέρει.
21-08-2009, 20:20 #6
ωραια πες στον ειδικο τοτε να σου το στειλει με u2u...
δεν νομιζω να ειναι και ο,τι καλυτερο για καποιον ο οποιος εχει αυτοκτονικες σκεψεις,
θα τον ενθαρυνει πολυ καποια θετικη απαντηση και δεν το θελουμε εμεις αυτο εδω,ετσι δεν ειναι?
21-08-2009, 20:24 #7
Originally posted by melene
δεν νομιζω να ειναι και ο,τι καλυτερο για καποιον ο οποιος εχει αυτοκτονικες σκεψεις,
θα τον ενθαρυνει πολυ καποια θετικη απαντηση και δεν το θελουμε εμεις αυτο εδω,ετσι δεν ειναι?
21-08-2009, 20:27 #8
21-08-2009, 20:29 #9
καλα αντι να κανεις ερευνα για το πως θα θεραπευτεις κανε για το πως θα σε εξολοθρευσεις πιο στωικα.και αφου εισαι τοσο σιγουρος πια οτι η κατασταση σου θα χειροτερεψει και μπλα μπλα...ποιος λεει σε αυτον που θα σου απαντησει,που ελπιζω να μην τοο κανει η να σου πει κατι που δε ιθα σαρεσει,οτι εσυ δεν εχεις στο προγραμμα σου το σχεδιο αφανισμου σου την επομενη βδομαδα.?
ποιος φοβαται το ισκιο του μωρε?φοβαμαι σημαινει το βαζω στα ποδια σημαινει εγκαταλειπω σημαινει αυτοκτονω...μηπως εσυ εισαι αυτος που φοβαται?τι σε εχει πιασει?
21-08-2009, 20:32 #10
Vug Νομιζω οτι εχεις γνωρισει τα αλυτα προβληματα που σου προκαλουν την θλιψη κ ξερεις οτι θελουν αμεση κ θαρραλεα αντιμετωπιση.Μην προσπαθεις λοιπον να την \"γλυτωσεις \"με διαφορους τροπους γιατι δεν προκειται.Ειναι πολυ αργα τωρα ,εχει ερθει η συνειδητοποιηση για σενα.Δεν υπαρχει ευκολη λυση VUG.Απο σενα εξαρταται η ζωη σου.
21-08-2009, 20:36 #11
καλα αντι να κανεις ερευνα για το πως θα θεραπευτεις κανε για το πως θα σε εξολοθρευσεις πιο στωικα.και αφου εισαι τοσο σιγουρος πια οτι η κατασταση σου θα χειροτερεψει και μπλα μπλα...ποιος λεει σε αυτον που θα σου απαντησει,που ελπιζω να μην τοο κανει η να σου πει κατι που δε ιθα σαρεσει,οτι εσυ δεν εχεις στο προγραμμα σου το σχεδιο αφανισμου σου την επομενη βδομαδα.?
ποιος φοβαται το ισκιο του μωρε?φοβαμαι σημαινει το βαζω στα ποδια σημαινει εγκαταλειπω σημαινει αυτοκτονω...μηπως εσυ εισαι αυτος που φοβαται?τι σε εχει πιασει?
Τ.πάντων άμα θέλει ας μου στείλει μνμ, δεν το κάνω αλλά θέλω να ξέρω. Γεια.
21-08-2009, 20:39 #12
γεια!
αν και πιστευω οτι τιποτα δεν ειναι αλυτο...
21-08-2009, 20:40 #13
Όπου υπάρχει πρόβλημα, υπάρχει και λύση. Τελείως φιλικά από μένα.
21-08-2009, 20:46 #14
velvet,
δεν νομιζω να ισχυει τετοιο σεναριο.
Αν εχεις υποψη σου, ανθρωποι που πραγματικα υποφερουν απο αρρωστιες οπως καρκινος η αλλες ασθενειες,
καταφευγουν σε εταιριες ευθανασιας στην ελβετια και ξοδευουν αρκετα χρηματα για να μπορεσουν εστω με αυτο το τροπο να σταματησουν τους φρικτους πονους.
Νομιζεις οτι δεν θα επαιρναν μια κουτα (αντε μια τσαντα αμα ειναι λιγα) να τελειωναν απο τους φριχτους πονους ησυχα και ηρεμα?
Χωρις να εχω επιστημονικη αποψη για το θεμα,
πιστευω οτι οποιος επιχειρει κατι τετοιο, το μονο που θα καταφερει ειναι να βαλει σε ταλαιπωρια τον εαυτο του και τους γυρω του.
Χωρις να μην εχω υποψη μου οτι διαβαζει κοσμος εδω μεσα που περναει καποιες στιγμες χοντρες φρικες,
πιστευω εξισου οτι εστω και για τις λιγες στιγμες που η ζωη εχει ενα θετικο νοημα υπαρχει λογος να παλεψεις για να αντιστρεψεις την αρνητικη κατασταση.
Τωρα βεβαια αν καποιος επιμενει να πεθανει, υπαρχουν οι σχετικες εταιριες (ευκολα να τις βρει καποιος στο ιντερνετ) και ας αναλαβει τις ευθυνες του.
Αλλωστε για την αυτοδιαθεση του εαυτου μας, ειμαστε 100% υπευθυνοι εμεις.
21-08-2009, 20:50 #15
Velvet ισως ειναι μια φαση που σκεφτεσαι ετσι.
Και εγω οταν ειμαι πολυ πεσμενη σκεφτομαι ετσι, για αυτο σου λεω πως δεν πρεπει να πουμε αν ειναι ή οχι. Εγω μαλιστα ειχα σκεφτει και τον τροπο και με τι χαπια....
Οταν ειμαστε στον πατο δεν ψαχνουμε πως να ξεφυγουμε , αλλα εναν τροπο να τελειωσει το μαρτυριο μας.
Πώς;
14-06-2025, 02:52 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία