Σκέψεις... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 33 of 33
    Senior Member
    Γινεται μια ποιοτικη αναβαθμιση στη βορεια ελλαδα παντου δηλαδη παιξαν πολεμο μαζι μου κι οτι βγαλουν δικο σασ ασ πουμε κουβαλησα 50 τονουσ λιπασματα η ικανοτητα αυτη περναει στουσ μεταναστεσ που σηκωνουν λιπασματα ασ πουμε ξερω πωσ να εχουν ιντερνετ 2 κινητα με 1 συνδεση χωρισ καλωδια οταν εισαι στην επαρχια η ικανοτητα αυτη περναει στην επαρχια σε οποιον το θελει περιμενετε κ θα δειτε τωρα γινεται αυτο τη στιγμη που μιλαμε

Senior Member
    Quote Originally Posted by pause View Post
    Ναι εγώ είμαι αυτή που έκραζα.
    Έχω μια διαφορά από τους μπαχαλακηδες νομίζω.
    Πρώτον η λύση στο πρόβλημα της υπερκαταναλωτικης μας κοινωνίας δεν έρχεται με το να καταστρέφουμε ό,τι έχει αυτή παράξει και να προκαλούμε το χάος σε ανθρώπους νοικοκυρηδες που έχουν αποδεχθεί το σύστημα επειδή το σύστημα πατάει πάνω στην ανάγκη τους για επιβίωση και τους αναγκάζει έτσι να το αποδεχθούν για να κερδίσουν τα προς το ζην.
    Το ψάρι απ το κεφάλι βρωμάει και από εκεί θέλει κόψιμο όχι απ την ουρά. Αλλά και οι μπαχαλακηδες εκεί που τους παίρνει ξεσπανε και τα σπάνε.
    Ό περισσότερος κόσμος είμαστε θύματα του κεφαλιού του ψαριού.

Και δεύτερον όλοι αυτοί οι μπαχαλακηδες μουσουλμάνοι που λες ενδιαφέρονται να εξαπλωσουν τη δική τους θρησκεία και τρόπο ζωής στους δυτικούς.
    Δεν έχουν κανένα δικαίωμα με το έτσι θέλω να καταστρέφουν ό,τι είναι ξένο προς αυτούς στην ξένη χώρα αυτή που τους δέχεται και τους ανέχεται.

Τώρα αν πρόκειται για ανθρώπους παμφτωχους που τους εκμεταλλεύεται το σύστημα για φθηνά εργατικά χέρια κι αυτοί μετά έρχονται στην Ευρώπη να τα κάψουν όλα, τότε έχει μια λογική η αντίδρασή τους.
    Αλλά και πάλι λέω ξεσπανε σε λάθος ανθρώπους. Όπως γίνεται συνήθως δηλαδή την πληρώνουν οι μικροί.
    Αν κατέστρεψαν καμιά μεγάλη αλυσίδα μικρό το κακό..
    Πολύ φοβάμαι όμως ότι δεν πρόκειται για απλούς μεροκαματιαρηδες ανθρώπους της Ασίας αλλά για οργανωμένους σε ομάδες φανατικούς μουσουλμάνους που θέλουν να καταλάβουν και να εξοντώσουν τους άπιστους δηλαδή τους δυτικους.

Αλλά και πάλι λέω η λύση στην υπερκαταναλωτικη μας κοινωνία μπορεί να επέλθει μόνο με μαζική απεργία κάτι που δεν γίνεται ούτε θα γίνει ποτέ.
    Κι όμως αυτό είναι προτιμότερο απ την όποια υποδούλωση στο σύστημα.

Δεν ξέρω, έχεις εσύ καμιά καλύτερη λύση να προτείνεις?
    Συμφωνω στα περισσοτερα που λες.

Ουτε εγω ειμαι υπερ του μπαχαλου και του πλιατσικου,απλα δε μπορω να το καταδικασω τοσο ευκολα,ειδικα οταν εχει δολοφονηθει ανθρωπος απο το κρατος.
    Εκει η οργη που εκδηλωθηκε,ηταν τεραστια και λογικο ειναι να γινουν λαθη και να φθινει η λογικη.Υπαρχει και μειοψηφια που θα καπηλευτει τη διαδηλωση για ατομικο συμφερον

Επισης το οτι προσπαθουν να επιβαλουν οι μουσουλμανοι τη θρησκεια τους,εμενα μου ακουγεται και λιγο θεωρια συνομωσιας.

Στη γαλλια η κοινωνια παντα ηταν αρκετα περιεργη,λογω της αποικιοκρατικης πολιτικης.Νομιζω με την υπαρχουσα κυβερνηση τα πραγματα εχουν ξεφυγει τελειως και ειναι λογικο,ομως οχι ανεκτο.

Η μονη λυση που βλεπω γενικοτερα,ειναι να βγουμε απο το καβουκι μας και να συμμετεχουμε πιο ενεργα στα κοινα.Κινηματα,διαδηλωσεις και να συζηταμε για το πως θα αλλαξει η κατασταση.

Οσο πιο πολυ κλεινομαστε,τοσο πιο δυσκολο ειναι

Vaggg
    Guest
    Quote Originally Posted by pause View Post
    Owl σ ευχαριστω πολύ για την απάντηση..!!!
    Δεν ξέρω αλλά με έκανες χαρούμενη...!!
    Ένας φίλος μου έχει πει ότι ζω στο 1700 ή και πιο πριν... Έχει δίκιο μάλλον..

Μίλησες με στοιχεία και το εκτιμώ...

Εγώ γενικά με τα στατιστικά στοιχεία δεν τα πάω καλά...
    Αλλά κανονικά έπρεπε κι εγώ να είμαι περισσότερο κατατοπιστικη σε αυτά που λέω αλλά ο λόγος που δεν είμαι είναι γιατί ό,τι γράφω υπάρχει με μια θολή εικόνα στο μυαλό μου οπότε στο περίπου τα γράφω...

Δεν κατάλαβα το 3, για τον ελεύθερο χρόνο που λες... Εννοείς μάλλον ότι ο εργασιμος χρόνος έχει μειωθεί στις 40 ώρες τη βδομάδα άρα έχει αυξηθεί και ο ελεύθερος χρόνος....

Τώρα για την ανακούφιση στην κοιλιά.... Δεν το κατάλαβα!
    Όταν το πρωτοέγραψες στο προηγούμενο ποστ, νόμιζα ότι το έφερες σαν παράδειγμα, ότι δηλ έστω ότι έχω ένα πρόβλημα στην κοιλιά, αν ρίξω το φταίξιμο στον κόσμο όλο, δεν έχω πιθανότητες να λύσω το πρόβλημα μου και να βρω ανακούφιση... Ενώ αν ρίξω το φταίξιμο στον εαυτό μου υπάρχει ελπίδα σωτηρίας...

Άραγε αν κυριολεκτουσες με αυτό το παράδειγμα μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο?
    Πώς συνδέεται η κοιλιά με τον αρνητικό τρόπο σκέψης μου?
    Μήπως πηγάζει αυτή η σκέψη σου απ το ότι το έντερο είναι ο δεύτερος εγκέφαλός μας όπως έχω ακούσει να λένε?

Ή αλήθεια είναι αναζητώ μια ανακούφιση στην κοιλιά και στον εγκέφαλο για αυτό και θέλω να τρώω κυρίως υδατάνθρακες....
    Μόλις φάω λίγο ψωμί πχ αμέσως ο εγκέφαλός μου ικανοποιείται...

Αλλά με έκανες χαρούμενη θα το ξαναπώ...
    Ζω στο δικό μου μικρόκοσμο... Κλεισμένη σε ένα δωμάτιο τα περισσότερα χρόνια και βγαινω και καμιά βόλτα πού και πού...

Και ψάχνω ένα λόγο, ένα κίνητρο για να βγω στη ζωή... Στην εργασία...
    Είμαι σαν ψάρι ακόμα μέσα σε μια γυάλα...

Ίσως πρέπει να ξεκινησω ξανά ψυχοθεραπεία... Γιατί όλο τη διακόπτω..

Πάντως λίγο ακόμα να μου μιλήσεις κι εγώ θα αναθεωρήσω...

Βέβαια με τόσα χρόνια αδράνειας στο ιστορικό μου θα είναι δύσκολα στην αρχή...

Έχω μάθει να σκεφτομαι αρνητικά από πολύ μικρή...
    Είχα μια σπίθα όμως μέσα μου που μπροστά στους γονείς μου ντρεπόμουν να την εκδηλωσω...
    Και μενοντας τόσα χρόνια με τους γονείς αυτή η σπίθα λιγοστεψε τόσο γιατί την καταπιεσα πολύ ετσι που δεν ξέρω αν την έχω πια...

Ίσως μια λύση είναι να βρω όντως μια δουλειά αν τα πράγματα βαίνουν βελτιουμενα σε γενικές γραμμές... Και να φύγω επιτέλους απ το σπίτι...
    Σαν να ακούω τον αδερφό μου, σε πολλά μοιάζετε όχι σε όλα. Αυτή η ριμάδα η ζωή, μου αρέσει που είμαστε καί ελεύθεροι και είμαστε πιο σκλαβομενοι και από σκλάβους.

Page 3 of 3 FirstFirst 123