πρωινό κενό
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Senior Member

πρωινό κενό

Αναρωτιέμαι γιατί τον τελευταίο καιρό με το που ξυπνάω νιώθω ένα μεγάλο κενό μέχρι να πιώ τον καφέ μου κ να καπνίσω.Το κενό αυτό έχει να κάνει με σκέψεις που κάνω όσον αφορά το πώς θα γεμίσω κ τη σημερινή ημέρα.Αλλαξα πρόσφατα σπίτι κ εδώ που μένω είμαι μακριά απο τους δικούς μου δηλ. πρέπει να παρω αυτοκίνητο για να τους δώ.Γενικά όμως θέλω να είμαι συνέχεια σε εγρήγορση κ να κάνω πράγματα. Αν δεν έχω τι να κάνω είμαι πολύ δυστυχισμένη.Τηλεόραση βαριέμαι να δω.Κάνω τις δουλειές μου κ νιώθω μετα οτι πρέπει να πάρω το τιμόνι κα να βγώ αλλά δεν έχω πού να παω.Ευτυχώς που υπάρχει κ το φόρουμ εδώ περνάει λίγο η ώρα μου με την επικοινωνία.Παίρνω φάρμακα για τις κρίσεις πανικού μου.Μήπως φταίει αυτό που δεν βρίσκω σε τίποτα ενδιαφέρον?

Senior Member
    μαλλον ειναι καταθλιψη αυτο ισως απο τις αλλαγες που πραγματοποιησες προσφατα στην ζωη σου.αν πηγαινεις σε ψυχιατρο μιλα της/του.εγω τις τελευταιες ημερες ξυπανω με μια θολουρα και το αισθημα του κενου και μου λεει οτι αν δεν ειναι απο το αγχος και την καταθλιψη μπορει απλως να ειναι απο την διαθεση.καλυτερα παντως να μιλησεις με το γιατρο σου