Ζάλη ασταθεια
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

Ζάλη ασταθεια

Καλό καλοκαίρι....μια και θα φύγω σε ένα μήνα διακοπές ενώ πρέπει να είμαι χαρούμενη είμαι αρκετά συγκρατημένη Ενώ ψυχολογικά είμαι σε καλό επίπεδο δεδομένου ότι δεν παίρνω κάτι και παρολου τα οικογενειακά προβλήματα ,που αντιμετωπίζω με επιτυχία έχω τρελή ζάλη ,αστάθεια ειδικά όταν περπατάω.Και φυσικά όχι μόνο....το εσωτερικό τρέμουλο και αδυναμια είναι καθημερινό και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, Και αναρωτιέμαι Ειναι απο το άγχος?? Είναι από το αυχενικό?? Από τη ζέστη?? Είναι που έχω χαμηλή Β12(192)?? Που πρέπει να πάω?? Σε νευρολόγο ή ψυχίατρο??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Καλό καλοκαίρι....μια και θα φύγω σε ένα μήνα διακοπές ενώ πρέπει να είμαι χαρούμενη είμαι αρκετά συγκρατημένη Ενώ ψυχολογικά είμαι σε καλό επίπεδο δεδομένου ότι δεν παίρνω κάτι και παρολου τα οικογενειακά προβλήματα ,που αντιμετωπίζω με επιτυχία έχω τρελή ζάλη ,αστάθεια ειδικά όταν περπατάω.Και φυσικά όχι μόνο....το εσωτερικό τρέμουλο και αδυναμια είναι καθημερινό και δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, Και αναρωτιέμαι Ειναι απο το άγχος?? Είναι από το αυχενικό?? Από τη ζέστη?? Είναι που έχω χαμηλή Β12(192)?? Που πρέπει να πάω?? Σε νευρολόγο ή ψυχίατρο??

Καλησπερα μαργαριτα και καλο καλοκαιρι. Και εγω το ιδιο θα παω διακοπες και η ψυχολογια μου εχει τα σκαμπανεβασματα της.. Αντιμετωπιζω ακριβως το ιδιο με την ζαλη και την ασταθεια αλλα εγω εχω και ιγμοριτιδες εννοω παθαινω συχνα..Με αυτην την ζεστη και την υγρασια πιστευω γινεται χειροτερα επισης εχω αυχενικο συνδρομο και με ποναει και η ωμοπλατη αφανταστα.. Κατα τα αλλα βγαινω περναω καλα αλλα αυτο δεν σε αφηνει σε ησυχια εχω παρατηρησει οτι αν αφεθω και ξεχαστω λιγο ειμαι καλυτερα.. Σε ποναει και σενα η πλατη ψηλα απο το αυχενικο; Σιγουρα θεωρω οτι με το αγχχος μας μονο χειροτερο το κανουμε αλλα θεωρω οτι παιζει ρολο και αυτη η ζεστη που επικρατει

Senior Member
    Αγαπητέ Thanos μακαρι να ήταν μόνο ο αυχένας.Πλατη,μέση,ιγμορίτ� �δα,άσθμα,παλινδρόμηση όλα.. το θέμα είναι ότι όταν σε έχουν διαγνώσει με αγχωδη διαταραχη όλα σου λένε είναι από εκεί , δεν κοιτάνε τίποτα άλλο .για αυτό ρωτάω που είναι καλύτερα να πάω??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanos View Post
    επισης εχω αυχενικο συνδρομο και με ποναει και η ωμοπλατη αφανταστα..ι

εαν ισχυει αυτο που εγραψες εχεις μια σοβαρη βλαβη σε καποιο νευρο η οποια εαν δεν αποκατασταθει με κολλαρο κτλ κτλ θα χειροτερεψει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Margarita 77 View Post
    Ξεκίνα από νευρολόγο και ΩΡΛ να αποκλειστεί το οργανικό αίτιο πριν πας σε ψυχίατρο. Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ΩΡΛ. Για την b12 τι θα κάνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Ξεκίνα από νευρολόγο και ΩΡΛ να αποκλειστεί το οργανικό αίτιο πριν πας σε ψυχίατρο. Θα έλεγα να ξεκινήσεις με ΩΡΛ. Για την b12 τι θα κάνεις;
    Ευχαριστώ ...Για την β είπα να πάρω κανένα συμπλήρωμα...καλά λες θα πάω σε ΩΡΛ γιατί άρχισαν και κάποιες εμβοες

Senior Member
    Μαργαριτα εσυ στην πλατη που ακριβως πονας ; Εγω δεν ποναω στην πλατη βασικα ποναω στην ωμοπλατη δηλαδη πολυ ψηλα στον τραπεζοειδη και απο τις δυο πλευρες και αν σηκωσω κατι πονανε και τα χερια μου οχι εκεινη την στιγμη αλλα μετα σαν να πιανομαι αλλα παρα πολυ.. Ο ορθοπεδικος που με ειδε και στο νοσοκομειο που πηγα μου ειπε οτι αυτο το σημειο ειναι καθαρο μυικος πονος και δεν προερχεται απο κατι αλλο.. Μου ειπε λογω κακης στασης σωματος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanos View Post
    Μαργαριτα εσυ στην πλατη που ακριβως πονας ; Εγω δεν ποναω στην πλατη βασικα ποναω στην ωμοπλατη δηλαδη πολυ ψηλα στον τραπεζοειδη και απο τις δυο πλευρες και αν σηκωσω κατι πονανε και τα χερια μου οχι εκεινη την στιγμη αλλα μετα σαν να πιανομαι αλλα παρα πολυ.. Ο ορθοπεδικος που με ειδε και στο νοσοκομειο που πηγα μου ειπε οτι αυτο το σημειο ειναι καθαρο μυικος πονος και δεν προερχεται απο κατι αλλο.. Μου ειπε λογω κακης στασης σωματος
    Θάνο...πονάω στον αυχένα ομωπλατη δεξιά αριστερά..σταμμπρατσα και κάποιες φορές όταν έχει και πολύ υγρασία και στις αρθρώσεις στα δάχτυλα...τρομερούς πονοκεφαλους τα algofren το ένα μετά το αλλο...από την μέση πάνω στα γόνατα και το δεξί πόδι νοιωθω μυρμιγκιασμενο..τα δάχτυλα τον ποδιών ίσως του δεξιού όταν τα κλείνω πονάνε και είναι ψιλό μούδιασμα...κατά αλλά καλά...

Senior Member
    Από ότι φαίνεται έχουμε σχεδόν τα ίδια αν θες πες μου το ινστα η το φέισμπουκ η το εμαιλ σου να μιλήσουμε