Results 16 to 30 of 48
Thread: Σχεσεις εξαρτησης
-
22-08-2009, 01:28 #16
Αν επιτρέπεται η προηγούμενη σου σχέση τι χαρακτηριστικά είχε?
- 22-08-2009, 01:29 #17
KAI ΣE MENA HTAN META AΠO ΣXEΣH ΠOY ME ΠΛHΓΩΣE ΠOΛY.
EXOYN KOINO TPOΠO EΠIΛOΓHΣ TETOIOY EIΔOYΣ ATOMA.Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
22-08-2009, 01:30 #18
Πολυ καλυτερη... αν και δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις και αυτη φυσιολογικη :)
Aλλα σε αλλο thread θα την αναλυσω καλυτερα :p
Απλως να πω πως χωρισαμε γιατι ειχε κανει παραλληλη σχεση με αλλη κοπελα.
22-08-2009, 01:35 #19
Originally posted by oboro
Originally posted by Remedy
το εχω δει ομπερον :)
Α, μάλιστα. Ωραία! Εμ με ξαναβάφτισες, εμ με έχρισες νεραϊδοβασιλέα κι απο πάνω!
Well this is just bloody fantastic, then.
:P
ναι, ειδες?
αλλους τους ξεβαφτιζω κι αλλους τους ξαναβαφτιζω :)
ωρες ειναι να δω κανενα ποστ παραπονου κι επ αυτου \"εντονα σημαδια βαφτισεων στο φορουμ\"
σορυ μαρακι, κλεινει η παρενθεση ;)
22-08-2009, 01:37 #20
Originally posted by mariap
Πολυ καλυτερη... αν και δεν μπορεις να την χαρακτηρισεις και αυτη φυσιολογικη :)
Aλλα σε αλλο thread θα την αναλυσω καλυτερα :p
Απλως να πω πως χωρισαμε γιατι ειχε κανει παραλληλη σχεση με αλλη κοπελα.
η σταση του με την πληρη εξαφανιση, οπως και το να πας μεχρι το σπιτι και να μη σε αφησει να μπεις, δεν σου κρυβω οτι μου εφεραν στο μυαλο, την περιπτωση να ειχε καποια αλλη κοπελα..
22-08-2009, 01:48 #21
Πολύ πιθανό...
Το σημαντικό όμως είναι η εκμετάλλευση που της έκανε ο τύπος, και όχι η όποια κοπέλα στην οποία ενδεχομένως στράφηκε έχοντας \"τελειώσει\" πλέον με το τελευταίο θύμα του. Αν και σίγουρα μια τέτοια εξέλιξη έυκολα αποπροσανατολίζει όταν ήδη πονάς κι έρχεται και η ζήλια απο πάνω.
Ελπίζω να μην δείχνω αναίσθητος με αυτά που γράφω αλλά πιστεύω έτσι έχουν τα πράγματα περίπου.
22-08-2009, 01:51 #22
KAI NOMIZA ΠΩΣ HMOYN O MONOΣ EΞAPTHMENOΣ KEPATAΣ.
ΔEN ΞEPΩ AN EΓINE KAI ΣTHN MAPIA AΛΛA EΠEIΔH HMOYN META AΠO XΩPIΣMO ME EKANE NA ΠIΣTEΨΩ OTI EINAI ΠIΣTH, ΔEN EINAI ΣAN TIΣ AΛΛEΣ KTΛΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
22-08-2009, 01:52 #23
Παντως εμενα δεν μου ειπε πως ειχε αλλη κοπελα... αν και τιποτα δεν αποκλειω.
Αλλα βρε παιδια δεν πηγα να τον δω για να κανω φασαρια, ή για να τα ξαναβρουμε... απλώς ενοιωθα μοναξια στο σπιτι , και ηθελα καποιον να δω...
Και οτι πηγα μεχρι το σπιτι του, και δεν με δεχτηκε καν να με δει, με πληγωσε παρα πολυ.
22-08-2009, 02:00 #24
αυτο που δεν εχεις καταλαβει ακομα μαρακι γιατι η κατασταση ειναι προσφατη και εισαι μπερδεμενη κι απο παλαιοτερα με την αλλη σχεση,
ειναι οτι το προβλημα δεν το εχεις εσυ ωστε να απολογεισαι για τις καλες σου προθεσεις.
το προβλημα το ειχε αυτος, ειτε σε δουλευε, ειτε απλα ικανοποιησε την λειψη του προσωπικοτητα με το να σε χρησιμοποιησει και μετα να φυγει..
22-08-2009, 02:02 #25
αλλα για πες βρε μαρια..
αν ξεχασεις τον τροπο που εφυγε και που φερθηκε γενικοτερα μετα τον χωρισμο..
νοιωθεις οτι ηταν μια σχεση που σε καλυπτε? που σου αξιζε?
με ολα αυτα τα σκηνικα, με τους καυγαδες με την απιστευτη ματζιρια και τις απαιτησεις του?(αυτο με το ταξι με αφησε με το στομα ανοιχτο)
τι σου λειπει τελικα απο αυτην την σχεση?
22-08-2009, 02:05 #26
Μου λειπει η συντροφια του, η παρεα του, και ναι ημουν ερωτευμενη μαζι του... και πιστευα πως μπορουσα να ειχαμε μελλον...
Αλλα ξερεις κατι βρε Remedy?
Ναι μπορουσε να με χωρισει , αλλα να μου πει και το ρημαδι το γιατι ... αυτος εξαφανιστηκε ετσι ξαφνικα, και ειμαι εγω μετα να αναρωτιεμαι ολο αυτον καιρο ΓΙΑΤΙ ρε γαμωτο? Δεν τον εχω απατησει, εχω κανει περα φιλους και γνωστους, τον αγαπουσα.... τι λαθος εχω κανει πια?
Πιστευω απλως πως ηταν ενας ενθουσιασμος εκ μερους του τοσο καιρο και απλως φοβοταν να μεινει μονος του.
22-08-2009, 02:08 #27
Α και να μη το ξεχασω, μου εχει πει πως με εχει ηδη ξεπερασει και πως εχει συνεχισει την ζωη του.
22-08-2009, 02:13 #28
Originally posted by mariap
Δεν τον εχω απατησει, εχω κανει περα φιλους και γνωστους, τον αγαπουσα.... τι λαθος εχω κανει πια?
τελικα ήταν πηγη χαρας για σενα αυτη η σχεση?ήσουν καλα μαζι του?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
22-08-2009, 02:15 #29
MHN ANAPΩTIEΣAI ΓIA TON EAYTO ΣOY AΠΛA EKANE TO ANAMENOMENO.
TETOIEΣ ΣXEΣEIΣ EXOYN MEΛΛON MONO AN ΦEPETAI KAI TO AΛΛO ATOMO ANAΛOΓAΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
22-08-2009, 02:17 #30
Originally posted by Sofia
εκ των υστερων θεωρεις οτι ενας ανθρωπος που σε αγαπαει ζηταει να ξεκοψεις απο τους αληθινους σου φιλους, απο ολους τους γνωστους κ φιλους? απαιτει να μην εχεις αλλες πηγες χαρας παρα μονο τον ιδιο?
τελικα ήταν πηγη χαρας για σενα αυτη η σχεση?ήσουν καλα μαζι του?
Εξαλλου ουτε εγω εχω παρα πολλους φιλους, δεν κανω ευκολα φιλους.
Και αφου ημουν μαζι με αυτο το ατομο, σκεφτηκα πως επρεπε να αφωσιωθω σε αυτα που θελει.
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια