Οισοφαγικοι σπασμοί, πονος στον οισοφαγο - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 66
    Senior Member
    Μόλις πήρα το χάπι μου και πονεσα γμτ. Τα πήγαινα καλά σήμερα χωρίς πόνο και το πρωί πήρα το χάπι όλα καλά αλλά τώρα το βράδυ πονεσα. Πονεσα και ψηλά και κατά μήκος όπως κατέβαινε το χάπι. Τι είναι αυτό το κακό γμτ. Γιατί δεν φεύγει γιατί δεν ηρεμεί. Ανυπομονώ να πάω στο γιατρό ξανά. Θα ζητήσω πάση θυσία γαστροσκοπηση. Δεν πάει άλλο δεν αντέχω άλλο.

Senior Member
    Και αποψε το ίδιο σκηνικό. Πήρα το χάπι και πονεσα ενώ όλη μέρα δεν πονεσα καθόλου. Δεν ξέρω γιατί ρε γμτ. Τι να κάνω. Φοβάμαι πολύ τρέμω να κάνω γαστροσκοπηση μη τυχόν και έχω καρκίνο. Αλλιώς γιατί να πονάω τόσο καιρό όταν τρώω και καταπίνω χάπι και ακόμα και νερό. Νιώθω σαν να με γδερνει κάτι όπως κατεβαινει. Τι να πω. Δεν βρίσκω καν κάποιον να νιώθει το ίδιο. Να πω μια κουβέντα. Αν ξέρετε έστω κάποιον γνωστό σας παρακαλώ ρωτήστε τον πως και αν το ξεπέρασε και σε ποσο καιρο.

Senior Member
    Ελι γενικα καποια πραγματα μαζι με τα ψυχολογικα παιζει φυματιωση κ χοληστερινη ψαξε τα τωρα αυτο με το στομαχι σε αφηνει μονο οταν βρεισ την αιτια τα παιδια που πουλανε τα παντα εχουν θεραπειεσ ουτε γιατροι ουτε τιποτα εγω ψηφιζω οτι εχεισ φυματιωση δηλαδη μολυνση απο μικροβιο στα πνευμονια

Senior Member
    Quote Originally Posted by Elli19899 View Post
    Και αποψε το ίδιο σκηνικό. Πήρα το χάπι και πονεσα ενώ όλη μέρα δεν πονεσα καθόλου. Δεν ξέρω γιατί ρε γμτ. Τι να κάνω. Φοβάμαι πολύ τρέμω να κάνω γαστροσκοπηση μη τυχόν και έχω καρκίνο. Αλλιώς γιατί να πονάω τόσο καιρό όταν τρώω και καταπίνω χάπι και ακόμα και νερό. Νιώθω σαν να με γδερνει κάτι όπως κατεβαινει. Τι να πω. Δεν βρίσκω καν κάποιον να νιώθει το ίδιο. Να πω μια κουβέντα. Αν ξέρετε έστω κάποιον γνωστό σας παρακαλώ ρωτήστε τον πως και αν το ξεπέρασε και σε ποσο καιρο.
    Προτιμάς να ζεις μέσα στο άγχος ότι μπορεί να έχεις καρκίνο από το να κάνεις τις εξετάσεις να δεις πως είναι τα πράγματα; Νομίζω καλύτερα να έχεις μια εικόνα του τι συμβαίνει πάρα να ζεις στα σκοτάδια.

Senior Member
    Φυσικά και όχι. Έχω πάει 5 φορές στους 2 γιατρούς μέχρι τώρα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Καθ οι 2 επιμένουν ότι δεν έχω κάτι κακό μιας και κάναμε εξεταση πριν 3 χρονια. Θα επιμείνω εννοείται εφόσον έχω ακόμα πόνο και δεν περνάει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ταλαιπωρουμαι καιρό τώρα. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Με βοηθούν πολύ.

Senior Member
    Παρακαλώ πολύ αν υπάρχει κάποιος που να περνάει το ίδιο να μου γράψει εδώ. Αν υπάρχει.

Senior Member
    Δεν ανοίγω νέο θέμα γιατί έχω κουράσει. Πονάω ακόμα και πιο πολύ αν καταναλωσω σοκολάτα. Θα σταματήσω εννοείται απλά αν υπάρχει κάποιος που να παιδεύεται με το στομάχι και τον οισοφάγο πιο πολύ ας μου γράψει. Νιώθω μερικές φορές τον οισοφάγο μέσα να κινείται, νιώθω να καταπίνω λάθος και να πονάω. Νιώθω να πονάω γενικά ενώ καταπίνω και όλα αυτά στο κέντρο του στήθους. Επίσης έχω τρελό πιάσιμο στο κέντρο και πίσω αντανακλάει πονος μεγάλος. Δεν ξέρω τι είναι όλα αυτά. Εξετάσεις καλές. Πρόσφατη ακτινογραφία θωρακος δεν έδειξε κάτι. Οι γιατροί επιμένουν να συνεχίσω χάπια. Έχω δει βελτίωση αλλά επιμένει ο πόνος και μαζί και ο τεράστιος φοβος μου για καρκίνο οισοφάγου. Βοήθεια.

Senior Member
    Πατεντα δικη μου ρεντμπουλ με ντεπον 1000αρι σε εμφιαλωμενο νερο κ στρωνει ολο το συστημα ξερω κ την κανονικη θεραπεια αλλα αστο αυτο

Senior Member
    Πάλι τα ίδια. Πήρα το χάπι βράδυ και πάλι πονεσα. Πονεσα σε ολο τον οισοφαγο. Ένιωσα δηλαδή να κατεβαίνει και να πονάω σε όλο το μήκος. Να είναι οισοφαγικος σπασμος αυτό που νιώθω? Φοβάμαι πολύ. Πήγαινα καλύτερα αλλά πάλι με πιάνει πονος. Και νιώθω να καταπίνω και να στραβωνει το μέσα μου αλλά δεν ξέρω αν έχω επηρεαστει επειδή έχω ψάξει και έχω δει πως κάνει ο οισοφαγος σε σπασμο. Να έχω κάτι κακό γμτ? Σε λίγες μέρες πάω στο γιατρό. Φοβάμαι πολύ.

Senior Member
    Συνεχίζω να πονάω αλλά λιγότερο. Έχω αρχίσει να τρώω χωρίς τόσο πόνο. Και γενικά νιώθω καλύτερα. Αλλά κάποιες φορές πονάω και αυτό με πάει πίσω. Ακόμα δεν έχω βρει κάποιον που να περνάει το ίδιο. Ο φόβος μου παραμένει. Ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Junior Member
    Quote Originally Posted by Filothei View Post
    Κοριτσι μου, καλημέρα κ χρόνια πολλά
    Μίλησε με γαστρεντερολογο σου κ ρώτησε τον για την εξέταση της μανομετριας κ για ακτινολογικό ελέγχο με βαριουχο γεύμα. Πραγματικά απορω που δεν στα πρότεινε κ ο ίδιος αφου δεν βλέπεις βελτιωση με την αγωγή. Έχω αυτοανοσο που λέγεται αχαλασια. Έχω κάνει χειρουργείο για να αντιμετωπίσω το ότι δεν κατέβαινε κάτω ουτε το νερό. Μέχρι να πάρω διάγνωση 18 χρόνια πριν πέρασαν 9 μήνες. Δυσφαγια κ σπασμοι στον οισοφαγο έτρωγα δεν έτρωγα
    πονουσα κ ολοι λεγανε μην σκας ειναι ψυχολογικό.
    Εύχομαι κ ελπίζω να μην είναι αυτό αλλά πρέπει να δεις τι στο προκαλεί όλο αυτο. Τουλάχιστον να αποκλεισεις αυτό.
    Περαστικά κ εύχομαι να απαλλαγείς σύντομα
    Καλησπερα,
    Υπηρχε καμια διαφορα με το χειρουργειο?

Senior Member
    Μακάρι να απαντούσε και να μαθαίναμε κι άλλα για την αχαλασια. Ενώ πήγαινα λίγο καλύτερα αρρωστησα και πήρα αντιβίωση και πάλι άρχισα να πονάω όταν καταπίνω. Πάλι πονάω πάλι νιώθω χάλια. Προσπαθώ να μη πέσω τελείως πάλι άλλα αρχίζω και φρικάρω άσχημα.

Junior Member
    Μακάρι να απαντούσε και να μαθαίναμε κι άλλα για την αχαλασια. Ενώ πήγαινα λίγο καλύτερα αρρωστησα και πήρα αντιβίωση και πάλι άρχισα να πονάω όταν καταπίνω. Πάλι πονάω πάλι νιώθω χάλια. Προσπαθώ να μη πέσω τελείως πάλι άλλα αρχίζω και φρικάρω άσχημα.
    Εγω τον κομπο που ειχα τον ξεπερασα,εβγαλα τελειως το ανχος και ξεκινησα παλι να βγαινω και παω αρκετα καλυτερα.
    Γυρισε η ορεξη μου και μπορω επιτελους να φαω,μονο που δεν μπορω να φαω πολυ φουσκωνω και εχω και τα διαρκη ρεψιματα και ειναι λογικο λογω τις παλινδρομησης απλα τρωω ανα 3ωρες περιπου και δεν αφηνω το στομαχι αδειο οπως και κανω εδω και 1μιση χρονο.
    Τουλαχιστον ομως εφυγε ο πονος στο στηθος και μου εφτιαξε η διαθεση.
    Προσπαθησε να βγεις και να τρως με παρεα ωστε να μην το σκεφτεσαι τοσο,εγω τουλαχιστον ετσι εκανα και επιασε!!

Senior Member
    Έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Και χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!! Θα το κάνω και θα σου πω.

Junior Member
    Έχεις δίκιο. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Και χαίρομαι πάρα πολύ για σένα!! Θα το κάνω και θα σου πω.

Να σαι καλα,σε ευχαριστω.Ευχομαι να το καταφερεις!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast