Results 1 to 6 of 6
Thread: Πόνος ψηλά στην πλατη-αυχένα
-
29-07-2023, 12:45 #1
Πόνος ψηλά στην πλατη-αυχένα
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω τα εξής.. Έκανα εξέτασης αίματος βγήκανε μια χαρά εκτός από ανεβασμένα AntiTg και Anti-Tpo.. Εδώ και 1 μισή μήνα έχω πολύ έντονους πόνους πάνω κοντά στον αυχένα στην αρχή των φτερών της ωμοπλάτης.. Έχω κάνει ακτινογραφία αυχένα και μέσης οι οποίες είναι καθαρές.. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι μυϊκός ο πόνος στα συγκεκριμένα σημεία που πονάω και ότι είναι από λάθος στάση και τα λοιπά.. Αλλά ρε παιδιά πονάω καθημερινά δεν μπορώ να ηρεμήσω.. Έχω θέματα με το στομάχι μου χρόνια τώρα φουσκώματα κλπ.. Ο πατέρας μου είχε ελικοβακτηρίδιο μήπως έχω ελικιβακτηριδιο η έλκος στομάχου και αυτό βαράει στην πλάτη ;
- 29-07-2023, 13:05 #2
Τις βιταμίνες σου τις έχεις κοιτάξει; Μήπως σου λείπει κάποια; Εγώ έχω ακριβώς το ίδιο και προφανώς είναι λόγω άγχους της ΓΑΔ.
29-07-2023, 13:34 #3
Έχεις πόνο ψηλά εκεί στα φτερά και στον αυχένα λόγω άγχους δηλαδή ; Αλλά μιλάμε για πόνο.. Κάποιες στιγμές μου περνάει μετά με ξαναπιάνει ας πούμε παραλία όταν βγω κλπ ψιλό περνάει όταν κάθομαι αστα.. Το έχεις και εδυ αυτό ;;
29-07-2023, 14:39 #4
Είχα τον ίδιο πόνο και με χτύπαγε μπροστά στο πρόσωπο .Ηταν τόσο έντονος που τα βράδια έκλαιγα (αν και είχα πάρει μια χουφτα παυσιπονα). Πήγα λοιπόν σε 1εκατ. γιατρούς και στο τέλος βρήκα ένα γιατρό και μου λεέι αυτό που περιγράφεις ειναι αδύνατον(δε παει νευρο μπροστα στο προσωπο) "Ειμαι βέβαιως πως είναι στο μυαλό σου¨" και σε 1 λεπτο, όλος αυτος ο πόνος που με ταλαιπωρούσε ενα μήνα, εξαφανίστηκε.
Δύο σημάδια πως είναι στο μυαλό. Οταν ξύπναγα ηταν ελάχιστος , όταν πέρναγα καλά πάλι μειώνονταν. Μήπως έχεις το ίδιο?
29-07-2023, 16:22 #5
Ρε φιλε δεν είναι στο μυαλό μου ο πόνος γιατί στο άγγιγμα στα σημεία που πονάω με πεθαίνει
29-07-2023, 16:56 #6
Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Πονάω ακριβώς στα σημεία που λες και τώρα έχει προστεθεί και ο πόνος στον οισοφαγο μπρος στο κέντρο του στήθους και στο πίσω μέρος της πλάτης και ανάμεσα. Πονάω και εγώ συνεχώς και το χειμώνα με βοηθούσε πολύ πολύ η θερμοφόρα και τα εμπλαστρα αλλά τώρα τίποτα δεν αντέχω και δεν μπορώ να κάνω κάτι. Δεν με βοηθάει κάτι και μόνο φοβάμαι. Ειδικά όταν τρώω και Πονάω στον οισοφαγο μου. Τι να πεις. Όλο και κάτι νέο βγαίνει να πονάω. Να ξέρεις ότι πιστεύω ότι πονάς σε καταλαβαίνω απόλυτα και όλα θα πάνε καλά. Και εγώ Πονάω χρόνια τώρα σε αυτά τα σημεία χωρίς να περνάει. Και μάλιστα έχω και αρκετά γρομπαλακια σε καποια σημεία που είχα πάει σε γιατρό και μου είπε ότι δεν είναι κάτι. Όλα θα πάνε καλά. Προσπάθησε να είσαι θετικός σε σκέψεις πάνω απ όλα.