Results 16 to 18 of 18
Thread: Η φίλη νάρκισσος...
-
24-08-2009, 14:06 #16
Originally posted by anwnimi
Οπότε καλύτερα να απομακρυνθώ και πάλι. Γιατί αυτό που με πονά και θα με πονά για πάντα είναι ότι σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής μου, αν ο καλύτερός μου φίλος δεν είναι εκεί, πως μπορώ ξανά να τον εμπιστευτώ; Μπορεί να περνάω καλά και πάλι μαζί του κάποιες στιγμές και να ξεχνιέμαι εντελώς, αλλά δε θέλω να ξεχάσω. Μπορεί να μου έχουν μείνει τώρα πια 2-3 άνθρωποι και μόνο ένας από αυτούς κοντά σε απόσταση, αλλά
δεν μπορώ.
Γιατί δεν μοιράζεσαι τα συναισθήματά σου μαζί τους?
υγ. Το να σε μαστιγώνεις που δεν γίνονται σεβαστά τα όριά σου, δεν το βρίσκω δίκαιο, εφόσον, μπορείς να προσπαθήσεις και να φύγεις, αν ο άλλος επιμένει να μην τα σέβεται.Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
- 24-08-2009, 14:11 #17
Ανώνυμη,
ξέρεις οτι σε νιώθω πολύ.
Μου έχει τύχει και εμένα, να έχω ανάγκη απο τον άλλο, να παραδεχτεί το κομμάτι του, εκεί που έσφαλε, καθαρά, ώστε να προχωρήσουμε πιο κάτω.
Ετσι έμαθα κι εγώ, να ξεχνάω ( συγχωρητική λήθη το ονόμασα), να κάνω τα στραβά μάτια, να λέω\"ελα μωρέ\"...
Αλλά όχι, δεν είναι πάντα έτσι, δεν είναι πάντα, έλα μωρέ.
Κάποια πράγματα, έχουν τόση αξία για μας, που αν δεν επικοινωνήσουμε ολοκάθαρα με τον άλλο για αυτά, χάνεται το νόημα της όποιας σχέσης ανάμεσα.
Ετσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον, κι ας έβαλα πληθυντικό ;)Ο καθενας μας δινει σχημα στην Υπαρξη.
24-08-2009, 14:59 #18
Έχεις δίκιο weird, θα κάνω μία ακόμη προσπάθεια....
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....