SOS - ΒΟΉΘΕΙΑ/ΣΥΜΒΟΥΛΗ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

SOS - ΒΟΉΘΕΙΑ/ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα έκανα στο νοσοκομείο μια επέμβαση στις ρινικες κογχες, αφού τελείωσε μου έβαλε κάτι γάζες στη μύτη μέσα κ γιατρός και μου είπε έλα αύριο να στις βγάλω. Από το μεσημέρι και μετά εγώ νιώθω φουλ βαρύ το κεφάλι μου, πρησμένη πολύ τη μύτη μου και φτύνω περιστασιακα αίμα μαζί με το σάλιο μου, και το καταπίνω κιόλα κάποιες φορές . Επίσης παρότι υπάρχει η γάζα στη μύτη κάθε λίγο τρέχει και μια δυο σταγόνες αίμα, μια από το ένα ρουθούνι, μια άπο το άλλο. Φοβάμαι φουλ είναι η αλήθεια ότι θα συνεχίσει να τρεχει έτσι αιμα όλο το βράδυ και άμα κοιμηθώ θα πάθω και κάτι.

Βοηθεια, οποίος έχει κάνει αντίστοιχη επέμβαση είχε παρόμοια συμπτώματα;

Πήγαινε στο νοσοκομείο να σε δουν ξανά. Η πάρε τηλέφωνο τον την γιατρό που σε εγχείρησε να συνεννοηθείς.

Senior Member
    Να πα να μ@μηθει αδερφε, το σκεφτηκα πολλακις να παω στο νοσοκομειο παλι εχθες αλλα κουραστηκα να χεζομαι με το παραμικρο. Εκατασα βασανιστηκα εχθες, ξυπνουσα ανα μια ωρα αλλα εν τελει δεν επαθα και τιποτα. Κάθε φορά η ιδια ιστορία. Λες και είμαι από ζάχαρη. Μιλησα με το γιατρο σημερα, μου λεει θα φτυνεις αιμα και θα βγαζεις αιμα συχνα για καποιες μερες. Απο εκει και περα οσες φορες πηγα στο νοσοκομειο η σε γιατρο για αυτα που με ενοχλουν (εχω διαφορα ποστ απο Απριλη κ επειτα ) ποτε δεν πηρα καποια ουσιαστικη βοηθεια οποτε μαλλον αυτα που μου δημιουργουν τα θεματα μου δεν ειναι κατι που μπορουν ευκολα να προσδιορισουν κ να με βοηθησουν οι γιατροι.

Senior Member
    Περαστικά. Κι εγώ παλιότερα πήγαινα στα επείγοντα για ιλίγγους γιατί φοβόμουν αλλά δεν μου βρίσκανε κάτι, οι ίλιγγοι εμφανίζονταν μετά από κάποιου είδους σύγκρουση με ανθρώπους, όταν ταραζομουν δηλαδή, ήταν ψυχολογικό το αίτιο. Τα τελευταία χρόνια που παίρνω σταθερά αγωγή δεν με ξαναπιασε κρίση.

Senior Member
    αυτα πρεπει να τα πεις στον γιατρο σου
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Niels View Post
    Περαστικά. Κι εγώ παλιότερα πήγαινα στα επείγοντα για ιλίγγους γιατί φοβόμουν αλλά δεν μου βρίσκανε κάτι, οι ίλιγγοι εμφανίζονταν μετά από κάποιου είδους σύγκρουση με ανθρώπους, όταν ταραζομουν δηλαδή, ήταν ψυχολογικό το αίτιο. Τα τελευταία χρόνια που παίρνω σταθερά αγωγή δεν με ξαναπιασε κρίση.
    Χαίρομαι ρε φίλε που έχεις βρει εστω ένα τρόπο αποφυγής των περαιτέρω κρίσεων. Μακαρί να χα και εγώ κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να κάνω τέτοια σύνδεση εγω αδερφέ δυστυχώς. Έχει αλλάξει άρδην προς το καλύτερο η ψυχολογία μου το τελευταίο δίμηνο και η συμπεριφορά μου επίσης. Έχω κάνει πολλές θετικές αλλαγές στην καθημερινότητα μου, γυμναστική, καλύτερη διατροφή, παίρνω και κάποιες βιταμίνες, διώξιμο μακριά όλων των ενοχλητικών ανθρώπων και δεν ανέχομαι πια πράγματα που μου την έδιναν και τα ανεχόμουν. Έχω ακόμα διάφορες ενοχλήσεις που κυμαίνονται απο σφίξιμο στο λαιμό και στο κεφάλι σε διάφορες στιγμές μεχρι και απότομη πολύ έντονη δυσφορία, κάτι σαν κάψιμο μέσα μου που υποχωρεί μετά απο κάποια ώρα. Δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο μοτίβο. Άλλες φορές συμβαίνει το πρωί, άλλες βράδυ, άλλες οταν πεινάω, άλλες αφου έχω φάει. Άλλες φορές με πιάνει όταν είμαι μόνος και χαλαρός και παίζω κάνα γκειμ η ξαπλώνω, άλλες οταν είμαι με συναδέλφους στη δουλεία ή παρέα γενικότερα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω καθόλου τι μπορεί να φταίει. Πολλές φορές επίσης σε αυτές τις στιγμές εγω νιώθω πως κινδυνεύω να χάσω τις αισθήσεις μου ή κάτι να πάθω γενικότερα άλλα όποτε γίνεται μέτρηση οξυγόνου/παλμών/πίεσης/θερμοκρασίας είναι όλα εξαιρετικά.
    Last edited by SpaceCowboy; 22-07-2023 at 18:55.

Senior Member
    Βοηθούν η διατροφή, η άσκηση, οι βιταμίνες, ισχύει. Αυτό το τελευταίο που αναφέρεις το είχα κι εγώ, μη σου φαίνεται παράξενο, το στρες μπορεί να εκδηλωθεί με πολλούς τρόπους. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η αίσθηση της ζάλης, ότι χάνω τις αισθήσεις κλπ μπορεί να υποδηλώνει το άγχος του να χάσω τον έλεγχο.