Ειμαι "σπεσιαλ" παιδι.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 53
    Senior Member

Ειμαι "σπεσιαλ" παιδι.

Ειμαι "παιδι σπεσιαλ"...δεν ξερω γιατι γεννηθηκα σε αυτο το κοσμο για να υποφερω...για αυτο οι αλλοι μου συμπεριφερονται με αυτο το τροπο.
    Ενα "σπεσιαλ" παιδι πρεπει να ξερει τα ορια του και ποτε μην τα ξεπερναει.
    Ενα "σπεσιαλ" παιδι δεν εχει μελλον.Δεν προκειται ποτε να βρει την ευτυχια.
    Λυπαμε παιδια αλλα ειλικρινα δεν νομιζω οτι εχει αντιμετωπισει κανενας μεγαλυτερο προβλημα απο μενα.
    Πραγματικα υποφερω που υπαρχω...ασε που σιγουρα διαβαζουν το φορουμ.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    προφανως περνας μια φαση κιπ,θα περασει...κουραγιο!θα σου γραφα κι αλλα ομως δυστυχως πρεπει να φυγω!
    να ξερεις παντως πως ο καθενας μας νομιζει οτι το δικο του προβλημα ειναι το μεγαλυτερο...

Senior Member
    Εισαι σπεσιαλ, αλλα οχι οπως το εννοεις!
    Τι συνεβη κηπ?Πως ξεκινησαν ολα αυτα?

Senior Member
    Σκεφτηκα τη ζωη μου...σε σχεση με τους αλλους.
    Στο νηπιαγωγειο καθομουν μονος,στο δημοτικο ημουν χαμενος στο κοσμο μου,στο γυμνασιο και στο λυκειο ολες οι προσπαθειες κοινωνικοποιησης μου ηταν αποτυχημενες.
    Σκεφτομαι εντελως διαφορετικα απο τους αλλους.Ξερω πραγματα που δεν ξερουν οι αλλοι,και δεν ξερω στοιχειωδη πραγματα,δεν μπορει να τα κρατησει το μυαλο μου.
    Ο κοσμος μου συμπεριφερεται περιεργα,οχι σαν ισος προς ισο αλλα σπεσιαλ.Ολοι λυπουνται τη μανα που με γεννησε.
    Ειμαι \"σπεσιαλ\" ως εκει που δεν παιρνει.
    Δεν μπορω να σας περιγραψω το ποσο διαφορετικος ειμαι απο τον υπολοιπο κοσμο.Με πονανε.Με πονανε πολυ και ειμαι μονος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

keep συγνωμη απο το θαρρος που παιρνω αλλα τοσο καιρο που σε διαβαζω ειδα εναν ανθρωπο με τεραστια αποθεματα δυναμης,με μεγαλειο ψυχης ,με τοσο συγκροτημενο λογο και καθαρες αποψεις,ειδα επισης το ποσο εχεις συμβαλει με τα ποστ σου και τις συμβουλες σου σε αυτο το φορουμ.αξιζεις ειλικρινα μεσα απο την ψυχη μου συγχαρητηρια.κανε κουριαγιο,υπομονη ,μη χανεις τη πιστη στον ευτο σου και ολα θα περασουν.η ζωη ειναι μια ροδα,ενασ κυκλος που γυριζει.μετα απο την καταιγιδα ερχεται το ουρανιο τοξο:)ετσι δεν ειναι?εισαι ηδη νικητης,.και αντιμετωπιζεις αλλη μια δυσκολια θα την παλεψεις και αυτην ειμαι σιγουρη οτι εχεις ολα τα <<οπλα>>στην ψυχη σου για να την ξεπερασεις.

Senior Member
    Δεν μπορει να κανουν ολοι λαθος...ειμαι \"σπεσιαλ\"...θα δω τι θα κανω.

Senior Member
    Ποιοι ολοι βρε κηπ...Αυτοι που δειχνουν με το δαχτυλο οποιον διαφερει και ξεχωριζει απο τα στερεοτυπα τους?Αυτοι που ζουν μεσα στην αγνοια και στη μετριοτητα?
    Η μητερα σου πρεπει να ειναι περηφανη γιατι εχει ενα τοσο αξιο και καλο γιο!!Μεσα απο τον εφιαλτη της αρρωστειας βγηκες νικητης, δουλευεις, σπουδαζεις εισαι ενα πανεξυπνο και αξιολογο ατομο, δινεις νοημα στη λεξη αξιοπρεπεια!!
    Μη συγκρινεις τον εαυτο σου με θλιβερες μετριοτητες!

Senior Member
    Originally posted by olgaki82
    keep συγνωμη απο το θαρρος που παιρνω αλλα τοσο καιρο που σε διαβαζω ειδα εναν ανθρωπο με τεραστια αποθεματα δυναμης,με μεγαλειο ψυχης ,με τοσο συγκροτημενο λογο και καθαρες αποψεις,ειδα επισης το ποσο εχεις συμβαλει με τα ποστ σου και τις συμβουλες σου σε αυτο το φορουμ.αξιζεις ειλικρινα μεσα απο την ψυχη μου συγχαρητηρια.κανε κουριαγιο,υπομονη ,μη χανεις τη πιστη στον ευτο σου και ολα θα περασουν.η ζωη ειναι μια ροδα,ενασ κυκλος που γυριζει.μετα απο την καταιγιδα ερχεται το ουρανιο τοξο:)ετσι δεν ειναι?εισαι ηδη νικητης,.και αντιμετωπιζεις αλλη μια δυσκολια θα την παλεψεις και αυτην ειμαι σιγουρη οτι εχεις ολα τα <<οπλα>>στην ψυχη σου για να την ξεπερασεις.
    Πόσο πολύ συμφωνώ!
    Δεν ξέρω τι λένε οι συντοπίτες σου, αλλά και ο δικός μας λόγος μετράει, έτσι δεν είναι? Ειλικρινά είσαι άτομο με μεγαλείο, καθαρό μυαλό και συγκροτημένες απόψεις και κατά τη δική μου γνώμη, όπως και τόσων άλλων εδώ.

Senior Member
    keep , εισαι special αλλα οχι οπως το εννοεις εσυ !

Εισαι σπεσιαλ με ξεχωριστο τροπο, εισαι εξυπνος και πολυ καλυτερος απο ολους μας.

Δεν εχεις κατι να ντρεπεσαι , ουτε να νοιωθεις μειονεκτικα.

Senior Member
    και ρε συ κιπ σταματα επιτελους να διαμορφωνεις τα συναισθηματα σου με βαση το τι θα πουν οι αλλοι.
    χεστηκες τι θαπουν οι αλλοι!αντε πια!δεν μου αρεσει να κανω κολακειες θα σου πω οτι συμφωνω με οσα ειπε η ολγα ομως.
    και οσο για αυτα που νιωθεις ολοι τα νιωθουμε κατα περιοδους,c\'est la vie,τι να κανουμε,να ειμαστε ενταξει στα ματια των αλλων για να μη μας δειχνουν με το δαχτυλο και να μαστε κοινωνικα αποδεκτοι?και γιατι να μην τους διχνεις εσυ με το δαχτυλο??
    και τι ξερουν οι αλλοι δηλαδη?κανε σου τη χαρη και περνα οσο πιο ανωδυνα αυτη τη φαση και να ξερεις οτι ειναι φαση και τιποτα παραπανω,και οι πιο φυσιολογικοι απο τους φυσιολογικους περνανε παρομοιες καταστασεις...

Senior Member
    Καλα οτι θα τσακιστω να φυγω απο δω δεν χωραει συζητηση.
    ¨Η αυτο ή νεκρος.

Senior Member
    μεση λυση του στυλ να αδιαφορισεις για το τι θα πει ο καθε μουρλοκακομοιρης δεν υπαρχει?
    αν ειναι να φυγεις ελα στην αθηνα να σε γνωρισουμε!!!!

Senior Member
    Καταρχάς, ΣΑΦΩΣ και μπορούν να έχουν όλοι οι υπόλοιποι λάθος, ακόμα περισσότερο αφού υπάρχουν άνθρωποι σαν εμάς εδώ στο forum που όχι μονο δεν συμμεριζόμαστε αυτήν την άποψη αλλα έχουμε ακριβώς αντίθετη. Εννοείται πως γίνεται όλοι να κάνουν λάθος, το ξέρω και προσωπικά, δεν το συζητάμε αυτό, ιδιαιτερα αν κανένας δεν σε γνωρίζει καλά και δεν έχει τη διάθεση να διαμορφώσει τη δικη του άποψη, απλά θέλει να ακολουθεί μια \"ταμπελίτσα\".

Αντί να σκέφτεσαι όμως τους τρόπους με τους οποιους αισθάνεσαι \"ξεχωριστός\" με την κακή έννοια, και να επηρεάζεσαι από ανθρώπους που ξέρεις ότι, για να μη φτάσω να πω ότι δεν θέλουν το καλο σου, έστω δεν σε βοηθάνε να προοδεύσεις, γιατί δεν πεισμώνεις εναντίον τους ώστε να αποδείξεις στον εαυτό σου πρώτα από όλα ότι δεν είσαι ούτε τρελός να φέρεσαι και να αντιμετωπίζεις ζωή και καταστάσεις μέσω ενός ξένου πρίσματος, ούτε αδύναμος να ακούς τις φωνές των γύρω σου πιο δυνατά από τη δικη σου; Μην χολοσκάς, και μην χρονοτριβείς άλλο. Θέλεις να φύγεις από εκεί όπου μένεις; Βάλτο εμπρός, πρακτικά και όχι μονο στο μυαλό σου, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Μονο αυτό θα σου δώσει και την αίσθηση ότι είσαι ήδη στην πορεία να ξεφύγεις από αυτόν τον εφιάλτη... και κάτι τέτοιο φτιάχνει και τη διάθεση...
    [B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
    Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.

Senior Member
    φιλε μου σημερα χαιρομαι για σενα.ο λογος ειναι οτι μπορεσες να βαλεις μια ταμπελα στον εαυτο σου.και αποδεχτηκες αυτο που εισαι.ενα σπεσιαλ παιδι,εντελως διαφορετικο απο τους αλλους.αποδεχτηκες τα καλα και τα ασχημα.περισσοτερο τα ασχημα λεω εγω διαβαζοντας την πικρια σου μεσα στα κειμενα σου.σταματησες να τα πολεμας αλλα τα αποδεχτηκες.πονεσε το ξερω,και ποναει πολυ.αλλα εγω χαιρομαι για σενα.ξεκινας το ταξιδι της αυτογνωσιας σου,καταλαβαινεις που στεκεσαι,τι σκεφτονται οι αλλοι για σενα και ξερεις που πρεπει να σηκωσεις τα μετωπα.δεξου αυτα που ξεκινας να καταννοεις,ακομα και αν ειναι ασχημα.μην εχεις ψευδαισθησεις οτι δεν ειναι πραγματικα.ναι,σε αποφευγουν γιατι εισαι διαφορετικος.και δεν εισαι διαφορετικος οπως ο ρουβας για να σε θελουν ολοι,αλλα εισαι διαφορετικος για να σε αποφευγουν ολοι.σκληρα λογια το ξερω.αλλα εγω χαιρομαι για σενα.γιατι τωρα θα ξεκινησεις να αντιδρας,θα βρεις και εσυ αλλα σπεσιαλ παιδια.δεν χρειαζεται να προσπαθεις να μπεις σε παρεες που δεν σε θελουν,χρειαζεται ομως να μπεις σε παρεες που σε θελουν,να μαθεις να ξεχωρισεις ποιες ειναι.πινω σε μια καινουρια αρχη σημερα φιλαρακο,την δικη σου αρχη που ειναι δυσκολη μεν,αλλα που εισαι ευφυης και αρκετα δυνατος για να την ακολουθησεις...στην υγεια σου λοιπον φιλε μου

Senior Member
    για κατσε βρε κιπ γιατι θα το παρω προσωπικα τελικα...
    ειμαστε τοσα ατομα εδω και εχουμε μιλησει και με σενα για δικα σου θεματα και με σενα για αλλα θεματα εδω και μηνες, χρονια, και ξερεις πολυ καλα την γνωμη ολων μας για σενα, για τις ικανοτητες σου, για τις γνωσεις σου, αλλα κυριως για τον χαρακτηρα και την προσωπικοτητα σου.
    εγω τουλαχιστον δεν εχω δει ουτε ενα ατομο στο φορουμ αυτο που να μη σε εκτιμαει και να μη σε θαυμαζει.
    και ειναι απο την αλλη ενα ματσο καφροι στο χωριο σου που σε εχουν πειραξει με την συμπεριφορα τους η τα λογια τους που πιθανοτατα δεν μπορουν σε δυο γαιδάρους αχυρα να μοιρασουν και που ισως με τους περισσοτερους δεν εχετε πει τπτ πιο βαθυ απο \"δωσε μου μισο κιλο τυρι\".....
    κι εσυ συγκρινεις την δικη μας γνωμη με την δικη τους κι αποφασιζεις οτι η δικη μας δεν μετραει???????
    κι ακους τους καφρους και βασιζεσαι στο να κρινεις ολη σου την υπαρξη απο αυτους????
    γιατι??????
    τοσο μας εκτιμας?

Page 1 of 4 123 ... LastLast