Ειμαι "σπεσιαλ" παιδι. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 53
    Senior Member
    κηπ, τη φαρμακευτική σου αγωγή την παρακολουθεί γιατρός?

Senior Member
    Η φαρμακευτικη αγωγη μου ειναι μια χαρα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    δεν μου απαντάς όμως

Senior Member
    Ναι γιατρος μου την συνταγογραφει και ειναι μια χαρα...
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    αυτός ο γιατρός σε παρακολουθεί κιόλας?

Senior Member
    αρκτος αστο μη το ψαχνεις ειμαι ο βλαμμενος του χωριου...εδω και πολλα χρονια.

Senior Member
    Με πονανε...δεν γουσταρω.

Senior Member
    Και αυτοι που διαβαζουν γιατι διαβαζουν αρκτος...να πα να......μου γαμισαν το μονο μεσο επικοινωνιας που ειχα.

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    αρκτος αστο μη το ψαχνεις ειμαι ο βλαμμενος του χωριου...εδω και πολλα χρονια.

εγώ σε έχω κόψει για έξυπνο και καλλιεργημένο άνθρωπο.τώρα το τι άποψη έχουν οι άλλοι για μας δεν με ενδιέφερε και πολύ στη ζωή μου.εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που δεν είναι καλά και προσπαθώ να βοηθήσω.και επιμένω να μου πεις για το γιατρό σου.

Senior Member
    Ξερω πως ακουγεται αρκτος...αλλα σου λεω διαβαζουν.Τι το περιεργο βλεπεις σε αυτο?Ο υπολογιστης εχει το nickname μου εδω και χρονια,μονο τωρα αρχισαν να ασχολιουνται.
    Θα παψω λιγο καιρο να γραφω...ουτως ή αλλως γαμηθηκε το ολο θεμα.

Senior Member
    πριν απο μια βδομαδα περιπου,συναντησα ενα ατομο που δεν εχει καμια σχεση με το φορουμ.θα τον χαρακτηριζα πανεξυπνο ευστροφο ευγενη.στη συζητηση που ειχαμε μου ειπε πως τον περιεπαιζε ολο το χωριο,τον κοροιδευε και γενικα του εκανε την ζωη πολυ δυσκολη.ακομα και στη δουλεια του στο χωριο δεν τον αφηναν σε χλωρο κλαδι.ουσιαστικος λογος κατα τη γνωμη μου ηταν η εμφανιση του,ο τροπος που περπατουσε,ο τροπος που στεκοταν.δεν ηταν φυσιολογικος,και αυτο ειναι λογος χλευασμου στα επιπεδα ενος χωριου.το ονειρο του να ερθει θεσσαλονικη,αλλα τον εμποδιζουν οι οικονομικες δυσκολιες.παλιοτερα ειχε ερθει και ζουσε εδω χωρις να εχει ιδιατερα προβληματα.αυτο που θελω να πω ειναι πως αν πιστευεις πως μπορεις να καταφερεις να ανταπεξελθεις οικονομικα (γιατι κακα τα ψεμματα εκει κολλαν ολα,και πως μπορεις να αυτοσυντηρηθεις,και αν εμπιστευεσαι τον γιατρο σου και σου πει και αυτος πως μπορεις να το κανεις,τοτε δοκιμασε αυτη την εμπειρια.ακομα και αν αυτο σημαινει να φας τις οποιος οικονομιες εχεις μαζεψει και να γυρισεις απραγος.(αυτη θα ειναι και η χειροτερη περιπτωση,δηλαδη σιγα τα λαχανα).

Senior Member
    Εγώ Keep δεν έχω συνατήσει κανέναν βλαμμένο να έχει άποψη να μιλά μετρημένα και σωστά να φαίνεται απο τον τρόπο που γράφει ότι είναι καλλιεργημένο άτομο.και μόνο βλαμμένος δεν φαίνεσαι εγώ θα έλεγα πανέξυπνος φαίνεσαι.Αν νομίζεις ότι για κάποιο λόγο παρακολουθούν τα όσα γράφεις άλλαξε το nickname σου.Σε κλειστές κοινωνίες όπως τα χωριά δεν έχουν με τι να ασχοληθούν νομίζεις μόνο με σένα ασχολούνται;οποιον δεν τον καταλαβαίνουν του βάζουν και μια ταμπέλα αυτό γίνεται παντού.Επειδή κάθε καλοκαίρι έρχομαι σε χωριό σε πληροφορώ ότι έχω αηδιασει με τις βκακείες που ακούω,Ασε τα παρατσούκλια αλλά κανείς δεν κοιτά την καμπούρα του.Αν έχεις την δυνατότητα να φύγεις κάνε το δεν αξίζει κάθε άξεστος να σε κάνει να υποφέρεις.Συνέδεσέ τους εκεί που τους αξίζει

Banned
    keep εχεις καπιο προβλημα με την εμφανιση σου?μπορει εκει να οφειλετε τι γεγονος οτι σε χλευαζουν ολοι κλπ.
    και εγω ας πουμε περπαταω σαν αντρας και εχω στραβισμο κατι π κανει πολους που με προτωβλεπουν να με σχολιαζουν ασχημα.
    χεστηκα ομως εγω θα περναω καλα και σε οποιον αρεσω.

Senior Member
    μια ασχετη ερωτηση με το θεμα,εχω καιρο να δω τον vince.τον εχει ακουσει κανενας τελευταια;

Senior Member
    Keep,
    το γεγονός ότι δεν αισθάνεσαι σύμμαχο το γιατρό σου δεν είναι καλό για σένα... Στο λέω από προσωπική εμπειρία, είναι πολύ σημαντικό να αισθάνεσαι τον ειδικό δίπλα σου και όχι απέναντί σου, να νιώθεις ότι σε αποδέχεται και ότι είναι εκεί για να σε βοηθήσει. Δεν εννοώ βέβαια έναν ειδικό που είναι μόνο για να χαπακώνει, αλλά ακουει, συναισθάνεται, συμβουλεύει αν χρειαστεί και αλλάζει και την αγωγή αν το κρίνει απαράίτητο.
    Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές keep χρειάζεσαι τέτοιο στήριγμα...Όλοι μας χρειαζόμαστε σε τέτοιες δύσκολες στιγμές...

Πήγαινε και ζήτα του στήριξη keep...
    -Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;

-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast