Ειμαι "σπεσιαλ" παιδι. - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 53 of 53
    Senior Member
    Ειμαι πολυ καλυτερα...αισθανομαι καλα και σας ευχαριστω για αυτο.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Ολοι έχουμε ανάγκη να μας ακούσουν και να μας πουν δυο λόγια γλυκά και υποστηρικτικά

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Ειμαι πολυ καλυτερα...αισθανομαι καλα και σας ευχαριστω για αυτο.
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Αχ, Κηπ.
    Θα σου πω κάτι και σίγουρα δεν προκύπτει από την ανάγκη μου να σε κάνω να νιώσεις καλυτερα. Δεν φημίζομαι άλλωστε για την ευαισθησία μου, ούτε υπήρξαμε ποτέ διαδυκτιακοί φίλοι.
    Είσαι από τα ελάχιστα άτομα εδώ μέσα που πραγματικά εκτιμώ, θεωρώ πως ειναι πανέξυπνα και ντόμπρα. Είσαι σοβαρός και φοβερά διορατικός και μου το απέδειξες σε ένα θέμα που πρώτος απ όλους, μας άνοιξες τα μάτια.
    Δεν ξέρω πως λειτουργείς στο χώρο που ζεις, δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του περίγυρου σου προκύπτει απ το στιγματισμό που υποφέρουν τα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό που ξέρω, είναι πως αν δεν έλεγες εσύ ο ίδιος πως πάσχεις από κάτι, δεν θα το αντιλαμβανόμουν ποτέ και αν είμασταν στην ίδια γειτονιά ή την ίδια παρέα, θα ήμουν πολύ περήφανη να ήσουν φίλος μου....
    Εύχομαι κάποτε να βρεις τη δύναμη να φύγεις από κει και να ψάξεις για την ευτυχία που σου αξίζει....

Senior Member
    Πολύ ομορφα αυτά που γράφεις Θεοφανία και εγώ συμφωνώ με όσα λες γιατί είναι αλήθεια Κιπ

Senior Member
    Αρχιδια σπεσιαλ ειμαι τεσπα ειμαι απλως ιδιορυθμος...πες πες παραλιγο να το πιστεψω και εγω.
    Το παρον νημα ψοφησε.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Banned
    εισαι σπεσιαλ αρχιδακος κιπ :))))

Originally posted by Θεοφανία
    Αχ, Κηπ.
    Θα σου πω κάτι και σίγουρα δεν προκύπτει από την ανάγκη μου να σε κάνω να νιώσεις καλυτερα. Δεν φημίζομαι άλλωστε για την ευαισθησία μου, ούτε υπήρξαμε ποτέ διαδυκτιακοί φίλοι.
    Είσαι από τα ελάχιστα άτομα εδώ μέσα που πραγματικά εκτιμώ, θεωρώ πως ειναι πανέξυπνα και ντόμπρα. Είσαι σοβαρός και φοβερά διορατικός και μου το απέδειξες σε ένα θέμα που πρώτος απ όλους, μας άνοιξες τα μάτια.
    Δεν ξέρω πως λειτουργείς στο χώρο που ζεις, δεν ξέρω αν η συμπεριφορά του περίγυρου σου προκύπτει απ το στιγματισμό που υποφέρουν τα άτομα με ψυχολογικά προβλήματα. Αυτό που ξέρω, είναι πως αν δεν έλεγες εσύ ο ίδιος πως πάσχεις από κάτι, δεν θα το αντιλαμβανόμουν ποτέ και αν είμασταν στην ίδια γειτονιά ή την ίδια παρέα, θα ήμουν πολύ περήφανη να ήσουν φίλος μου....
    Εύχομαι κάποτε να βρεις τη δύναμη να φύγεις από κει και να ψάξεις για την ευτυχία που σου αξίζει....
    το προσυπογραφω λεξη-λεξη...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234