Results 1 to 10 of 10
Thread: Αίσθημα παλμών στην κοιλιά
-
23-07-2023, 22:22 #1
Αίσθημα παλμών στην κοιλιά
Καλησπέρα σε όλους!
Σας παρακαλώ πείτε μου, έχετε νιώσει ποτέ να χτυπά με έκτακτες η κοιλιά σας; Έχω μια ώρα που νιώθω σαν έκτακτες συστολές στην κοιλιά μου. Ήμουν από το απόγευμα αρκετά πρησμένη λόγω δυσπεψίας και μόλις αντιλήφθηκα κ αυτό πανικοβλήθηκα. Ξέρω δεν ψάχνουμε στο ίντερνετ αλλά το έκανα και μου βγάζει ανεύρυσμα! Έχω πάθει πανικό. Νόμιζα είναι από τη δυσπεψία αλλά τώρα δεν παλεύεται το άγχος μου!!!
- 23-07-2023, 22:46 #2
Καλησπέρα.
Προσωπικά μου έχει συμβεί γυρω στις 3-4 φορές τους τελευταίους μήνες. Συσπάσεις του εντέρου μου είπε ο γιατρός, τίποτα ιδιαίτερο. Εαν δεν υπάρχει κανένα άλλο σύμπτωμα δεν θα έπρεπε να σε θορυβεί τόσο, προσπάθησε να το παλέψεις.
23-07-2023, 22:52 #3
Ταλαιπωρούμαι 2 εβδομάδες με το έντερο μου. Επαθα εντεροιο, κατι σαν γαστρεντεριτιδα, πηρα ισχυρη αντιβιωση και εχω 2-3 μερες που εφαγα κανονικα. Σημερα ομως με πειραξε πολύ. Φοβάμαι!! Δεν ξερω τι να κανω!!!!
23-07-2023, 22:54 #4
Νιωθω να παλεται η κοιλια μου. Νιωθω εντονο σφυγμο εκει. Κουνιεται η κοιλια μου σε καθε χτυπο. Εκτακτα.
23-07-2023, 23:00 #5
Να κάνεις υπομονή. Να αντέξεις, πάλεψε το φόβο σου και δες το λογικά. Έπαθες αυτό το θέμα, πήρες την αντιβίωση σου, πέρασαν οι μέρες και τώρα επέστρεψες στην κανονικότητα σου. Πήρα και εγώ διπλή αντιβίωση πριν δυό μήνες για προστατίτιδα. Με τάραξε το έντερο μου. Και διάρροιες έιχα, και ενοχλήσεις και πόνους ακόμη κάποιες φορές. Προσπάθησε να μην τρως βαρία, τρώγε τροφές με προβιοτικά. Μίλησε και με το γιατρό σου να σε συμβουλέψει. Και εαν δεν έχει άλλο σύμπτωμα, πάλεψε το.
23-07-2023, 23:06 #6
Οταν λες αλλο συμπτωμα; Νομιζω οτι τα εχω ολα! Πονους στη μεση, στη πλατη. Αυτα ειχα κ στην γαστρεντεριτιδα. Με χτυπουσε εκει, σαν κολικος. Τωρα εχω πρηξιμο τρελό συη κοιλια, τοσο που νιωθω την κινηση του εντερου μου και τις κοιλιακες εκτακτες.
23-07-2023, 23:52 #7
Λίγο πολύ βρε Dora μου όλοι κάπου ποναμε. Εγώ σήμερα ξύπνησα με πόνο αριστερά πίσω στα πλευρά. Κατευθείαν σκέφτηκα το νεφρό μου. Μετά όμως λέω στον εαυτό μου, σοβαρέψου, κάνα πιάσιμο θα είναι, καμία ψύξη με ερκοντισιον κλπ. Θέλω να σου πω πως κατευθείαν πάει στο κακο ο νους μας και πρέπει να το παλεύουμε. Ανησυχητικά συμπτώματα συνήθως είναι ο πυρετός όταν συνοδεύεται από τέτοιο πόνο. Η δυσπνοια. Η να έχεις ψηλή η πεσμένη πολύ πίεση. Άμα δεν έχεις κάτι από όλα αυτά και έχεις τις συσπάσεις στο έντερο σου, κάνε υπομονή, προσπάθησε να το παλέψεις. Και εάν δεν μπορείς καθόλου, πήγαινε στο πλησιέστερο Τ. Ε. Π.
Εγώ κάποιες βραδιές που ήμουν φουλ ανήσυχος και φοβισμένος με την υγεία μου αυτό έκανα. Πήγα στα επείγοντα, με εξέτασαν και με έδιωξαν γτ δεν βρήκαν κάτι για να με κρατήσουν. Με βοήθησε πάντως να χαλαρώσω το φόβο μου μετά από εκεί για μέρες.
24-07-2023, 11:52 #8
Ειπα οτι δεν θα το αφησω να με επηρεασει. Ομως η ατιμη η ιδεα οταν μπει ή θα σε απογειωσει ή θα σε διαλυσει. Κ εμενα με διελυσε. Δεν ξερω γιατι δεν μπορω να βαλω τον εαυτο μου σε λογικη αυτη τη στιγμη. Πηρα τον καρδιολογο δεν απαντησε. Πηρα τον παθολογο δεν απαντησε. Νομιζω ολοι πανε διακοπες κ εγω πισω πεθαινω. Οταν ξαπλωνω νιωθω τα χτυπηματα στην κοιλια. Και οσο τα νιωθω τοσο φοβαμαι.
24-07-2023, 17:35 #9
Αμα η τηλεφωνική διαβεβαίωση του γιατρού θα σε ηρεμήσει τότε να επιμείνεις να την πάρεις. Αλλά μην την πάρεις για να ανησυχήσεις ξανά σε 5 λεπτά. Να την πάρεις για να πεις οκευ, αφού ο γιατρός λέει οκ, θα κάνω υπομονή και θα φύγει. Εαν τηλεφωνικά δεν σε καλύπτει πήγαινε σε τεπ η σε γιατρό δια ζώσης να σε δει και να στο πει. Προσπάθησε να μπεις στο μοτίβο του "αν κάνω το τάδε πράγμα τότε θα πρέπει να είναι φυσιολογικό αυτό το σύμπτωμα και να μην με επηρεάζει τόσο". Αν μη τι άλλο μπορεί να σου προσφέρει μια βραχυπρόθεσμη ανακούφιση αυτό όσο ψάχνεις για τη συνολική λύση στο πρόβλημα. Βήμα-βήμα.
24-07-2023, 17:38 #10
Να πάψεις να φοβάσαι...το έχω πάθει κι εγώ στο παρελθόν κάποιες φορές...
είχα παρατηρησει ότι γινόταν όταν είχαν περάσει πολλές ώρες χωρίς φαγητό και μετά ετρωγα απότομα ή βαρύ ,λιπαρό φαγητό,κι εγώ είχα τρέξει σε γιατρό και σε καρδιολόγο αλλά ήταν θέμα γαστρεντερολογικό