ΤΡΕΜΩ ANTI-TG ANTI-TPO
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

ΤΡΕΜΩ ANTI-TG ANTI-TPO

Παιδιά καλησπέρα σήμερα έκανα εξετάσεις αίματος…Πήρα τα αποτελέσματα οι εξετάσεις ήταν όλες τέλειες εκτός από το ANTI-TG και το ΑΝΤΙ-ΤΡΟ που ήταν αρκετά αυξημένα έχω μπει στο γκουγκλ και έχω τρομοκρατηθεί .. Είχε κανείς ποτέ ανεβασμένες τιμές σε αυτά ; Και αν ναι τι είναι σας παρακαλώ απαντήστε οποίος γνωρίζει γιατί έχω τρομοκρατηθεί

Senior Member
    Δεν ειναι τιποτα πολυ σοβαρο, εχεις αυτοανοση θυροειδιτιδα κατα πασα πιθανοτητα, η μιση ελλαδα εχει

Senior Member
    Quote Originally Posted by worryfree View Post
    Δεν ειναι τιποτα πολυ σοβαρο, εχεις αυτοανοση θυροειδιτιδα κατα πασα πιθανοτητα, η μιση ελλαδα εχει
    γενικα ειμαι πολυ αγχωδης σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.. Θεραπευεται αυτο;

Senior Member
    Στους περισσοτερους θα χρειαστει απλα η καθημερινη ληψη Τ4, σε μερικους ασθενης δεν προχωραει η εξελιξη και ο θυροειδης παραμενει λειτουργικος οποτε δεν χρειαζεται τιποτα, εφοσον εσενα οι Τ3, Τ4, TSH ειναι ακομα φυσιολογικες προς το παρων δεν θα χρειαστεις τιποτα. Αλλα ολα αυτα εννοειτε πρεπει να τα δει και να αποφασισει ο ενδοκρινολογος σου.

Senior Member
    Στους περισσοτερους θα χρειαστει απλα η καθημερινη ληψη Τ4, σε μερικους ασθενης δεν προχωραει η εξελιξη και ο θυροειδης παραμενει λειτουργικος οποτε δεν χρειαζεται τιποτα, εφοσον εσενα οι Τ3, Τ4, TSH ειναι ακομα φυσιολογικες προς το παρων δεν θα χρειαστεις τιποτα. Αλλα ολα αυτα εννοειτε πρεπει να τα δει και να αποφασισει ο ενδοκρινολογος σου.

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου γιατι εμπαινα και εβλεπα και ελεγε οτι ανεβαινουν σε ρευματοειδης αρθριτιδες και ποσα αλλα και τρομοκρατηθηκα αλλα ολες οι αλλες εξετασεις ηταν καλες και επισης ειμαι 22 χρονων χωρις προηγουμενο ιστορικο γενικα υγιης και φοβηθηκα.. Ειμαι πολυ αγχωδης και επειδη ποναει η ωμοπλατη μου λιγο καιρο η αληθεια ειναι οτι μολις το ειδα κοντεψα να μεινω χαχαχα.. Εσυ που το ξερεις ειχες και εσυ ανεβασμενα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thanos View Post
    Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου γιατι εμπαινα και εβλεπα και ελεγε οτι ανεβαινουν σε ρευματοειδης αρθριτιδες και ποσα αλλα και τρομοκρατηθηκα αλλα ολες οι αλλες εξετασεις ηταν καλες και επισης ειμαι 22 χρονων χωρις προηγουμενο ιστορικο γενικα υγιης και φοβηθηκα.. Ειμαι πολυ αγχωδης και επειδη ποναει η ωμοπλατη μου λιγο καιρο η αληθεια ειναι οτι μολις το ειδα κοντεψα να μεινω χαχαχα.. Εσυ που το ξερεις ειχες και εσυ ανεβασμενα;
    Απλα τρομαξα γιατι ηταν πολυ ανεβασμενα δηλαδη με οριο 4 ειχα 40 anti tg αλλα επικοινωνησα και με μια γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα και με καθυσηχασε.. Σε ευχαριστω πολυ για τις γρηγορες απαντησεις σου το εκτιμω ιδιαιτερα ηρεμησα πολυ.. Ειχες και εσυ καποια στιγμη ανεβασμενα;

KleinosBrekias
    Guest
    Thanos καλησπερα ,
    Εισαι 22 χρονων παλικαρι και οι ανησυχιες σου παραπεμπουν σε 70αρη . Τα σκεφτεσαι ολα με μεγαλη ενταση . Στα 22 σου . Τα συμπερασματα σου εχουν μια αρνητικη χροια .
    Το μυαλο μας δεν θελει την αρνητικοτητα . Δεν ειναι υγιες , ουτε για το πνευμα ουτε για το σωμα .
    Δε γινεται να στεκεσαι σε μια μετρηση εαν ειναι χαμηλη ή υψηλη και ολη την ωρα να ψαχνεις την αναγνωση της απο το διαδικτυο , δωρεαν . Τοτε ολοι οι επιστημονες για τη ψυχη της μανας τους φαγανε τα καλυτερα τους χρονια στα θρανια .
    Εισαι 22 χρονων και αυτο σε κανει ενηλικα .
    Η ωρα να ξεκινησεις να κατευθυνεις τη σκεψη σου στη θετικη και αναλαφρη γωνια εφτασε .
    Η συμβουλη που εχω να σου δωσω ειναι παψεις να συνομωτεις κατα του σωματος σου .
    Καλο σου βραδυ .

Senior Member
    Ναι και εγω ειχα ανεβασμενα τα αντισωματα αλλα επειδη ολες οι αλλες τιμες ειναι φυσιολογικες δεν παιρνω χαπι για τον θυροειδη, απλα μια φορα τον χρονο επισκεπτομαι τον ενδοκρινολογο για εναν υπερηχο. Τα anti-tg σε μενα το φυσιολογικο ανωτατο οριο εγραφε 114 IU/ml το 40 που λες σε τι μοναδες ειναι?

Το καλυτερο που εχεις να κανεις για τον εαυτο σου ειναι να σταματησεις να αγχωνεσαι ιδιως για πραγματα που δεν μπορεις να ελενξεις εσυ ο ιδιος, ειτε αγχωθεις ειτε οχι οι τιμες θα παραμεινουν οι ιδιες.

Senior Member
    Ναι και εγω ειχα ανεβασμενα τα αντισωματα αλλα επειδη ολες οι αλλες τιμες ειναι φυσιολογικες δεν παιρνω χαπι για τον θυροειδη, απλα μια φορα τον χρονο επισκεπτομαι τον ενδοκρινολογο για εναν υπερηχο. Τα anti-tg σε μενα το φυσιολογικο ανωτατο οριο εγραφε 114 IU/ml το 40 που λες σε τι μοναδες ειναι?

Το καλυτερο που εχεις να κανεις για τον εαυτο σου ειναι να σταματησεις να αγχωνεσαι ιδιως για πραγματα που δεν μπορεις να ελενξεις εσυ ο ιδιος, ειτε αγχωθεις ειτε οχι οι τιμες θα παραμεινουν οι ιδιες.

Εγραφε ανωτατο οριο 4 γιατι τα εχουν αλλαξει αλλα εχω γνωστο που εκανα οπως λες εσυ με οριο 114 και ειχε 720 και anti TPO ανεβασμενο και απλα πηρε ενα χαπι και ρυθμιστηκε.. Χθες οταν το πρωτοειδα τρομαξα ξερεις γιατι δεν ξερω απο αυτα

Senior Member
    Αμα ειναι η αντιδρωσα πρωτεινη ειναι οι φλεγμονεσ που εχεισ στο σωμα σου αν πασ στο νοσοκομειο σου δινουν αντιφλεγμωνωδη ντεπον δυνατα αν παιρνεισ χαπια θελει μυοχαλαρωτικο με αντιφλεγμωνωδεσ σε περιπτωση που εχεισ θεμα επειδη ειχα το ιδιο
    Μυοχαλαρωτικο νορτζεσικ ριλιφ
    Παυσιπονο ντεπον αλγκοφρεν νουροφεν
    Μαγνησιο συμπληρωμα
    Βιταμινη ντε
    Αυτα για να το φτιαξεισ στο σπιτι αν πασ νοσοκομειο θα παρεισ ενα βαρυ αντιφλεγμωνωδεσ μεχρι να το ξαναπαθεισ

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αμα ειναι η αντιδρωσα πρωτεινη ειναι οι φλεγμονεσ που εχεισ στο σωμα σου αν πασ στο νοσοκομειο σου δινουν αντιφλεγμωνωδη ντεπον δυνατα αν παιρνεισ χαπια θελει μυοχαλαρωτικο με αντιφλεγμωνωδεσ σε περιπτωση που εχεισ θεμα επειδη ειχα το ιδιο
    Μυοχαλαρωτικο νορτζεσικ ριλιφ
    Παυσιπονο ντεπον αλγκοφρεν νουροφεν
    Μαγνησιο συμπληρωμα
    Βιταμινη ντε
    Αυτα για να το φτιαξεισ στο σπιτι αν πασ νοσοκομειο θα παρεισ ενα βαρυ αντιφλεγμωνωδεσ μεχρι να το ξαναπαθεισ
    Ελις καλησπερα φιλε μου δεν καταλαβα ακριβως.. Ναι παιρνω μυοχαλαρωτικα για πονους ψηλα στον ωμο κοντα στον αυχενα.. Δεν καταλαβες εννοεις οτι απο τα χαπια ανεβηκαν οι τιμες η οτι εχει καποια φλεγμονη και πρεπει να παρω μυοχαλαρωτικα και αντιφλεγμωνοδες;
    Επισης τι εννοεις αν πας νοσοκομειο εννοεις να κανεις εισαγωγη να μεινεις μεσα η οτι απλα θα σου δωσουν να παρεις χαπια;

Senior Member
    Επισης ποια CRP εγω για ANTI-GT kai ANTI-TPO