Ψυχοσωματικά και αγωγή ΒΟΗΘΕΙΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Senior Member

Ψυχοσωματικά και αγωγή ΒΟΗΘΕΙΑ

Έχω αγχώδη διαταραχή είμαι σε αγωγή με σεροξατ των 20mg εδώ και 27 ημέρες η αϋπνία μου δεν έχει φτιάξει ακόμα και νιώθω ένα βάρος πάνω μου και σφίξιμο στο σαγόνι
    Το ποιο βασικό είναι ότι έχω το αίσθημα έντονα πολλές φορές ότι θα τρελαθώ αυτό το αίσθημα θα έλεγα ότι το έχω περίπου όλη την ημέρα. Υπάρχει περίπτωση να τρελαθώ ;;; Έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία ενώ ήταν σε αγωγή ;; Ποσο καιρό θέλει για να δράσει πλήρως ;; Θα δράσει ;; Φοβάμαι πολύ πια! Είμαι 22 χρονων και είμαι στο σπίτι κλεισμένη μήνες !!

Senior Member
    Ποια ειναι τα συμπτωματα που νιωθεις;

Senior Member
    Τώρα με την αγωγή ή πριν; Γιατί η αλήθεια είναι ότι πριν την αγωγή περνούσα κανονικό μαρτύριο και η αλήθεια είναι ότι με την αγωγή βελτιώθηκαν αρκετά ψυχοσωματικά. Αλλά αυτήν την στιγμή είμαι στον έναν μήνα αγωγής συγκεκριμένα στις 27 μέρες και έχω σφίξιμο συο σαγόνι αϋπνία το αίσθημα πως θα τρελαθώ και κάπως αποπροσωποιηση.

Senior Member
    Και να τρελαθεισ δεν εγινε τιποτα θα μπορεισ να μιλασ λογικα οταν θεσ εγω ειμαι τρελοσ κ δουλεψα αγροτησ με ελιεσ 30 χρονια 10 για να παρει συνταξη ο πατερασ μου οταν ημουν παιδι 10 για μενα κ 10 για την κορη μου σκεψου οτι εκανα την κορη μου αγροτισσα γτ δεν ειχα γνωριμιεσ επισησ παιρνω συνταξη κ γυρναω στισ καφετεριεσ κ πινω καφεδεσ τα πρωινα οι αγραμματοι ολοι τρελοι θεωρουνται στα παπαρια σου οι μισοι τρελοι ειναι κ το παιζουν λογικοι εγω δουλευω μονο με λογικουσ κ καλα στα παπαρια σου

Φτιάξε την σχέση σου με τον θάνατο. Ο θάνατος δεν είναι ο μπαμπούλας που πιστεύουν όλοι, αντιθέτως είναι κάτι θετικό.

Σου προτείνω τα κανάλια στο γιουτιουμπ "Coming home" και "Shaman oaks" οπου μιλούν άτομα που ήταν νεκροί για πολύ ώρα και επέστρεψαν, ε το 95% είχε υπέροχες εμπειρίες που τους άλλαξαν την ζωη.

Εχεις ψυχοσωματικά γιατί φοβάσαι τον θάνατο,τον κανεις ενα διανοητικο κουτί και μεσα του προβάλεις τις χειρότερες σκέψεις ,λύση είναι να αρχίσεις να προβάλεις θετικές σκέψεις.Εγω τα κατάφερα ,τώρα σειρά σου,ξεφωρτόσου μια και καλή τα ψυχοσωματικά.

Senior Member
    [QUOTE=The Owl;1225383]Φτιάξε την σχέση σου με τον θάνατο. Ο θάνατος δεν είναι ο μπαμπούλας που πιστεύουν όλοι, αντιθέτως είναι κάτι θετικό.

Σου προτείνω τα κανάλια στο γιουτιουμπ "Coming home" και "Shaman oaks" οπου μιλούν άτομα που ήταν νεκροί για πολύ ώρα και επέστρεψαν, ε το 95% είχε υπέροχες εμπειρίες που τους άλλαξαν την ζωη.

Εχεις ψυχοσωματικά γιατί φοβάσαι τον θάνατο,τον κανεις ενα διανοητικο κουτί και μεσα του προβάλεις τις χειρότερες σκέψεις ,λύση είναι να αρχίσεις να προβάλεις θετικές σκέψεις.Εγω τα κατάφερα ,τώρα σειρά σου,ξεφωρτόσου μια και καλή τα ψυχοσωματικά.[/QUOTE

Δεν ξέρω αν φοβάμαι περισσότερο τον θάνατο από αυτό το συνεχές αίσθημα πως μπορεί να τρελαθώ να χάσω τον έλεγχο κτλπ. Είμαι 22 χρονων και με φοβίζει όλο αυτό. Δεν μπορώ να ζήσω τίποτα και μέρα νύχτα κάθε μέρα περνάω μια κόλαση.. Εσυ τι είχες; ]

Εγώ είχα τα πάντα έκτος απο παραισθήσεις , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που μπορείς να φανταστείς.
    Εννοείται πως φοβάσε τον θάνατο , οι πραγματικές μας πεποιθήσεις δεν είναι αυτά που λέμε στις συζητήσεις μας, αλλά ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ , δήλαδη όταν σε πιάνει ένας πόνος το αντανακλαστικό σου(τι πραγματικά πιστευειις) ειναι "ωχ πεθαίνω" " ο θανατος είναι το απόλυτο κακό" αυτες οι σκέψεις γίνονται σε ενα νανοσεκοντ στο ασυνειδητό σου και δεν τις βλέπεις, αλλά τις νιώθεις σαν συναισθήματα ,φοβος θανατου.

Ο φόβος τρέλας είναι φόβος πως δεν θα μπορείς να ΕΧΕΙΣ αυτά που θές στην ζωή γιατί θα έχεις τρελαθεί. Είσαι σίγουρη πως έτσι είναι? Υπάρχει περίπτωση να τρελάθεις και μετά να έχεις όλες τις επιθυμίες σου? Μην πιστεύεις το μυαλό σου τόσο πολυ, δεν είναι όσο ικανό νομίζεις.

Senior Member
    δεν θα ηθελα να σε αποκαρδιωσω αλλα καμια φορα πρεπει να λεμε και αληθειες εδω μεσα... επερνα φουλ δοσεις, τις μεγιστες, με δυο αντικαταθλιπτικα ταυτοχρονα.. Να ειχα μια βελτιωση της ταξης των 25% χωρις να θελω να γινω τσιγγουνης... δεν θα πω οτι δεν βοηθουν αλλα θα πω οτι ενδεχωμενως το ποσοστο βελτιωσης που φερνουν ειναι αμηλητεο.. κυριως αυτο οταν βλεπω ανθρωπους να στηριζονται σε αυτα για να γινουν καλα, δυστυχως δεν ειναι τιποτα μαγικα ματζουνια

Senior Member
    The Owl Εγώ είχα τα πάντα έκτος απο παραισθήσεις , ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ που μπορείς να φανταστείς.
    Εννοείται πως φοβάσε τον θάνατο , οι πραγματικές μας πεποιθήσεις δεν είναι αυτά που λέμε στις συζητήσεις μας, αλλά ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ , δήλαδη όταν σε πιάνει ένας πόνος το αντανακλαστικό σου(τι πραγματικά πιστευειις) ειναι "ωχ πεθαίνω" " ο θανατος είναι το απόλυτο κακό" αυτες οι σκέψεις γίνονται σε ενα νανοσεκοντ στο ασυνειδητό σου και δεν τις βλέπεις, αλλά τις νιώθεις σαν συναισθήματα ,φοβος θανατου.

Ο φόβος τρέλας είναι φόβος πως δεν θα μπορείς να ΕΧΕΙΣ αυτά που θές στην ζωή γιατί θα έχεις τρελαθεί. Είσαι σίγουρη πως έτσι είναι? Υπάρχει περίπτωση να τρελάθεις και μετά να έχεις όλες τις επιθυμίες σου? Μην πιστεύεις το μυαλό σου τόσο πολυ, δεν είναι όσο ικανό νομίζεις.

Ισχύει αυτό που λες !! Αλλά δεν ξέρω αυτό το συνεχής αίσθημα δεν μπορώ να το ελέγξω και να ξανά βρω τον εαυτό μου και με φοβίζει αν θα τα καταφέρω τελικά.

Senior Member
    Menis καταλαβαίνω τι λες .. Αλλά περίμενα έστω και λίγη βελτίωση και δεν έχω δει καθόλου όμως.. Είμαι στα ίδια και αυτό το πράγμα δεν αντέχεται.. Ξέρω πολλούς που από τα αντικαταθλιπτικά έχουν δει βελτίωση στο 100% ίσως είναι και η περίπτωση τι να πω.. Εσένα τι σε βασανίζει; Τι διάγνωση έχεις;

Senior Member
    εγω με καποια ατομα που γνωρισα και παιρνουν αντικαταθλιπτικα, ολοι παραδεχονται το ιδιο, οτι δεν ειχαν ιδιαιτερη βοηθεια... ως τοτε εγω πιστευα οτι ημουν ο μονος που δεν εμεινα ευχαριστημενος απο αυτα...καταθλιπτικη διαθεση εχω με συμπτωματα αγχους... αλλα για να μην εχεις εσφαλμενες αντιληψεις καλυτερα θα ηταν να ξανα μιλησεις με αυτα τα ατομα γιατι το 100% σημαινει τεραστια βοηθεια

Tha iparxhei fantazomai Kati Gia to opoio that niotheis Sigouri.Skepsou auto,oste na min aisthanesai fovo oti tha
    trelatheis