Results 1 to 4 of 4
Thread: Απογοήτευση...
-
28-07-2023, 00:06 #1
Απογοήτευση...
Καλησπέρα, παιδιά...σας έχει τύχει να γνωρίσετε έναν άνθρωπο σε επαγγελματικό επίπεδο, να τα πηγαίνετε άψογα, να αρχίσετε να αναπτύσσετε και κάτι παραπάνω, μια φιλία και όταν η επαγγελματική συνεργασία να τελειώσει να νιώθετε ότι ο άνθρωπος αυτός απομακρύνεται; Κάτι τέτοιο βιώνω αυτή την περίοδο. Αποχώρησα για λόγους υγείας από την δουλειά μου, όπου συνεργαζόμουν έναν υπέροχο άνθρωπο (δεν αλλάζει η γνώμη μου γι' αυτό, είναι αρκετά μεγάλο το διάστημα για να με ξεγέλασε), ο οποίος τύχαινε μάλιστα να είναι ο άνθρωπος που με επέλεξε ως προιστάμενος για τη δουλειά, που φέρθηκε άψογα στη δουλειά όπως κι εγώ φάνηκα αντάξιος της εμπιστοσύνης του και τον δικαίωσα στα μάτια των αφεντικών. Είμασταν κάτι παραπάνω από συνεργάτες, όχι φίλοι με την τυπική έννοια, δεν βγαίναμε μαζί και τα σχετικά αλλά μιλούσαμε αρκετά εκτός δουλειάς, μου στάθηκε στο πρόβλημα υγείας που με αναγκασε να φύγω και πολλά άλλα. Και νιώθω πλέον ότι αυτός ο άνθρωπος αρχίζει να απομακρύνεται. Δεν απαντά στα μηνύματα ή το κάνει καθυστερημένα, πχ την άλλη μέρα. Έχω απογοητευτεί παρα πολυ. Μπορεί γι αυτόν να ήμουν απλα ενας καλός συνεργάτης; Για μένα χωρίς να το ξέρει ήταν πολλά παραπάνω. Ξέρει πράγματα προσωπικά για μένα και με έχει συμβουλεύσει. Γιατί να τελειώσει η επικοινωνία μας; Επειδή έφυγα από τη δουλεια; Το ξέρει και το ξέρω ότι με πόνο ψυχής έγινε αυτό. Συγνώμη για το σεντόνι, απλά ήθελα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με την ελπίδα ότι κάποιος θα με καταλάβει...
- 28-07-2023, 01:20 #2
Μπορεί να μην έχει να κάνει με σένα ή μόνο με σένα. Όλοι έχουμε τα προβλήματα μας, μια καθημερινότητα που μας τρώει ενέργεια κλπ. Όπως και να έχει τα συναισθήματα των άλλων δεν μπορούμε να τα ελέγξουμε.
28-07-2023, 19:25 #3
εμπιστοσύνη πουθενά δυστιχως σήμερα οι ανθρωποι δε ειν αξιόπιστοι. υπαρχουν παντα εξερεσεις ομως εχουν δει κι βλεπιυν τα ματια μου πολλα . ας φυλαγομεθα .
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
29-07-2023, 14:11 #4
Μια είναι η σχέση που πρέπει να σε νοιάζει ,αυτή με τον εαυτό σου, όλες οι άλλες ειναι καθρεύτισμα αυτής .Τα πάς καλά με τον εαυτό σου? Εχεις καλές σχέσεις με τους άλλους ,τα πας σκατά με τον εαυτό σου? έχεις κακές σχέσεις με τους άλλους. Αυτά.