Results 16 to 30 of 30
Thread: Αποκαλύψεις...
-
02-08-2023, 20:26 #16HarleyQuinnGuest
- 02-08-2023, 22:48 #17
Εγώ πάντως κλίνω προς τον υγιή διάλογο όπως με συμβουλεύσατε...το να τον βρίσω π.χ. να πω α το κάθαρμα παράτησε τα παιδιά υου χειρότερα θα κάνει τα πράγματα . Ελπίζω να μάθω τι πραγματικά έγινε και ωθήθηκαν στα άκρα τα πράγματα,να ακούσω τη δική του πλευρά αν βέβαια μου πει, αν και πάλι το να ξεγράψεις τα παιδιά σου το βρίσκω αδικαιολογητο ακόμη και στα μαχαίρια να είναι το ζευγάρι.
02-08-2023, 23:35 #18
Τα παιδια τα εκανε μονη τησ και για μενα υπαρχει συμβολαιο θανατου αλλα εγω πιστευω ειναι λαθοσ
03-08-2023, 05:30 #19VagggGuestΚοίταξε τώρα, τα πράγματα είναι τόσο απλά, ΠΡΩΤΟΝ να σου εξηγήσει γιατί χώρισε και δεν θέλει να δει τα παιδιά του.
ΔΕΎΤΕΡΟΝ να σού υποσχεθεί ότι δεν σου έχει πει και άλλα ψέματα, αλλά και αν το έχει κάνει να σου πει την αλήθεια τώρα ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ, δεν θα τον φας, να μάθεις τελικά τι άνθρωπος είναι, αυτό θες να μάθεις. Και προς Θεού μην γεννηθεί άλλο ένα παιδί χωρίς πατέρα είναι τραγικό. Παντρευτείτε για χάριν του παιδιού, να έχει μια ολοκληρωμένη οικογένεια!
03-08-2023, 08:09 #20
Δεν ειπε κανεις να τον βρισεις. Εγω ειπα να κατσεις να σκεφτεις με τι ανθρωπο εχεις να κανεις. Ο, ΤΙ και να έγινε μεταξυ τους, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ δικαιολογια να παρατησει τα παιδια του.
Οταν σου σπαντησει στον "υγιη διαλογο", ρωτα τον και γιατι σου ειπε τοσο χοντρα ψεματα.... και γι αυτα η γυναικα του φταιει;
03-08-2023, 15:58 #21
Μια φόρα έχει πει οτι η πρωην τον εκβίαζε.Του έλεγε να πουλήσει ότι έχει και δεν έχει εδώ και να κατέβει αμέσως Ελλάδα και ότι εκείνη άκουγε τη μητέρα της. Υποθέτω τώρα ότι επειδή εκείνη εχει στην Ελλάδα μόνιμη δουλειά στο δημόσιο δεν ήθελε αυτός να είναι μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού και του είπε αν δεν τα πουλήσεις όλα παίρνω το παιδί και φεύγω.Τωρά αυτά είναι μόνο εικαδίες κι αν τον ρωτήσω δεν ξέρω τι θα μου πει.Πέρασε όμως πάνω από ένας μήνας και δε μπορώ να το κρατήσω μέσα μου άλλο.
06-08-2023, 09:31 #22
δεν τον εχεις στειλει ακομα ? δεν θελουν και πολυ μεγαλη σκεψη τα ερωτικοσυναισθηματικα . πρωτον σου πουλησε παραμυθι , δευτερο παρατησε τα παιδια του και τριτον στην λεει και απο πανω για τους γονεις που δεν βρισκονται στην ζωη .
06-08-2023, 15:06 #23
Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Εγώ απορώ με την υπομονή σου και για το πως δεν τον έχεις ξεμπροστιάσει ακόμη. Δεν σου έκρυψε κάτι ασήμαντο αλλά την ύπαρξη δυο παιδιών. Επειδή η γονεϊκοτητα έχεις ευθύνες, το γεγονός ότι παράτησε τα παιδιά του δείχνει έναν άνθρωπο ανεύθυνο και χωρίς συναισθήματα. Από πρώην σύζυγο χωρίζεις, από τα παιδιά σου που συνειδητά έκανες, δεν χωρίζεις ποτέ. Προσωπικά εκτός του ότι θα τον ξεμπρόστιαζα θα τον χώριζα κιόλας γιατί όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο αφερέγγυο και χωρις ενσυναισθηση. Τι θα γίνει μελλοντικά εαν παρατήσει εσένα και το παιδί σας; Δεν θα του ήταν δύσκολο εφόσον το έχει ξανακάνει.
10-08-2023, 01:57 #24
Κοιτα.. από οποία πλευρά κι αν το κοιτάξεις αυτό που έκανε ο άνθρωπος αυτός είναι άκρως ακατάλληλο και επιεικώς απαράδεκτο τουλάχιστον και πρώτα για τα παιδιά του και τελευταία για την πρώην.. Επιπλέον η ζωή του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία μαζί σου να δημιουργήσει οικογένεια που άλλοι παρακαλάνε να έχουν και δε μπορούν, και αντί να σου μιλήσει εξ αρχής για την κατάσταση του με ειλικρίνεια προτίμησε να σε εξαπατήσει!!! Ουσιαστικά δεν άου άφησε καν το περιθώριο να αποφασίσεις εσυ για τη ζωή σου με βάση τα δεδομένα της κατάστασης του, και αποφάσισε αυτός για τη δίκη σου ζωή και μάλιστα εν αγνοία σου!!! Καταλαβαίνω πως εσυ δεν γνώριζες τίποτα και τα αισθήματα που έχεις αναπτύξει για εκείνον έως τώρα ήταν βασισμένα σε μια ψεύτικη αλήθεια.. όμως με όλο το σεβασμό άνθρωπος που αντέχει να παρατήσει και να παραιτηθεί από τα ίδια του τα παιδιά είναι ικανός για όλα!!! Και ποιος σου λέει πως κάποια στιγμή μπορεί σε μια μεγάλη δυσκολία δε θα κάνει το ίδιο και με εσένα!! Καταλαβαίνω πως νιώθεις ειδικά τώρα που υπάρχει στη ζωή σας το μωράκι σας.. όμως σκέψου καλά αν μετά από όλα αυτά είσαι σε θέση να προχωρήσεις μαζί του και αύριο μεθαύριο και στον ερχομό ενός δεύτερου παιδιου.. εδώ τίθεται θέμα ηθικής..εμπιστοσύνης και αξιοπρέπειας…
Last edited by Ria19722; 10-08-2023 at 02:37.
10-08-2023, 02:21 #25
Αρε παραμυθα που σου έριξε και τα τρως σαν χάνος.
Δεν ξέρω σε τι εκτίμηση σε έχει ο σύζυγος αλλά μοιάζει άνθρωπος που δεν έχει και πολύ ψηλά την οικογένεια και τις γυναίκες.
Γενικά πώς σου συμπεριφέρεται; Αργεί στην δουλειά; Κοιτάει άλλες γυναίκες;
10-08-2023, 12:03 #26
10-08-2023, 12:34 #27
μεχρι τωρα, ηταν καλη η σχεση σας. σκεψου οτι και με την γυναικα του μπορει να ειχαν καλες σχεσεις και να ηταν καλος και βοηθητικος μαζι της και μαλιστα για πολλα χρονια, αφου εχουν ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ. τωρα που τα εσπασαν ομως, γυρισε την πλατη του οχι μονο σε αυτην αλλα και στα παιδια του, λες και ειναι εξαρτηματα της μανας τους. αντικειμενα και οχι δικα του παιδια...
σκεψου τι θα γινει αν βρεθειτε κι εσεις σε διαφωνια. θα ξεγραψει το παιδι σας;
το αλλο που μου εκανε τραγικη εντυπωση ειναι οτι τα ψεματα στα λενε μαζι με την μανα του...
τι σκατοσογο ειναι; ειναι δυνατον η μανα του να σου κρυβει οτι εχει εγγονια, και ο μελλων ανδρας σου, παιδια;
τι ειδους σχεσεις εχετε με τοσο μεγαλα ψεματα αναμεσα σας;
10-08-2023, 13:25 #28
10-08-2023, 14:25 #29
Θα σου πώ κάτι Remedy αυτοί και ιδίως η μητέρα του πιστεύουν ότι είναι φοβερό σόι διότι όλοι τους είναι ευκατάστατοι και θεωρεί ότι όποιος μπαίνει στο σόι τους αποτελεί τιμή γι' αυτόν.Φαντάσου προχθές μου είπε:"καλύτερη πεθερά από μένα δε μπορούσες να έχεις", μάλλον επειδή βοηθά με το μωρό.Δηλαδή ευλογάμε τα γένια μας μόνο.Τα στραβά δεν τα βλέπουμε.
Επίσης το αποκλείω να μην τα ξέρει όλα με το νι και με το σίγμα η μάνα του διότι μένουν στην ίδια κωμόπολη με την πρώην.Δηλαδή μπορεί να πετύχει τα εγγόνια της (με την πρωτότοκη να έχει το όνομά της) στο δρόμο και να κάνει ότι δεν τα ξέρει, αν και λόγω ηλικίας δεν θεωρώ ότι πολυβγαίνει έξω.Last edited by rapa; 10-08-2023 at 15:12.
11-08-2023, 08:32 #30
καλα, αυτοι μπορει να πιστευουν κι οτι ειναι δρακοι με φτερα.
εγω, εσενα ρωταω.
ετσι ειναι τα "φοβερα" σογια;
τι σχεση εχετε χτισει με αυτον , αλλα ακομα και με την μανα του οταν ολα στηριζονται πανω σε ψεματα;
ποσα ψεματα θα ακολουθησουν;
σε τι θεματα;
μπορεις να του εχεις εμπιστοσυνη μετα απο τετοια τερατωδη ψεματα;
τι σταση θα εχει αν διαφωνησετε καποτε;
θα κοιταξει ποτε το παιδι του αν δεν τα πατε καλα;
σε ολα αυτα πρεπει να απαντησεις...