Εφιαλτικη κατασταση στη νεα δουλεια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Εμενα προσωπικα απο τοτε που δουλευω σε απορριματοφορο ησυχασε το κεφαλι μου.Κανω το δρομολογιο μου 4 ωρες (νυχτα συνηθως υπο αντιξοες συνθηκες και εχεις και τον καθε σουρωμενο να απειλει να σε πατησει με το αμαξι του),αλλα εχω ηρεμια.Κι ας δουλευω πολλες φορες κ 20 μερες χωρις ρεπο.Δεν με νοιαζει η καριερα ηρεμια θελω κι ας τρωω σκουπιδι μεχρι τις τσεπες.Θεωρω οτι κανεις ικανος ανθρωπος που θελει να δουλεψει δεν χανεται,και δεν αξιζει να χαλαμε την υγεια μας σε τοξικες δουλειες που σου πινουν το αιμα.Παντα βεβαια σε λογικα πλαισια.

εγω μια ερωτηση θελω να κανω κ ισως ειναι η πιο απλη κ σημαντικη ερωτηση. Ειναι δυνατον ολα αυτα , να ειναι μια φυσιολογικη κατασταση?!

και μονο το γεγονος οτι θεωρειται αυτονοητο οτι θα κατσεις τουλαχιατον 10+ ωρες σε καθημερινη βαση + ο.τι αλλο χρειαστει επιπλεον , ακομα κ Σ.Κ, με ξεπερναει.

Οτι δηλάδη στο 10ωρο, πρεπει να αναφερεις πχ οτι εχεις καποια δουλεια ή προπονηση, κι θα σου απαντησουν οτι '' ναι αλλα εχουμε δουλεια ''.

Η οτι θα πρπεει να πεις οτι το αυριο δε θα μπορεσσεις να μεινεις παραπανω απ το ωραριο σου γιατι εχεις κανονισει να εισαι εκτος Αθηνων και η απαντηση ειναι ΄΄γιαυτο κατσε σημερα παραπανω να κανεις τη δουλεια για να μπορεις να φυγεις αυριο''. Και οτι θα συζηταμε αυτα και θα δουμε πως θα γινεται...

Δηλαδη χρειαζομαι ειδικη αδεια για να φυγω στην ωρα μου ή για να κανω κατι δικο μου μετα τη δουλεια?? Δεν καταλαβαινω ειλικρινα ουτε τη νοοτροπια, ουτε το σκοπο ουτε το που θα οδηγησει.

Ειλικρινα, αν μου εκαναν απολυση , δε θα με χαλαγε. Δε θελω να παραιτηθω καταρχην και δευτερον, ειλικρινα δε καταλαβαινω ειδικα μετα απο τοσες κουβεντες και συζητησεις , πως λειτουργουν ετσι λες και ειναι αυτονοητο....
    Last edited by Greek_mistis; 03-08-2023 at 23:59.

Page 2 of 2 FirstFirst 12