Results 1 to 15 of 27
-
07-07-2023, 17:08 #1
Είμαι παιδόφιλος, θέλω να αυτοκτονήσω
Δεν είμαι σίγουρος αν επιτρέπεται σε αυτό το site μια τέτοια συζήτηση αλλά δεν βρήκα κανένα άλλο μέρος να μοιραστώ την ιστορία μου πριν φύγω.
Παρατήρησα οτι είμαι παιδόφιλος όταν έγινα 22 χρονών, αναπολώντας θυμάμαι τον εαυτό μου όμως οτι ελκόμουν απο άτομα πολύ μικρότερα απο εμένα απο τα 13 μου.
Σε γάμους και βαφτήσεις έβλεπα κοριτσάκια να τρέχουν και να παίζουν και εγώ τα κοιτούσα απο μακριά...
Έφτασα πλέον σε σημείο να μην μπορώ να συνεχίσω την ζωή μου, φοβάμαι τους νόμους και την τημωρία σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Στις σκέψεις μου βλέπω αστυνόμους να εισβάλουν και να με συλαμβάνουν, έχω ακόμα και παραισθήσεις με αυτούς.
Είναι τόσο απλό και εύκολο για εναν παιδόφιλο να κάνει μια λάθος κίνηση και η τημωρία είναι τρομερά μεγάλη... Χωρίς προμελέτη και πρόθεση μπορεί "στα γρήγορα" κάποιος να μπεί 20 χρόνια φυλακή.
Έχω πάει σε ψυχίατρο και ψυχολόγο αλλά και αυτοί φαίνεται πως δεν ξέρουν τι να κάνουν, δεν είμαι απο αυτούς τους τυχερούς που ξέρουν να το ελέγχουν. Αμα βρεθώ σε θέση να με παρακαλέσει κάποιο παιδί για έρωτα (πράγμα που συμβαίνει συχνά, κρίνοντας και απο τον ξάδερφό μου και τον πατέρα του) δεν ξέρω αν θα του αρνηθώ.
Αμα ψάξετε online "είμαι παιδόφιλος - χρειάζομαι βοήθεια" βλέπετε μονο γραμμές στήριξης για παιδιά και άρθρα του τύπου "πως να σκοτώσετε εναν παιδόφιλο".
Ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να αυτοκτονήσει κανείς; Αμα το κάνω αυτό θα το εκτιμήσει η κοινωνία; Θα υπάρξει κάποια αλλαγή;
... Ήθελα να γίνω πατέρας απο τα 16 μου, ένα απο τα όνειρα που δεν θα ολοκληρώσω ποτέ καθώς είναι σίγουρο οτι θα είχα μια διαφορετική σχέση με τα παιδιά μου...
Συγνώμη αν αυτά που λέω ακούγονται εξωφρενικά... Δεν ξέρω τι να πώ, είπα να γράψω ενα άρθρο μπας και εμφανηστεί κάτι διαφορετικό στο internet...
Ως παιδί ήμουνα ποιό σοφός απο ότι τώρα, καταλάβαινα τα πάντα.
--------
Όταν ήμουν 8 χρονών οι γονείς μου με πήγανε στην παιδίατρο, αυτή καθώς με εξέταζε με ακούμπησε στην περιοχή μου και εμένα μου άρεσε. Ήθελα να συνεχίσει, ακόμα και τώρα λυπάμαι που δεν συνέχισε.
Απο τα 15 μου μιλούσα στο internet με άτομα μεγαλύτερα απο εμένα και ερωτοτροπούσαμε, ήτανε απο τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου και δεν μετανιώνω τίποτα.
Οπότε γιατί... Γιατί τόσο μίσος; Οι μόνοι που με έβλαψαν στην ζωή μου ήτανε οι γονείς μου, αλλά το να χτυπάς τα παιδιά σου ήτανε νόμιμο...
Πάσχω απο πολλές ψυχικές ασθένειες, είπα στην ψυχολόγο μου οτι φοβάμαι την φυλακή τόσο πολύ που σκέφτομαι να κάνω έγκλημα για να αντιμετωπίσω την ποινή και να τελειώσει η αγωνία μου. Οπότε ή θα φύγω πριν βλάψω κανέναν ή θα φταίει η κοινωνία για ότι συμβεί...
Λυπάμαι.
Αφιέρωσα την ζωή μου βοηθόντας άλλους, έβαζα τους πάντες πάνω απο τον εαυτό μου, στην σχολή μου αφιέρωνα 8 ώρες την μέρα να βοηθάω παιδιά που έμεναν πίσω, αμα δεν υπήρχε κανείς να βοηθήσω έχανα το ενδιαφέρον μου για τα μαθήματα, είμαι περίφανος για ότι κατάφερα.
Είχα να βγώ απο το σπίτι μου πολλά χρόνια για χαλαρή βόλτα ή για παραλία, καθώς με έχουνε κάνει να νοιώθω οτι είμαι επικύνδυνος. Ειδικά όταν ακούω στις ειδήσεις περιστατικά #MeToo και τέτοια. Δεν κοιτάζω κανέναν στα μάτια ή στο σώμα γιατί φοβάμαι μην μου κάνουν μήνυση για παρενόχληση. Και προφανώς όταν βλέπω παιδιά αλλάζω πεζοδρόμιο.
Τέλος πάντων, Είμαι ανοικτός σε ερωτήσεις...
Ειθέ να έχετε μια καλή ξέγνοιαστη ζωή.
[αν δεν επιτρέπεται αυτό το κείμενο εδώ ζητήστε μου να το αφαιρέσω]
- 07-07-2023, 21:02 #2
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
Last edited by Aeon; 18-09-2023 at 13:24.
07-07-2023, 21:06 #3
07-07-2023, 21:13 #4
πολυ μπερδεμενα και περιεργα μας τα λες...
παιδοφιλος εισαι, ή πασχεις απο πολλες ψυχικες ασθενειες;
ολα μαζι τα εχεις;
αν εισαι παιδοφιλος και δεν μπορεις να ελεγξεις τις αντιδρασεις σου οπως λες και δεν ειναι καποια εμμονη σου αυτο, να συνεργαστεις με ψυχιατρο και ανδρολογο και αν οντως ισχυει κατι τ εοτιο και οχι εμμονη, κανε εναν χημικο ευνουχισμο με φαρμακα, να μην εχεις ορμες και να μην πειραζεις παιδακια. δεν χρειαζεται να αυτοκτονησεις. λυσεις υπαρχουν...
07-07-2023, 21:36 #5
07-07-2023, 22:13 #6
Πάσχω απο πολλά (ADHD, Schizophrenia, BD, ...) συν της παιδοφιλίας (που είναι περισώτερο σεξουαλικότητα παρά ασθένεια θα έλεγα) αν και αρχικά νόμιζα πως ήταν POCD και θα περάσει.
Ο στόχος ενός παιδόφιλου δεν είναι να πειράξει παιδάκια, έτσι έχει ερμηνευτεί απο την κοινωνία.
Ο χημικός ευνουχισμός για εμένα είναι χειρότερος απο τον θάνατο, έχω δεί τι παρενέργειες έχει στην ζωή κάποιου.
Τα φάρμακα του ψυχιάτρου δεν δούλεψαν όσα και να δοκίμασα, μονο παρενέργειες.
Δεν ξέρω τι είναι ο ανδρολόγος αλλά γενικά απο ότι έχω παρατηρήσει με τις θεραπείες κτλ προσπαθούνε απλά να σε κάνουνε να ξεχαστείς ή να προσπεράσεις τα προβλήματά σου κτλ αντί να προσφέρουν λύσεις, λύση για εμένα δεν είναι το να μάθω να ελέγχω τις ορμές μου, θα ήθελα να νοιώσω αγάπη όπως όλοι, προτιμάω τον θάνατο απο μια ζωή χωρίς επαφή... :/
Άλλοι είναι ποιό τυχεροί και δεν έχουνε θέματα που είναι παιδόφιλοι (αν και πάλι η κοινωνία τους στιγματίζει) αποφασίζουν να απέχουν εντελώς απο τον έρωτα.
Είμαι τυχερός που είμαι στην Ελλάδα (όπου πχ οι κούκλες του σεξ είναι νόμιμες) αλλά έτσι όπως αλλάζουν οι νόμοι νοιώθω οτι έρχονται σκοτεινά χρόνια...
Ευχαριστώ πάντως που δείξατε ενδιαφέρον.
07-07-2023, 22:38 #7
Ρε φίλε, τι είδους "λύση" θες να σου προσφέρουν? Να κάνεις "σχέση" με παιδιά? Την αγάπη που θες να νιώσεις δεν την νιώθεις με το σεξ, ειδικά με παιδιά (αλλά ούτε και με ενήλικους). Απλά προσπάθησε να μην κάνεις κάτι με παιδιά, στην ανάγκη αυνανίσου, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να κάνεις σεξ για να νιώσεις ευτυχισμένος, αυτό είναι ένα ψέμα που μας έχει επιβληθεί από την "προοδευτική" κοινωνία. Σιγά, λες και αυτοί που κάνουν σεξ "χορταίνουν" και δεν το θέλουν μετά. Όλο και περισσότερο το θέλουν, οπότε εσύ τι ζητάς? Το "δικαίωμα" να κάνεις στη ζωή σου πολλές φορές σεξ με παιδιά? Είμαστε σοβαροί?
07-07-2023, 22:39 #8niaourisGuestκαλησπέρα υπάρχει λύση και σωτηρία για όλα καταρχάς μην απελπίζεσαι...όλοι έχουμε φαντασιώσεις και διάφορες φαντασίες στον δρόμο και στη δουλειά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε εγκληματίες πρέπει απλά να φεύγουμε από αυτες...εσύ το παλευεις δεν το βάζεις κάτω είσαι δυνατός πίστεψε στην δύναμη που έχεις και μην τα παρατάς ποτέ
να πας όποτε θες για εξομολόγηση και θεία κοινωνία και να εξερευνήσεις ποιος είναι ο Χριστός...όσο ασχολείσαι με τον Χριστό και μένεις σε αυτόν όλες αυτές οι σκέψεις θα είναι αδύναμες και θα φεύγουν και οι σκέψεις παιδοφιλίας και όλα...να εξομολογηθείς όλες αυτές τις σκέψεις σε έναν πνευματικό...και μην σκεφτείς ότι "α δεν πιστεύω" διότι και άλλοι δεν πίστευαν και άλλαξαν τελείως...μόνο ο Χριστός νοιάζεται για μας οι γιατροί ποτέ δεν νοιαστήκαν... κάνε το αυτό και θα με θυμηθείς
07-07-2023, 22:48 #9
Αν ήξερα την λύση δεν θα ήμουν εδώ, για εμένα η μόνη λύση είναι να αυτοκτονήσω αλλά δεν με αφήνει η ψυχολόγος μου...
Επίσης δεν επιθυμώ το σεξ συγκεκριμένα, υπάρχουν πολλά κεφάλαια στην αγάπη, αν και θα ήθελα να κάνω οικογένεια...
Απλά δεν λειτουργεί, όχι σε αυτή την κοινωνία τουλάχιστον, οπότε δεν είμαι δικαιολογημένος με το να θέλω να φύγω απο την ζωή;
Εγώ σκέφτηκα να πληρώσω κάποιον ανήλικο να μου κάνει ψεύτικη καταγγελεία (μιας που η ποινή είναι η μεγαλύτερη και δεν θα τιμωρηθεί ο ανήλικος αμα πεί ψέματα - και εγώ το εκμεταλλευόμουν αυτό το γεγονός μικρός) και μετά μέσα στην φυλακή θα έχω εναν λόγω να κάνω απεργεία πείνας μέχρι θανάτου, συν το οτι θα βοηθούσε γενικά την κοινωνία αυτή η προσέγγιση.Last edited by V. H.; 08-07-2023 at 00:06.
07-07-2023, 22:50 #10
07-07-2023, 23:03 #11
Η λύση, πάντως, δεν είναι το σεξ με παιδιά. Και στο ξαναλέω, έστω ότι ήταν νόμιμο και έκανες 1 φορά. Πιστεύεις ότι μετά θα σου έφευγε η κάψα? Την επόμενη μέρα θα ΄΄ηθελες ακόμα περισσότερο! Οπότε σκέψου την επιλογή της αγαμίας για μια ζωή, εκτός αν έχεις ορμές και για ενήλικους, οπότε κάνεις με αυτούς κι όλα καλά! Πάρα πολλοί, θρήσκοι ή όχι, ζουν μια ζωή αγαμίας και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Οκ, μπορεί να πει κάποιος ότι εγώ- που δεν έχω κάνει ποτέ σεξ- δε νιώθω την κάψα που νιώθουν οι άλλοι οπότε το λέω εκ του ασφαλούς, αλλά έχω κόψει και τον αυνανισμό, για τον οποίο είχα μεγάλη επιθυμία όσο έκανα, αλλά όσο το άφηνα τόσο με άφηνε.
Και σκέψου το κι αλλιώς, δηλαδή τι "σχέση" μπορείς να κάνεις με κάποιο παιδί χωρίς σεξ? Δεν είναι συναισθηματικά ώριμα, ούτε είναι η φύση τους να κάνουν σχέσεις. Και όταν μεγαλώσει, θα το παρατήσεις για να βρεις άλλο παιδί? Δηλαδή με αυτή τη λογική, κι ένας νεκρόφιλος να κάνει "σχέση" με ένα πτώμα, αφού "δεν αξίζει να ζήσεις χωρίς αγάπη" όπως μας είπες για σένα. Ωραία λογική, προοδευτική κοινωνία σου λέει, αυτό είναι χειρότερο από τον άλλον- που ήταν τρολ- που μας έλεγε ότι θέλει να κάνει σχέση με τον αδερφό του και "δεν θέλει να στερηθεί την αγάπη". Κιμ πάτα το κουμπί!
07-07-2023, 23:07 #12
Δεν καταλαβαίνω, πάντως, γιατί θες να αυτοκτονήσεις? Τόσο δύσκολο είναι απλά να ζεις με την επιθυμία και να μην κάνεις την πράξη? Με αυτή τη λογική, ένας άσχημος-άφραγκος-εσωστρεφής-κοντός που δεν πρόκειται ποτέ να ρίξει γκόμενα, πρέπει να βιάσει επειδή "δεν μπορεί να συγκρατηθεί και να ζήσει χωρίς το σεξ"?
07-07-2023, 23:15 #13
Σε καταλαβαίνω αλλά δεν μπορώ να συμφωνήσω, και για αυτό δεν μπορώ να ζήσω. Αυτό είναι το πρόβλημα. Αν ήσουνα στην δικιά μου θέση θα σκεφτόσουνα όμως το ίδιο.
Στο εξωτερικό έχει δωθεί άδεια γάμου σε μια γυναίκα να παντρευτεί ενα άγαλμα. Αυτό για εσένα λογικά δεν είναι αγάπη αλλά αυτή που το παντρεύτηκε σκέφτεται αλλιώς και έχει άλλα ωφέλη.
Αν επιλέξεις να ζείς μόνος στα βουνά είναι οκ, δική σου επιλογή. Αλλά τι θα ένοιωθες αμα στο επιβάλουν με το ζόρι; Αμα δεν είχες άλλη επιλογή;
Εγώ τις απόψεις μου δεν μπορώ να τις μοιραστώ πουθενά και να συζητήσω με κανέναν, με έχουνε κάνει ban απο παντού, με το ζόρι έχω φίλους, μόνο αυτούς που βοηθούσα και δέθηκαν μαζί μου...
Η ερωτική ζωοφιλία σε κάποιες χώρες είναι ήδη νόμιμη, και υπάρχουν έρευνες (και υπέρ και κατά) για όλα τα: νεκροφιλία, κτηνοβασία, παιδοφιλία.
Ξέρω, είναι άσχημη εικόνα, αλλά ποιός φταίει; Φταίει κάποιος συγκεκριμένα;
07-07-2023, 23:20 #14
Όχι αλλά πιστεύω οτι θα έπρεπε να έχει το δικαίωμα να αυτοκτονήσει με περηφάνεια αμα δεν έχει λόγο να ζήσει, στο εξωτερικό έχουνε χάπια αυτοκτονίας. Εδώ σε κλείνουνε σε ψυχιατρείο...
Ήμουνα 3 μέρες σε ψυχιατρείο χωρίς να με αφήσουν να κάνω μπάνιο, να ξυριστώ, να φάω ή να πιώ (ναι δεν είχανε καν προσβάσιμη πηγή νερού). 23 ώρες σε ένα κρεβάτι χωρίς τίποτα να κάνω περιμένοντας για 1 ώρα ομιλίας με τον γιατρό κάθε μέρα.
Επίσης το παράδειγμα που ανέφερες είναι απλώς trial-and-error, είναι προσωρινό πρόβλημα όχι μόνιμο.
07-07-2023, 23:23 #15
Δηλαδή, είναι επιχείρημα ότι η άλλη είναι βαρεμένη και παντρεύτηκε άγαλμα και "έχει άλλα οφέλη"? Τότε κι εγώ νιώθω την παρόρμηση να σκοτώσω, θα με κάνει να νιώσω καλύτερα, γιατί να καταπιέζομαι? Το ότι σε μια δυτική χώρα το νομιμοποίησαν δε λέει τίποτα, η δύση είναι τρομερά εκφυλισμένη με τις "ταυτότητες" του καθενός όπως άτομα που αυτοπροσδιορίζονται σαν ζώα και δεν συμμαζεύεται. Αυτό το κάνει φυσιολογικά? Έχεις μία παραφιλία και πρέπει να ζήσεις με αυτήν και να συγκρατηθείς! Στη ανάγκη αυνανίσου κάθε μέρα! Οι φαντασιώσεις δεν έχουν κάτι κακό, οι πράξεις έχουν!