Results 1 to 4 of 4
-
10-08-2023, 17:24 #1
ομοφυλοφιλη σχεση- μπερδεμενη κατασταση
Καλησπερα σε ολους και όλες.
Αρχικά να πω οτι ειναι η πρωτη φορα που γραφω ποτε σε forum και νιωθω πολυ χαρουμενη που εκφραζομαι καπου εστω και απροσωπα.
Για να μπω στο ψητο ομως, ειμαι κοπελα 25 χρονων και βρισκομαι σε μια σχεση 5 ετών με την καλυτερη -ασ πουμε- φιλη μου. Επειδη θελω να εστιασω στον τωρινο μου προβληματισμο δε θα αναλωθω σε πολλες λεπτομερειες αλλα για να εχετε ενα γενικο μπακραουντ η κατασταση εχει ως εξης:
Γνωριστηκαμε στη σχολή, υπηρχε μια πολυ γρηγορη χημεια, δεν ειχαμε καμια σεξουαλικη εμπειρια με ατομο του ιδιου φυλου εως τοτε κ ειχαμε κ οι 2 μας ενεργη σεξουαλικη ζωή (με αντρες) και φυσικα τα συζητουσαμε. Καπως εκατσε και εγινε κατι μεταξυ μας το οποιο κατι οδηγησε σε εναν πολυ μεγαλο ερωτα κ σε μια πολυετη σχεση..
Σήμερα 5 χρονια μετα, απο τον δικο μου κυκλος κανενας δε ξερει οτι ειμαστε μαζι ενω απο τον δικο της κυκλο ξερουν μονο 2 φιλες της την κατασταση.
Ο προβληματισμος μου εγκειται στο οτι δε ξερω πως παει η σχεση μου αυτη τη στιγμη και αν φτανει στο τελος της η οχι.
Τους τελευταιους 9 μηνες περιπου εχουμε πολυ χλιαρη ερωτικη ζωη. Δν κανουμε τοσο σεξ (πχ 1 φορα τον μηνα) κ οταν γινεται- ειναι περισσοτερο διεκπαιρεωτικο, δεν υπαρχει καποιο εφορτ να δοκιμασουμε πρασγματα κλπ κλπ. Καποια στιγμη, δε θυμαμαι πως προεκυψε, αλλα "αναγκαστηκε" να μου πει οτι στο μεσοδιαστημα αυτο έκανε sexting με εναν τυπο στο ινσταγκραμ. Αν δεν κανω λαθος της ειχε ερθει καποιο μνμ απο καποιον οσο βλεπαμε φωτογραφιες στο κινητο της κ εγω την ειχα ρωτησει τι και πως και καταληξαμε στο σεξτινγκ.
Προφανώς με πληγωσε κατι τετοιο γιατι ενιωσα εντελως παραμελημενη και το ελαβα ως απατη κ ως κοροιδια. Εν πασι περιπτωησει το συζητησαμε κ μου ειπε οτι ειναι καθαρα εγκεφαλικο το θεμα κ απο τη στιγμη που δεν υπαρχει ουσιαστικη επαφη (σωματικη δλδ) , δεν το θεωρει κερατο. Εγω της ειπα οτι τοσο καιρο δεν γνωριζα τιποτα κ νιωθω οτι δεν της εχω καμια εμπιστοσυνη κλπ κλπ. Με διαβεβαιωσε πως θελει μονο εμενα αλλα αυτο την εκανε trigger και οτι ενω μπορουσε να βρεθει μαζι του δε βρεθηκε γιατι προφανως δεν ηθελε να με κερατωσει. Εγω την πιστεψα, τη γουσταρα κι ολας φουλ οποτε δεν ηθελα να χωρισω κ ετσι κ το προσπερασα. Fast forward , κανει παρτι για τα γενεθλια της κ εγω ετρεχα να βρω τουρτα, να βοηθησω φερνοντας πραγματα, περιποιηθω εξτρα τον εαυτο μου για να με δει ομορφη. Τελοσπαντων να μην τα πολυλογω ηταν χαμενη σε ολο το παρτι κ καποια στιγμη τη βλεπω καπως ξεμαλλιασμενη κ χωρις λιπ γκλος που φορουσε. Ειχε πιει πολυ οποτε δε σταθηκα καθολου σε αυτα, αλλα εσπευσα να την βοηθησω. Εκανε εμετους ολο το βραδυ κ εγω καθομουν κ την φροντιζα κ εκεινη μου ελεγε οτι δε θα με προδωσει ποτε κ οτι με αγαπαει και τετοια. Ενιωσα μια πολυ ενοχικη συμπεριφορα αλλα με ενοιαζε να συνελθει λίγο οποτε δεν εκανα καμια κουβεντα. Κοιμηθηκα μαζι της κ ξυπνησαμε την επομενη μερα κ λεγαμε για το παρτι κ της λεω μεταξυ σοβαρου κ αστειου " Επειεδη σε ειδα καπως ξεμαλλιασμενη κ χωρις το κραγιον σου μηπως εκανες κατι με τον Β..;'' (ενας τυπος που της την εχει πεσει αρκετες φορες) και μου λεει ναι φασωθηκαμε. Και εγω εκει εχασα την γη κατω απο τα ποδια μου. Πληγωθηκα τοσο πολυ που εχουν περασει 6 μηνες κ τα γραφω κ βουρκωνω. Χωρισα αμεσα κ ευτυχως ηρθε το πασχα κ εφυγα εκτος αττικης. Μιλουσαμε καθε μερα με εκεινη να ειναι φουλ απολογητικη κ εγω ανενδοτη. Οι δικαιολογιες της ηταν οτι ειχε αμφιβολιες οντως αν το μεταξυ μας εχει ξεθωριασει κ οτι ηθελε να δει αν θελει κατι αλλο αλλα δεν ενιωσε τιποτα. Ηταν ενα κενο φιλι κ συνειδητοποιησε οτι εχει αυτο που θελει κ οτι δε θελει κατι αλλο. Εγω με τα πολλα πολλα, παλι επειδη την γουσταρα κ δεν αντεχα μακρια της το προσπερασα. Ξερω οτι δεν υπαρχει καθολου εγωισμος μεσα μου αλλα δεν μπορουσα. Και φτανουμε στο σημερα που παλι την νιωθω καπως σεξουαλικα απομακρη. Συναισθηματικα ειναι πολυ εκφραστικη, δηλαδη μου δειχνει την αγαπη της, τη στοργη της κλπ. Νιωθω πολυ εντονα οτι με αγαπαει κ δε θελει να με χασει αλλα σεξουαλικα δεν κανουμε τιποτα. Προσπαθησα καποιες φορες αλλα με καποιες μπιχτες με εκοβε τυπου "πολυ φορτσατη μου ηρθες ξαφνικα κ δεν ημουν ετοιμη για αυτο". Το συζητησα οτι δεν κανουμε σεξ κ οτι εχω ορεξη κ μου ειπε καπως τσιτωμενη οτι μπορει να εχει χαμηλοτερη λιμπιντο απο την φυση της κ να μην θελει τοσο πολυ σεξ συγκριτικα με εμενα κ οτι δε θελει να το πιεζουμε κ αν ειναι θα κανουμε οταν μας βγει. Μου τονισε οτι με θελει γιατι δε θα καθοταν μαζι μου αν δεν υπηρχε τιποτα ερωτικο κ οτι για να θελει να με φιλαει κ να με βλεπει με γουσταρει. Εγω της ειπα οκ γιατι σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να πιεσω σε αυτο το κομματι κ στην τελικη δε θελω καποιος να μου κανει την χαρη. Θελω να νιωθω ποθητη. Να το θελει οσο και εγω.
Ειμαι τοσο μπερδεμενη με ολα αυτα που εχουν γινει κ νιωθω ανικανη να παρω μια αποφαση. Δε θελω να χωρισω γτ την θελω παααααααρα πολυ κ δεν μπορω να το κοψω κ ξαφνικα να ειμαστε φιλες αλλα δεν νιωθω οτι η σχεση μου με θελει. Νιωθω οτι με αγαπαει αλλα οχι οτι με θελει ερωτικα. Δε ξερω πως να το εξηγησψ αλλα ακομα κ ο τροπος που με φιλαει ειναι αυτο το αγαπησιαρικο στυλ, οχι αυτο που νιωθεις την ενταση κ τον ερωτα.
Τι πιστευετε;
Ποσο να αντεξει κανεις στα φιλια και μονο σε αυτο?
Και απο που αντλεις δυναμη να φυγεις απο καπου που θελεις παρα πολυ κ αγαπας αλλα δεν ειστε μαλλον στην ιδια σελιδα για να βρεις κατι αλλο που θα σου ταιριαζει περισσοτερο?
Οπως ειπα κ παραπανω δεν το ξερει κανενας οποτε δν εχω με ποιον να το συζητησω για αυτο περιμενω τα φωτα σαας :)
- 10-08-2023, 20:59 #2
κανεις δεν ξερει τι θα γινει αυριο και μεθαυριο, ετσι και εσυ δεν μπορεις να ξερεις, παντως γενικα να ξερεις οτι η ΝΕΑ γυναικα που σε μια ομοφυλοφιλη σχεση εχει τον παθητικο ρολο συνηθως καποια στιγμη σταματα οταν βρεθει ο καταλληλος αντρας.
στατιστικα παντα, αυτες οι γυναικες δεν ειναι ομοφυλοφιλες
11-08-2023, 08:10 #3
αυτο που νοιωθεις, αυτο ακριβως συμβαινει.
για την φιλη σου εχει ξεθωριασει το σεξουαλικο μεταξυ σας, ενω υπαρχει αγαπη και τρυφεροτητα.
επιπλεον, απο αυτα που της συμβαινουν, ειναι φανερο οτι ψαχνεται με ανδρες, ακομα κι αν δεν εχει βρει κατι που να την τραβηξει. παντως ψαχνεται, οποτε καποτε θα το βρει.
εσυ, αν και σε βλεπω ερωτευμενη μαζι της, οποτε δενε χεις καν μυαλο για αλλους, νοιωθεις οτι μετα την σχεση αυτη, δεν εχεις κανενα ενδιαφερον για ανδρες και οτι αν χωριζες, παλι γυναικα θα ηθελες, η νοιωθεις οτι θες και ανδρες;
γιατι η φιλη σου ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι bi κι οχι λεσβια.
το τι θα κανεις, εσυ πρεπει να το αποφασισεις. μπορεις να ζεις μια χλιαρη κατασταση, ενω μαλιστα ξερεις οτι αυτη ψαχνεται αλλου σεξουαλικα; θεωρω οτι δεναντεχεται αυτο το πραγμα. εισαι πολυ νεα. στο μελλον θα ξεθωριασει κι αλλο το σεξουαλικο. πως σκεφτεσαι μια συνεχεια δηλαδη; χωρις καθολου σεξ;
11-08-2023, 23:16 #4
Η φίλη σου γενικά ψάχνεται. Αν το αντέχεις και είσαι εντάξει με αυτό μένεις. Αν όχι, φεύγεις και βρίσκεις έναν άνθρωπο που σε θέλει και σεξουαλικα..
Εχεις όμως αποδεχθεί τον εαυτό σου; Ότι σου αρέσουν και οι γυναίκες; Όταν το κάνεις όλα θα είναι πιο απλά.