Results 1 to 15 of 74
Thread: ΔIAΓPAΦH AΠO TO ΦOPOYM
-
24-08-2009, 01:18 #1
ΔIAΓPAΦH AΠO TO ΦOPOYM
ME AΦOPMH KAΠOIA ΓEΓONOTA ΠOY ΣYMBAINOYN TIΣ TEΛEYTAIEΣ MEPEΣ AΠOΦAΣIΣA NA ZHTHΣΩ THN ΔIAΓPAΦH MOY.
AN TEΛIKA O ΣKOΠOΣ TOY MΠOYΛINΓK EINAI O ΔIΩΓMOΣ KAΠOIΩN ATOMΩN TOTE ΠETYXE. BEBAIA TO XEIPOTEPO EINAI AYTA ΠOY EIΠAN KAΠOIOI ΠOY EIXA ΣE EKTIMHΣH ΣE ΠPOΣΩΠIKEΣ ΣYZHTHΣEIΣ.
ΓIA NA ΦYΓEI H AΠOPIA MEPIKΩN ZHTAΩ ΔHMOΣIA THN ΔIAΓPAΦH MOY AΠΛA KAI MONO EΠEIΔH ΘEΛΩ NA TO MAΘOYN 1-2 ATOMA KAI ΔEN EXΩ ΣKOΠO NA EΠANEPΘΩ. KAI ΠIO ΣYΓKEKPIMENA ANAΦEPOMAI ΣTHN MAPINA KAI THN IMAGINE.
TO MONO ΠOY ZHTΩ AΠO THN ΣIΛIA EINAI NA ΔIAΓPAΨEI KAI TO ΘEMA THΣ EΞAPTHTIKHΣ ΠPOΣΩΠIKOTHTAΣ ΠOY EINAI KAΘAPA ΠPOΣΩΠIKO MOY. EΛΠIZΩ NA MOY KANEI THN XAPHΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
http://www.youtube.com/watch?v=ScnQDRkJpJI
- 24-08-2009, 02:07 #2
Όλα-είναι-Δανεικά νομίζω πως όλοι έχουμε ακούσει και ακούσαμε στο θρεντ που αναφέρεις όχι και τόσο ωραίες κριτικές, δεν είσαι ο μόνος. Κι εσύ άλλωστε συμμετείχες σε αυτό, όπως και όλοι μας, εξάσκησες δηλαδή κριτική σε άλλους.
Σκοπός του θέματος που ανοίχτηκε δεν είναι ο διωγμός μελών αλλά η διερεύνηση όλων των πτυχών ενός θέματος.
Όταν άτομα που έχουμε σε εκτίμηση μας λένε κάποια πράγματα, μπορεί αυτό να μας καίει εκείνη τη στιγμή περισσότερο, αλλά αποτελεί έναν λόγο παραπάνω να σκεφτούμε περισσότερο αυτά που μας λένε.
Το γεγονός ότι θέλεις να φυγεις Όλα-είναι-Δανεικά είναι σεβαστό, εννοείται πως είσαι ελέυθερος να το κάνεις.
Βέβαια, θα μπορούσες να το γνωστοποιήσεις στα 2 άτομα που αναφέρεις προσωπικά.
Ωστόσο χαίρομαι που το κάνεις δημόσια γιατί, μαθαίνω το γιατί. Έχω την εντύπωση ότι με τον τρόπο αυτόν εκφράζεις την πικρία σου πιστεύοντας ότι δέχτηκες κριτική και αυτό σημαίνει οτι δε σε θέλουν στο φόρουμ (αναφέρεις τη λέξη διωγμός). Αληθευει αυτό Όλα-είναι-Δανεικά;
Αλήθεια, κι εγώ δέχτηκα κριτική Όλα-είναι-Δανεικά, αυτό σημαίνει ότι είμαι ανεπιθύμητη;
Δεν είναι έτσι όμως...
Αν ήταν έτσι, στο φόρουμ δε θα υπήρχε κανένας σήμερα.
Αν ήταν έτσι, στη ζωή δε θα υπήρχε ούτε μία σχέση διαπροσωπική.
Στην τελική όμως, ότι και να λέω εγω, η απόφαση πάντα είναι δίκή σου.
Όσο για το θέμα της εξαρτητικης προσωπικότητας, δεν αφορά μόνο εσένα (είμαι συνάδελφος). Αλλά αν σε ενοχλεί τόσο, αν και δε θα ήθελα να διαγραφεί γιατί έχω ενημερωθεί γύρω από αυτό και με τον ίδιο τρόπο ενημερώνονται και άλλα μέλη, μπορείς να βρεις ίσως μια μέση λύση με τη Σήλια.
-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-08-2009, 02:13 #3
YΠAPXEI ΔIAΦOPA. AΛΛO H KPITIKH KAI AΛΛO NA AMΦIΣBHTOYN TON XAPAKTHPA MOY ATOMA ΠOY EXΩ ΣE EKTIMHΣH. ΓIA TOYΣ YΠOΛOIΠOYΣ ΠANTA AΔIAΦOPOYΣA.
OΣO ΓIA TO ΘEMA THΣ EΞAPTHΣHΣ AΦOPA THN KOΠEΛA ΠOY AΓAΠHΣA OΣO KAMIA AΛΛH KAI ΔEN ΘEΛΩ NA YΠAPXEI ΠOYΘENA AYTO TO KOMMATI THΣ ZΩHΣ MOYΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-08-2009, 02:18 #4
Ολα ειναι δανεικα, δεν εχω παρακολουθησει πολυ το thread που λες, αλλα η φυγη δεν ειναι η λυση.
Εξαλλου μια παρεα ειμαστε ολοι, και προσωπικα δεν θελω να φυγει κανεις σας.
24-08-2009, 02:25 #5
EXΩ MAΛΛΩΣEI ΠOΛΛEΣ ΦOPEΣ AΛΛA ΠOTE ΔEN ΣKΦTHKA NA ΦYΓΩ. EINAI OMΩΣ AΛΛIΩΣ NA ΣE KATHΓOPOYN ATOMA ΠOY EKTIMAΣ.
ΠEPA AΠO AYTO EΓINE KAI KATI AΛΛO ΣHMEPA ΠIO ΠPOΣΩΠIKO ΠOY ME EKANE NA ΘEΛΩ NA ΠEPIOPIΣTΩ (H ΛEΞH AΠOMONΩΘΩ ΔEN ΘA HTAN ΣΩΣTH)Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-08-2009, 02:34 #6
Δεν ξέρω αν είμαι στα άτομα που αδιαφορείς, αλλά θέλω να σου πω πως, είτε έτσι είτε αλλιώς, δύσκολα μπορούμε να κρίνουμε το χαρακτήρα κάποιου από το φόρουμ, ειδικά αν δεν τον γνωρίζουμε προσωπικά.
Μόνο τη στάση του μπορούμε να κρίνουμε μεμονωμένα σε θέματα που παρουσιάζονται. Και πάλι όχι με 100% σιγουριά, όπως άλλωστε ούτε στην έξω ζωή.
Αυτό ισχύει και για μένα, και για σένα και για όλους.
Και μέσα από την κριτική της στάσης μας, δίκαιη ή άδικη, έχουμε να πάρουμε.
Το κομμάτι αυτό της ζωής σου, τα όσα ζήσατε με την κοπέλα, θα είναι πάντα μαζί σου. Κράτα τις ωραίες στιγμές, κράτα και τις άσχημες. Όλες είναι πολύτιμες και έχουν πολλά να σου δώσουν...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-08-2009, 11:14 #7
KAΛA OΛA AYTA AΛΛA IΣΩΣ ΠPEΠEI NA KANETE KAI EΣEIΣ KPITIKH ΣTON EAYTO ΣAΣ KAI NA ANAPΩTHΘEITE ΓIATI EIΣTE MONO 3-4 ATOMA ME AYTH THN ΣTAΣH KAI TA BAΛATE ME OΛOYΣ TOYΣ YΠOΛOIΠOYΣ ME YΠONNOOYMENA ΓIA TO EΠIΠEΔO MAΣ. EKTOΣ KAI AN ANHKETE ΣTHN EΛIT.
AYTA AΠO MENAΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-08-2009, 12:10 #8
την διαγραφη του θεματος την καταλαβαινω, οπως καταλαβαινω και τον αντιλογο απο τον αντμιν που δεν θελει να διαγραφονται θεματα..αν οστοσο δεχτει την παρακληση σου, δεν θα διαφωνησω...
αυτο που δεν μπορω να καταλαβω, ειναι γιατι καποιος που μπορει να θελει να φυγει απο το φορουμ για οποιονδηποτε λογο, ειτε προσωρινα ειτε μονιμα, ζηταει την διαγραφη του...
εαν αισθανεσαι θιγμενος, αδικημενος, η οτι για οποιονδηποτε λογο τελοσπαντων δεν θελεις πια να συμμετεχεις στο φορουμ, μπορεις να φυγεις ανα πασα στιγμη...δεν χρειαζεται αιτηση γι αυτο.
το οτι μας ενημερωνεις γι αυτο και για τους λογους το θεωρω θετικο βεβαια γιατι δειχνεις οτι εκτιμας την επικοινωνια που μεχρι τωρα ειχαμε και μας λυνεις πιθανες αποριες.
προσωπικα (αν σε ενδιαφερει) δεν εχω αποριες και αμφιβολιες για το επιπεδο μου...ουτε με πειθει κανεις για το δικο του επιπεδο απλα γιατι αποφασισε να κανει μια κριτικη που διαφοροποιειται απο μενα...τις κρισεις μου για τα επιπεδα και τα παραλληλεπιπεδα του καθενα, τις βγαζω απο την συνολικη τους παρουσια και οτι ηθος διαφαινεται σε αυτην κι οχι απο υποκριτικες (η μη) τοποθετησεις εκ του ασφαλους...
24-08-2009, 12:16 #9
AΠΛA ΔEN ΘEΛΩ NA YΠAPXΩ EΔΩ MEΣA. ΠOΛY KAKIA KAI ΠOΛY ΔHΘEN.
AΣE ΠOY ΞEPΩ ΠΩΣ AN ΔEN ΔIAΓPAΦΩ ΘA ΣYNEXIΣΩ NA MΠAINΩ EΣTΩ AΠΛA ΓIA NA EΛEΓXΩ TA U2UΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-08-2009, 12:17 #10
αυτο ειναι πολυ κατανοητο και σεβαστο, αλλα αν δεν θελεις να εισαι εδω, κανεις δεν σε κραταει
24-08-2009, 12:21 #11
ΔEN EXΩ AMΦIBOΛIEΣ ΓIA TO EΠIΠEΔO H\' TON XAPAKTHPA MOY AΛΛA ME ΠEIPAZEI OTAN ME KATHΓOPOYN ΣYΓKEKPIMENA ATOMA
Παρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-08-2009, 12:26 #12
το καταλαβαινω αυτο, την αιτηση για διαγραφη δεν μπορω να καταλαβω
24-08-2009, 12:32 #13
TPOΠOΠOIHΣA ΠPIN ENA MHNYMA KAI AΠANTHΣA.
AN ΔEN ΔIAΓPAΦΩ ΣIΓOYPA ΘA MΠAINΩ EΣTΩ KAI AΠO ΠEPIEPΓEIA NA ΔΩ TA U2U MOYΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
24-08-2009, 13:06 #14
Όλα-είναι-Δανεικά
άλλο ελίτ άλλο μειοψηφία.
Όχι, δεν είμαστε ελίτ. Μειοψηφία ναι.
Όλοι μας, όταν εκφράζουμε μια γνώμη, άλλοτε ανήκουμε στη μειοψηφία και άλλοτε στην πλειοψηφία. Αυτό σε κάθε περίπτωση, μπορεί να σημαίνει πολλά, θετικά και αρνητικά για τους πλειοψηφούντες και για τους μειοψηφούντες.
Αν αυτό σε παρηγορεί, δέχτηκες κριτική από μία μειοψηφία.
Αν αυτό σε παρηγορεί, δέχτηκα κριτική από μία πλειοψηφία.
Αυτό δε με πτοείΘα με πτοούσε αν δεν έβρισκα ούτε μια ψυχή που να συντονίζεται στο ίδιο μήκος κύματος και να με νιώθει.
Θα σου πω ξανά το ίδιο: Από μία κριτική ή γνώμη, δίκαιη ή άδικη, έχουμε να πάρουμε.
originally posted by Remedy
προσωπικα (αν σε ενδιαφερει) δεν εχω αποριες και αμφιβολιες για το επιπεδο μου...ουτε με πειθει κανεις για το δικο του επιπεδο απλα γιατι αποφασισε να κανει μια κριτικη που διαφοροποιειται απο μενα...τις κρισεις μου για τα επιπεδα και τα παραλληλεπιπεδα του καθενα, τις βγαζω απο την συνολικη τους παρουσια και οτι ηθος διαφαινεται σε αυτην
Ωστόσο, προσωπικά, προσπαθώ να αφήνω τον εγωισμό μου στην άκρη και να λαμβάνω υπόψη μου την κριτική και προσπαθώ, όσο γίνεται, να την φιλτράρω.-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
24-08-2009, 13:19 #15
ΘA ΞANAΠΩ OTI ME ΠEIPAΞE H KPITIKH KAI OI XAPAKTHPIΣMOI ME U2U AΠO ΣYΓKEKPIMENA ATOMA ΠOY EKTIMOYΣA.
ΓIA TA YΠOΛOIΠA ΠOY EIΠΩΘHKAN AΔIAΦOPΩΠαρεα με την μοναξια πως να περασει η βραδια, που να ΄σαι σημερα και νιωθω σιδερα να σφιγγουν την καρδια
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή