Results 16 to 30 of 31
Thread: Χώρισα...αλλά κάτι δεν κολλαει
-
15-08-2023, 20:43 #16
Δηλαδη ρε παιδι μου σε χωρισε λεγοντας σου οτι δεν ξερει αν ειναι ερωτευμενη και μεσα σε 9 μερες σε ξαναερωτευτηκε; Τι γενεται;;!!
- 15-08-2023, 21:01 #17
Κι εγω ετσι φιλε νομιζα οτι ημουν ωραιοσ κ με θελαν τελικα δε με θενε εχω να βρω κοπελα 10 χρονια μεγαλονωντασ σου λενε την αληθεια να μη στα πολυλογω τι χουφτωσεσ χουφτωστη
15-08-2023, 21:05 #18
15-08-2023, 23:17 #19
16-08-2023, 11:57 #20
αυτα ακριβως κι επιπλεον, θεωρω οτι για να μην τον θελει μαζι της σε εκδρομες, γιορτες και διασκεδασεις, ψαχνοταν κι αλλου η κοπελα και πιθανως εφαγε τα μουτρα της.
κι ετσι, θυμηθηκε τι καλο παιδι ηταν ο γιαννακης και ποσο διπλα της οταν τον εφτυνε και θυμηθηκε να τον "ερωτευθει"... ενα μιγμα πληγωμενου εγωισμου που εχασε τον αφοσιωμενο θαυμαστη με την συμπεριφορα της και ανασφαλειας για το οτι δεν θα βρει κατι καλο ειναι αυτη η επανεμφανιση κατα την γνωμη μου.
επιπλεον, ισως ο γιαννης να ειναι "καλος γαμβρος" και να τον ειχε καβαντζα για τις δυσκολες μερες, ενω τωρα ειδε οτι ουτε καν το "σιγουρακι " της δεν καταφερε να κρατησει..
16-08-2023, 12:33 #21
16-08-2023, 12:35 #22
16-08-2023, 12:37 #23
Δεν νομίζω μιας και η πόλη που ζούμε είναι αρκετά μικρή δεν είναι καμία Αθήνα Θεσσαλονίκη και εγώ λόγο δουλειά ξέρω μέχρι και την Κούτσι Μαρία αλλά θα μου πεις άμα είναι να γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει...απλά δεν μπορεί να συνδυάσει το κομμάτι παρέας και σχέσης θα έλεγα δηλαδή η θα είναι με εμένα η με της φίλες πράγμα που δεν με ενοχλεί αλλά όταν φύγουν οι φίλες η τέλος πάντων μετά από 4-5 μέρες που βγαίνουν της πω εγώ πάμε κάπου έλα να κάνουμε κάτι για εμένα είναι κουρασμένη η κάτι άλλο τέλος πάντων όπως και να έχει μάλλον θέλει "λευκή ζακέτα" γιατί δεν είναι καλά και εγώ δεν μπορώ να κάνω τον ψυχολόγο σου
16-08-2023, 12:41 #24
Πιστεύω ότι για όλους υπάρχει ένας άνθρωπος εκεί έξω σίγουρα κάποιοι από εμάς επιλέγουν στο τέλος την εργενικη ζωή μέχρι το τέλος ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς ωραία η σχέση με κάποια / κάποιον είναι ένα bonus πρέπει να έχεις καλά όλα τα υπόλοιπα και ΑΝ λέω ΑΝ έρθει τότε καλοδεχούμενο ως τότε χτίζεις τον εαυτό σου θα πω και το λέω για να το ακούσω και εγώ εννοείτε καλημέρα αδερφέ και χρόνια πολλά
16-08-2023, 12:49 #25
δεν χρειαζεται να συνδυασει τις φιλες με την σχεση της, αλλα αλλο φιλες κι αλλο "φιλες"... το να εχει φιλες δεν σημαινει οτι θα πηγαινει διακοπες με τις φιλες και γιορτες με τις φιλες... ουτε σημαινει οτι θα ειναι κουρασμενη για σενα, φυσικα...
οσο μικρο και να ειναι το μερος, σιγουρα δνε εισαι ο μοναδικος ανδρας εκει. θα υπαρχουν κι αλλοι...
δεν σημαινει οτι ΕΙΧΕ κατι με αλλον. μπορει απλα να καυλαντιζε, η να ηθελε καποιον που δεν την ηθελε εκεινος. για σενα παντως δεν εδειχνε μεγαλο ενδιαφερον οπως μας τα λες...
16-08-2023, 13:20 #26
διαβασα και το παλιοτερο θεμα σου που αναφερθηκες σε αυτην την σχεση και μου εκανε πολυ μεγαλη εντυπωση το εξης.
ΜΟΛΙΣ εναν μηνα πριν, μας ελεγες ποσο μεγαλη ανησυχια σου προκαλει η σχεση αυτη, ενω δεν ειχες το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ να της καταλογισεις και ελεγες οτι ολα ηταν καθαρα δικες σου σκεψεις, χωρις καμια αφορμη.
κι εδω μας λες πολυ σοβαρα πραγματα που συνεβαιναν, οπως το οτι αυτη χριστουγεννα, πασχα, διακοπες ειχε δικο της προγραμμα που δεν σε περιελαμβανε, ηταν κουρασμενη για σενα ενω εβγαινε σερι 4 μερες με φιλες κλπ... αυτα ειναι πολυ σοβαρες ενδειξεις του οτι δεν πατε καλα. ολα τον τελευταιο μηνα προεκυψαν δηλαδη και μας ελεγες οτι ειναι αψογη και δεν εχει δωσει καμια αφομη να ανησυχεις;;;
16-08-2023, 14:06 #27
Ρε σύ Γιάννη, βλέπω ότι σε όσα λέμε εμεις- με αντικειμενική μάτια, μιας και δεν σας γνωρίζουμε- νομίζω ότι προσπαθείς να τη δικαιολογήσεις. Ωραία Εσυ την χώρισες, αλλά το ίδιο ήθελε και στο έδειχνε ξεκάθαρα. Το να μην σε ενοχλεί ότι βγαίνει αποκλειστικά με τις φίλες της και δεν μπορεί έστω μια φορά να βγείτε όλοι μαζί ή να διαθέσει τον ανάλογο χρόνο και σε εσένα, δείχνει μια παθητικότητα από πλευράς σου. Δηλαδή δεχόσουν να σε βλέπει όποτε ήθελε και μπορούσε. Και έχει πολύ μεγάλο point η Remedy πιο πάνω. Ποτέ άρχισες να συνειδητοποιείς ότι η σχέση σας έχει σοβαρά προβλήματα;
16-08-2023, 14:35 #28
Όχι ρε αδερφέ αυτά γινόταν γενικά πάντα απλά κάθε φορά που προσπαθούσα να φέρω το θέμα στο τραπέζι υπήρχε μια τηλεόραση...ένα κινητό...είμαι κουρασμένη δεν μπορώ να μιλήσω η ότι είμαι υπερβολικός και ζητάω πολλά και άλλα τέτοια...τώρα τι έπαθε στα τελειώματα και μου έδωσε δίκιο σε όλα και παραδέχτηκε ότι φερόταν τόσο άσχημα δεν ξέρω με έκανε να νομίζω ότι εγώ φταίω για όλα ότι εγώ όλο γκρινιάζω και γενικά ότι το "πρόβλημα" είμαι εγψ
16-08-2023, 14:42 #29
Θα έλεγα κάπου στους 2-3 μήνες άρχισα να νιώθω ότι ξέρεις ρε παιδί μου κάτι απλά δεν κολλάει αλλά όπως απάντησα και στον φίλο πιο κάτω πάντα με έβγαζε τρελό η ότι είμαι υπερβολικός και άλλα τέτοια ότι ζητάω πολλά...εεε τώρα όταν την χώρισα μου τα παραδέχτηκε όλα μου έδωσε το δίκιο μου παντού και την έχω τώρα να κλαίει...ναι έκανα τον παθητικό για να μην είμαι πάλι αυτός που γκρινιάζει τα γράφω και ξενερώνω τόσο με την πάρτυ μου χαχαχαχαχα σίγουρα υπήρχαν και φορές που βγαιναμε όλοι μαζί αλλά ελάχιστα ήθελε απλά να το "ζει" single με την κορίτσοπαρεα οπότε μαζεύονταν εδώ οι κότες Παναγιά μου πόσο βλαμενος μπορεί να ήμουν
16-08-2023, 14:56 #30
Η τελευταία πρόταση είναι ωραία. Δείχνει οτι κατάλαβες τι ακριβώς γινόταν. Απλά μην είσαι τόσο σκληρός με τον εαυτό σου. Ερωτευμένος ήσουν. Ήθελες τον άνθρωπο σου, απλά προφανώς αυτή ήθελε αλλά.
Έχει δικαίωμα να είναι κουρασμένη, να βγαίνει και μόνη της έξω αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Άλλαξε τροπάριο αφού την χώρισες μπας και σε πείσει να μείνεις.
Θα πρέπει και εσύ να είσαι πιο σίγουρος για αυτά που ζητάς από τον άλλον και να βλέπεις τι θα σου απαντήσει, αν είναι διατεθειμένος να σε ακούσει και να βρείτε λύση και όχι να σε βγάζει τρελό. Έχει ευθύνη μέχρι ενός σημείου, μετά έχεις εσύ που τα ανεχοσουν.
Τώρα τα πράγματα είναι ήρεμα; ή έχει στείλει τίποτα;