Results 1 to 3 of 3
Thread: ηλιθιες σκεψεις...
-
24-08-2009, 09:19 #1
ηλιθιες σκεψεις...
καλημερα τι κανετε?θελω να γραψω κατι που σκεφτηκα μεσα στο σ-κ αλλα οχι τοσο εντονο μεσα μου ωστε να μου γινει εμμονη ιδεα αλλα μου κολλησε αρκετη ωρα ομως...το ενα ειναι που ο φιλος μου με καλη διαθεση ειπε μηπως εχει στραβωσει λιγο η πλατη σου απο τη γυμναστικη?ντοιγνκ?βεβεια την επομεν μερα που τον ρωτησα δεν ηταν σιγυρος αρα μαλακια ειπε αλλα εγω σκεφτομουν ολη την μερα μηπως καμπουριαζα!και το αλλο ειναι ενας πονος στο δεξι στηθος οχι συνεχομενος αλλα δυο μερες το παθα και την μια στον υπνο και σκεφτηκα μην ειναι κατι κακο παλι!παρολαυτα λιγο πρησμενο ειναι χωρις να περιμενω να αδιαθετησω ετσι λεω.....η μανα μου εχει παθει καρκινο στηθους και το εχει ξεπερασει και σκεφτομκαι οτι πιο κουλο και ασχετο..ελεος εεεεε?
- 24-08-2009, 09:24 #2
καλημερα σαν,μη ζοριζεις το μυαλο σου με αυτεσ τις σκεψεις,χαλαρωσε και απολαυσε τη μερα.τιποτα απο οσα σκεφτεσαι δε θα συμβει
24-08-2009, 15:43 #3
Μην το σκεφτεσαι καθόλου κι εγω εχω κυφωση τοσα χρονια, ενταξει οχι πολυ αλλα εχω, δεν εγινε και τιποτα και να καμπουριασες λιγακι μπορει να ηταν απο την κουραση
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....