Εδώ και μια εβδομάδα έχω ζαλάδα.
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 6 of 6

Εδώ και μια εβδομάδα έχω ζαλάδα.

Πήρα κάποια κιλά. Και αποφάσισα να ξεκινήσω διατροφή δεν κάνω κάτι ακραίο από όλα τρώω απλά με μέτρο... Προσπαθώ να κόψω τελείως τα γλυκά. Λοιπόν σχεδόν από τότε που ξεκίνησα διατροφή, μόλις τρώω με πιανει μια ζάλη και υπνηλία και ναυτία και καουρα... Έχω αγχωθεί ότι έχω κάτι σοβαρό και ότι θα λιποθυμήσω και ότι θα πεθανω ... Είμαι πολυ αγχωμένη παιδια... Γενικά έχω πολλα προβληματα στην ζωή μοθ, άσχημος γαμος, ένας άνθρωπος που δεν με καταλαβαινει, έχω Ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή με ιδεοληψίες που μου προκαλουν πολυ άγχος, και έχω και ψυχοσωματικά εδώ και πολλα χρονια... Τι να κάνω... Ώρες ώρες σκέφτομαι πως αντεχω και τα βγάζω εις περας κάθε μέρα... Νιώθω ότι θα σταματήσω να είμαι λειτουργική... Φοβάμαι...

Senior Member
    Να επισκεφτείς έναν γιατρό και ίσως και να ξεκινήσεις και ψυχοθεραπεία εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα!

Τώρα παλι εχω ταχυπαλμία και νιώθω τα μαγουλα μου να κοκκινίζουν... Δεν είμαι καθόλου καλά.. Αισθάνομαι ότι έχω κάτι πολυ σοβαρό και μια ανάγκη να πηγαινω στο νοσοκομείο παντα έχω αυτή την ανάγκη... Πως να μην φοβαμαι οταν νιώθω κάποιες έντονες σωματικές ενοχλήσεις?

Πέρασε αυτό που ένιωθα πριν, και τώρα έχω ιδεοληψίες που μου προκαλουν άγχος και μεγάλη θλίψη... Ειλικρινα δεν μπορώ μέσα στην μερα καθόλου να ηρεμησω..παιδια έχει κανείς ιδεοληψίες που να τον ταλαιπωρουμε πολυ? Χρειάζομαι λίγο κουράγιο δεν έχω κανέναν να μιλήσω αληθεια

Senior Member
    Ήμουν και ειμαι και εγώ έτσι! Αυτά πιθανόν να είναι ψυχοσωματικά .. Αν έχεις αποκλείσει κάθε άλλο αίτιο θα ήταν καλό να επισκεφτείς έναν ψυχίατρο διότι μπορεί να οφείλονται σε σωματοποίηση άγχους..

Χριστίνα αν θυμάμαι καλά έχεις κ μωράκι?(η σε έχω μπερδέψει?)Δεν ξεφεύγεις από τους φόβους σου έστω κ για κάποιες ώρες με το μωρό? Με τον άντρα σου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνετε μια καλή συζήτηση να λυθουν κάποια προβλήματα?