Αρυθμίες ξανά. Δεν θα αντέξω αυτή τη φορά - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 28 of 28
    Μπράβο Εlli που είσαι καλύτερα. Και γω Alex και οι υπόλοιποι καμιά φορά μπορεί μέσα στη νύχτα να ξυπνήσω με υπερένταση με λίγη ταχυκαρδία και έκτακτες. Το κόλπο που άρχισα να εφαρμόζω εγώ είναι να έχω λίγο νερό δίπλα στο κομοδίνο. Αν τύχει κάνα βράδυ και ξυπνήσω έτσι πίνω λίγο νερό και πιέζω τον εαυτό μου να μείνει στο κρεβάτι. Μετά από δύο τρία λεπτά συνήθως είμαι εντάξει και μπορώ να κοιμηθώ ξανά. Αν όμως σηκωθώ από το κρεβάτι όλο αυτό κρατάει περισσότερο. Παιδιά και κάτι παθολογικό να έχει κανείς δεν είναι και το τέλος του κόσμου. Αλλά από την στιγμή που έχουν γίνει εξετάσεις και δεν έχει βρεθεί κάτι είναι είτε άγχος είτε μπορεί να έχει να κάνει με την πέψη κτλ.

Senior Member
    επειδη παιδια εχετε και εσεις αναλογα συμπτωματα τι πιστευετε οτι σας βοηθησε στις αρρυθμιες? εγω παλιοτερα στον υπνο πεταγομουν με αρρυθμιες. μεχρι το απογευμα εχω και μετα ως δια μαγειας φευγουν

Junior Member
    Quote Originally Posted by Alex1312 View Post
    Καλησπέρα σε όλους έχω ξαναγράψει αυτό το Φόρουμ πολύ παλαιότερα σχετικά με τις αρρυθμίες οι οποίοι σε μένα πολύ πιο παλιά ήταν πολύ πιο έντονες από την τώρα σε καθημερινή βάση για πάρα πολύ καιρό εδώ και κάποιο καιρό με έπιασαν πάλι σε λιγότερο βαθμό βέβαια λιγότερο από 30 την ημέρα οι οποίες μειώνω Ντούσαν μέρα με τη μέρα Και σε κάποια φάση εξαφανίστηκε εντελώς το θέμα είναι ότι εδώ και τρεις μέρες όταν ξαπλώνω το βράδυ είμαι μια χαρά και όλη μέρα άντε να κάνω μία ή δύο το πολύ κοιμάμαι το βράδυ και τυχαίνει να ξυπνάω το πρωί χαράματα θα έλεγα μπορεί να είναι τέσσερις το πρωί μπορεί ναναι πέντε το πρωί μπορεί έξι και να έχω πάρα πολλές έντονες και να είναι τόσο ενοχλητικές Και να Με τσαντίζουνε Και κάθε φορά που χαλαρώνω και πάει να με πάρει ο ύπνος να νιώθω δύο η μία οι τρεις συνεχόμενες μέχρι απλά να σηκωθώ απ’ το κρεβάτι να είμαι κομμάτια από τον λίγο ύπνο που έχω κάνει και να πηγαίνω στη δουλειά μου καλώς η κακώς έτσι ευτυχώς με σώζει το τι είμαι 28 χρονών και ψιλό αντέχω λίγο ακόμα θα μπορούσα να πω έχω κάνει όλες εξετάσεις εννοείται πες κοπώσεως τρίπλεξ ΧΟΛΤΕΡ Και θα ξανά κάνω και τώρα θα βάλω πάλι ένα Χόλντερ να δει ο γιατρός τι συμβαίνει με αυτές το πρωί το θέμα είναι ότι ακόμα και φαρμακευτική αγωγή να ζητήσω έχω δει από πολλούς εδώ πέρα στο forum ούτε σε κανέναν σχεδόν δεν κάνουν δουλειά ή β-αναστολείς μερικές φορές απλά σκέφτομαι να πάρω ένα αντικείμενο και να αρχίσω να βαράω το στήθος μου τόσο πολύ μπορεί να την ξε κάνω την καρδιά
    Καλησπερα φιλε μου

Εχω το ιδιο θεμα και σε εντονοτερο βαθμο με εσενα. Κανω πολυ κακη ποιοτητα υπνου ξυπναω καθε μια η δυο ωρες και νιωθω σχεδον παντα εκτακτες οποαδηποτε ωρα 2 η 3 η 4 τα μεσανυχτα και σε οποιαδηποτε σταση κι αν γυρισω. Μετα η καθε εκτακτη μου ανεβαζει τους παλμους μου φερνει υπερενταση και τελικα μενω αϋπνος νευριασμενος και τσαντισμενος με ολη αυτη τη κατασταση. Μαλιστα πριν 1 μηνα η κριση ηταν τοσο εντονη που τις ενιωθα ακομα κι οταν περπαταγα. περπατημα 20 λεπτα? 15 εκτακτες κ.ο.κ.

Επειδη εχω γυρισει ενα σωρο καρδιολογους εχω βαλει ενα σωρο χολτερ εχω κανει απειρα τριπλεξ και καρδιογραφηματα. θα σου πω κατι εκ πειρας μιας και ειμαι 44 ετων και η κατασταση αυτη με παιδευει πανω απο 15 χρονια.
    Μαντεψε: Δεν προκειτε να βγαλεις ακρη γιατι δεν θα σου πουν ποτε με σιγουρια απο τι προερχονται οσες εξετασεις κι αν κανεις. Θα σου λενε να βαλεις χολτερ καθε τρεις και λιγο (και καλα για να τις δουν λες και δεν ξερουν τι θα δουν αλλα τελος παντων μην το αναλυσουμε), Θα σου πει ο καρδιολογος οτι εχεις καποιες υπερκοιλιακες η κοιλιακες εκτακτες οι οποιες ΜΠΟΡΕΙ να ειναι απο αυτο , μπορει απο το αλλο, θα κανεις καθε φορα ενα καρο εξετασεις, θα κατα ξοδευτεις γιατι μερικες απο αυτες ειναι και πανακριβες και δεν θα παρεις ποτε σιγουρη απαντηση. Ειναι γιατι ετσι απλα ειναι οι εκτακτες. Θα ερθουν με καφε και χωρις καφε, με η χωρις θυροειδη, με αδειο η γεματο στομαχι, με η χωρις ορμονικες διαταραχες, με η χωρις αγχος, με καλο η με κακο υπνο, με η χωρις κουραση, κλπ..Απλα ερχονται και απλα φευγουν οποτε εκεινες θελουν. Το μονο που θα πρεπει να προσεξεις ειναι αν εισαι σε περιοδο εξαρσης η καφεϊνη και το εντονο στρες απλα τις χειροτερευει (Δεν τις προκαλει ομως.)
    Οι καρδιολογοι στο θεμα των αρρυθμιων μιλανε παντα με εικασιες. Σε βαζουν να κανεις οτι εξεταση υπαρχει. Και μετα την αυτοακυρωνουν. Π.χ. κανεις τριπλεξ? Ναι μεν καλο αλλα ειναι αδυναμη εξεταση και δεν δειχνει κατι σημαντικο. Κανεις μαγνητικη? Οκ δειχνει αρκετα αλλα παλι δεν ειμαστε βεβαιοι κλπ....Μεχρι και αξονικη στεφανμιογραφια μου ειπαν να κανω, αν δεν βρεθει εκει πας για μαγνητικη τομογραφια, μετα ηλεκτροφυσιολογικη μελετη, μετα κατι αλλο. Εξετασεις, εξετασεις, εξετασεις ταλαιπωρια για να σου πουν στο τελος οτι ΜΠΟΡΕΙ να ειναι απο αυτο αλλα ΜΠΟΡΕΙ να ειναι κι απο το αλλο. Εγω βαρεθηκα πραγματικα και δεν ασχολουμαι αλλο. Στο τελος θα τρελαθεις θα σου σπασουν τα νευρα, θα εχεις κανει χρυσους τους γιατρους και δεν θα παρεις ποτε σιγουρες απαντησεις για ποιο λογο συμβαινουν οι καταραμενες εκτακτες. Θα μενεις παντα με την αμφιβολια. Πιστευω πραγματικα δεν εχουν ιδεα απο τις προερχονται....Μπορει απλα η ιατρικη στο θεμα αυτο να μην εχει προχωρησει ακομα τοσο ωστε να δινει απαντησεις.
    Δυστυχως απο την στιγμη που μπηκαν στη ζωη μας για τον αλφα η βητα λογο πρεπει να μαθουμε να ζουμε με αυτες.
    Ισως, ισως λεω, βοηθαει λιγο ο β' αναστολεας , δεν τις εξαλειφει τελειως απλα τις μειωνει σε καποιο βαθμο. Προσωπικα σε εμενα αυτο γινεται, και επισης τα ηρεμηστικα δεν βοηθανε καθολου.
    Last edited by Panos80s; 28-08-2023 at 09:41.

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου ισχύει αυτό που λες γτ σε βρίσκουν οπότε αυτές θέλουν. Καφεινη δεν πίνω εδώ και χρόνια αλλά έχω πάρα πολύ άγχος σε τρελό σημείο. Τα ηρεμιστικά ίσα π με χαλάρωσαν να κοιμηθώ τπτ άλλο. Σήμερα πήγα στη γιατρό και μου άλλαξε το cipralex μετα από πολλά χρόνια που το έπαιρνα. Και Μ έδωσε το effexor. Έχεις κάνεις ανάλογη εμπειρία;

Junior Member
    Κάπως έτσι ξεκίνησα εγώ τις κρίσεις πανικού. Όλα ξεκινήσανε με αρρυθμίες και ταχυκαρδίες... έχοντας ιστορικό καρδιάς στην οικογένεια (παππούς, μπαμπάς, θείος) καταλαβαίνετε τη φρίκη είχα φάει. Θυμάμαι ήμουν ξαπλωμένη στον καναπέ βράδυ και αρχίζει ένα ταμπούρλο στο στήθος μου. Νόμιζα ότι θα πεταχτεί έξω η κάρδιά μου, και δεν σταματούσε. Συνεχίστηκε το θέμα, εννοείται όλες οι εξετασεις καθαρότατες. Μετά σκεφτόμουν μήπως ήταν παλινδρόμηση ή οισοφαγήτιδα γιατί είχα κάποια θεματάκια. Τελικά πήγα σε ψυχίατρο έκανα συνεδρίες και αρχικά είχα πάρει τα ζάναξ και μετά μου έδωσε κ συμπάλτα μαζί. Φίλοι μου, τι ύπνος ήταν αυτός; είχα χρόνια να κοιμηθώ τόσο ήρεμα. Το κακό με τα συμπάλτα είναι ότι σου εξαφανίζουν την λίμπιντο...
    Οι αρρυθμίες και οι ταχυκαρδίες πέρασαν. Μέχρι τώρα δεν έχουν εμφανισθεί.

Αλλά το νερό κάβει καλό αν σας πιάνει τη νύχτα κανα δυο γουλιές. Επίσης μην τρώτε πίτσα μπέργκερ παγωτό και μετά πάτε να κοιμηθείτε.

Senior Member
    Παιδιά μόλις γύρισα απ' το γιατρό το μηχάνημα έδειξε 3000 μονομορφες μου είπε ότι είναι καλοήθεις με πιάσανε τα κλαματα απ' το φόβο μου. Κατά τη διάρκεια του ύπνου είχα 56 σφυξεις αλλά όταν πηγαιν απ' το άγχος είχα 160 παλμούς. Το καλό είναι ότι όταν έχω ταχυπαλμια δεν κάνω έκτακτες. Ίσως πάρω ένα αντιαρρυθμικο αλλά δεν είναι απαραίτητο. Καταλαθως ξέρω ότι εγώ τις προκαλώ. Είμαι χάλια φοβάμαι δε θέλω να πάθω κάτι πείτε Μ τη γνώμη σας

Senior Member
    Έκανα και τριπλεξ και καρδιογράφημα και τροπονινη και βγήκαν όλα αρνητικά. Άπλα όταν έβαλα τ χολτερ είχα τρελός άγχος και τ βράδυ που πήρα ζαναξ για 3 ώρες ο γιατρός δε Μ βρήκε εκτακτες

Senior Member
    Όλα θα πάνε καλά. Και εγώ έχω έκτακτες. Και κατά καιρούς με πιάνει και είναι ότι χειρότερο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κάνε λίγο υπομονή και προσπάθησε να είσαι όσο πιο ήρεμα γίνεται και να φτιάξεις το στομάχι σου. Σε μένα νομίζω ότι παίζει ρόλο δυστυχώς. Πως είσαι τώρα? Αφού οι εξετάσεις σου είναι καλές προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Senior Member
    ειναι πιο πολυ ανχος αν εχεις παει σε γιατρο κι εχει πει ολα ειναι καλα μην στεναχωριεσε φιλαρακι .
    αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα

Senior Member
    Καλησπέρα βρε παιδιά προσπαθώ να το δουλέψω μίλησα σήμερα με το καρδιολόγο μου λέει μεν είναι πολλές αλλά όχι ανησυχητικές . Με έχουν τρελάνει απαίσιο συναισθημα κάθε 2 χτύπους και έκτακτες. Σήμερα ξεκίνησα λοσεκ για το στομάχι και διαλογισμό. Παλιά είχα γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και γαστρίτιδα. Τώρα δε πονάω αλλά νιώθω καούρες ρέψιμο πολλές φορές. Η αλήθεια είναι ότι το άγχος μου χτυπάει κόκκινο. Ενώ είμαι ήρεμη ξαπλωμένη με 60 παλμούς έχω έκτακτες συνέχεια. Πώς σταματάνε οι ριμαδες έχετε καμία ιδεα

Senior Member
    Εμένα πάντως οι β αναστολείς με βοήθησαν αλλά άμα δν το πάρω κάποιες μέρες αρχίζουν πάλι...

Senior Member
    Μου είπε άμα.θελω να πάρω 1/4 interal πρωί βράδυ αλλά είναι καρδιολογικο φάρμακο δε ξέρω και τις παρενέργειες και γενικά είμαι υποτασικη. Πότε φεύγουν φοβάμαι μη μου κάνουν καμία ζημια

Senior Member
    Εγώ παίρνω το emconcor μισό κάθε πρωί.. Δεν έχει καμία παρενέργεια τουλάχιστον σε μένα!!Η δόση που σ πρότεινε είναι ελάχιστη και για μένα αξίζει την προσπάθεια είμαι λι εγώ υποτασικη!Μακάρι να τα ξεπεράσουμε όλοι!!

Page 2 of 2 FirstFirst 12