Results 1 to 15 of 31
Thread: Χώρισα...αλλά κάτι δεν κολλαει
-
11-08-2023, 10:44 #1
Χώρισα...αλλά κάτι δεν κολλαει
Καλημέρα στο φόρουμ είχα γράψει παλιότερα για την σχέση που βρισκόμουν και θα έλεγα πλέον με καθαρό μυαλό ότι ήταν τοξική και από μέρους μου και από εκείνη...το θέμα είναι ότι μετά από μια μεγάλη κουβέντα (5-6 ώρες) της είπα πως είναι καλύτερο να χωρίσουμε και ότι δεν χωράει μια σχέση στην ζωή της (γιατί Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρι θέλει να κάνει τα δικά της χωρίς εμένα )μιας και εγώ έχανα τον εαυτό μου σε όλο αυτό και αυτή ανέβαινε μέσα από εμένα...δεν πίστευε ποτέ ότι θα την χωρίσω πράγμα που έκανα με τεράστια δυσκολία γνώρισα συναισθήματα που δεν ήξερα ότι υπάρχουν...μιας και μου είπε μετά από 1.5 χρόνο ότι δεν ξέρει αν είναι ερωτευμένη...ότι δεν με υπολογίζει στην διασκέδαση κτλπ κτλπ μου έδωσε δίκιο για όλες εκείνες της φορές που γκρινιαζα για χρόνο μεταξύ μας που με έβγαζε τρελό και υπερβολικό η ότι οι ανάγκες μου μέσα σε αυτή την σχέση ήταν μεγάλες όπως και το δίκιο μου σε πόλους καυγάδες μας που μου στερούσε και καταντουσα να ζητάω συγνώμη για θέματα που έχω 100% δίκιο...αλλά μετά από αυτό βλέπω να με ψάχνει να μου λέει τα νέα της...να μου ζητάει να πάω από το σπίτι της να πάρω τα πράγματα μου ενώ της έχω πει να τα αφήσει σε ένα μαγαζί να περάσω να τα πάρω...να μου βάζει πράγματα της μέσα στα δικά μου (με αφορμή να ξανά βρεθούμε- μιλήσουμε) να μου αφήνει σημειώσεις με το ότι με αγαπάει και είμαι ότι καλύτερο έχει γνωρίσει και άλλα τέτοια και με φρικαρει όλο αυτό μιας και μέσα μου ξέρω ότι δεν αγαπάς - θέλεις εμένα αλλά όλα αυτά που σου έδινα χωρίς κανένα φίλτρο φουλ αγάπη δηλαδή...και δεν με αφήνεις να προχωρήσω κάθε φορά που κάνω δύο βήματα έρχεται και με γυρίζει πίσω θέλω να φύγω να ηρεμήσει το κεφάλι μου αλλά κάθε φορά που κάνει κάτι τέτοιο οι αναμνήσεις σκάνε σαν βόμβα στο κεφάλι μου τι να κάνω? Δεν μπορώ να της πω μην με ξανά ενοχλήσεις άσε με ήσυχο μιας και κάτι μέσα μου ελπίζει να καταλάβει και να μετανιώσει αν και ξέρω ότι δεν θα γίνει ποτέ...τα χάπια (κάτι φυτικά με μελατονίνη) με βοηθάνε αρκετά αλλά νομίζω αν τα σταματήσω θα μου έρθουν όλα τα αισθήματα καρφί και θα κάνω καμιά βλακια και θα γυρίσω πίσω.... ευχαριστώ για τον χρόνο σας
- 11-08-2023, 14:44 #2
Καλησπερα Γιαννη. Διαβαζοντας και τα προηγουμενα threads σου για να καταλαβω λιγο καλυτερα το background αυτης της σχεσης, μου φαινεται οτι το πραγμα βρωμουσε απο την αρχη. Ενω ηταν σε σχεση, δηθεν στα τελειωματα, σε επαιζε κανονικοτατα. Τωρα σε ο,τι αφορα την τωρινη κατασταση δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορεις να της πεις να μην σε ξαναενοχλησει. Αυτο θα ηταν το καλυτερο για να καταλαβει οτι δεν μπορει να εμφανιζεται οποτε νιωσει μονη ή ανασφαλης και να γυρναει στο στανταρακι της. Γιατι ετσι σε βλεπει. Να της το ξεκοψεις ορθα κοφτα. Ειναι εμφανες οτι απλα της τελειωσε, στο ειπε κιολας, απλα δεν εχει βρει κατι αλλο προφανως και επιστρεφει σε εσενα για επιβεβαιωση.
11-08-2023, 23:09 #3
Καλησπέρα. Θα πρέπει να αποφασίσεις τι πραγματικά θέλεις και να το στηρίξεις. Αν αυτή η σχέση σε ικανοποιεί μένεις, αν όχι κόβεις κάθε επαφή. Η κοπελα φαίνεται ότι μάλλον έχασε το σιγουρακι της γιαυτό τρώγεται. Πώς ήταν όμως απέναντι σου όσο ήσασταν μαζί; Δες τι αξίζεις και μη συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο.
12-08-2023, 10:37 #4
Καλημέρα Ράνια και ευχάριστο για την απάντηση σου! Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να της πω τέλος μιας έκατσα σε αυτή την σχέση γιατί ξέροντας μέσα μου ότι και απλά δεν κολλάει γιατί δεν είχα την δύναμη να το κάνω τόσο την ήθελα οπότε είπα θα κάτσω μέχρι να σκάσω να.μην αντέχω άλλο...τώρα γιατί δεν μπορώ να της πω κάτι τέτοιο γιατί κάτι μέσα μου ελπίζει ακόμα καταλαβαίνεις? Αν και ξέρω ότι είναι ψεύτικες ελπίδες
12-08-2023, 10:42 #5
Καλημέρα Γιώργο πλέον υπάρχει μια ηρεμία θα έλεγα αλλά κρατάει λίγο δηλαδή φεύγει έρχεται και πάμε πάλι από την αρχή συναισθηματικό roller coaster θα έλεγε κανείς όσο ήμασταν μαζί ήταν μπέρδεμα φίλε μου...τι εννοώ κάποιες μέρες έδειχνε ότι το γουστάρει φουλ αυτό που είχαμε κάποιες άλλες όχι με το ένα πόδι μέσα το άλλο έξω δηλαδή...ενοειτε η διαίσθηση μου και το σώμα μου τα έπιαναν αυτά τα σήματα και ήμουν μέσα στο άγχος
12-08-2023, 11:09 #6
Επανέρχεται για να δει ότι είσαι εκεί, για επιβεβαίωση.
Ε αν θες να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση, κάνε μια σοβαρή κουβέντα μαζί της και εκεί θα καταλάβεις τις προθέσεις της. Μπορεί και όχι [emoji16]. Μέσα σου ξέρεις τι ισχύει πραγματικά, είσαι όμως έτοιμος να το αποδεχθείς;
12-08-2023, 19:20 #7
Έχει 1 εβδομάδα που τα σπάσαμε και Επιβεβαίωση σίγουρα δεν δίνω είμαι ψυχρός απέναντι της και κρατάω τα προσχήματα και τα τυπικά....φυσικά και ξέρω τι ισχύει μέσα μου το θέμα είναι ότι αυτή δεν ξέρει τι θέλει και μια έρχεται μια φεύγει παρόλο που δεν της δίνω επιβεβαίωση...αν το συνεχίσει σίγουρα θα πρέπει να τα πούμε και θα με ρίξει φουλ και μόνο που θα ξανά μιλήσουμε γιατί δεν μπορώ να κάνω υπομονή να το κόψει μόνη της η να αλλάξει κατι...καλύτερα 2-3 μέρες καταιγίδα παρά 1 μήνα ψυχοβροχο δηλαδή
12-08-2023, 19:53 #8
αυτη ξερει πολυ καλα τι θελει. εσυ δεν τοε χεις καταλαβει ακομα και σκεφτεσαι οτι ισως δεν ξερει τι θελει....
επιβεβαιωση και μονο θελει, και την παιρνει ετσι κι αλλιως γιατι και ξερει ποσο την θελεις και ξερει οτι ο μονος λογος που εφυγες ειναι γιατι σου εδειχνε οτι δεν σε θελει αρκετα....
δεν χρειαζεται να κανεις κατι για να παρει επιβεβαιωση αγαπητε. ξερει πολυ καλα τι νοιωθεις γι αυτην.
το καλυτερο πουε χεις να κανεις ειναι να της γυρισεις την πλατη.
δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να θελει καποιος απο εναν ανθρωπο που ξεκαθαρα του λεει οτι δεν ειναι ερωτευμενος και δεν θελει καν να βγαινει μαζι του...
13-08-2023, 05:15 #9
Φιλε βαλε φραγη στα κινητα και μην κοιτας πισω
13-08-2023, 12:43 #10
Καλημέρα Johnny. Θα συμφωνήσω με τη Remedy παραπάνω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να θες να εισαι με έναν άνθρωπο που έχει δηλώσει ρητά ότι του έχεις τελειώσει και δεν θέλει σχέση . Πολύ σωστά αναφέρεις ότι οι ελπίδες σου είναι ψεύτικες και μάταια περιμένεις να είστε πάλι μαζί και σε περίπτωση που είστε δεν θα είναι όπως πριν. Εγώ πιστευω ότι μόλις βρει κάτι άλλο στη ζωή της θα εξαφανιστεί. Αυτό που χρειεζεσαι είναι χρόνος για τον εαυτό σου. Φίλους έχεις να φύγεις ολιγοήμερες διακοπές;;
13-08-2023, 17:21 #11
Καλησπέρα σε όλους... ευχαριστώ πολύ για της αντικειμενικές απόψεις σας και πάνω από όλα που δεν μου "χαϊδεύεται τα αυτιά" το τελευταίο πράγμα που χρειάζομαι είναι αυτό...εδώ και 3 μέρες έχει έξαφανιστει και αρχίζω να το νιώθω σαν στέρηση μιας και είχαμε πολύ λίγη επαφή για τα τυπικά να γυρίσει ρούχα μου να πάρει τα πράγματα της κτλπ κτλπ θα προσπαθήσω να απαντήσω σε όλους σας για τον λόγο που κολλάω και με παίρνει από κάτω...το λοιπόν πίστεψα με τα 1000 στο μέλλον που φαντάστηκα και με άφηνε να πιστεύω ότι είχαμε μόνο αυτό θα πω και με καταστρέφει τέρμα το ότι ξέρω ότι όλο ήταν ένα ψέμα ...δεν είσαι ένταξη... δεν σου αξίζω...ημουν σαν μια ζωντανή μπαταρία για εσένα...έπαιρνες έπαιρνες και δεν έδινες ποτε αλλά δεν μπορώ με τίποτα να σε μισήσω και να πω τέλος και νιώθω αδύναμος και δειλός
13-08-2023, 17:56 #12
Δεν εισαι αδύναμος και δειλός απλά εισαι ερωτευμένος και εθελοτυφλείς. Όταν θα περάσουν χρόνια και βρεις τον άνθρωπο σου, θα γυρίσεις πίσω και θα αναρωτηθείς «πώς μπορούσα να είμαι με αυτή την κοπέλα και συμβιβαζόμουν με τα λίγα που μου έδινε;». Σωστά αναφέρεις. Σε άφηνε να πιστεύεις ότι έχετε κοινό μέλλον αλλά αυτή δεν σε συμπεριλαμβάνει στα δικά της σχέδια. Αδιαφορία και προχωρά μπροστά. Θα περάσουν τα χρόνια και θα χτυπάς το κεφάλι σου που άφησες τις μέρες και τους μήνες να περνάνε με εσενα να μένεις κολλημένος στο παρελθόν.
13-08-2023, 17:58 #13
Ο λόγος που νιώθεις αυτή την στέρηση είναι επειδή κατά κάποιο τρόπο από την μέρα που χωρισατε έπαιρνες σημασια από αυτην. Αυτή που δεν σου έδινε οσο ήσασταν μαζί. Και κάπως μέσα σου ένιωθες ωραία, άσχετα αν ήξερες πως απλά ήθελε επιβεβαίωση. Εύχομαι να μην ξανά εμφανιστεί, να το πάρεις απόφαση για να μπορέσεις να βρεις έναν άνθρωπο που θα σου δίνει αυτό που αξίζει. Να προχωρήσεις.
15-08-2023, 17:54 #14
Ελπίζω το τελευταίο μήνυμα μου για αυτό το θέμα...εχθές την είδα και όταν την χαιρέτησα κάτω από τα γυαλιά της ήταν ένα κλικ πριν να κλάψει μπορεί να εκλεγεί κιόλας τέλος πάντων την χαιρετάω και μετά από λίγο μου στέλνει μήνυμα λέγοντας μου ότι "είδες που σου έκανε καλό αυτό αυτό βρε και είσαι μέσα στην τρελή χαρά" δεν άντεξα αλλο...πήγα την βρήκα και ζήτησα το λόγο που τα κάνει όλα αυτά λέγοντας της πήρες ότι ήθελες είσαι ελεύθερη να το ζήσεις πλέον γιατί μου κάνεις σκηνές και στέλνεις μηνύματα κτλπ κτλπ..μου είπε πολλά πράγματα και ότι είναι ερωτευμένη με τα " όσα είμαι εγώ" πράγμα που μου φαίνεται δύσκολο να το κατάλαβες στης 9 μέρες που είμαστε χώρια και ότι για να εκτιμήσεις κάτι πρέπει να το χάσεις αλλά έχει ξανά γίνει αυτό με έχει μπερδέψει μια θέλω να γυρίσω μια θέλω να την σβήσω από τον χάρτη μου έδειξε και ένα γράμμα που είχε γράψει δεν είχε σκοπό να μου το δώσει είπε αλλά μιας και βρεθήκαμε....έλεγε μέσα ότι τέτοια πράγματα έχει να νιώσει από το λύκειο και ότι όλα είναι πολύ έντονα μαζί μου και δεν μου αξίζει και ότι της λείπουν όλα "τα μαζί" που είχαμε...το κάνει για να με έχει πάλι πίσω σκύλο η όντως μετάνιωσε τι να κάνω?
15-08-2023, 20:41 #15
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! Θεωρω οτι θιχτηκε ο εγωισμος της και γι αυτο επιδεικνυει αυτη τη συμπεριφορα. Επειδη σε ειδε καλα και μπορει να περιμενε στη συναντηση σας να αρχιζες τα παρακαλια. Οι σχεσεις που ειναι on and off και μεσα στην τοξικοτητα - στο λεω απο ιδια πειρα- δεν ευδοκιμουν και καλυτερα να ληγουν. Ο ερωτας για εμενα οφειλει να ειναι ξεκαθαρος: σε θελω με θελεις, ειμαστε μαζι. Αυτα τα δεν ξερω τι θελω, και εκτιμας αυτο που εχεις μεχρι να το χασεις ειναι high school crap. Γνωμη μου, εαν θελεις μια υγιη σχεση πρεπει να την ψαξεις αλλου.