Results 1 to 15 of 73
Thread: δεν μπορω να καταλαβω τι εκπεμπω
-
27-08-2009, 19:20 #1
δεν μπορω να καταλαβω τι εκπεμπω
ολοι θελουν να με βοηθανε γιατι;δεν εννοω εδω στο φορουμ
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
- 27-08-2009, 19:23 #2
ολοι θελουν να σε βοηθανε στο να καταλαβεις τί εκπεμπεις?
ή να σε βοηθουν γενικοτερα? κ αν ναι, πώς σε βοηθανε?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
27-08-2009, 19:26 #3
Κηπ αν δεν εξηγήσεις τι εννοείς πως να σου απαντήσει κάποιος;
27-08-2009, 23:02 #4
Επεσα παλι...με σκοτωσανε για να κανουν την πλακα τους.Με ξερει ολη η πολη...και με σκοτωναν για πλακα.Με αφησαν μονο μου...ολοι κανεις δεν μου ελεγε την αληθεια,μονο που με εκαναν να αμφιβαλλω για τον εαυτο μου ολα αυτα τα χρονια...και ακομη αμφιβαλλω.
Ναι μια δεκαετια με σκοτωναν για πλακα.Κανεις δεν με πλησιασε.Αλλα τωρα δεν μπορω να πνιξω τα συναισθηματα οργης και μισους που νοιωθω...κατι εντελως ξενο με τον χαρακτηρα μου...δεν εχουν στοχο...πως μπορουν να εχουν σε ενα συγκαλυμενο εγκλημα...δεν ειμαι και κανας σημαντικος,αλλα το εγκλημα εγκλημα απο τη μερια των \"φιλων\" που δεν μου συμπαρασταθηκαν καθως και των κοντινων προσωπων.
Αναρωτιεμαι πως αναπνεω.
Αλλαζω αληθειες γιατι δεν μπορω να χωνεψω το αποτροπαιο αγκλημα που καναν εις βαρος μου.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-08-2009, 23:05 #5
Είναι τόσο σοβαρό να πείς τι σου συνέβη;Δεν είναι καλύτερα να βγάλεις το βάρος που κουβαλάς; να το μοιραστείς μαζί μας;γιατί σε σκότωναν Κηπ τι έχεις;
27-08-2009, 23:06 #6
Ποιο πιστεύεις πως ήταν το έγκλημα κηπ?
27-08-2009, 23:06 #7
Ζητω συγγνώμη εκ των προτερων αν ακουστώ λίγο σκληρή, δεν είναι πρόθεση μου να σε θίξω ούτε να σε προσβάλω.
Αν όλοι έρχονται προς το μέρος σου με διάθεση να σε βοηθήσουν, είναι επειδή εκπέμπεις ανάγκη για βοήθεια. Είτε απομονώνοντας τον εαυτό σου ώστε να κερδίσεις χρόνο για να σκεφτείς πως να λύσεις τα προβλήματα σου, είτε εκθέτοντας τις απορίες και τις σκέψεις σου ζητώντας συμβουλές και συμπαράσταση, είτε γκρινιάζοντας επανειλημμένως γενικεύοντας περί ζωής και περίγυρου που δεν σε καταλαβαίνει απλά για να τα πεις κάπου, είτε πέφτοντας σε ένα τέλμα αδράνειας επειδή έχεις μπλοκάρει με τα όσα συμβαίνουν γύρω σου και δεν ξέρεις πως να ξεκινήσεις, είτε επειδή απλά δείχνεις κουρασμένος, καταπτοημένος και σε απόγνωση, είτε δεν ξέρω για ποιον άλλο λόγο, άνθρωποι τόσο έξω από το internet όσο και μέσα σε αυτό το forum, αντιλαμβάνονται πως ζητάς μια χείρα βοηθειας. Σκέψου πως άτομα που δεν σε έχουν συναντήσει ποτε και δεν μπορούν να δουν το πρόσωπο σου, συλλαμβάνουν την κατάσταση σου και σπεύδουν να σε βοηθήσουν, μην αμφιβάλλεις πως οι άνθρωποι που σε κοιτούν στον δρόμο η είναι στο περιβάλλον σου και σε ξέρουν, δεν μπορούν να διακρίνουν τη διάθεση σου.
Κάποιος επιλεγει να την αγνοήσει, επειδή ίσως δεν ξέρει πως να βοηθήσει, έχει τα δικά του προβλήματα και δε θέλει να επωμισθεί και αλλα, η απλά σε θεωρεί γενικά γκρινιάρη και καταθλιπτικό και δυσανασχετεί βλέποντας άτομα στο περιβάλλον του να είναι έτσι (ω ναι, υπάρχουν και τέτοιοι \"φίλοι\"... τρόπος του λέγειν). Κάποιος άλλος όμως, όπως οι άνθρωποι εδώ στο forum που σε νοιαζόμαστε (βάζω και τον εαυτό μου μέσα παρόλο που σου γράφω με μάλλον σκληρή γλώσσα, γιατί αν δεν νοιαζόμουν δεν θα ασχολούμουν) προσλαμβάνουμε αυτή σου την ανάγκη και, χωρίς ανώτερο σκοπό η ατζέντα, προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε να αισθανθεις καλύτερα. Μπορεί να μην συμμετείχα, αλλα έχω διαβάσει τόσο κόσμο που με τόση αγάπη και φροντίδα σου θυμίζει ποσο δυνατός είσαι, σου προτείνει τρόπους να ξεφύγεις από την κατάσταση που βρίσκεσαι, σε κατακλύζει με θετικά σχόλια σε βαθμό που με κάνουν να ζηλεύω, σε στηρίζει και σε καλεί να πάρεις τη ζωή στα χερια σου. Είναι τόσοι εδώ που πιστεύουμε σε εσένα...
Και εδώ ακριβώς έγκειται το κλειδί καλε μου keep. ΕΣΥ μονο μπορείς να λύσεις τα προβλήματα σου, κανένας από εμάς εδώ δεν μπορούμε να το κάνουμε στη θέση σου. Μπορούμε να σου προσφερουμε συμβουλές, διαφορετικές οπτικές, δύναμη, αυτοπεποίθηση, έναν καλο λόγο, αλλα μόνον εσύ μπορείς να αποτινάξεις τα δεσμά σου, και τα αυτο-εφαρμοζουμενα και τα ετερόκλητα. Εγώ που δεν σε ξέρω τόσο καλά όσο κάποια αλλα μέλη του forum, ξεκίνησα να σε διαβάζω και τραβήχτηκα από τον τρόπο έκφρασης και τις απόψεις σου τις οποιες, ακόμα και αν δεν συμμεριζόμουν, σεβόμουν λόγω του τρόπου που τις παρουσίαζες. Εγώ λοιπόν, μια παντελώς ξένη, μελαγχολώ και δυσανασχετώ βλέποντας κάποιον που μου έκανε τόσο θετική εντύπωση με την ευθύτητα της κρίσης του και την ενέργεια του στην αρχή, να καταβάλλεται κάθε μέρα από μια επίκτητη κακομοιριά και αντί να την αποβάλει, να την αφήνει να κατευθύνει τις σκέψεις και τη ζωή του.
Γιατί keep, τις τελευταίες μέρες τουλάχιστον, κατεμέ εκπέμπεις μια μεμψιμοιρία. Παραπονιέσαι γενικά χωρίς να παραθέτεις κάτι συκεκριμένο, και δυσανασχετείς με τα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου ενώ την ίδια στιγμή φαίνεται να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν μπορείς να αλλάξεις κάτι και πρέπει να το αποδεχτείς. Φθείρεις τον εαυτό σου ανεπανόρθωτα με αρνητικές γενικεύσεις και εκφράσεις που διογκώνουν τα προβλήματα σου και τα κάνουν να φαντάζουν αξεπέραστα. Στενοχωριέμαι που σε βλέπω να πείθεσαι όλο και περισσότερο ότι είσαι σε αδιέξοδο, και μερικές φορες όπως σε διαβάζω, φοβάμαι πως θα κανεις κακό στον εαυτό σου. Βρίσκεσαι σε μια δίνη αρνητικότητας που μπορεί να έχει ρίζες στον περίγυρο σου, αλλα τη βαθαίνεις και την υποστηρίζεις και εσύ. Δεν στα λέω όμως αυτά για να σε κατηγορήσω, καταλαβαίνω πως δεν θα μπορούσες να είσαι ευτυχής εν μέσω τέτοιων περιστάσεων... μου δίνεις όμως την εντύπωση πως έχεις χάσει τελείως την ψυχραιμία σου και είσαι στο έλεος αυτών των καταθλιπτικών συναισθημάτων. Κατ\'εμέ, έχεις περάσει ήδη πολλές ώρες της ζωής σου μελαγχολώντας για την κατάσταση στην οποια βρίσκεσαι. Δεν είναι όμως πλέον η ώρα να σκληρύνεις προς τον εαυτό σου και να ξεφύγεις τουλάχιστον από το κομμάτι του προβλήματος που σου προκαλείς ο ίδιος, να σου ρήξεις 2 χαστούκια και να πεις \"μαλακα μου, ξεκολλα γιατί χανόμαστε\";[B]Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο.[/B]
Οι σοφοί παραδέχονται. Οι πονηροί δικαιολογούνται. Οι ηλίθιοι επιμένουν.
27-08-2009, 23:08 #8
Δεν εχω κανει τιποτα...ημουν ο βλακας παντα που του πεταγαν οι περαστικοι μια μαλακια και εγω δεν αντιδρουσα γιατι νομιζα ημουν παρανοϊκος,γιατι νομιζα οτι υπηρχαν \"ανθρωποι\" φιλοι και συγγενεις...γιατι ημουν ο Βλακας.
Αλλα τωρα εμαθα την αληθεια...ναι με σκοτωσαν λογω \"βλακειας\"Μου κλεψαν ολοκληρα κομματια απο τη ζωη μου ανεπανορθωτα.
Και δεν ειμαι τιποτα απλως ενας \"βλακας\".
Ναι θα φτυσω αιμα με τον τροπο μου απο δω και περα και τους φτυνω ολους.[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-08-2009, 23:09 #9
Αυτο ειναι το συγκεκριμενο dissolved girl.ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ και ξερω οτι με αυτα τα συναισθηματα που αισθανομαι θα ειμαι νεκρος παντου.
[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
27-08-2009, 23:16 #10
Γιατι ερωτευτηκα και τρελλαθηκα...για ενα χρονο ημουν τρελλος ιδου το εγκλημα.
27-08-2009, 23:18 #11
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΝ ΨΑΞΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ!Ομως Κιπ πρεπει να ξεκαθαρισεις γιατι νοιωθεις αυτα που γραφεις αυτο το διαστημα!ειναι απο την ελλατωση των φαρμακων και νοιωθεις πιο ζωντανος αρα και θυμωμενος η ειναι ενα rebound που πρεπει να κανεις υπομονη να περασει η χρειαζεται ξανα να παρης την δοσολογια που επαιρνες?
27-08-2009, 23:19 #12
ποτε εγινε αυτο?
27-08-2009, 23:20 #13
Και πάλι βρε Κηπ δεν διευκρινίζεις εσύ πιστεύεις ότι είσαι βλάκας και όλοι σου γράφουν ότι είσαι έξυπνος;Πρώτη φορά βλέπω βλάκα να γράφει τόσο σωστά και λογοκά.Μήπως είναι λόγω του ότι έχεις πέσει ψυχολογικά;
Οσο για σένα diss είσαι 19 χρόνων και εκφράζεσαι τόσο ώριμα;Εγώ μένω άφωνη
27-08-2009, 23:21 #14
ηρεμησε βρε κιπακο.αμαν πια.ηρεμησε κανε κατι με την θεραπεια κατι δεν παει καλα το καταλαβενεις αυτο?μην το βαζεις κατω !!
27-08-2009, 23:22 #15
Δεν θελω να αναφερω πολλα γεγονοτα...απλως οι τυποι εδω ειναι \"αρρωστοι\".Ναι υπαρχουν καλοι,κακοι,μετριοι υπαρχει βιοποικιλια.Σημασια εχει αυτος που μιλας τη συγκεκριμενη στιγμη αλλα δεν μπορεις να αποκοψεις ολο το \"υπολοιπο\" κοινωνικο περιβαλλον ουτε να αγνοησεις το οτι αυτο που σου μιλανε κανουν τον \"ανηξερο\".
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή