Results 1 to 3 of 3
Thread: Αλογια και ψυχωση
-
21-08-2023, 23:43 #1Panos_019Guest
Αλογια και ψυχωση
Καλησπέρα και πάλι.Εχω περάσει τρία ψυχωτικα επεισόδια βρισκόμενος στα 28 μου χρόνια παλεύω πάλι να βρω μια ισσοροπια μέσα μου και να συνεχίσω κανονικά την ζωη μου.Πριν ένα χρόνο και κάτι που νοσηλευτηκα βγήκα έξω πάω σπίτι παρατήρησα ότι δεν μιλούσα πολύ λίγα πράγματα τα βασικά.Εβγαινα έξω με κάτι φίλους πάλι δεν μπορούσα να βγάλω κουβέντα αμίλητος και μελαγχολικός.Νιωθω ότι έχω ξεχάσει πως επικοινωνεί ο κοσμος και νιώθω μηδενικό μπροστά σε άλλους.Συνεχως δεν εχω κατι να πω έχω μεγάλο θέμα με τη μνήμη μου έχει διαγραφή το μεγαλύτερο μέρος των γνώσεων μου γενικότερα.Ολο αυτό συνεχίζεται από τότε με καμία βελτιωση και έχω απελπιστεί μιας και ένας άνθρωπος δεν μπορεί να την βγάλει μες τη μούγκα μια ζωη.Ο γιατρός μου λέει να προσπαθώ ε και που προσπαθώ ρε παιδια το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο.Νιωθω πως έχω πάθει σοβαρή ζημια και όλο αυτό ότι θα είναι μόνιμο.Υπαρχει κάποιος με ανάλογο πρόβλημα και να το ξεπερασε;
- 22-08-2023, 23:41 #2
Δεν είναι σώνει και ντε κακό να μη μιλάς πολύ. Είδαμε κι αυτούς που μιλάνε πολύ τι λαλακίες λένε και χορτάσαμε.
Αλλά για να μη σε αφήσω έτσι θα σου μάθω ένα κόλπο που κάνω κι εγώ. Αφιέρωσε τη λιγη ενέργεια που σου έχει μείνει για κουβέντα για να ρωτάς τους άλλους να σου λένε πράγματα για τον εαυτό τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι χαίρονται να μιλάνε για τον εαυτό τους κι αν δείχνεις λίγο ενδιαφέρον παραπάνω να τους ακούς και να τους κοιτάς όταν μιλάνε θα παρλάρουν συνέχεια εκείνοι και δε θα προσέξουν ότι εσύ δε λες πολλά. Και μετά θα σκέφτονται «πολύ καλή παρέα αυτός ο Panos_019, πέρασα γαμάτα μαζί του». Δοκίμασε το!
27-08-2023, 16:33 #3
το τραγουδι το ξες μαρεσει να μη λεω πολλα επιτυχια και εγω εχω θεμα γτ δεν τοω ξερω τον αλλον και επειδη δεν εχω φιλους παρα μονο γνωστος εφιμερες φιλιες τησ στιγμης για παραδειγμα γνωριζω και γελαμε με το καφετζη της γειτονιας και τους υπαλληλους.ακομα και στην δουλεια δεν εχω φιλιες παρα μονο επαγγελματικες εδω και 3 μηνες δεν εχει τυχει να παμε για καφε αλλα εχω κεραστει αλλα και εχω κερασει καφε πανω στην δουλεια
οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο