Quote Originally Posted by Remedy View Post
για τα εισοδηματα τους, ειπε οτι εργαζονται και οι δυο και βγαζουν περιπου τα ιδια. απο εναν μικρο μισθο.
δηλαδη, πληρωνει κι εκεινη για την πεθερα. δεν πληρωνει μονος του.
αλλο να δινει "μια βοηθεια", κι αλλο ενω δεν ειναι ανημπορη, ουτε ηλικιωμενη (62 ειναι, δεν εχει κινητικα προβληματα), να τους εχει κανει ταξιτζηδες να την πηγαινουν στους γιατρους και βολτες. δεν μπορει να παει μονη της στους γιατρους; μεχρι τωρα εργαζοταν και θα μπορουσε και να συνεχισει αν ηθελε.
επισης, ειναι βασικο αυτο που ρωταει ο απο πανω.
5 παιδια εχει η γυναικα. εχουν αναλαβει εξ ισου τα οικονομικα βαρη; ποσα πρεπει να δινουν πια για να συντηρηθει μια γυναικα μονη της; πληρωνουν και οι αλλοι, ή βρηκαν το κοροιδο και τα πληρωνει ολα το ζευγος;
τωρα διαβασα τις απαντησεις της σχετικα με τα εισοδηματα . χιλια ευρω εκαστος και συνταξη 80 ευρω . αληθεια τα 80 ευρω συνταξη χηρειας απο που προκυπτουν ? μηπως ειναι 800 ? . anyway , μια γυναικα στα 62 της με 5 παιδια στην πλατη (πολυτεκνοι ) , θεωρω ειναι μια ταλαιπωρημενη γυναικα , σκληρα εργαζομενη ( ειπε το 2007 πεθανε ο πεθερος της που λογικα δεν τον γνωρισε κλπ ) . υπαρχουν καποιες νομοθεσιες να δουλεψει εφοσον παιρνει συνταξη χηρειας οπως λεει θα ηθελε η νυφη η΄να ψαχτουν μεσω οπεκα για καποιο επιδομα ( βεβαια υπαρχει και η λυση της μαυρης εργασιας , δλδ δουλειες οπως ...καθαριστριες , οικιακες βοηθοι , να προσεχει ηλικιωμενους κλπ ....το θεμα ειναι αν αντεχει με τετοιο βεβαρημενο παρελθον . παμε λοιπον στα 5 παιδια , ας κανουν μια κουβεντα , ολοι μαζι εφοσον το οικονομικο ειναι το φλεγον ζητημα . ειναι ομως το οικονομικο το φλεγον ???? μπορει να ριχνουμε στο τραπεζι μια πεθερα , αλλα υποβοσκουν αλλα θεματα αναμεσε στο ζευγαρι ??????