Results 1 to 4 of 4
Thread: ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ
-
25-08-2023, 23:58 #1
ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΦΟΒΟΣ
Καλησπερα παιδια παλι το ιδιο θεμα με τους πονους ψηλα στην ωμοπλατη.. Στο νοσοκομειο που πηγα μου ειπαν οτι αυτα τα σημεια που με πονανε ειναι μυς και μου ειπαν οτι επειτα απο ακτινογραφια αυχενα που εκανα οτι ειναι απο τον ευθειασμο που εχω στον αυχενα και μου ειπαν φυσικοθεραπειες κλπ.. Και ο φυσικοθεραπευτης μου το ιδιο μου λεει.. Εκανα και εξετασεις τα παντα δηλαδη για φλεγμονες κλπ καμια φλεγμονη μου ειπαν στο σωμα μου.. Οι μονες εξετασεις που δεν εχω κανει ειναι ρευματικες.. Ειμαι 22 χρονων ειμαι πολυ αγχωδης και δεν μπορω να το φανταστω μπαινω διαβαζω για ρευματοειδη αρθριτιδα και μου φαινεται σαν να εχω ολα τα συμπτωματα εχω τρελαθει.. Πονος ψηλα στην ωμοπλατη και στον αυχενα ο οποιος ειναι λιγο πιο ηπιος τις τελευταιες μερες αλλα και παλι ποναει παρα πολυ.. Δεν ξερω ρε παιδια εχω πανικοβληθει ολοι μου λενε δεν εχεις τιποτα οτι οι εξετασεις μου ηταν αριστες κλπ.. Εχω πολυ αγχος και αρρωστοφοβια λετε να ειναι ρευματοειδης αρθριτιδα αν και η αντιδρωσα πρωτεινη ηταν ακρως φυσιολογικη και οι εξετασεις για φλεγμονη που μου κανανε για αλλο θεμα και αυτες ηταν τελειες.
- 27-08-2023, 09:44 #2
Θάνο μου καλημέρα. Από τη στιγμή που έκανες εξετάσεις μην φοβάσαι τίποτα. Στην ηλικία σου να ξέρεις ενώ σπούδαζα με έπιασαν όλα αυτά αρχικά. Είχα βρει και κάτι γρομπαλακια στον αυχένα και πονουσα γενικά αυχένα πλάτη πολύ όμως όλη μέρα. Θα περάσει και μπορεί να σε πιάνει όπως εμένα κάθε τέλος καλοκαιριού. Ψηλά όπως εσύ. Πιστεύω πως πρέπει να βρει κάτι να σε χαλαρώνει. Εμένα με βοήθησε η θερμοφορα και τα εμπλαστρακια τα μικρά. Δοκίμασε τα. Το άγχος μας μας καταστρεφει και είσαι πολύ μικρός ακόμα. Προσπάθησε να το παλεύεις ένα βήμα τη φορά. Και εγώ παλεύω κάθε μέρα. Μη φανταστείς ότι είμαι και πολύ μεγαλύτερη σου αλλά έχω και εγώ τόσο πολύ άγχος. Ενώ είναι όλα καλά στη ζωή μου. Βλέπω ότι είσαι και εσύ τόσο αγχωμένος βρε παιδί μου. Γενικά σου συμβαίνει κάτι?
27-08-2023, 13:33 #3
Ελλη μου για αυτό απορώ η ζωή μου χωρίς να θέλω να το γρουσουζέψω πάει πολύ καλά για αυτό απορώ δηλαδή μόνο αυτά με κρατάνε πίσω το άγχος χωρίς λόγο..
27-08-2023, 18:54 #4
Μην ανησυχείς και μη φοβάσαι. Και εγώ στην ίδια φάση είμαι. Προσπάθησε να κάνεις αυτά που σου λέω μπας και βοηθηθεις. Και ζεστό μπάνιο. Εμένα με βοηθάει πολύ. Ξέρω είναι πολύ ζέστη έξω αλλά προσπάθησε.