Φίλος ή κάτι παραπάνω;;
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Nefeli28
    Guest

Φίλος ή κάτι παραπάνω;;

Καλησπερα.
    Εδώ και κάποιες μέρες συμβαίνει το εξής:
    ένας συνάδελφος από τη δουλειά ενώ κάναμε απλώς παρέα και βγαίναμε στο φιλικό επίπεδο (τουλάχιστον 6-7 χρόνια τώρα), άρχισε να στέλνει μνμ τα οποία νιώθω ότι αποσκοπούν σε κάτι παραπάνω. Δεν το λέει ανοιχτά, αλλά υπάρχουν πολλά υπονοούμενα. Χτες το βράδυ είχαμε βγει για ενα ποτό μαζί με άλλους από τη δουλειά και όταν γυρίσαμε μου έστελνε συνέχεια για κουβέντα η οποία ένιωθα πως ήθελε να πάει στο ερωτικο. Εγώ το έκοβα, όσο γινόταν.
    Δεν ξέρω πως να το χειριστώ καθώς έχω μεγάλη συμπάθεια και σεβασμό γι αυτόν τον άνθρωπο. Παράλληλα δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ερωτικά. Φοβάμαι όμως ότι αν γίνει κάτι μεταξύ μας ερωτικο εννοώ, και μετά πάει όλο στραβά θα χαλάσουν όλα. Η ωραία φιλική σχέση που έχουμε. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Καλησπερα.
    Εδώ και κάποιες μέρες συμβαίνει το εξής:
    ένας συνάδελφος από τη δουλειά ενώ κάναμε απλώς παρέα και βγαίναμε στο φιλικό επίπεδο (τουλάχιστον 6-7 χρόνια τώρα), άρχισε να στέλνει μνμ τα οποία νιώθω ότι αποσκοπούν σε κάτι παραπάνω. Δεν το λέει ανοιχτά, αλλά υπάρχουν πολλά υπονοούμενα. Χτες το βράδυ είχαμε βγει για ενα ποτό μαζί με άλλους από τη δουλειά και όταν γυρίσαμε μου έστελνε συνέχεια για κουβέντα η οποία ένιωθα πως ήθελε να πάει στο ερωτικο. Εγώ το έκοβα, όσο γινόταν.
    Δεν ξέρω πως να το χειριστώ καθώς έχω μεγάλη συμπάθεια και σεβασμό γι αυτόν τον άνθρωπο. Παράλληλα δεν μπορώ να πω ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου ερωτικά. Φοβάμαι όμως ότι αν γίνει κάτι μεταξύ μας ερωτικο εννοώ, και μετά πάει όλο στραβά θα χαλάσουν όλα. Η ωραία φιλική σχέση που έχουμε. Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;
    ποια "ολα" θα χαλασουν;
    οταν υπαρχιε ερωτικο ενδιαφερον, δεν υπαρχει φιλια...
    μπορει να κανετε φιλικη παρεα, αλλα ΦΙΛΟΙ δεν ειστε. γνωστοι που κανουν παρεα, ειστε.
    το πως θα το χειριστεις, εξαρταται απο το τιθελεις απο αυτον...
    μεγαλο κοριτσι εισαι. αν θες κι εσυ κατι ερωτικο, ξερεις πως να το αποκτησεις.
    αν δεν θες και θες μονο φιλια, ξεκαθαρισε του το.
    αλλα ηδη λες οτι κι εσυ τον βλεπεις ερωτικα..
    επομενως;;; εμας ρωτας; τον εαυτο σου ρωτα τι θελει...

Nefeli28
    Guest
    Ναι τον βλέπω κι εγώ ερωτικά. Φοβάμαι όμως ότι αν γίνει κάτι μεταξύ μας και στο τέλος το διαλύσουμε πρώτον: θα υπάρχει πρόβλημα στο πλαίσιο της δουλειάς και δεύτερον: θα χαθεί αυτό το ομορφο συναισθημα που έχουμε τώρα ο ένας για τον αλλον. Σίγουρα όλα είναι ρίσκο. Το ξέρω αυτό. Πάντα είναι ρίσκο.
    Υπάρχει και ένα δεύτερον ζήτημα. Υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι ο τυπος αυτός είναι γκει. Κάποιες φορές το πιστεύω κι εγώ, κάποιες άλλες όχι.
    Είναι ένα πολύ ωραίο παιδί, πραγματικά πολύ όμορφος στην εξωτερική του εμφάνιση. Πολύ περιποιημένος, μοδάτος, πάντα προσεγμένος σε ολα του.
    Όσα χρόνια τον ξέρουμε στη δουλειά δεν έχει εμφανίσει ούτε μια φορά κάποια κοπέλα στις κοινωνικές μας εξόδους. Επίσης είναι αρεστός και φίλος με πολλές γυναικείες παρουσίες στη δουλειά. Φίλος σχεδόν με όλες. Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί έντονα η φήμη ότι είναι ζευγάρι με ένα άλλο παιδί. Πάλι στο χώρο εργασίας μας.
    Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αν είναι έτσι, εμένα γιατί με πλησιάζει με έναν πιο γκομενικο τρόπο;

Senior Member
    Ναι τον βλέπω κι εγώ ερωτικά. Φοβάμαι όμως ότι αν γίνει κάτι μεταξύ μας και στο τέλος το διαλύσουμε πρώτον: θα υπάρχει πρόβλημα στο πλαίσιο της δουλειάς και δεύτερον: θα χαθεί αυτό το ομορφο συναισθημα που έχουμε τώρα ο ένας για τον αλλον. Σίγουρα όλα είναι ρίσκο. Το ξέρω αυτό. Πάντα είναι ρίσκο.
    Υπάρχει και ένα δεύτερον ζήτημα. Υπάρχει διάχυτη η πεποίθηση ότι ο τυπος αυτός είναι γκει. Κάποιες φορές το πιστεύω κι εγώ, κάποιες άλλες όχι.
    Είναι ένα πολύ ωραίο παιδί, πραγματικά πολύ όμορφος στην εξωτερική του εμφάνιση. Πολύ περιποιημένος, μοδάτος, πάντα προσεγμένος σε ολα του.
    Όσα χρόνια τον ξέρουμε στη δουλειά δεν έχει εμφανίσει ούτε μια φορά κάποια κοπέλα στις κοινωνικές μας εξόδους. Επίσης είναι αρεστός και φίλος με πολλές γυναικείες παρουσίες στη δουλειά. Φίλος σχεδόν με όλες. Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί έντονα η φήμη ότι είναι ζευγάρι με ένα άλλο παιδί. Πάλι στο χώρο εργασίας μας.
    Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Αν είναι έτσι, εμένα γιατί με πλησιάζει με έναν πιο γκομενικο τρόπο;
    γιατι δεν τον ρωτας;
    οχι γιατι σε πλησιαζει, αλλα αφου ειστε φιλοι οπως λες, γιατι δεν τον ρωτας για τις προτιμησεις του και αν τρεχει τπτ με τον τυπο που λες;
    ΑΝ ειναι γκει, μπορει να σε φλερταρει επειδη εισαι διστακτικη και δεν του την εχεις πεσει τοσα χρονια. μπορει να φοβαται τις εκδηλωτικες γυναικες. μπορει ακομα να καλλιεργει μια ανωδυνη, πλατωνικη δηλαδη ιστορια μαζι σου, για ξεκαρφωμα...

Nefeli28
    Guest
    Ναι αυτό πιστεύω. Αν είναι οντως γκει δημιουργεί το ξεκάρφωμα μαζί μου. Ήδη στη δουλειά έχει συζητηθεί το ότι μας έχουν δει να βγαίνουμε οι δυο μας μέσα στον χειμώνα. Του είχα πιάσει κουβέντα πολύ παλιά γύρω γύρω στο θέμα γκει και ειχε πει πως ξέρει ότι ακούγονται όλα αυτά αλλά δεν ισχύουν.

Senior Member
    Ναι αυτό πιστεύω. Αν είναι οντως γκει δημιουργεί το ξεκάρφωμα μαζί μου. Ήδη στη δουλειά έχει συζητηθεί το ότι μας έχουν δει να βγαίνουμε οι δυο μας μέσα στον χειμώνα. Του είχα πιάσει κουβέντα πολύ παλιά γύρω γύρω στο θέμα γκει και ειχε πει πως ξέρει ότι ακούγονται όλα αυτά αλλά δεν ισχύουν.
    ok.. ποτε δεν ξερεις. υπαρχουν και καποιοι ανδρες που δειχνουν "καπως", αλλα τελικα δεν ειναι γκει. απλα δεν ειναι οι στερεοτυπικοι ανδρες που ξεχειλιζουν αρρενωποτητα.
    βεβαια, και να ειναι, μπορει να μην θελει να στο πει.
    εφοσον το συζητησες ομως, γιατι δεν ρωτησες πως και δεν εχει σχεση τοσα χρονια ενω ειναι εμφανισιμος κι απ οτι καταλαβαινω, ενδιαφερων;;; αυτο ειναι ακομα πιο περιεργο απ ο,τι μπορει να συζητιεται.

Senior Member
    αλλα κι αυτο το "κατι παραπανω" βρε παιδι μου... μεγαλοι ανθρωποι ειστε και υποθετω οχι παρθενοι...
    ειναι δυνατον να υπαρχει κατι παραπανω και να μην προχωραει 7 χρονια ενω κανετε στενη παρεα;;;; δεν ειστε στο δημοτικο...

Nefeli28
    Guest
    Δεν είμαστε στο δημοτικό αλλά είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο. Και είναι περίεργα τα πράγματα εκει.

Senior Member
    Δεν είμαστε στο δημοτικό αλλά είμαστε στον ίδιο εργασιακό χώρο. Και είναι περίεργα τα πράγματα εκει.
    ελα τωρα... δεν συναντιεστε στον εργασιακο χωρο. ραντεβου βγαινετε. εφοσον βγαινετε ραντεβου, κανεις δεν ξερει αν κανετε η δεν κανετε κατι. οποτε θα μπορουσατε και να κανετε χωρις να αυξηθουν οι ψιθυροι. δεν ειναι στο κρεβατι σας κανεις.
    ηδη σας συζητανε. τι θα αλλαζε δλδ αν δειχνατε ερωτικο ενδιαφερον;
    κατι δεν κολλαει..

Senior Member
    Την εχει πικρη