Results 1 to 13 of 13
-
29-08-2023, 10:54 #1
Μπέρδεμα που πρέπει άμεσα να λυθεί...
Η ιστορία είναι πολύ μεγάλη οπότε θα προσπαθήσω να την κάνω όσο πιο σύντομη μπορώ. Τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια είμαι σε σχέση με μια κοπέλα. Τα 2 συγκατοικούμε κιόλας. Με αυτή την κοπέλα ένιωσα τι σημαίνει πραγματική δυνατή αγάπη. Δεν το είχα ξανανιώσει αυτό. Όμως κάτι έλειπε. Η ένταση, το πάθος.
Και εδώ έρχονται τα μπερδέματα... Τρια χρόνια πριν, γνωρίζω μια άλλη μέσω κοινής παρέας. Ήταν και αυτή σε σχέση για χρόνια. Υπήρξε αμέσως χημεία. Τρελή χημεία. Στην αρχή υπέβοσκε ένα φλερτ λίγο με απόσταση, όμως αυτό βγήκε στην επιφάνεια. Και μου έβγαλε τρελά συναισθήματα έντασης, πάθους, έρωτα. Για κάμποσο καιρό τώρα βλεπόμαστε. Και οι δύο γνωρίζουμε ότι αυτό που γίνεται δεν είναι σωστό (όχι από την ιθικίστηκη άποψη, αλλά από την ουσιαστική για εμάς και τους άλλους ανθρώπους) όμως δε μπορέσαμε ποτέ να το ελέγξουμε.
Εκείνη πριν κάποιους μήνες χώρισε. Συνεχίσαμε να βρισκόμαστε. Ωστόσο εγώ ακόμα δεν έχω χωρίσει. Έχει μπει για τα καλά μέσα στο μυαλό μου. Όμως με δυσκολεύει πολύ. Και τι με δυσκολεύει; Ότι η κοπέλα που συγκατοικώ, έχοντας καταλάβει μάλλον τι συμβαίνει, μου εκφράζει υπέρμετρα την αγάπη της και αυτό εμένα με γονατίζει. Με γονατίζει πολύ. Και με γονατίζει περισσότερο γιατί κι εγώ την νιώθω αυτή την αγάπη. Και φοβάμαι ότι δύσκολα θα ξαναβρεθεί.
Θα ήθελα μια γνώμη. Σίγουρα δε τα έχω πει όλα, δε μπορούν να χωρέσουν σε ένα post. Οπότε ότι κενό υπάρχει θα συμπληρωθεί.
- 29-08-2023, 16:23 #2
νοιωθεις δυνατη αγαπη, χωρις να εχεις νοιωσει παθος και εισαι 5 χρονια μαζι της;
τι ηλικια εχεις;
η σχεση που εισαι τωρα, ειναι η πρωτη σου σχεση;
και οκ, η αγαπη προκυπτει με τον καιρο και με το δεσιμο, αλλα γιατι εμενες με αυτην την κοπελα τον πρωτο καιρο αφου δεν ησουν ερωτευμενος;
5 χρονια εισαι με την σχεση σου και την αλλη την γνωρισες πριν 3 χρονια κι απο τοτε βλεπεστε συχνα...
δηλαδη τα 3 απο τα 5 χρονια εχεις παραλληλη σχεση με την αλλη κοπελα και περιμενεις, τι; να χωρισει η αλλη; να σε χωρισει η νυν; τι ακριβως περιμενεις;
το ρεζουμε ειναι, οτι δεν φτανει που κοροιδευεις την σχεση σου τοσο καιρο, αλλα στην ουσια μενεις ακομα επειδη φοβασαι μηπως κανεις λαθος και δεν ξαναβρεις καποια να σε αγαπησει....
τερμα παρτακιστικη συμπεριφορα.
ξεκαθαρισε την θεση σου κι αν δεν σου βγει η νεα σχεση, βρες μια τριτη. μην ταλαιπωρεις τον κοσμο για να βολευεσαι κι επειδη εισαι δειλος...
29-08-2023, 18:23 #3HarleyQuinnGuestΤι μπέρδεμα ρε φίλε, εσύ τα έχεις κάνει μαντάρα και για ποια αγάπη μιλάς που την κοροϊδεύεις -α! όχι- κερατώνεις ήθελα να πω- μέσα στη μούρη της 3 χρόνια; Αυτό είναι αγάπη; Α παράτα μας. Κάνε ό,τι θες εγώ δεν πρόκειται να κάτσω να σκεφτώ το θεματάκι σου περισσότερο γιατί δεν είσαι ειλικρινής πρώτα απ' όλα προς τον εαυτό σου και ύστερα προς τις 2 κοπέλες γύρω σου. Άσε που σε γονατίζει. Άμα σε γονάτιζε θα την χώριζες. Η "αγάπη" προστατεύει τον άλλον και τον αφήνει χωρίς να τον πληγώνει.
29-08-2023, 19:40 #4HarleyQuinnGuestΘες και άμεσα να λυθεί. 3 χρόνια τώρα το θες άμεσα. Λες και δεν ξέρεις πως πρέπει να το λύσεις. Πω πόσο δούλεμα ρε φίλε.
29-08-2023, 23:51 #5
Τι μας λες σοβαρά; Τρία χρόνια παράλληλη σχέση κ τώρα θυμήθηκες να βρεθεί «άμεσα» μια λύση; Κοροϊδεύεις μια κοπέλα που σου έδωσε πραγματική αγάπη από ανασφάλεια μην διακόψεις τη σχέση σου. Τουλάχιστον το τρίτο πρόσωπο είχε τα @@ να χωρίσει.
Να πεις την αλήθεια στην κοπέλα σου για το κέρατο και να αποφασίσει εκείνη αν θα σε συγχωρέσει. Δεν μπορείς να έχεις και την πιτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.
30-08-2023, 07:47 #6
ειδα και το παλιο σου θεμα.
πριν 5 χρονια ηταν και η ιστορια που ερωτευθηκες μια κοπελα που δεν σε ηθελε. δεν φανταζομαι να ειναι αυτη η σχεση σου... βρηκες καποια επομενη για να βγαλεις τα σπασμενα απο την απορριψη μαλλον;
30-08-2023, 11:55 #7
Η αλήθεια είναι πως όσο σκληρά είναι αυτά που λέτε, είναι η ωμή αλήθεια. Ούτε εγώ νιώθω καλά. Έχω μπερδέψει τα πράγματα πολύ. Το "άμεσα" έχει να κάνει με τη δική μου ψυχολογική κατάσταση που όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και η καλύτερη.
Με την κοπέλα που είμαι τώρα νιώθω όντως αγάπη. Και ναι, υπήρξε και έρωτας. Δεν είναι και αυτή τέλεια στη σχέση μας, όπως κάθε σχέση έχει και τα στραβά της. Στο παρελθόν της έχω εκμυστηρευθεί ότι υπήρχε αυτό το φλερτ. Κυρίως γιατί έψαξε το κινητό μου και είδε κάποια μηνύματα και της είπα όλη την αλήθεια. Και είπαμε να το ξαναπροσπαθήσουμε μιας και η ίδια είχε πέσει για ένα πολύ μικρό διάστημα σε παρόμοια παγίδα.
Δεν είναι θέμα δειλίας μόνο. Έτσι κι αλλιώς ξέρω ότι ένα από τα δύο κάποια στιγμή θα το χάσω. Ή και τα δύο. Προσπαθώ όμως να ισορροπήσω κάποια πράγματα κι εγώ στο μυαλό μου, κυρίως γιατί τα έκανα εγώ μαντάρα. Ίσως θα είναι καλύτερο να κοπούν και τα δύο. Δε ξέρω..
@Remedy, δεν έχει καμία σχέση αυτό που αναφέρεσαι, όχι. Αυτό ήταν κάτι άλλο που με έκανε να νιώσω την ανάγκη να γράψω εδώ, αλλά πλέον είναι μια ανάμνηση και μια εμπειρία του παρελθόντος ξεκάθαρα. Επίσης, επειδή ακριβώς καταλαβαίνω ότι όλη αυτή η συμπεριφορά είναι παρτακισμός και δεν είμαι έτσι στη ζωή μου, θέλω να την διορθώσω, χωρίς όμως να καταστρέψω κανέναν, ούτε εμένα.
30-08-2023, 12:31 #8
Αυτό που λες ότι δεν υπήρχε πάθος και ένταση υπήρχε στη σκέψη σου πριν γνωρίσεις τη δεύτερη? Προχώρησες τη δεύτερη γνωριμία αλλά δεν διέκοψες την πρώτη, υπό τύπον μέχρι παρα κάτω βλέπουμε κι αυτό το βλέπουμε μετράει τρία χρόνια. Το άφησες να κυλίσει τόσο από φόβο, από ευαισθησία μην πληγώσεις, ή βρέθηκες σε συμπληγάδες?
Όταν λες γνώρισες κάποια μέσω κοινής παρέας τί εννοείς? Στο πλαίσιο κοινωνικής συναναστροφής είδες μια και σου κανε κλικ ή σου την συνέστησαν για γνωριμία με προοπτική σχέσης? Αν ισχύει το δεύτερο σημαίνει πως ήδη είχες εκφραστεί στην παρέα ότι κάποια πράγματα με την πρώτη δεν σε γέμιζαν ή δεν ήταν όπως τα θελες και έλαβαν την εικόνα πως θα θελες κάτι καλύτερο. Αν ισχύει το πρώτο, δεν λες κάπου ότι είχες πέραση στις γυναίκες, φλέρταρες και κέρδιζες, η σκέψη σου ήταν να παιρνάς ωραία μαζί τους οπότε αυτο που λες για παθος κι αγαπη θα λεγε κανείς πως ειναι κάτι αβαθές. Δεν λες κάτι τέτοιο. Σημαίνει πως κάπου για κάποιο λόγο μέσα σου δεν σε γέμιζε η πρώτη ή απλά προχώρησες με τη δεύτερη όπως προείπα από ενθουσιασμό κι επιπολαιότητα ή αξιολόγησες τη δεύτερη ως καλύτερη από την πρώτη για το πως θα θελες μια γυναίκα για σένα. Η δεύτερη χώρισε για σένα?
Αν η πρώτη όντως δεν σε γεμίζει με ορίζοντα βάθος χρόνου τότε έχεις την επιλογή της δεύτερης αν και η πρώτη με βάση τα γραφόμενα σου θα πληγωθεί και θα σου μείνει και σένα πόνος. Αν η δεύτερη δεν είναι ενθουσιασμός αλλά μια βεβαιότητα για σενα και πάλι με ορίζοντα βάθος χρόνου, θα λεγε κανείς προχώρα μαζί της με τις συνέπειες που είπα για την πρώτη. Δυστυχώς η χώρα μας και οι κοινωνικές αντιλήψεις δεν αποδέχονται την πολυγαμία αν και ανάμεσα στους χαρακτήρες μιας κατάστασης αυτό πιθανόν να ναι αποδεκτό αν όλοι λίγο ή πολύ το αποδέχονται. Δεν γνωρίζω άλλες επιλογές. Απλά οι άνθρωποι δεν είναι βλάκες, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, κι αυτό πιστεύω ισχύει και για τις δυο.γιάννης
30-08-2023, 12:45 #9
αρα δεν το "εκμυστηρευτηκες". αλλα το "ομολογησες" οταν σε τσακωσε στα πρασσα...
και δεν τα ομολογησες και ολα. "φλερτ" ομολογησες. αυτο δεν ειναι φλερτ. το κανελωνετε το ρυζογαλο...
αρα τπτ δεν "εκμυστηρευθηκες"..
και οκ, κατι σαν να ειχε κανει κι εκεινη, και ειπατε να το ξαναπροσπαθησετε.
αφου δεν σας βγηκε, τι αλλο να προσπαθησετε; πες την αληθεια, και προχωρα παρακατω, η προχωρα χωρις να πεις την αλήθεια, αλλα μην συνεχιζεις την εξαπατηση...
εκτος αν δεν εισαι σιγουρος οτι σε θελει η αλλη και φοβασαι μην μεινεις ξεκρεμαστος.
ε, μεινε!
καλυτερο απο το να εξαπατας για να βολευεσαι...
υ.γ. ειναι "παρτακισμος" αλλα δεν εισαι ετσι;;; και πως εισαι; οταν φερεσαι σαν παρτακιας, εισαι παρτακιας. εκτος αν εννοεις οτι ΠΑΛΙΑ δεν ησουν ετσι κι εγινες...
ευκαιρια να ξεγινεις, λοιπον...
30-08-2023, 12:56 #10
Με την πρώτη υπήρχε έντονος ρομαντισμός στην αρχή. Και πάθος, όπως σε κάθε νέα σχέση. Επίσης και έντονα συναισθήματα που δεν ήταν απλά αυθορμητισμός. Στην πορεία, μέσω κοινωνικών συναναστροφών ήρθε η δεύτερη. Υπήρξε φλερτ από τη μεριά της που εγώ δε το σταμάτησα αποφασιστικά από την αρχή. Ήταν και μια περίοδος που δεν ήμουν και τόσο καλά στη σχέση μου. Και ήρθε αυτό. Όταν έπεσε το πρώτο φιλί ήμασταν και οι δύο σε σχέση. Όμως δημιουργήθηκε ένα πάθος μεταξύ μας έντονο. Δεν ξέρω. Ενδεχομένως και η άλλη να το συνέχισε για επιβεβαίωση. Όσο ήταν σε σχέση το εξέφραζε αυτό το πάθος και την επιθυμία να καταλήξουμε μαζί, ωστόσο μέσα στα όρια που της το επέτρεπαν οι καταστάσεις. Τώρα που χώρισε υπάρχει μεγαλύτερη πίεση προφανώς. Τώρα αν χώρισε για μένα, δεν μπορώ να το πω με πλήρη βεβαιότητα. Το γεγονός είναι όμως ότι χώρισε.
Ξέρω καλά πως αν χωρίσω την κοπέλα μου θα πληγωθεί πολύ. Έχουμε ξαναχωρίσει στο παρελθόν και πληγωθήκαμε και οι δύο πάρα πολύ. Τώρα το "βάθος χρόνου" είναι κάτι σχετικό. Και το πιο άσχημο είναι ότι νιώθω πως εκμεταλλεύομαι δύο ανθρώπους. λόγω δικών μου ανασφαλιών που δεν έχουν να κάνουν με φόβο να μη μείνω μόνος, αλλά με τον φόβο μη πληγώσω πραγματικά κάποιον που δε του αξίζει. Όμως κάποιος πρέπει να πληγωθεί (και προφανώς μαζί του κι εγώ)
30-08-2023, 13:27 #11
...είτε παράλληλη σχέση αποδεκτή κι απ τις δυο είτε προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για το πως θα είναι η επόμενη μέρα είτε μιλάμε σε κάποιον πολύ ειδικό που απλά θα μας δώσει ιδέες για το πως θα να ναι τα πράγματα ομαλα στις επιλογές μας...
γιάννης
30-08-2023, 22:57 #12
Η μια σε αγαπαει κι η αλλη σε εχει τρελανει στο μαμησι καταλαβαμε δυστυχωσ το εργο ειναι σαν τα ναρκωτικα ειπαμε αντρασ εισαι αυτη ειναι η ανωτερη κατασταση οσον αφορα την ευτυχια που μπορει να βρεθει ανθρωποσ να εχεισ 2 οχι ναρκωτικα καλυτερα να επαιρνεσ ουσιεσ
31-08-2023, 12:02 #13
Ένα τελευταίο σχόλιο με βάση αυτά που έβαλα σε μπολτ....φαίνεται πως τα φτιαξες μαζί της σε μια περίοδο (άρα είχε κάποια χρονική διάρκεια αυτό) που ήσουν ευάλωτος, πεσμένος, αγωνίας ότι κάτι πολύ πιθανόν να τελειώσει και θέλω περίπου οπωσδήποτε κάτι άλλο να το αντικαταστήσω, κι ίσως αν δεν υπήρχε αυτή η περίοδος να μην άφηνες το φλερτ της να προχωρήσει.
γιάννης