Results 1 to 15 of 40
-
29-08-2023, 20:36 #1
Δεν είχα ποτέ μου ερωτική σχέση με κοπέλα
Χαιρετώ όλους στο forum.
Είμαι άνδρας 29 ετών και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τον προβληματισμό μου σχετικά με την παντελή έλλειψη κοινωνικής ζωής που έχω. Δυστυχώς από μικρή ηλικία ποτέ δεν μπόρεσα να κοινωνικοποιηθώ, είχα πάντοτε ελάχιστους φίλους. Είμαι άτομο χαμηλών τόνων γενικά και ποτέ δεν είχα την τύχη να γνωρίσω κάποια κοπέλα. Έχω δυο πολύ καλούς μου φίλους με τους οποίους βγαίνω εξόδους περιστασιακά όποτε έχω χρόνο.
Ο ελεύθερός μου χρόνος είναι ελάχιστος καθώς δουλεύω όλο τον χρόνο σε γραφείο ενοικιάσεως αυτοκινήτων και τα ωράρια είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα. Οι δυο φίλοι μου βρίσκονται στην ίδια θέση με εμένα δεν είχαν συνάψει ποτέ τους ερωτική σχέση με κοπέλα, πόσο μάλλον έχουν συνευρεθεί με κοπέλα. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πηγαίνω περιστασιακά σε οίκους ανοχής προκειμένου με κάποιο τρόπο να καλύψω αυτό το κενό και να καλύψω την βιολογική αυτή ανάγκη.
Έχω μέτρια εμφάνιση και έχει τύχει κοπέλες να ενδιαφερθούν για μένα σε κλαμπ κτλ. αλλά ποτέ δεν προέκυψε σχέση καθώς δεν τους έβγαζα κάτι το ερωτικό. Υπήρχε καιρός που ήμουν γύρω στα 20 που έβγαινα με κοπέλες αλλά εκείνες με έβαζαν απευθείας στην friendzone.
Δεν είμαι κάποιο άτομο βαρετό, έχω δραστηριότητες. Ασχολούμαι με μικρός με την κολύμβηση και ήμουν αρκετά χρόνια σε αγωνιστική ομάδα. Θα πάω και για τρέξιμο γενικά κάνω ότι μπορώ να κοινωνικοποιηθώ και δεν αφήνω ευκαιρίες χαμένες. Τις προάλλες λόγου χαριν πήρα όλο το θάρρος που είχα και μίλησα σε μια κοπέλα που μου άρεσε και είδα ότι τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα απ'ότι τα φανταζόμουν.
Δυστυχώς η κοπέλα δεν εμφανίστηκε καν στο ραντεβού που είχαμε κανονίσει παρόλο που της έδειξα ξεκάθαρα το ενδιαφέρον μου και αυτό με διακριτικό τρόπο και όχι σαν κανένας λιγούρης ή απελπισμένος.
Ενδεχομένως να οφείλεται κατά κύριο λόγο ότι δεν έχω ζήσει ποτέ μου την εμπειρία μιας ερωτικής σχέσης και να με δυσκολεύει να προχωρήσω στο επόμενο βήμα.
Θέλω να πώ ότι με προβληματίζει πολλές φορές το γεγονός ότι ακόμη και αν κάποια κοπέλα δεχτεί να βγει ραντεβού μαζί μου πάνω στο ραντεβού να μην την εξιτάρω ή να αποζητά πιο ζωηρούς χαρακτήρες.
Ελπίζω να μπορείτε να κατανοήσετε το θέμα μου και κάθε καλοπροαίρετη συμβουλή ευπρόσδεκτη.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
- 29-08-2023, 21:16 #2
29-08-2023, 23:37 #3
έχω πάει αρκετές φορές στο παρελθόν δίχως αποτέλεσμα. Αλλά δεν είναι εκεί το ζητούμενο. Ο ψυχολόγος δεν δινει μαγικές λύσεις. Έχω δοκιμάσει και online dating αλλά νιώθω ότι είναι χάσιμο χρόνου. Κοίτα δεν νομίζω να είμαι ο μόνος με το θέμα αυτό κρίνοντας και από άλλες δημοσιεύσεις. Δεν είμαι άπειρος εξάλλου στο σεξ ούτε έχω κάποιο οργανικό πρόβλημα. Απλώς δεν το έχω ζήσει στα πλαίσια μιας σχέσης. Πιστεύω είναι θέμα το γεγονός ότι ζούμε σε μια κοινωνία που μετράει πολύ το κοινωνικό status και πολλές κοπέλες ελκύονται από κάγκουρες που τις μοστράρουν ακριβά αμάξια, μηχανές κτλ. Αν είναι να προσποιούμαι κάτι που δεν είμαι μόνο και μόνο για να είμαι αρεστός να το βράσω. Και δεν ψάχνω κάποια καλλονή μια νορμαλ κοπέλα με την οποία να υπάρχει χημεία, αλληλοσεβασμός και να μην κερατώνει. Δυστυχώς φτάσαμε σε σημείο τα αυτονόητα να είναι δυσεύρετα
30-08-2023, 08:28 #4
30-08-2023, 19:37 #5
,,αυτα τα μυαλα κουβαλατε ορισμενοι,, Με ξέρεις και από εχθές να ξέρεις τι μυαλά κουβαλάω? Γιατί μπήκες στον κόπο να απαντήσεις εφόσον ο μόνος σκοπός σου ήταν να με μειώσεις για να ανέβει το εγώ σου? Στην τελική αν χρειάζεται να το παίξω μάγκας και κάγκουρας για να βρώ γυναίκα καλύτερα μόνος. Αλλά μετά μην λέτε ότι όλοι είμαστε το ίδιο όταν εσεις οι ίδιες δεν ξέρετε τι θέλετε και παραμένετε σε τοξικές σχέσεις.
Λοιπόν μην το καβαλάς το καλάμι και προπαντώς μην παίζεις με τον πόνο των άλλων καθώς δεν ξέρεις τι έχει περάσει ο καθένας στη ζωή του. Λίγος σεβασμός δεν θα έβλαπτε αλλιώς μην απαντήσεις καθόλου.
Στην τελική δεν σας χρωστάμε τίποτα εγώ μια χαρά gentleman είμαι όταν φλερτάρω και δεν είμαι κανένας λιγούρης που κοιτάει μόνο το κρεβάτι.
Τι να κάνουμε δεν γεννηθήκαμε όλοι κατακτητές γυναικών και super cool τύποι.
Αυτό δεν σημαίνει όμως κάτι γιατί όλοι οι άνθρωποι αξίζουν να αγαπηθούν.Last edited by alex942023; 30-08-2023 at 19:55.
30-08-2023, 23:29 #6
αν δεν το καταλαβες, απανταω στην αποψη που εξεφρασες και που εχω υπογραμμισει...
οχι στο τι εισαι και τι δεν εισαι..
προφανως και δεν ξερω τι εισαι. αποψεις και εμπειριες συζηταμε εδω και η δικη σου εκτος απο τερμα μισογυνικη ("οι γυναικες ειναι goldiggers που ψαχνουν καποιους με ακριβα αμαξια και γι αυτο δεν εχω κοπελα εγω ο καλος και αξιος"), ειναι και προβληματικη για να προχωρησεις, γιατι αποφασισες οτι εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα , ουτε κανεις καποιο λαθος, αλλα το οτι δεν μπορεις να σχετιστεις με γυναικες, οφειλεται στο οτι εκεινες ειναι ο,τι ναναι κι στο οτι δεν εισαι αρκετα καγκουρας (!!!!)!!!
ε ειναι λαθος το σκεπτικο σου, πως να στο πω δηλαδη; κι ουτε θα σε βγαλει πουθενα... εγω ελληνικα μιλαω, εσυ, καταλαβε ο,τι θες..
υπαρχουν γυναικες που και καλες και χρησιμες ειναι και δεν ψαχνουν αυτον με το ακριβο αυτοκινητο, αλλα αυτον που θα αγαπησουν. αλλα οσο υπαρχουν καποιοι που τις θεωρουν ολες χρυσοθηρες και τις κοιτανε με μισο ματι, η καποιοι που δεν μπορουν να μιλησουν και να επικοινωνησουν, φυσικα και δεν θα τις βρισκετε...
ο σκοπος μου δεν ειναι να σε μειωσω για να ανεβω, μια χαρα ανεβασμενη νοιωθω.
ο σκοπος μου ειναι να σου δειξω ενα αλλο σκεπτικο μπας και ξεκολλησεις.
δεν σημαινει οτι θα το πετυχω φυσικα. προσπαθησα παντως...
31-08-2023, 12:58 #7
Σας καταλαβενω ειναι δυσκολο και εγω το ειχα καπου στα 24 25 , οποτε εβλεπα μια κοπελα δεν μπορουσα μιλησω κοκινιζα ιδρωνα ενω μου αρεσε ... το καταλαβενε προσπαθουσε και ιδια να με ηρεμησει .... σε οικους ανοχης δεν ειναι κακο να πηγαινεις ... μπορεις μεσα σου να ηρεμησεις να μην σκεφτεσαι εαν με θελει ψηλο κοντο η οτιδηποτε αλλο εισαι αυτο που εισαι και σε οποια αρεσεις ... μπορεις πολλα και θα τα καταφερεις ... εκει στην δουλεια που εισαι ; βλεπεις κοσμο ολο και καποια κοπελα ειναι ... μην πεφτεις μπορεις τα παντα .
31-08-2023, 14:27 #8
Απλά βρίσκω λίγο αντιφάσεις στα λεγόμενα σου τα οποία απομόνωσα. Έβγαινες με κοπέλες στα 20, τώρα στα 29 δυσκολεύεσαι. Μέτρια εμφάνιση ενώ από μικρός πας κολύμπι. Λες ότι ήσουν σε αγωνιστική ομάδα, ότι είσαι σε γραφείο που προφανώς μπαινοβγαίνει κόσμος και σχετίζεσαι με πολλούς, αλλά δεν έχεις καθόλου φίλους παρά μόνο δυο κολλητούς.
Ίσως απλά βγήκες στα 20 με κάποιες πχ δυο τρεις τέσσερις φορές αλλά τίποτα δεν κατέληξε σε σχέση. Θα συμφωνήσω με τη Remedy γι αυτό το εμμονικό που παρέθεσα κι εγώ αλλά θεωρώ πως ο ψυχολόγος σου χει ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα. Κοίτα, χαρακτήρα δεν αλλάζει ο άνθρωπος. Θα πρέπει να "γδαρεί ο νους" όπως είπε κάποτε ο Καθηγητής Λιαντίνης ή να γυρίσει ο ουρανός ανάποδα που λέμε ή να χουμε απίστευτο πείσμα για να γίνει αυτό που πε ο Καθηγητής και να μην ονειρευόμαστε ότι αλλάζουμε ενώ είμαστε ουσιαστικά οι ίδιοι. Το ζήτημα είναι αυτή που θα σε αποδεχτεί αφού λες πως που και που πλησιάζεις, να ναι του γούστου σου, να ναι για τα δικά σου θέλω καλλονή και να σε γεμίζει και σαν χαρακτήρας.γιάννης
31-08-2023, 17:44 #9
Δεν ανεφερα οτι ολες ειναι ετσι. Δεν αμφισβητω οτι μπορει να υπαρχουν εξαιρεσεις. Δεν ειμαι μισογυνης. Οπως εγραψα και στο αρχικο μου ποστ δεν ειναι οτι δεν μιλαω σε καμια. Εχω αυτοπεποιθηση να μιλησω σε καποια η οποια θα μου τραβηξει το ενδιαφερον. Απλα δεν ετυχε μεχρι τωρα η συζητηση να εξελιχθει σε κατι περισσοτερο απο το φιλικο επιπεδο. Αυτο ειναι ολο
31-08-2023, 17:50 #10
Τις προαλλες γνωρισα μια κοπελα που δουλευει σε διπλανο γραφειο και ειχαμε καλη επικοινωνια και δεχτηκε να βγει ραντεβου μαζι μου και ανταλλαξαμε και instagram. Ελα που ομως εκει που νομιζα οτι ολα θα πανε καλα εκεινη ποτε δεν μου εστειλε μηνυμα και ουτε λογος για ραντεβου. Απο την στιγμη που δεν ενδιαφεροταν δεν θα ηταν προτιμοτερο να μην δινει λαθος ελπιδες στον αλλον?
31-08-2023, 18:45 #11
Καλησπέρα. Μπράβο σου που είσαι διατεθειμένος να συζητήσεις και να ακούσεις απόψεις. Δυστυχώς, έχεις μια περίεργη εικόνα για το τι προτιμούν οι γυναίκες και δε σε βοηθάει στο να βρεις καποια. Το ότι εσύ δεν βρήκες μέχρι τώρα μια γυναίκα να κάνεις μια σχέση, δεν σημαίνει ότι φταίνε αυτές επειδή θέλουν πχ κάποιον με χρήματα ή κάποιον πολύ όμορφο. Μπορεί απλά να μην έτυχε. Πολλές γυναίκες προτιμούν άντρες με ήρεμο χαρακτήρα. Ίσως ακόμη να μη βρήκες τον άνθρωπο που θα ταιριάξεις. Χρειάζεται όμως να δουλέψεις με τον εαυτό σου, για να χαλαρώσεις και για να φτιάξεις λίγο την εικόνα που έχεις για τις γυναίκες.
Άρχισε να βγαίνεις περισσότερο με τους φίλους σου και θα δεις ότι είναι πιο απλό από ότι το έχεις στο μυαλό σ.
31-08-2023, 20:31 #12
δε ειν υποχρεωτικά ναχεις ερωτικες σχεσεις μπορεις ναχεις φιλους να μιλας να νιώθεις πως εχεις κοντα σου ατομα σωστα. οι γκομενοι παν κι ερχοντε οι φιλοι μενουν μην στεναχωρισε που δε ειχες ποτε σχεση.
αν δε εκτιμάς κάποιον μην τον προσβάλεις ......... φυγε ............. τοσο απλα
03-09-2023, 12:50 #13
03-09-2023, 19:22 #14
Δικό μου λάθος που δεν το διατύπωσα ξεκάθαρα. Εγώ έκανα την κίνηση, την φλέρταρα και της ζήτησα να βγούμε ραντεβού. Εκείνη το δέχτηκε ευδιάθετα και μου έδωσε το insta της και μου είπε ότι να της στείλω και να το κανονίσουμε. Έλα που όμως αυτή ήταν μια άδεια υπόσχεση. Και όχι εγώ μια χαρά το επιδίωξα και της έδειξα ολοφάνερα το ενδιαφέρον μου αλλά από κάποιο σημείο και μετά ποιο το νόημα να της στέλνω μηνύματα εφόσον δεν απάντησε ποτέ ή τα άφηνε στο ,, διαβάστηκε,,? Γιατί αν συνέχιζα να της στέλνω χωρίς ανταπόκριση εκ μέρους της απλά θα της έδινα την εικόνα ότι είμαι απελπισμένος να βρω κοπέλα .
Για να μην παρεξηγηθώ δεν φέρθηκα ούτε άκομψα, ούτε με κάποιο τρόπο που θα μπορούσε δικαιολογημένα να φρικάρει την κοπέλα. Κάθε άλλο, ήμουν διακριτικός και ειλικρινής απέναντί της.
03-09-2023, 19:36 #15
Προσπαθώ να βγαίνω με φίλους όσο μπορώ. Ευτυχώς γνώρισα και ένα εντάξει παιδί στην δουλειά και που και που θα βγούμε για κανένα ποτό. Το χειμώνα θα συνεχίσω την κολύμβηση στον Ναυτικό Όμιλο της πόλης και είμαι σίγουρος ότι και εκεί θα κάνω κάποιες παρέες καθώς θα υπάρχει μια κοινή δραστηριότητα. Αυτήν την στιγμή πνίγομαι στην δουλειά και δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την αντοχή να βγαίνω σε καθημερινή βάση. Τα βράδια ειδικά με πιάνει μια μελαγχολία πριν πέσω για ύπνο και ονειρεύομαι πόσο ωραία θα ήταν να είχα μια κοπέλα αγκαλιά. Όλο αυτό δεν το έχω ζήσει ποτέ μου και μου λείπει αφάνταστα.